Acobot AI Chatbot gjennomgang og guide for WordPress

Mange kunder er ikke opptatt av å vente på hjelp. Enten de allerede har kjøpt et produkt, en potensiell kunde eller en første gangs leser, forventer mange brukere rask hjelp. Dessverre har mange bedrifter ikke råd til å ha et supportteam døgnet rundt. Det er her Acobot AI Chatbot WordPress-plugin kommer inn.


Ved å utnytte en chatbot for live chat på stedet, kan besøkende når som helst få hjelp – enten de ansatte faktisk er på kontoret eller ikke. I dag ser vi hardt på hva som gjør AI-chat-plugins så nyttige, og hvorfor vi synes Acobot chatbot er et flott tillegg.

Hvorfor du trenger en chat-plugin

La oss først se på hvorfor en chat-plugin er nyttig. Det er sannsynligvis mange flere, men her er en håndfull viktige grunner til at du bør vurdere å bruke en av de beste live chat WordPress-plugins på nettstedet ditt.

1. Generer potensielle kunder

Enkelt sagt kan det å ha en chat-plugin generere potensielle kunder og øke salget. Du kan integrere chatten din med markedsføringsplanen din for å trakta brukere til nøkkelsider. Dette kan omfatte produkter, et e-postnyhetsbrev, en spesialisert destinasjonsside osv.

Du kan også bruke en chat for å spørre brukere. Spør dem “Har du funnet det du leter etter?”Så … Eller be om at de skal delta i en undersøkelse med et spørsmål som“Hvordan kan vi gjøre din shoppingopplevelse bedre?”Da kan du tilby en rabatt som belønning for deltagelse.

2. Hindre tapte salg

Chat-plugins beroliger kjøpere i de mest avgjørende øyeblikk. Mange ganger går et salg tapt fordi det ikke er noen som svarer kundens spørsmål. Chat-plugins stopper dette ved å gjøre hjelpen lett tilgjengelig.

Bonus: Når besøkende finner det de vil ha på nettstedet ditt, ender de opp med å bli lenger på hjemmesidene dine. Dette øker tiden på sidene dine og reduserer avvisningsfrekvensen din, og øker dermed SEO.

3. Gi rask støtte

Kundeservice kan integreres med chatbots. Ved å legge til en chatbot på støttesiden din, kan du raskt henvise brukere til relevante hjelpedokumenter eller vanlige spørsmål før du ber om å åpne en billett. De fleste ganger kundene har det

Hvorfor velge Acobot?

Som nevnt før, er det en rekke gode chat-plugins tilgjengelig for WordPress. Men hvorfor skal du velge Acobot spesifikt? Det er en rekke gode grunner, men her er noen som peker på hvorfor vi var så glade for å prøve det.

Lett

Først av chat-widgeten er enkel å installere og kan tilpasses for å gå med nettstedet ditt. Du velger avatar (eller laster opp en), velger en chatboksstil og angir en farge. Dette gjør det ganske enkelt å finpusse chatten din slik at den passer til nettstedet ditt.

Smart

Men den sanne skjønnheten til Acobot er i AI-chatten. Den intelligente chatbotten lærer raskt om nettstedet ditt ved å skanne og “memorere” innholdet ditt på bare noen få minutter. Den oppdateres deretter når du gjør endringer på nettstedet ditt, slik at det alltid gir besøkende på nettstedet nyttige og nøyaktige svar.

effektiv

Acobot AI Chatbot: Konversasjonsstarter

Acobot chatbot AI er også den første til å sette i gang en samtale. Gi øyeblikkelig hjelp, i sanntid. Enten det spør hvordan det kan hjelpe eller om en bruker vil legge igjen en melding Acobot bryter isen og holder deg i kontakt med kundeemner. Hvis Acobot av en eller annen grunn ikke er i stand til å hjelpe en bruker, vil chatbot be om e-postadressen sin, slik at en menneskelig motpart kan ta overtakelse. Det er til og med et alternativ for “Auto Follow Up” med tilpassbar melding som blir sendt for å bekrefte at et medlem av teamet vil være i kontakt om kort tid (eller hva det enn er du vil at e-posten din skal si).

