Hutuar? Nuk jeni në gjendje të vendosni se cili plan pritës i SiteGround është zgjidhja më e mirë për faqen tuaj të internetit apo blogun tuaj? Atëherë ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të zgjedhni planin e duhur të mbajtjes së faqes SiteGround Shared dhe WordPress, duke krahasuar në detaje.

Para se të ecni përpara dhe t’ju njoftojmë se cili plan i sitit është më i miri dhe më i përshtatshmi për ju, ne dëshirojmë t’ju bëjmë të ditur pse të zgjidhni planet e SiteGround për aq shumë të tjerë atje. Ne kemi besim se Sondazhet në Facebook përmendur më poshtë (kryer në kategori të shumta) ku përdoruesit gjithmonë njëzëri shkuan përpara me planet e SiteGround mbi pjesën tjetër si të tyre Nr. 1 Zgjedhje me siguri do t’ju jap përgjigjen …

Planet e Ndarjes së SiteGround dhe WordPress (Krahasimi 2020)

Pyetja e rëndësishme këtu është se si këto 3 plane të SiteGround janë të ndryshme nga njëra-tjetra pasi ato janë të gjitha planet e përbashkëta të pritjes? Cilin plan pritës të SiteGround duhet të kërkoni vërtet dhe pse? Le ta zbulojmë përgjigjen për të gjitha këto pyetje për të ditur planin më të mirë të pritjes së faqes së SiteGround për fillestarët dhe vendet me trafik të lartë.

Këtu është faqja jonë e hollësishme e karakteristikave të mençura të SiteGround Shared / WordPress duke planifikuar krahasimin për ju që të zgjidhni planin më të mirë të mbajtjes së WordPress për faqen tuaj…

Krahasimi i Planit të Ndarjes me SiteGround dhe WordPress (2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Mimi i ofertës$ 3.95/muaj$ 5.95/muaj$ 11.95/muaj
Politika e rimbursimitGarancia e kthimit të parave nga faqet e planit të përbashkët të mbajtjes së faqeve 30 ditë
ZBATIMI I PLANEVE TOST HARRUARA T SH SHNDETSHME TIT SITUARIT
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i Karakteristikave Themelore 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Uebfaqet e priturai vetëmi pakufizuari pakufizuar
Hapësira e ruajtjes në internet10 GB20 GB30 GB
Vizitat Mujore~ 10k
(E parashikuar)
~ 25k
(E parashikuar)
~ 100K
(E parashikuar)
Transferimi i të dhënavepamaturpamaturpamatur
Baza e të dhënave MySQLi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Nënfushat e prituri pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Domainet e parkuar të hostuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Llogari falas të postës elektronike
po

po

po
Ndërtues i faqeve falas (Drag & Drop)
po

po

po
Instalim falas CMS
po

po

po
cPanel (Zgjeruar)
po

po

po
Softaculous
po

po

po
Planet e Ndarjes së Ndarjes së SiteGround (Krahasimi i Shpejtësisë 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Qendrat e të dhënave në tre kontinente
po

po

po
Ruajtja e SSD
po

po

po
Cloudflare Falas CDN
po

po

po
Serverët HTTP / 2
po

po

po
Konfigurimi i serverit (personalizohet)
po

po

po
SG SuperCacherNiveli 1Të tre niveletTë tre nivelet
Planet e Ndarjes së Ndarjes së SiteGround (Krahasimi i Sigurisë 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Izolimi unik i llogarisë
po

po

po
Zhdëmtimi i energjisë
po

po

po
Zhdëmtim i harduerit
po

po

po
Stabiliteti i kontejnerit Linux
po

po

po
Mjete dhe Mbështetje Anti-Hack
po

po

po
Monitorim super i shpejtë 24/7 i serverit
po

po

po
Parandalimi i Spam-it (SpamExperts)
po

po

po
SiteGround WAF
po

po

po
Azhurnime dhe arna aktive
po

po

po
Rezervime falas ditore të automatizuara
(30 kopje)

