Administrer hendelser bedre med kalenderen for moderne begivenheter

Jeg tror du vil være enig når jeg sier: Å drive et nettsted for arrangementer er en utfordrende bragd. Du må opprette arrangementer, publisere de samme på nettstedet ditt og registrere deltakere uten å rote det. Når du jobber med variabler som forskjellige tider, priser og arenaer for forskjellige arrangementer, blir oppgaven 10X vanskeligere.


Det viser seg; Du kan enkelt opprette et hendelsesstyringssystem på nettstedet ditt ved å bruke plugin-modulen Modern Events Calendar. Og i dagens gjennomgang / hvordan du legger ut, viser vi deg nøyaktig hvorfor Modern Events Calendar er en av de beste WordPress-hendelsestilleggene for å nå nettet.

Les videre for å finne funksjoner og alternativer som gjør Moderne arrangementskalender plugin skiller seg ut fra mengden. Ikke glem å sjekke ut kule videoer vi har lagt til mot slutten av artikkelen. Annet enn det, vennligst del tankene dine i kommentarene. Det ut av veien, la oss komme til virksomheten.

Hva er moderne arrangementskalender?

gjennomgang av moderne plugin-program for hendelser

Modern Events Calendar er et strålende plugin som hjelper deg å lage, publisere og administrere hendelser på ditt WordPress-nettsted. Det er hjernebarn til Webnus Team, et aktet WordPress-tema og plugin-utvikler. Plugin-pakken er full av finesse med alle funksjonene du trenger for å administrere hendelser på ditt WordPress-nettsted som en proff.

Og som navnet antyder, tilbyr Modern Events Calendar deg de nyeste designmetodene og en praktisk måte å håndtere hendelser på uten å svette. Som sådan er plugin-en mobilklar, fullt responsiv, oversettelsesklar og spiller bra med favorittverktøyene dine, for eksempel WooCommerce, blant andre.

Pluss at plugin-en er usedvanlig brukervennlig og godt designet for å spare deg for masse tid. I stedet for å kaste bort tid på å konfigurere innstillinger, kan du sette opp hele saken med noen få klikk og slå bakken i gang. Å lage og administrere hendelser med MEC er så enkelt som A, B, C, du trenger ikke noen som holder hånden.

Hvis du leter etter en fantastisk plugin for events management for WordPress-nettstedet ditt, er Modern Events Calendar den virkelige avtalen. Og takket være god rettidig kundestøtte, hjelper plugin deg med å spare tid, penger og gi en god brukeropplevelse på nettstedet ditt.

Nå som du vet hva vi jobber med, begynner vi med gratisversjonen av Modern Events Calendar. Senere i gjennomgangen dekker vi PRO versjon og add-ons som tilbyr deg mer funksjonalitet uten å bryte banken. La oss se hva tilleggsprogrammet gir når det gjelder funksjoner uten å kaste bort et sekund.

Funksjoner for moderne arrangementskalender

moderne hendelser kalender funksjoner

Plugins for Modern Events Calendar pakker ganske mye i funksjonsavdelingen. Selv gratisversjonen får deg til å smile med en imponerende pakke med funksjoner som går utover hva mange konkurrerende plugins tilbyr. Du vil ha det veldig fint med gratisversjonen, men skulle du velge å oppgradere kan du bare forvente kraftigere funksjoner.

Antall funksjoner på denne tingen er ganske lange, men jeg vil gjøre mitt beste for å oppsummere hva du kan forvente av et WordPress-hendelsesplugin som ingen andre. Dessuten vil du sannsynligvis aldri trenge alle funksjonene likevel, men hvis du noen gang gjør det, skuffer ikke Modern Events Calendar.

Modern Events Calendar leveres med et stort utvalg funksjoner som vi har klassifisert nedenfor.

Hendelsesfunksjoner

til og med funksjoner for moderne hendelser

Plugin-enheten har et godt utvalg av funksjoner og alternativer som lar deg enkelt lage en rekke arrangementstyper. Til å begynne med kan du opprette en-dags-hendelser, heldagshendelser og hendelser som holder mer enn en dag.

På toppen av det kan du tilpasse hendelsene dine mye. Du kan for eksempel legge til hendelser i Google Kalender, iCal eller Outlook for å administrere hendelser med favorittverktøyet ditt. I tillegg kan du enkelt legge til bilder, arrangører, høyttalere, koder, kategorier, tilpassede bestillingsskjemaer, timeplaner, billettvariasjoner og lokasjonskart til hendelsene dine.