Tidssparende

En ekstra fordel er at plugin-en er designet for å fungere smidig med andre deler av nettstedet ditt, for eksempel CRM, helpdesk og salgssjef. Integrering med disse andre tjenestene sparer deg for tid og penger (siden du ikke trenger å legge inn kundeopplysninger manuelt). I tillegg kan du tilpasse chats over tid, så etter hvert kanskje ikke Acobot høres ut som en bot for nye besøkende.

Men Acobot hjelper mer enn bare potensielle kunder – pluginen vedlikeholder chatlogger og e-postutskrifter for å hjelpe supportteamet ditt når de er på kontoret. Personalet kan enkelt se hele chat-økten, følge opp leads og se på konverteringer.

Acobot AI Chatbot: Analytics

I tillegg er det enkle å tolke grafer for å representere chatteøkter, potensielle kunder og konverteringer generert via Acobot. Så ledere kan se på et øyeblikk hvordan Acobot presterer.

Acobot Plugin Hovedfunksjoner

Fortsatt ikke solgt? Her er en liste over mange av Acobot AI Chatbots funksjoner.

 • Tilgjengelig 24/7 for besøkende på nettstedet ditt
 • Øyeblikkelig hjelp, i sanntid
 • Hundrevis av avatar å velge mellom
 • Ubegrensede fargealternativer for chatbox
 • Skanner / lærer nettstedet ditt på få minutter
 • Lær på nytt når du oppdaterer
 • Skriving er umiddelbart synlig
 • Angi regler for å skjule eller vise chatvindu
 • Velg e-post eller telefonoppfølging
 • Send automatisk oppfølgende e-postmeldinger
 • Tilpass oppfølgings-e-post
 • Oppretter kvitteringer for økter og kundeemner
 • Sett opptil 5 mottaksmottakere (for eksempel hovedstøtte-e-posten din eller en leder)
 • Chat sesjonslogger
 • Rapporter for økter, kundeemner og konverteringer
 • Online dokumentasjon
 • Bo Acobot-demo å teste ut funksjoner selv!

Nå som du vet hva Acobot AI Chatbot er og har en ide om hva den kan gjøre, er det på tide å grave i hvordan du faktisk bruker plugin-modulen.

Slik kommer du i gang med Acobot

Heldig for deg, det er enkelt å komme i gang med Acobot. Bare installer plugin-modulen, opprett din konto og ta en API-nøkkel. Det er det! Så la oss komme i gang.

Installer Acobot AI Chatbot-plugin

1. Installer Acobot AI Chatbot Plugin

Først må du installere Acobot AI Chatbot-plugin. Dette er gratis tilgjengelig på WordPress.org eller rett fra WordPress-oversikten. Bare gå til Plugins> Legg til nytt og søk etter “Acobot.” Det første resultatet skal være Acobot Lead Generation AI Chatbot, som er nøyaktig hva vi ser etter. Bare klikk for å installere og aktivere plugin-modulen.

2. Acobot-innstillingsside

Når pluginen er installert, vil du nå besøke innstillingssiden. Dette finner du under Innstillinger> Acobot. Du skal se en skjerm som den ovenfor, og dette viser at du trenger en API-nøkkel for å konfigurere plugin-modulen. For å gjøre dette, klikk på den blå “registrer deg” -lenken.

Lag din Acobot-konto og widget

3. Registrering av Acobot-konto

Påmeldingslenken skal ta deg direkte til et skjema til registrer deg for en Acobot-konto. Alt du trenger er en e-postadresse for å komme i gang. Når du har skrevet inn informasjonen, skal du se en bekreftelsesside.

4. Opprettet Acobot-konto

Her kan du registrere deg for en plan, eller fortsette med den 15 dagers gratis prøveperioden. Vi kommer til å prise litt senere, men foreløpig er gratis prøveversjonen det vi bruker i guiden.