(30 kopje)

(30 kopje)
Opsioni i Rikthimit të Rikthimit falas
jo

po

po
Opsion falas për kopje rezervë të kërkesës
jo

jo

po
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i Veçorive të Zhvilluesve të Avancuara të Zhvilluesit 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Mbështetje PHP & Perl
po

po

po
Versione të shumta të PHP
po

po

po
Qasja SSH & SFTP
po

po

po
Baza e të dhënave MySQL
po

po

po
Baza e të dhënave postgres
po

po

po
Llogari falas FTP
po

po

po
Biblioteka GD
po

po

po
Imazh Magjik
po

po

po
curl
po

po

po
zlib
po

po

po
Zend Optimizer
po

po

po
ionCube
po

po

po
php.ini
po

po

po
.htaccess
po

po

po
Modelet e zgjuar
po

po

po
Rishkruaj mod
po

po

po
Kujdestari i burimit
po

po

po
Git (Para-Instaluar)
jo

jo

po
Mjedisi në skenë
jo

jo

po
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i Karakteristikave të e-Tregtisë 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Certifikata SSL falas (Le të Encrypt)
po

po

po
Instalim falas i shportave të blerjeve
po

po

po
Serverët në përputhje me PCI
jo

jo

po
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i Karakteristikave të WordPress 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Transferim Falas Automated WordPress
po

po

po
Instalim falas i WordPress-it
po

po

po
Mbështetje e lidhur me WordPress
po

po

po
Përditësimi automatik i WordPress
po

po

po
Siguria e përparuar e WordPress
po

po

po
WP-CLI (Para-instaluar)
po

po

po
Cache Speciale e WordPress
jo

po

po
Mjedisi në skenë i WordPress
jo

po

po
SG-Git (krijimi i repos së WordPress)
jo

jo

po
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i Mbështetjes së Konsumatorëve 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
24/7 Mbështetje e shpejtë e klientit në mënyrë të jashtëzakonshme
po

po

po
Mbështetje për Live Chat Site
po

po

po
Mbështetje Telefonike SiteGround
po

po

po
Mbështetje për Email Email Site (rreth biletave)
po

po

po
Tutoriale dhe udhëzues video
po

po

po
Transfer falas në sit
jo

po

po
Mbështetja Prioritare e SiteGround
jo

po

po
Planet e Ndarjes së Ndarjes së SiteGround (Serveri i Krahasimit të Burimeve 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Koha mesatare ditore e ekzekutimit të procesit4 sekonda2 sekonda2 sekonda
Përdorimi i CPU-së për PlanJo më shumë se 20% të CPU-së të Planit të Ndarjes së Ndaruar të StartUp të SiteGround për një periudhë më të gjatë se 10 sekondaJo më shumë se 20% të CPU-së të GrowBig Shared Planit të Ndarjes së Ndaruar të SiteGround për një periudhë më të gjatë se 10 sekondaJo më shumë se 20% të CPU-së të Planit të Ndarjes GoGeek të Ndaruar të SiteGround për një periudhë më të gjatë se 10 sekonda
Nr. I proceseve të njëkohshme të serverit302010
Nr. I lidhjeve të njëkohshme IP201510
Kujtesa e serverit për proces768 MB768 MB768 MB
Intervali Minimal i Punës Cron30 minuta30 minuta30 minuta
Sasia e Inodeve450k300K150k
Ekzekutimet e Script dhe sekondat e CPU-së për Program4k në orë
40k çdo ditë
800k në muaj
2k në orë
20k çdo ditë
600k në muaj
1k orë në orë
10k çdo ditë
300k në muaj
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i burimeve të postës elektronike 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
GoGeek
Marrësit e postës elektronike804040
Madhësia e bashkëngjitjes së postës elektronike50 MB50 MB50 MB
Madhësia e kutisë postare6 GB4 GB2 GB
Email-i dërgon për orë800400400
Emailet e marra për minutë202020
Provo kohën e përsëritur për Email të Palejuar11 orë11 orë11 orë
Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround (Krahasimi i burimeve të bazës së të dhënave 2020)
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Kërkesat e DBPërdor deri në 10% të Burimeve të Planit të Ndarjes së Ndarjes Fillestare të SiteGroundPërdor deri në 10% të burimeve të Planit të Ndarjes së Ndaruar të GrosBig të Sajtit të SiteGroundPërdor deri në 10% të Burimeve të Planit të Ndarjes së Ndarjes GoGeek të SiteGround
Madhësia DB1 GB750 MB500 MB
Madhësia e tabelës DB500 MB250 MB250 MB
SiteGround Shared & WordPress Plani i Hosting Krahasimi 2020
Karakteristikat e Planit të SiteGroundSiteGround
StartUp
SiteGround
GrowBig
SiteGround
GoGeek
Mimi i ofertës$ 3.95/muaj$ 5.95/muaj$ 11.95/muaj
Politika e rimbursimitGarancia e kthimit të parave nga faqet e planit të përbashkët të mbajtjes së faqeve 30 ditë
ZBATIMI I PLANEVE TOST HARRUARA T SH SHNDETSHME TIT SITUARIT

