Objekti i Vendndodhjes së serverit të Qendrës së të Dhënave SiteGround në Singapor (Azi)

Shpejtësia, performanca dhe qëndrueshmëria e faqes suaj të internetit varet kryesisht nga vendndodhja e serverit të kompanisë suaj të hostimit, si dhe nga karakteristikat e qendrës tuaj të të dhënave pritëse. Kjo është arsyeja pse SiteGround ngushtë punon vetëm me ato lehtësira që janë më të mirat në botë dhe kështu ata me krenari zgjodhën serverat më të fuqishëm dhe pajisjet e fundit të gjeneratës tjetër për të ndërtuar bazën e infrastrukturës së tyre të shkëlqyeshme të pritjes.


Zgjidhni Qendrën më të afërt të të Dhënave SiteGround për të marrë kohën më të mirë të ngarkimit duke zgjedhur vendndodhjen e serverit pritës afër vizitorëve të faqes suaj të internetit / blogut. Ju do të jeni në gjendje të presë tuajin Shared ose Serveri në re llogari me SiteGround në SHBA (Amerika e Veriut), Evropë ose Rajoni i Azisë-Paqësorit Qendrat e të dhënave.

Ku ndodhen serverët e sitit në të gjithë botën?

Aktualisht, SiteGround ka 6 lokacione të qendrës së të dhënave rreth e rrotull globit ku ju keni një mundësi për të zgjedhur vendndodhjen më të mirë të serverit për të pritur blogun / faqen tuaj të internetit me SiteGround. Këtu është lista e qendrave të të dhënave të SiteGround (lokacionet e serverit):

1. Agoikago (SHBA)

Qendra më e mirë e të Dhënave për SiteGround vendosur në SHBA të cilat ju mund të zgjidhni – më i përshtatshmi për shënjestrimin e vizitorëve nga Amerika e Veriut (sidomos SHBA dhe Kanadë), Amerika Jugore dhe Rajoni Afrikan.

2. Iowa (SHBA)

Qendra e Dytë e Qendrës së të Dhënave të Vendndodhjes në vend SHBA që ju mund të zgjidhni në shënjestrimin e vizitorëve nga Amerika e Veriut, Amerika Jugore & Afrika.

3. Londër (MB)

Qendra më e mirë e të Dhënave për SiteGround ndodhet në Londër që ju mund të zgjidhni pasi është më e mira për të shënjestruar vizitorët nga Rajonin Evropian (sidomos të Britani e Madhe dhe vendet fqinje) & Rusi.

4. Amsterdam (Hollandë)

SiteGround Qendra e të Dhënave të vendosura në Holandë që ju mund të zgjidhni pasi është më e mira për të synuar vizitorët nga Evropë, Rusi, dhe vendet e tjera fqinje.

5. Eemshaven (Hollandë)

Qendra e Dytë e Qendrës së të Dhënave të Vendndodhjes në vend Holandë që ju mund të zgjidhni në shënjestrimin e vizitorëve nga Evropë & Rusi.

6. Qyteti i Singaporit (Singapori)

Dytë Qendra e Qendrës së të Dhënave të Vendndodhjes në vend Singapore që ju mund të zgjidhni pasi është më e mira për të synuar vizitorët nga Oqeani (Australi & Zelanda e Re), Vendet Aziatike (Singapore, Malaysia, Indi, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Filipineve, Japoni, Kinë, etj), Rajoni i Lindjes së Mesme (Vendet e Gjirit si Emiratet e Bashkuara Arabe, Arabia Saudite, Qatar, Bahrain, Kuwait, etj) & Rajoni i Paqësorit Jugor.

SiteGround ka bërë kujdes të veçantë ndërsa ka zgjedhur qendrat e të dhënave për planet e tyre të mbajtjes në internet pasi ato përzgjodhën ato më të besueshme me serverët më të shpejtë që kryejnë (pas një hetimi të rreptë dhe të kujdesshëm). Monitorim i vazhdueshëm (24/7), azhurnimi, rregullimi i menjëhershëm i gabimeve, mirëmbajtja dhe sigurimi i këtyre serverëve të nivelit të lartë të SiteGround (vendosur në 6 lokacione të ndryshme të qendrës së të dhënave) kryhen nga ekipi profesional shumë i aftë i administratorëve të sistemit SiteGround.

Pse Qendrat e të Dhënave SiteGround janë më të mirat?