Videre kan du angi at hendelser skal gjentas på tilpassede dager, f.eks. hver første mandag i hver måned og så videre. Det er ikke alt; kan du opprette hendelser som skjer daglig, ukentlig, månedlig eller årlig. Du kan også opprette endeløse hendelser, vise kjente hendelser, angi nedtelling av hendelser, skjule hendelsestid, legge til dynamiske hendelsesetiketter og gjøre så mye mer.

Fret ingen; får du se de fleste av disse funksjonene i aksjon når vi testkjør pluginen senere i artikkelen. La oss foreløpig dekke flere funksjoner.

Skjermfunksjoner

funksjoner for moderne hendelses kalender

Når det gjelder visning av hendelser på nettstedet ditt, er ikke plugin-modulen for kalender for Modern Events ikke en mangel på attraktive oppsett som ikke kommer i veien for brukeropplevelsen. Hendelsene dine ser skarpe og rene ut og er tilgjengelige å se og bestille. Dette er virkelig gode nyheter siden mange andre plugins for hendelser krever mange tilpasninger for å oppnå et anstendig utseende.

Men Modern Events Calendar vil ikke ha noe av det. For å hjelpe deg med å vise hendelsene dine i det beste lyset som mulig, kommer plugin-en med flere fargeskinn, muligheten til å velge egendefinerte farger, Font Awesome-ikoner, 5 listevisningsstiler, 7 rutenett-visningsstiler, full kalendervisning, agendavisning, murutsikt, hendelser på Google Maps, kraftig begivenhetssøk og så videre.

Så uansett om du vil vise hendelsene dine i et rutenett, en liste, en karusell eller en modal, har plugin-modulen Modern Events Calendar ryggen. Med full RTL-støtte, filtre og mye mer, vil hendelsene dine se bra ut på en rekke enheter. I tillegg, takket være alle tilpasningsalternativene du får, kan du justere hendelsene dine med merkevaren din i løpet av få minutter.

Bestillingsfunksjoner

funksjoner for moderne bookingkalender

Å lage, vise og administrere hendelser på WordPress-nettstedet ditt er bra og alt, men å booke deltakere på arrangementet er overflødig. Hvorfor vil en klient se begivenhetsdetaljene på nettstedet ditt og vente med å betale når de kommer til arrangementet?

Tror du ikke det er bedre å ta betalt for arrangementet lenge før de fremmøtte forlater nettstedet ditt? På den måten trenger deltakeren bare å presentere billetten sin på arrangementet. Du sparer tid, tjener mer penger og fanger inn potensielle kunder som ellers kan ha gått glipp av arrangementet ditt.

Modern Events Calendar tilbyr deg en strålende pakke med reservasjonsfunksjoner, men bare i proversjonen. Du får fem betalingsportaler, forskjellige billetttyper, kuponger, tilpassede felt, skatter, varsler, valutalternativer, og listen fortsetter.

Når det gjelder bookinghendelser, tilbyr Modern Events Calendar alle funksjonene du trenger for å automatisere bestillingen på nettstedet ditt.

Integrasjonsfunksjoner

moderne hendelser kalender integrasjoner

Modern Events Calendar er ganske integrasjonsvennlig. Enten du bruker en annen WordPress-programtillegg eller -app, diskriminerer ikke Modern Events Calendar. Du kan integrere plugin-modulen med en rekke hendelseskalender-plugins sømløst.

Hva det betyr er at du enkelt kan importere hendelser fra andre WordPress event plugins og tjenester. Annet enn det kan du eksportere hendelsene dine til tredjepartsplattformer med absolutt letthet. I tillegg fungerer Modern Events Calendar med WooCommerce og en rekke sidebyggere.

Plugin-en er ekstremt fleksibel, slik at du kan kjøre et helautomatisert system for systemadministrasjon og bestilling på nettstedet. Fra å lage til å vise og booke hendelser, strømlinjeformer kalenderen for arbeidsbegivenheter, slik at du kan fokusere på å vokse virksomheten din.

Modern Events Calendar er kompatibel med SEO-plugins, WordPress multiside, EventOn, Events Calendar, Calendarize, cache-plugins, Google Kalender og Events Schedule WP Plugin, blant andre.

Utvikler vennlige funksjoner

Modern Events Calendar er det perfekte verktøyet for WordPress-strømbrukere, takket være en serie utviklervennlige funksjoner. Til å begynne med kan du overstyre sider, arkiver og fargeskinn i temaet ditt. I tillegg kan du avbryte tilpassede WordPress-funksjoner, filtrere pluginalternativer, tilpasse kortkoder og gjøre så mye mer med kroker.