Cili është Plani më i mirë i SiteGround për Hosting WordPress?

Deri më tani ju jeni tashmë mjaft të njohur me ndryshimet në veçoritë dhe çmimet e planeve të përbashkët të pritjes së SiteGround. Atëherë, çfarë tjetër? Tani, le të shqyrtojmë aspektet kryesore, avantazhet dhe disavantazhet e secilit plan të përbashkët të pritjes së SiteGround, në mënyrë që të jeni në gjendje të zbuloni dhe pastroni të gjitha konfuzionet tuaja, për të cilat planifikon mbajtja e faqes SiteGround WordPress …

1. Plani i Pritjes i SiteGround StartUp

Siç sugjeron emri, plani startUp i SiteGround është hartuar posaçërisht për një fillim të shkëlqyeshëm të WordPress. Ky është plani shumë themelor i hostimit nga SiteGround ku mund të presë vetëm një uebfaqe të vetme me deri në 10,000 vizitorë në muaj i cili vepron si një themel i shkëlqyeshëm kur planifikoni të filloni faqen tuaj të internetit me një platformë të fortë si SiteGround duke harxhuar më pak sasi parash pasi StartUp është plani i tyre më i lirë i disponueshëm i pritjes.

Vizitat Mujore për Planin Fillestar të SiteGround
Vizitat Mujore të Vlerësuara për rreth 10,000 vetëm për një plan që kushton $ 3.95
rreth 2.500 vizitorë afërsisht për çdo dollar që shpenzoni në këtë plan pritjeje
Pikat kryesore të Planit Fillestar të SiteGround
1. Ju lejohet të strehoni deri në Maksimumin 1 Uebfaqe
2. Vizitorët e përafërt maksimalë mujorë të lejuar janë vetëm deri në 10,000
3. Ky plan nuk përfshin të tre nivelet e Teknologjisë SuperCacher të SiteGround
4. Vetëm deri në 10 GB hapësirë ​​e ruajtjes në internet
5. Ky plan pritës i SiteGround përfshin një garanci të rimbursimit 30-ditor
6. Falas HTTPS & Le të Encrypt Certifikatën SSL për një Domain të vetëm
Të metat e Planit Fillestar të SiteGround
1. Mund të presë vetëm një faqe në internet të vetme
2. Karakteristikë Falas Daily Backup përfshirë, por pa një opsion Restore me një klik
3. Burimet e kufizuara kur krahasohen me pjesën tjetër të planeve të pritjes së përbashkët të SiteGround

Sa kushton plani i pritjes së StartUp-it të SiteGround?

