Affiliate WP er en helt ny tilknyttet markedsføringsplugin som vil hjelpe deg med å øke trafikken og generere mer salg fra nettstedet ditt. Plugin ble utviklet av Pippin Williamson fra Pippins Plugins og Andrew Munro fra Sumobi. Pippin er kjent for sin enormt populære plugin Easy Digital Downloads, en plugin som Andrew utvikler Add Ons for også.


I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan Affiliate WP fungerer og hva det kan gjøre for deg og nettstedet ditt.

Bruker tilknyttet WP

Affiliate WP ble designet for å jobbe med populære medlemskap og e-handel WordPress-plugins. Følgende medlemskap og e-handel plugins støttes for øyeblikket av Affiliate WP:

Du må åpne integreringsområdet på innstillingssiden for plugin og aktivere den aktuelle plugin-en du vil integrere.

Tilknyttet WP-integrasjon

Det er totalt syv sider i innstillingsområdet: Oversikt, tilknyttede selskaper, henvisninger, besøk, rapporter, verktøy og innstillinger.

Tilknyttet WP-meny

Oversiktssiden viser et sammendrag av betalte og ubetalte henvisninger og inntekter. Den viser også nylige henvisninger, nylige henvisningsbesøk og de siste tilknyttede selskapene du kan registrere deg.

Affiliate WP Oversiktsskjerm

Å legge til nye tilknyttede selskaper er rett frem. Du kan gjøre det manuelt gjennom adminområdet. Alt du trenger å gjøre er å definere brukeren, deres provisjonshastighet og e-postadressen for betaling. Brukeren må allerede eksistere i databasen din for at du kan legge dem til som tilknyttet på denne måten. Hvis de ikke allerede har en konto på nettstedet ditt, må du gjøre dette manuelt gjennom delen Brukere i WordPress.

Legger til et nytt tilknyttet selskap

Når Affiliate WP er aktivert, oppretter det en ny side på nettstedet ditt med tittelen “Tilknyttet område”Og fyller siden med kortkoden [affiliate_area]. Hvis tilknyttet registrering er aktivert, vil tilknytningsområdet vise en registreringsside for nye tilknyttede selskaper. Som du ser ber den om den samme informasjonen som et standard WordPress-registreringsskjema ville be om.

Registrer en ny tilknyttet konto

Tilknyttede registreringer kan aktiveres i området for forskjellige innstillinger for tilknyttet WP. Plugin-enheten lar deg bli varslet om alle nye applikasjoner via e-post og holde tilbake applikasjoner til du manuelt godkjenner dem. Ytterligere innstillinger knyttet til henvisninger finnes også på denne siden.

Tilknyttede WP Diverse Innstillinger

Tilknyttet område viser alle betalte og ubetalte henvisninger og inntekter, besøk og konverteringer. Tilknyttet konverteringsfrekvens er også oppført.

Tilknyttet område

Tilknyttede selskaper kan varsles når de sender en ny henvisning. Affiliate WP lar tilknyttede selskaper tjene en provisjon ved å henvise besøkende til noen del av nettstedet ditt. Alt de trenger å gjøre er å oppgi URL-en og deretter klikke på “Generer URL” -knappen. Dette bør oppmuntre tilknyttede selskaper til å lenke til flere områder på nettstedet ditt.

Alternativer for henvisning til tilknyttet område

I admin-området kan du se en liste over alle tilknyttede selskaper. Den viser inntektene deres, deres provisjonssats, antall henvisninger og besøkene de har generert. Dataene kan sorteres etter hvilken som helst kolonne, noe som gjør det enkelt å raskt vise de best resultater og dårligst presterende tilknyttede selskaper.

Liste over tilknyttede selskaper

Alle henvisninger vises i en liste på henvisningssiden. Du kan filtrere resultater for å vise betalte, ubetalte, ventende og avviste henvisninger. Data kan filtreres etter dato også. Henvisninger kan modereres via handlingskolonnen. Du kan avvise henvisninger, merke dem som betalte og godta betalingen.

Tilknyttet WP-henvisninger

Besøkssiden er en praktisk måte å se hvor trafikken din kommer fra. Den viser siden den besøkende kom på og den henvisende URL-en. Den viser også tilknyttet som henviste besøkende. Klokkeslett og dato, henvisnings-ID og IP vises. Det er også en kolonne som belyser om besøket genererte en henvisning (dvs. et salg).