Neste trinn er å lage widgeten din (dette er den morsomme delen).

5. Acobot Lag din widget

Acobots installasjonsveiviser fører deg gjennom tre hovedalternativer for widgeten din.

Velg en Acobot Avatar

Trinn 1 er å velge din avatar. Det er hundrevis av aksjeikoner å velge mellom, eller du kan laste opp dine egne. PNG- og GIF-formater er støtte, så føl deg fri til å gå vilt og velg en avatar som best representerer merkevaren din.

Velg Acobot Chat Style

Trinn 2 er å velge en widget-stil. Det er i hovedsak tre alternativer for grensradius – moderne (hele runde hjørner), sprudlende (avrundede hjørner) og rektangel. Velg stilen som passer til utseendet på nettstedet ditt.

Velg en Acobot-chatfarge

Trinn 3 er å velge en farge for widgeten din. Bare bruk fargevelgeren for å finne din perfekte sekskantverdi.

5. Acobot API-nøkkel

Med widgeten klar til å gå kan du generere en API-nøkkel. Angi plattformen du bruker (i vårt tilfelle, WordPress) og kopier APIen under delen “Gi nøkkel” på siden.

Lagre Acobot API-innstillinger

Lim nå API-nøkkelen tilbake i WordPress-dashbordet. Lagre deretter endringene. Voila! Din Chatbot er klar til å gi en hjelpende hånd.

Acobot AI Chatbot: Live chat

På bare noen få minutter vil Acobot skanne nettstedet ditt og være i stand til å svare på kundespørsmål!

Acobot-kontoinnstillinger

Med chatbot live og online kan Acobot begynne å hjelpe brukere på nettstedet ditt. Men det er mer til Acobot tilgjengelig på din online konto. Hvis du går tilbake til Acobot.ai og logg inn på kontoen din, her er hva du finner.

Hovedpanel

Acobot AI Chatbot: Main Dashboard

Hovedpanelet gir en rask oversikt over hva Acobot har gjort for deg. Dette er en flott ressurs for å se nylige økter, nye kundeemner eller konverteringer, dobbeltsjekke at Acobot har gjennomsøkt alle sidene dine og se om chatbot er oppe og går.

Interaksjon

Acobot AI Chatbot: Chat-økter

Ved å gå videre til interaksjon-fanen finner du rapporter og logger for følgende:

Sessions: Se hele chattloggene, se en graf over sesjonsinteraksjoner denne uken og last ned en CSV for alle chatteøkter. Du kan også bruke alternativet loggkvitteringer for å legge til opptil 5 e-postadresser som skal varsles om nye økter.

leads: Bruk denne siden til å se e-postmeldinger (eller telefonnummer hvis du aktiverer det alternativet i stedet) som du har fanget. Herfra kan du også aktivere og tilpasse automatisk e-postoppfølging av e-posten din, og igjen spesifisere mottaksmottakere.

Konverteringer: Se daglige konverteringer.

nettsted

Neste opp er fanen Nettsted, der det er viktige alternativer for:

Sider og emner: Se hva Acobot har lært. Dette er viktig å sjekke for å være sikker på at Acobot gjennomsøker de nødvendige sidene for å gi best mulig støtte for nettstedets besøkende.

domener: Legg til alle relaterte domener. Acobot gjennomgår basert på hjemmesiden din – så sørg for å inkludere viktige lenker i menyen. Du kan også legge til flere domener. Så hvis du har yourwebsite.com, product.yourwebsite.com og help.yourwebsite.com som du vil at Acobot skal kunne få tilgang til, må du legge dem alle til kontoen din.

Acobot AI Chatbot: eksklusjoner

Utelukkelse: Dette er ganske mye det høres ut – legg til unntak for å forhindre at acobot kryper eller anbefaler disse sidene.