Ky plan kushton Vetëm 3,95 $ / muaj (Pricemimi i planit të rregullt 11,95 $ / muaj)

2. Plani i Pritjes i SiteGround GrowBig

GrowBig është plani i azhurnuar i pritshëm i Shared-it në planin fillestar të tyre fillestar i cili është hartuar posaçërisht për vendet në rritje të WordPress. GrowBig është pa dyshim plani më i njohur i pritjes së SiteGround pasi do të keni mundësi të organizoni shumë faqe interneti me deri në 25,000 vizitorë mujorë me çmim pak më të lartë (duke e bërë atë zhurmën më të mirë për planin e bucks). Për më tepër, ky plan pritjeje e përbashkët ju lejon qasje në të gjitha tiparet e pasura dhe të mrekullueshme të hostimit të SiteGround WordPress.

Vizitat Mujore për SiteGround GrowBig Plan
Vizitat Mujore të Vlerësuara për rreth 25,000 vetëm për një plan që kushton $ 5.95
rreth 4,200 vizitorë afërsisht për çdo dollar që shpenzoni në këtë plan pritjeje
Pikat kryesore të Planit GrowBig të SiteGround
1. Pritini Uebsajtet e Pafund me këtë plan pritës të SiteGround
2. Më shumë hapësirë ​​për ruajtjen në internet deri në 20 GB me 25,000 vizitorë mujorë që mund të trajtohen
3. HTTPS Falas për ainsertifikatat SSL të Encrypt SSL të Shumë Domainave & Wildcard
4. Vetëm duhet të paguani 2 dollarë shtesë nga plani i pritjes i StartUp
5. Shijoni të gjitha tiparet e pritjes Premium, të tilla si Rikthim Backup Falas, SG SuperCacher i Avancuar, Mbështetja Prioritare e SiteGround, etj.
Të metat e Planit GrowBig të SiteGround
1. Mund të trajtojë vetëm trafikun maksimal prej rreth 25,000 Vizitat Mujore
2. Nuk përfshin veçorinë e përparuar të WordPress / Joomla Staging
3. Ndihma me përparësi të përparuar të SiteGround nuk përfshihet

Sa kushton Plani i Pritjes i SiteGround GrowBig?

Ky plan kushton Vetëm 5,95 $ / muaj (Pricemimi i planit të rregullt 19,95 $ / muaj)

3. Plani i Pritjes i SiteGround GoGeek (Pritja gjysmë e përkushtuar)

Plani GoGeek i SiteGround është një lloj i avancuar i planit të përbashkët të programeve të përbashkët i krijuar posaçërisht për geekset e vërteta të WordPress dhe është i njohur edhe si plani Semi-Dedikuar i SiteGround me serverë të izoluar nga njëri-tjetri. Nëse faqja juaj po merr më shumë trafik (deri në 100,000 vizitorë në muaj) dhe duke konsumuar më shumë burime, atëherë ky plan rekomandohet shumë pasi mund ta konsideroni këtë plan pritës si të bërë me porosi të SiteGround Plani ekuivalent i VPS vetëm.

Vizitat Mujore për SiteGround GoGeek Plan
Vizitat Mujore të Vlerësuara për rreth 100,000 vetëm për një plan që kushton $ 11.95
rreth 8,300 vizitorë afërsisht për çdo dollar që shpenzoni në këtë plan pritjeje
Pikat kryesore të Planit SiteGround GoGeek
1. Ju mund të presni Uebfaqe të Pafund me këtë plan pritës të SiteGround
2. Deri në 30 GB Hapësira e Storage në Ueb
3. Lejohen deri në 100,000 Vizitorë Mujorë
4. Merrni Mbështetjen e Prioritetit të SiteGround dhe zgjidhje super të shpejtë nga stafi i tyre teknik
5. Mund të kërkojë më shumë kopje rezervë, përveç atyre 30 kopjeve falas të Regjistrimeve automatike ditore
6. Servers janë PCI Compliant që e bën këtë plan faqen e e-commerce miqësore
7. Ofron veçori të avancuara siç janë një klikim i thjeshtë me WordPress / Joomla Staging, SG-Git (para-instaluar) për krijimin e repos së WordPress & kështu me radhë
8. HTTPS Falas për Multertifikatat SSL të Encrypt SSL të Shumë Domainave & Wildcard
9. Pritja shumë më e shpejtë se shumica e planeve të tjera për shkak të veçorive të përparuara dhe burimeve të pasura të serverit
Të metat e Planit GrowBig të SiteGround
1. E vetmja e keqe është niveli i tyre më i lartë i rinovimit të planit.