Këtu janë tre aspektet kryesore të ndjekura rreptësisht nga ekipi profesional i SiteGround për të siguruar që qendrat e tyre të të dhënave nuk janë vetëm me serverët më të mirë të pritjes, por gjithashtu i tejkalojnë pritjet tuaja:

1. Rrjet shumë i disponueshëm 24/7/365 ditë

Objektet partnere të SiteGround mbështeten posaçërisht në lidhjen e rrjetit me transportuesit e tjerë kryesorë për disponueshmërinë, shpejtësinë dhe performancën më të lartë të mundshme. Kjo siguron që rrjetet pritëse të SiteGround të mbeten shumë të besueshme, efikase dhe të disponueshme gjatë gjithë kohës gjë që nga ana tjetër përmirëson performancën e përgjithshme dhe shpejtësinë e objektit të serverit të tyre..

Shikoni detajet e plota në teknologjinë e shpejtësisë së serverit SiteGround

2. Siguria dhe mbikëqyrja e serverit fizik të nivelit të lartë

Të gjitha lehtësirat e SiteGround janë gjithmonë të mbrojtura mirë nga forca e sigurisë njerëzore 24/7/365 ditë, kurthe të kontrollit të qasjes, vërtetimi i biometrike, mbikëqyrje e vazhdueshme e videove dhe lobet e plumbave. Me masa të tilla të forta sigurie në vend, skuadra e SiteGround pa dyshim që është një mjeshtër në administrimin dhe monitorimin e objektit të serverit të tyre në maksimum, në mënyrë që të sigurojë që asnjë palë e tretë të mos ketë ndonjë qasje të padëshiruar në sistemin e tyre.

Shikoni detajet e plota në praktikat e sigurisë së serverit SiteGround

3. Sisteme elektrike të tepërta dhe super të besueshme

Gjeneruesit e energjisë elektrike, burime të shumta energjetike dhe teknologji shumë të fuqishme të klasës së ndërmarrjeve UPS përdoren posaçërisht nga SiteGround për të parandaluar qendrat e tyre të të dhënave të përballen me ndërprerje të energjisë elektrike. Kjo siguron që serverët SiteGround të jenë në gjendje të funksionojnë pa probleme dhe me efikasitet me ndërprerje minimale të energjisë në mënyrë që faqja juaj e internetit të mund të funksionojë (gjate gjithe kohes) me afërsisht 100% kohë në kohë të vazhdueshme.

Shikoni detajet e plota në Teknologjinë e Uptime në serverin e SiteGround

A mund ta ndryshoj Qendrën time të të dhënave në faqen e internetit? Si të ndryshoni vendndodhjen e serverit tuaj të sitit?

PO! Si një klient i SiteGround, ju do të jeni në gjendje të ndryshoni vendndodhjen tuaj të tanishme të sitit / serverit të SiteGround në një qendër të re të të dhënave (nëse është e nevojshme). Ju mund të ndryshoni Qendrën tuaj të të Dhënave SiteGround duke shkuar në EXTRAS RREZIKON seksionin në tuaj Zona e përdoruesit dhe pastaj duke klikuar në ngjyrën e gjelbër Marr button. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Mbështetjen Teknike të SiteGround për të kryer procesin e transferimit të qendrës së të dhënave për ju.

PËR SHEMBULL: Nëse ndodhet Qendra juaj e tanishme e të dhënave SiteGround Singapore dhe ju doni ta ndryshoni atë në mënyrë që të merrni SiteGround’s London Center Center. Ndryshime të tilla në vendndodhjet e serverit mund të bëhen në çdo periudhë kohore (nëse dëshironi). Klikoni këtu për të Kontaktuar Mbështetjen e sitit përreth më shumë informacion Zhvendosja e llogarisë pritëse të SiteGround.

Si të zgjidhni Qendrën më të mirë të të Dhënave SiteGround që funksionon saktësisht për Uebfaqen ose Blogun tuaj?

Për të përfunduar, duhet të zgjidhni vendndodhjen e qendrës / të serverit të të dhënave SiteGround, sipas distancës më të afërt gjeografike të audiencës së synuar të faqes suaj të internetit. Kjo jo vetëm që do t’ju ndihmojë në optimizimin e shpejtësisë së faqes së faqes tuaj, por përmbajtja e faqes tuaj gjithashtu do të ngarkojë shumë më shpejt për vizitorët tuaj.

PËR SHEMBULL: Nëse vendosni të synoni Vizitorë indianë me faqen tuaj, atëherë ju duhet të zgjidhni SiteGround Singapore Data Center ashtu siç është vendndodhja më e afërt e serverit kur krahasohet me pjesën tjetër (5 qendrat e tjera të të dhënave të SiteGround). Për më tepër, madje mund të konfiguroni Shërbimet e CDN (Merrni CDN FALAS me SiteGround) për të përmirësuar kohët e ngarkesës së sitit në çdo vend (në këtë rast është Indi).

Shpresoj që ky rishikim të vazhdojë Vendndodhjet e serverëve SiteGround dhe Qendrat e të Dhënave (2020) ju ka ndihmuar në zgjedhjen e vendndodhjes më të mirë të serverit SiteGround për faqen tuaj të internetit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me