Acobot AI Chatbot: Egendefinerte vanlige spørsmål

FAQ2: Legg til tilpassede vanlige spørsmål om Acobot. Skriv inn et vanlig spørsmål, og skriv deretter inn det nøyaktige svaret du vil at Acobot skal gi.

Widget

Fra denne oversikten-fanen kan du finjustere og justere Acobot-widgeten. Her er de fleste tilgjengelige alternativer:

 • Endre Avatar, Stil og Farge du valgte innledningsvis
 • Synlighet for å skjule widgeten på bestemte sider
 • Bytte om for å slå Acobot av / på eller opprette en plan
 • Legg en rygg til toppen Knapp på websidene dine (hvis WordPress-temaet ikke allerede inkluderer dette)
 • Få tilgang til API-nøkkelen din fra Installasjon

Avansert

Last up er de avanserte alternativene. Det er her du kan oppdatere planen din eller legge til nye medlemmer (bare husk at nye medlemmer av teamet ditt må registrere seg på en konto først, slik at du kan legge dem til gruppen din).

Prisinformasjon

Priser for Acobot-plan

Acobot starter på $ 29 per måned for en liten plan. Dette inkluderer muligheten for at chatbot lærer 50 sider og gir ubegrensede interaksjoner med opptil 500 brukere per måned. Dette passer perfekt for de fleste bedrifter, små butikker på nettet eller på enkle helpdesk-nettsteder. Derfra kan du oppgradere til en Medium eller Stor plan etter behov.

Merk: Det er en gratis Acobot-plan du kan forlate kontoen din etter at 15-dagers prøveversjon er avsluttet. Gratisplanen er akkurat som den lille planen, men hvis chatbot ber en bruker om å legge igjen en e-postadresse eller telefonnummer, vil informasjonen bli maskert i dashbordet ditt. Du må oppgradere til en betalt plan for å låse opp disse super viktige funksjonene.

Selv om det er mange gratis chat-plugins, tilbyr de ikke den samme menneskelignende opplevelsen du vil finne med Acobot. Og hvis du knuser tallene, er til og med Large-planen langt billigere enn å legge en ny person til supportteamet ditt. Dette gjør Acobot til et kunde- og budsjettvennlig alternativ.

Endelige tanker om Acobot Chatbot for WordPress

Å pakke Acobot AI chatbot tilbyr en unik og rimelig måte å tilby 24/7 hjelp til nettstedets besøkende. Men er det verdt det? Her er mine personlige endelige tanker om hva jeg tenkte på plugin-modulen.

Det gode: Acobot er en rask og rimelig supportløsning. Du kan ha en nyttig AI-drevet chatbot på nettstedet ditt på mindre enn en halv time. Jeg kan se at det er veldig nyttig for voksende bedrifter som ikke har budsjett for et fullt team av støttepersonell, og som et flott tillegg til nettsteder som mottar et stort antall besøkende som trenger veiledning (som LMS-nettsteder). Onlineanalysene og rapportene gjør det enkelt å holde oversikt over Acobots ytelse, slik at du kan se om chatboten din fungerer som den skal.

Det dårlige: For tiden er Acobot bare tilgjengelig på engelsk. Så når du skriver denne anmeldelsen (2018), hvis nettstedet ditt er på noe annet språk, er det uforenlig. Annet enn det, er den eneste andre klagen at “gratisplanen” er så begrenset, og egentlig ikke verdt det. Den samler e-postadresser (bra), men du kan ikke se dem (ikke så flotte). Når den fantastiske 15-dagers prøveperioden er avsluttet, må du ganske mye bestemme deg med en gang om du er klar til å investere i bedriften din.

Men når det kommer til stykket, vil jeg personlig anbefale Acobot? Ja (så lenge nettstedet ditt er på engelsk).

Har du andre spørsmål om Acobot AI Chatbot som ikke ble adressert i denne artikkelen? Eller har du prøvd plugin-en selv, og vil dele tankene dine? Legg igjen en kommentar nedenfor – jeg vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me