Наплата путем веб хостинга СитеГроунд методом ПаиПал (2020)

Ако се питате да ли СитеГроунд прихвата плаћање користећи ПаиПал или не. да, раде! Међутим, ово је најмање познати начин плаћања који користи СитеГроунд, а најчешћа је опција Плаћања кредитном картицом. ПаиПал није наведен на веб страницама налога за веб хостинг хостинг СитеГроунд-а, али ипак, можете платити преко ПаиПал-а за услуге веб хостинга које купујете помоћу СитеГроунд.


Ако већ јесте СитеГроунд Цустомер, можете једноставно Пријавите се до СитеГроунд-а Корисничка област, затим идите до њихових Страница за подршку и на крају контактирајте њихове Тим за подршку наплате за ПаиПал плаћање. А ако сте нови у СитеГроунду и планирате Пријави се и плаћате користећи Дебитну картицу или ПаиПал (најмање популарни начини плаћања који користи СитеГроунд), само требате да се обратите њиховим Одељење продаје користећи Брзи и супер пријатељски Ливе Цхат.

Зашто дебитна картица или ПаиПал начини плаћања нису наведени на страници поруџбине СитеГроунд?

Да то је тачно! СитеГроунд на својим страницама налога није навео опције плаћања као што су Дебитна картица и ПаиПал. Такође су напоменули да прихватају следеће врсте кредитних картица попут ВИСА картице, МастерЦард, Откријте картице, и Америцан Екпресс картице (Амек).

Међутим, СитеГроунд алтернативно нуди додатне могућности плаћања својим купцима да плате за њихове СитеГроунд куповине помоћу Дебитне картице или ПаиПал рачуна (ако купци немају кредитну картицу или када им је тешко извршити СитеГроунд плаћања).

Како платити услуге хостинга СитеГроунд користећи ПаиПал или Дебитну картицу? [Једноставно упутство за употребу корак по корак]

Ево нашег, корак-по-корак, лако разумљивог водича који ће вам помоћи у плаћању услуга СитеГроунд користећи ПаиПал или Дебитну картицу док се пријављујете за њихове веб хостинг планове и пакете.

⤵ КОРАК 1 ⤵

Прво посетите СитеГроунд.цом и изаберите а План веб хостинга који желите да платите путем Дебитне картице или ПаиПал рачуна.

⤵ КОРАК 2 ⤵

Региструјте име домена по вашем избору.

⤵ КОРАК 3 ⤵

Попуните детаље у вези са својим Информације о налогу, Информације о клијенту, и Информације о куповини одељак, али прескочите Информације о плаћању одељак и оставите га празним. На крају, одаберите Потврђујем потврдног оквира и последњи клик на Платити сада дугме.

БЕЛЕШКА: Не морате да бирате или плаћате за СитеГроунд Додатне услуге као што је СГ Сите Сцаннер и приватност домена (коју можете пронаћи испод Информације о куповини одељак).
ТАКО ПРОЧИТАЈТЕ: Да ли је СГ-ов СГ-ов скенер сајта вредан тога? (Преглед)
Да ли је потребна заштита приватности домена СитеГроунд? (Преглед)

“КОРАК 4”

Једном када кликнете на Платити сада дугме, одмах ћете добити Грешка! Више личи на Порука обавештења што каже да нисте испунили обавезно Информације о плаћању поље.

БЕЛЕШКА: Не треба се бринути због овога ГРЕШКА пошто је остатак ваших података већ прикупио СитеГроунд Теам, који ће вас контактирати ускоро!

⤵ КОРАК 5 ⤵

Тим СитеГроунд ускоро ће вам послати одговор и-мејл обавештење да су добили информације у вези са куповином вашег хостинг рачуна које сте поднели приликом попуњавања обрасца за пријаву СитеГроунд (осим уноса података о плаћању).

Стога можете сачекати да вас тим СитеГроунд контактира у вези са истим или можете да их директно контактирате и путем њиховог система за подршку уживо који ћете наћи одмах на врху (под Помоћ мени).

Док лебдите изнад миша Помоћ у менију, добијате падајући мени и требате да кликнете на Започните продајни цхат веза за повезивање са тимом за подршку уживо на СитеГроунд-у.

⤵ КОРАК 6 ⤵

Док започињете чет са Агент за подршку СитеГроунд продаје, само му реци да већ имаш Отворио је налог са СитеГроунд-ом али још увек нису испунили Информације о плаћању како желите да их платите путем ПаиПал или Дебитна картица (а не путем кредитне картице).

Тхе СитеГроунд представник за подршку могу да те питам Твоје име, Идентификација Поруке, и Број телефона (само да потврдите унос вашег хостинг рачуна) а онда ће вам доставити а Специјална прилагођена веза на коју би требало да кликнете да бисте извршили плаћање за ваш веб хостинг хостинг СитеГроунд преко ПаиПал или дебитна картица (онај са којим вам је пријатно).

⤵ КОРАК 7 ⤵

Једном када унесете све Информације о плаћању, довршите своје Процес регистрације СитеГроунд. Коначно, добићете Порука о завршетку куповине из СитеГроунд-а да потврде исто.

БЕЛЕШКА: Чак ћете добити обавештење и од стране СитеГроунд тима о успешном извршавању наруџбе путем е-поште!

Закључак: Да ли је ПаиПал Паимент сигуран за употребу са СитеГроунд?

ПаиПал је један од најсигурнијих начина плаћања плаћања на СитеГроунд куповини и пребацивање новца на њихов рачун, јер је ПаиПал веб локација врло сигурна и шифрована. Такође, размена било каквих личних података током трансакције је сакривена од СитеГроунд-а или било којих трећих страна. Тако сваки ПаиПал купац буде заштићен планом заштите свог купца.

То је главни разлог зашто разне компаније за хостинг (укључујући СитеГроунд) прихватају плаћања путем ПаиПал-а – што га чини једном од најсигурнијих опција плаћања.

Надам се да сте нашли ово преглед на Начини плаћања и дебитне картице СитеГроунд Паипал (2020) користан. Ако имате било каквих недоумица око могућности плаћања путем ПаиПал-а или дебитне картице СитеГроунд-а, контактирајте њихов тим за подршку 24 × 7 за даљу помоћ!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me