Tilknyttet WP-besøk

Rapportsiden kan generere rapporter om henvisninger og besøk. Viktige data vises øverst i rapporten med en graf vist under. Data kan filtreres for en rekke tidslinjer som i dag, i går, denne måneden, forrige måned og i år. Du kan også definere en tilpasset tidslinje.

Tilknyttede WP-rapporter

All henvisningsinformasjon kan eksporteres til en CSV-fil. Dataene kan filtreres for bestemte tilknyttede selskaper og bestemte datoer. Du kan også begrense data til henvisninger som blir betalt, ulønnet, i påvente eller avvist. Plugin-innstillinger kan også importeres og eksporteres gjennom dette området. Den neste fanen lar deg fortelle statistikk for et bestemt tilknyttet selskap, mens den siste fanen lar deg migrere data fra Tilknyttede selskaper Pro WordPress-plugin.

Tilknyttet WP-verktøy

Jeg nevnte integrasjonen og diverse fanen tidligere. Det ene innstillingsområdet jeg ikke har diskutert ennå, er Generelle innstillinger. På denne siden kan du spesifisere lisensnummeret ditt. Lisensnummeret ditt er ikke nødvendig for at plugin-funksjonen skal fungere, selv om det er nødvendig å motta automatiske plugin-oppdateringer og integrert support.

Sidene som brukes for ditt tilknytningsområde og vilkår og betingelser kan også defineres i Generelle innstillinger. Du kan også definere variabelen som brukes for henvisningsadresser og standard provisjonssats. Valutainnstillinger er også definert i dette området.

Generelle innstillinger for WP

Legg til Ons

Innehavere av lisenser for utviklere har tilgang til alle tilknyttede WP Add Ons. The Add Ons PayPal Adaptive betalinger og Besøkslands logger er i rørledningen, men for øyeblikket er den eneste tilgjengelige Add On er Tiered Affiliate Rates.

Som navnet antyder, gir Tiered Affiliate Rates deg automatisk mulighet til å øke provisjonssatsene som tilknyttede selskaper får når de genererer mer salg for deg. Du kan for eksempel øke provisjonssatsene fra 20% til 25% når de har generert femti salg og øke den til 30% når de har generert hundre salg.

Denne typen systemer blir ofte brukt av selskaper for å tildele topp inntektsgivere.

Tilknyttet WP Tiered Affiliate Rates

Priser

Affiliate WP har en rimelig prisstruktur som er veldig konkurransedyktig. En personlig lisens har en pris på $ 49 og lar deg bruke Affiliate WP på ett nettsted. Forretningslisensen koster $ 99 og lar plugin-en brukes på tre nettsteder. Utviklerlisensen har en pris på $ 199 og lar deg bruke plugin-enheten på et ubegrenset antall nettsteder. Denne lisensen gir deg også bruk av alle tilknyttede WP Add Ons.

Tilknyttet WP-prising

Alle lisenser har ett års oppdateringer og støtte. Lisenser kan fornyes med 40% rabatt på den opprinnelige prisen, og refusjonspolicyen deres lar deg kreve full refusjon innen 30 dager etter kjøpet, hvis du ikke er fornøyd med hva plugin-modulen kan gjøre..

Oversikt

Affiliate WP er en flott måte å integrere tilknyttet funksjonalitet på nettstedet ditt hvis du tjener penger på en nettbutikk eller et nettsted for medlemskap. Plugin-en fungerer med alle WordPress-hurtigbufring-plugins og er oversettelsesklar, så jeg ser ikke for meg at noen plugin eller tema er i konflikt med det. Den støtter også et ubegrenset antall tilknyttede selskaper, og det er omfattende dokumentasjon tilgjengelig for å hjelpe deg med å bruke plugin-modulen.

Når plugin-en er installert, kan du begynne å markedsføre ditt tilknyttede program og bygge en hær av tilknyttede selskaper som vil markedsføre dine produkter og tjenester for deg.

Jeg testet pluginen i en times tid og var imponert over hva den kan gjøre. Pippin har en ekte lidenskap for WordPress og jobber hardt for å utvikle praktiske WordPress-løsninger som Easy Digital Downloads, Better Recent Posts Widget Pro og Easy Content Types. Dedikasjonen han har vist til sine andre plugins er en god indikasjon på at Pippin og Andrew kommer til å legge til flere funksjoner til Affiliate WP det neste året.

For å finne ut mer om plugin-programmet, vennligst besøk Affiliate WP.

Takk,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me