Slik installerer du kalenderlite for moderne hendelser

Så langt så bra har vi testet vannet, om bare med tærne. Det er på tide å ta steget. Vi kan ikke lære noe ved å holde oss til kantene, så la oss dykke inn og få praktisk erfaring med dette beistet. Gratisversjonen er tilgjengelig på den offisielle plugin-repo for WordPress, så du vet at dette kommer til å bli enkelt.

Navigere til Plugins> Legg til nytt, som vist under.

Deretter skriver du inn “Modern Events Calendar” i søkefeltet, og trykker deretter på Installere nå knapp.

installere moderne hendelseskalender

Etter det, traff Aktiver for å fullføre installasjonen.

aktivering av moderne hendelses kalenderplugin

Dette fører deg til velkomstsiden for Modern Events Calendar du ser i screengrab vist nedenfor.

moderne kalender velkomstside

Legg merke til det nye fra bildet over M.E.-kalender elementet på WordPress admin meny. På dette tidspunktet kan du begynne å lage arrangementer.

Lage hendelser

Det er enkelt å lage en ny hendelse ved å bruke kalenderen Modern Events. Navigere til M.E.-kalender og klikk Legg til event, som vist på bildet nedenfor.

legge til en ny hendelse moderne hendelseskalender

Hvis du gjør det, fører du deg til en kjent redaktør, som vi detaljer nedenfor.

legg til ny hendelsesredaktør

Legg til eventtittelen, beskrivelsen og rull ned for å legge til flere hendelsesdetaljer som vi fremhever nedenfor.

moderne hendelser kalender redaktør

På skjermbildet over kan du legge til alle detaljene om arrangementet ditt. Du kan legge til plassering, spillested, arrangører, kostnad, timeplan, gjentakelse av hendelser, omtalt bilde, og så videre. Det er enkelt å lage hendelser med Modern Events Calendar-plugin.

Når du har lagt til alle detaljene du trenger, trykker du på publisere -knappen for å legge ut hendelsen på nettstedet ditt. Slik ser prøveeksemplet ut på testnettstedet vårt.

prøve moderne hendelser kalender hendelse

Ser flott ut hvis du spør meg ��

Imidlertid kan brukere ikke bestille aktiviteter ennå, siden vi ikke har aktivert reservasjonsmodulen, som – hvis du husker det – bare er tilgjengelig i Modern Events Calendar PRO.

Naviger til for å aktivere reservasjonsmodulen i pro-versjonen M.E.-kalender> Innstillinger> Booking, kryss av for Aktiver bestillingsmodul avkrysningsruten og klikk på Lagre endringer knappen som vist nedenfor.

aktivere bestillingsfunksjonene

Å gjøre det legger til Payment Gateways til MEC-bestillingsinnstillingene dine og a bestillinger elementet til din WordPress admin-meny.

Nå som du kan opprette en hendelse og vise den på nettstedet ditt, la oss dekke Modern Events Calendar Pro og tilleggsprogrammer.

Moderne arrangementskalender Premium tillegg

prissetting av moderne arrangementskalender

Hvis du trenger flere funksjoner, kan du alltid springe etter Modern Events Calendar Pro. Webnus tilbyr tre pakker: 1 lisens til $ 75 dollar, fem lisenser til $ 255 og 10 lisenser til $ 455 dollar.

Velg planen som fungerer for deg, kjøp og last ned programtillegget. Deretter logger du deg på WordPress admin-dashbordet og naviger til Plugins> Legg til nytt.

legge til ny plugin til wordpress

På Legg til plugins skjerm, klikk Last opp plugin, Velg .zip-filen for Modern Events Calendar og gå til Installere nå.

Deretter aktiverer du plugin-modulen.

aktivering av moderne arrangementskalenderpremie

Etter det, klikk M.E.-kalender, bla ned, skriv inn kjøpstokenet og klikk på Sende inn knappen som vist nedenfor.

aktivering av kjøpstoken for moderne hendelser

Nå som premiumversjonen av Modern Events Calendar er klar, la oss utforske noen få premium tillegg. For å se og installere tilleggsprogrammer, naviger til M.E.-kalender> Addons som vist under.

moderne hendelser kalendertillegg

Alternativt kan du laste ned tilleggene fra MEC-kontoen din og installere dem på nettstedet ditt som en vanlig plugin. For opplæringen installerte vi alle tilleggene fordi hvor er moroa å holde igjen? ��

La oss gå over premium-kalendertilleggene for hendelser.

WooCommerce-tillegg

WooCommerce-tillegget til Modern Events Calendar lar deg selge billetter til arrangementer via WooCommerce. På toppen av å kjøpe billetter, kan brukerne dine også kjøpe andre WooCommerce-produkter. For å bruke WooCommerce Integration tillegg, du trenger Modern Events Calendar Pro og WooCommerce.

