СитеГроунд Дата Центер Сервер Лоцатион Фацилити у Сингапуру (Азија)

Брзина, перформансе и стабилност ваше веб локације углавном зависе од локације сервера вашег веб хостинг рачунара као и од карактеристика вашег хостинг центра за податке. То је разлог зашто СитеГроунд уско сарађује само са оним погодностима које су најбоље на свету и тако су поносно бирали најмоћније сервере и најновији хардвер нове генерације да би изградили темеље своје пар одличне хостинг услуге.


Изаберите најближи ДатаГроунд центар података да бисте постигли најбоља времена учитавања одабиром локације хостинг сервера близу посетиоца ваше веб странице / блога. Бићете у могућности да угостите своје Подељено или Цлоуд Сервер рачуни са СитеГроунд у САД (Северна Америка), Европа или Азијско-пацифички регион Центри података.

Где су сервери локације на локацији, широм света?

Тренутно, СитеГроунд има 6 локација података центра широм света где имате могућност да одаберете најбољу локацију сервера за хостинг вашег блога / веб странице са СитеГроунд. Ово је листа датацентрова СитеГроунд (локације сервера):

1. Чикаго (САД)

Најбољи центар података СитеГроунд који се налази у САД коју можете да одаберете – најприкладније за циљање посетилаца Северна Америка (посебно сад и Канада), Јужна Америка & тхе Афричка регија.

2. Ајова (САД)

Други центар података СитеГроунд смјештен у САД које можете да бирате у циљању посетилаца Северна Америка, Јужна Америка & Африка.

3. Лондон (УК)

Најбољи центар података СитеГроунд који се налази у Лондон које можете да одаберете као најбоље за циљање посетилаца из Европска регија (посебно УК и суседне земље) & Русија.

4. Амстердам (Холандија)

СитеГроунд дата центар који се налази у Низоземска које можете да одаберете као најбоље за циљање посетилаца Европа, Русија, и друге суседне земље.

5. Еемсхавен (Холандија)

Други центар података СитеГроунд смјештен у Низоземска које можете да бирате у циљању посетилаца Европа & Русија.

6. Град Сингапур (Сингапур)

Други центар података СитеГроунд смјештен у Сингапур које можете да одаберете као најбоље за циљање посетилаца Оцеаниа (Аустралија и Нови Зеланд), Азијске земље (Сингапур, Малезија, Индија, Пакистан, Бангладеш, Шри Ланка, Филипини, Јапан, Кина, итд), Регион Блиског Истока (Заљевске земље као УАЕ, Саудијска Арабија, Катар, Бахреин, Кувајт, итд) & Јужно-пацифички регион.

СитеГроунд се посебно побринуо приликом одабира дата центара за своје веб хостинг планове, јер су одабрали најпоузданије оне са најбрже изведеним серверима (после ригорозне и пажљиве истраге). Континуирано праћење (24/7), надоградњу, моментално исправљање грешака, одржавање и осигурање ових врхунских СитеГроунд сервера (налази се на 6 различитих локација дата центра) изводи високо квалификован стручни тим администратора СитеГроунд система.

Зашто су центри за податке о СитеГроунд најбољи?

Ево 3 кључна аспекта којих строго следи СитеГроунд-ов стручни тим како би се осигурало да њихови податковни центри нису само у складу са најбољим хостинг серверима, већ и да превазилазе ваша очекивања:

1. Високо доступна мрежа 24/7/365 дана

Партнерски објекти СитеГроунд-а посебно се ослањају на мрежно повезивање са другим главним оператерима ради највеће могуће доступности, брзине и перформанси. Ово осигурава да СитеГроунд хостинг мреже остају веома поуздане, ефикасне и доступне стално, што заузврат побољшава укупне перформансе и брзину њиховог сервер сервера.

Погледајте потпуне детаље о технологији за брзину сервера СитеГроунд

2. Безбедност и надзор физичког сервера

Сви садржаји СитеГроунд-а су увек добро заштићени људским безбедносним снагама 24/7/365 дана, замкама за контролу приступа, биометријском аутентификацијом, континуираним видео надзором и лобијима без метака. Уз овакве робусне мере безбедности, тим СитеГроунд без сумње је мајстор у управљању и надгледању њиховог серверског објекта у највећој мери како би се обезбедило да трећа страна не добије нежељени приступ свом систему.

Погледајте потпуне детаље о безбедносним праксама СитеГроунд сервера

3. Сувишни и супер поуздани електрични системи

Власнички генератори напајања, више напајања електричном енергијом и веома моћне УПС технологије корпоративне класе посебно користе СитеГроунд како би спречили да се њихови податковни центри суоче са било каквим прекидима струје. Ово осигурава да СитеГроунд сервери могу несметано и ефикасно да раде са нултим или минималним прекидом напајања како би веб локација могла бити покренута и покренута (све време) са скоро 100% продуженог рада на доследној основи.

Погледајте комплетне детаље о технологији СитеГроунд Сервер Уптиме

Могу ли променити свој СитеГроунд центар података? Како променити локацију вашег СитеГроунд сервера?

ДА! Као СитеГроунд клијент, моћи ћете да промените вашу тренутну локацију / сервер сервера података СитеГроунд у нови центар података (ако је потребно). Можете променити свој СитеГроунд центар података тако што ћете отићи на НАРУЧИТЕ ЕКСТРАС одељак у вашем Корисничка област а затим кликните на зелену боју Добити дугме. Можете се обратити и техничкој подршци СитеГроунд да бисте спровели поступак преноса података.

НА ПРИМЕР: Ако се ваш тренутни центар података СитеГроунд налази у Сингапур и желите да је промените тако да можете да добијете Лондонски центар података ДатаГроунд. Такве промене локација сервера могу се извршити у било ком временском периоду (ако желиш). Кликните овде да бисте контактирали СитеГроунд подршку за више информација о Премештање хостинг рачуна на СитеГроунд.

Како изабрати најбољи ДатаГроунд центар података који ће радити баш за вашу веб локацију или блог?

За закључак, морате да изаберете локацију података / локацију сервера СитеГроунд према најближој географској удаљености од циљне публике веб локације. Ово вам неће помоћи само у оптимизацији брзине странице на вашој веб страници, већ ће се и садржај ваше веб локације учитавати много брже за ваше посетиоце.

НА ПРИМЕР: Ако одлучите да циљате Индијски посетиоци са ваше веб странице, онда морате да изаберете СитеГроунд Сингапур Дата Центер као што је то најближа локација сервера у поређењу са осталима (осталих 5 ДатаГроунд дата центара). Штавише, можете чак и да конфигуришете ЦДН услуге (Набавите БЕСПЛАТНИ ЦДН са СитеГроунд-ом) да побољшате своје времена учитавања сајта у било којој земљи (у овом случају је Индија).

Надам се овом прегледу Локације и центри података СитеГроунд Сервер (2020) вам је помогао у избору најбоље локације СитеГроунд сервера за вашу веб локацију.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me