Sa kushton plani i pritjes i SiteGround GoGeek?

Ky plan kushton Vetëm 11,95 $ / muaj (Pricemimi i planit të rregullt 34,95 $ / muaj)

PYETJE TON BASHKUARA RRETH PLANEVE T HARRUARA TAR SHNDETSHME TIT SITUARIT

Këtu janë disa nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me planet e Ndarjes së Ndarjes të SiteGround, të cilave ju jemi përgjigjur për ju një nga një më poshtë:

1. A janë Planet e Web Hosting të SiteGround Menaxhuar ose të Pa Menaxhuar?

SiteGround ofron zgjidhje të menaxhuar të mbajtjes së faqes në internet (i zbatueshëm për të gjitha zgjidhjet e tyre të mbajtjes në internet) me planin e tyre bazë që janë StartUp (fillon në $ 3.95 / month vetëm).

2. A ju lejon Planet e Ndarjes së Ndarura të SiteGround që të Pritni Uebsajtet e WordPress?

Po, absolutisht! SiteGround është kompania më e mirë e pritjes së përbashkët për faqet pritëse të WordPress plus ata kanë një gamë të gjerë të planeve të menaxhuara të përshtatura për faqet e WordPress, ku do të keni mundësi të pritni shumë faqe në internet WordPress me lehtësi.

Web Hosting

3. A i përdor faqet e planit të hostimit të përbashkët të SiteGround cPanel? A ofron Ofertë Linux Linux?

Po, cPanel është zgjidhja më e popullarizuar e mbështetur në Linux e bazuar në Linux e cila përdoret pothuajse nga çdo kompani e madhe pritëse Shared që kemi hasur. SiteGround nuk është përjashtim nga kjo pasi ata gjithashtu përdorin cPanel për t’ju lejuar të keni një GUI më të mirë për të kontrolluar serverin tuaj të pritjes. Të gjitha planet e përbashkëta të hostimit të SiteGround janë të pajisura me një cPanel Falas që është përshtatur paksa me ndjenjën dhe lëkurën më të mirë (të cilën e quajnë CPanel i zgjeruar).

4. A përfshin Planet e Hosting-ut të Ndara të SiteGround & WordPress, përfshirë HTTPS / SSL Falas?

Po, të gjitha planet e SiteGround përfshijnë ificertifikata të Difrifikuara DV të Lehta të Pafundme, të cilat madje vlen edhe për planet e tyre të menaxhuara të WordPress-it të Menaxhuar. Për më tepër, çertifikatat SSL që vijnë falas me të gjitha planet e tyre të mbajtjes në internet, po u besohen pothuajse të gjithë shfletuesve.

5. A më duhen Planet e Sjelljes në Re?

Po, SiteGround gjithashtu ofron plane më të menaxhimit më të larta, përveç planeve të tyre të përbashkëta të pritjes. Unë tashmë kam përmendur qartë më lart në lidhje me kufijtë e trafikut të planeve të pritjes së SiteGround Shared. Nëse Plani i Ndarjes së Ndarjes me StartUp të SiteGround mund të trajtojë me lehtësi deri në 10,000 vizitorë në muaj, plani më i mirë i pritjes i përbashkët i SiteGround GoGeek mund të trajtojë deri në 100,000 vizitorë në baza mujore.