Lær hvordan du selger billetter til begivenheter via WooCommerce-tillegget i følgende video:

Alt gjort �� Nå vet du hvordan du skal selge begivenhetsbilletter på nettstedet ditt via WooCommerce-tillegget. Nå er du klar til å installere det neste Modern Events Calendar-tillegget: Elementor Form Builder.

Elementor Form Builder-tillegg

De Elementor Form Builder-tillegg hjelper deg å lage unike skjemaer for billettene dine i Elementor-sidebyggeren. Tillegget kommer med mange alternativer for å lage og style formene dine, uansett hvilken måte du ønsker.

For å bruke tillegget trenger du Modern Events Calendar Pro og Elementor-sidebyggeren. Se den korte videoen nedenfor for å lære mer.

Deretter har vi Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder Addon

De Elementor Single Builder Addon tilbyr deg akkurat det du trenger for å lage skreddersydde maler for arrangementene dine i Elementor. Addon gir deg mange muligheter for å lage stilige begivenhetssider som er superduper enkle å tilpasse i Elementor.

Se videoen nedenfor for mer informasjon om hvordan du installerer addon på ditt WordPress-nettsted.

Elementor Single Builder Addon ut av veien, la oss gå videre til den neste.

Elementor Shortcode Builder Addon

De Elementor Shortcode Builder Addon lar deg opprette og tilpasse ubegrensede MEC-kortkoder i Elementor. Kortkoder lar deg vise hendelsene dine hvor som helst på nettstedet ditt. Du kan enkelt tilpasse stiler og enkelt vise eller skjule elementer i forskjellige kortkoder.

For å lære mer, se den korte videoen nedenfor.

Så har vi Event API Addon.

Event API Addon

Hvis du ønsker å kopiere hendelser fra et nettsted til et annet, vil du absolutt elske det Event API Addon. Tillegget lar deg se hendelser fra WordPress-nettstedet ditt på alle webapplikasjoner eller plattformer. Det er det perfekte verktøyet for å flytte hendelser mellom applikasjoner uten å kode kunnskap.

Se den korte videoen nedenfor for mer informasjon.

Neste, Multisite Event Sync Addon.

Multisenter-synkronisering av addon

Driver du en webside med flere nettsteder? Takk til Multisenter-synkroniseringsadapter, Du kan enkelt synkronisere hendelser på underordningene dine med hovednettstedet. Når du har valgt underordnene som skal synkroniseres i administrasjonspanelet ditt, blir eventuelle endringer på hovednettstedet arvet av delene.

Sjekk ut videoen nedenfor for mer informasjon.

Brukerpanel Addon

Hvis du vil lage en spesifikk side for hver bruker, trenger du Brukerpanel Addon. Den tilpassede brukersiden inneholder detaljer som kjøpte billetter, bookede arrangementer og så videre. Addon lar brukerne dine logge seg på frontend for å kjøpe billetter.

Sjekk ut videoen nedenfor for mer informasjon.

Og det er det. Flere premium tillegg som fakturering kommer snart, noe som betyr at du har enda flere funksjoner å se frem til.

Addons-priser

Hvis du ønsker å kjøpe noen av premiumtilleggene, er de alle tilgjengelige på Webnus. Prisene varierer fra:

  • WooCommerce Integration, som lar deg koble plugin-modulen med WooCommerce sømløst slik at du kan samle innbetalinger på nettstedet ditt. Tillegget koster $ 35 dollar
  • Elementor Shortcode Builder, som vil sette deg tilbake $ 35
  • Elementor Form Builder til 35 dollar
  • Elementor Single Builder til $ 35
  • Elementor Add-Ons Bundle, som inkluderer alle 3 Elementor-tillegg for $ 79
  • Woo Plus Elementor Bundle (består av alle fire Elementor- og WooCommerce-tillegg) til $ 99
  • Event API til $ 45 dollar – Denne lar deg vise hendelser på andre enheter eller nettsteder
  • Multisite Event Sync til $ 35
  • Brukerpanel for å lage tilpassede brukersider til $ 35

Modern Events Calendar er et fantastisk alternativ for alle som ønsker å lage profesjonelle arrangementer uten å brekke svette eller banken. Plugin-en er enkel å konfigurere og bruke, selv om den leveres med en million funksjoner. Og hvis du noen gang trenger mer juice, har du pro-versjonen så vel som premium tillegg.

Hvilken er din favoritt plugin for WordPress events? Eller har du spørsmål om Modern Events-kalenderen som ikke er dekket i guide? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me