Nëse faqja juaj e internetit po merr shumë më tepër trafik sesa kjo, atëherë thjesht mund të azhurnoni planin tuaj të përbashkët të hostimit të SiteGround në planin e tyre shumë më të fuqishëm të hostimit në cloud ose ndoshta thjesht kontaktoni Stafin Mbështetës të SiteGround. Planet më të larta të hostimit të SiteGround Cloud janë të pajisura me një server super të fuqishëm që mund të trajtojë me lehtësi faqen tuaj të internetit tashmë të popullarizuar i cili tërheq miliona dhe miliona trafik në muaj.

Cilin plan për mbajtjen në internet të SiteGround duhet të zgjidhni në fillimin e faqes suaj të WordPress-it ose blogut në vitin 2020?

Jam mjaft i sigurt se deri më tani duhet të keni kuptuar se cili plan pritës i SiteGround (bazuar në çmimet dhe karakteristikat e ofruara) do t’ju përshtatet më së miri nevojave tuaja të blogezimit. Vetëm për të thjeshtuar gjërat përsëri, më lejoni të rishikoj përsëritjen e vlerësimit Planet Pritëse të SiteGround (2020) në 3 pika të thjeshta:

1. Plani i Pritjes i SiteGround StartUp: Nëse keni një uebfaqe të thjeshtë dhe thjesht një fillestar i cili është i lumtur të fillojë me një uebfaqe të vetme, atëherë duhet të zgjidhni planin e mbajtjes së faqes StartGp të SiteGround (Vetëm 3,95 $ / muaj).

2. Plani i Pritjes i SiteGround GrowBig: Nëse jeni një Blogger / Marketer Dixhital dhe doni të presni një çift ose disa uebfaqe tuajat në një platformë të ngurtë të mbajtjes së faqeve në internet, atëherë plani i pritjes i GrowBig i SiteGround është ai që duhet të zgjidhni (vetëm 5,95 $ / muaj). Ky plan i përbashkët i pritjes është shumë më i mirë kur krahasohet me planin StartUp të SiteGround pasi do t’ju duhet të paguani pak më shumë (vetëm rreth 2 dollarë vetëm në muaj). Po, rekomandoj shumë Planin e Pritjes së Ndaruar të GrosBig të SiteGround për shumicën e përdoruesve tanë.

3. Plani i Pritjes i SiteGround GoGeek: Nëse keni një uebfaqe me trafik të lartë ose një dyqan eCommerce ose thjesht ju thjesht kërkon funksionalitetin WordPress Staging, atëherë mund të zgjidhni planin e pritjes së GoGeek të SiteGround (Vetëm 11,95 $ / muaj). Një zgjidhje shumë e fuqishme e pritjes nga SiteGround por mund të jetë një plan mjaft i kushtueshëm për fillestarët.

Unë po rekomandoj Planin e Hosting të Ndarjes së GrosBig të SiteGround për të gjithë lexuesit e mi kryesisht sepse ky plan hosting është vlera më e mirë për para pasi që vjen me çdo tipar premium të pritjes së SiteGround që ju duhet të filloni me lehtësi të filloni blogun ose faqen tuaj të internetit pa ndonjë sherr. Dhe nëse jeni të ngushtë me një buxhet, plani i pritjes së StartUp i SiteGround është më se i mjaftueshëm për fillestarët.

Shpresoj se keni gjetur krahasimin dhe rishikimin tonë në Planet më të mira të mbajtjes së faqes në Web Site për WordPress (2020) e dobishme dhe tani jam i sigurt se keni vendosur me cilin plan të SiteGround dëshironi të shkoni. Ende i hutuar? Kontaktoni SiteGround 24 × 7 Ekipi Mbështetës Tani!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me