Pas një rishikimi të plotë, CooliceHost e bëri atë në krye të listës sonë të kompanive më të mira të mbajtjes në internet për biznesin tuaj në Mbretërinë e Bashkuar. Itsshtë një kompani relativisht e vogël e bërë nga webmaters për webmasterët në mënyrë që çdo klient të marrë një trajtim të veçantë, ata përdorin serverë të nivelit të lartë me disqet SSD, CPanel në sfond, mbrojtje DDoS, vetëm 4ms ping nga Londra dhe në CooliceHost ata mbështesin teknologjitë më të fundit si PHP7 dhe LiteSpeed ​​që mund të dyfishojnë performancën e faqes tuaj.


Logoja e vlerësimit të CooliceHost në Mbretërinë e Bashkuar
uptime
997
SPEED
998
SUPPORT
977
PRICE
962
TIPARET
965
GREEN
905
INOVATIVE
979

Shpejtësia dhe besueshmëria – me një ping të jashtëzakonshëm prej vetëm 4ms në Londër dhe 99,982% në kohën e duhur të serverave për vitin e kaluar CooliceHost tregon disa statistika të shkëlqyera. Përmbajtja juaj shërbehet nga disqet SSD dhe ato mbështesin teknologjitë më të fundit si PHP7 dhe LiteSpeed ​​që mund të dyfishojnë punën e faqes tuaj. Kështu u tha, ju mund të jeni të sigurt se përmbajtja juaj do të shpërndahet shumë shpejt për përdoruesit tuaj në Mbretërinë e Bashkuar 24/7.

siguri – Të gjitha shërbimet e CooliceHost janë të mbrojtura mirë. Llogaria bllokon çdo adresë IP që ka 3 kërkesë të pasuksesshme për hyrje dhe e mban të bllokuar përdoruesin brenda 24 orëve. Sigurisht, klienti mund të zhbllokojë veten nga administrata e klientit të zorrës, por kërcënuesi nuk ka asnjë ndryshim. Madeshtë bërë posaçërisht për të mbrojtur klientët e CooliceHost nga pengesat dhe kërcënimet. Një tjetër veçori e shkëlqyeshme e sigurisë është mbrojtja DDoS që hosti u ofron klientëve të saj. Sipas statistikave të fundit sulmet DDoS janë rritur më shumë se 200% në vitet e fundit. Dhe kjo është arsyeja pse CooliceHost e integroi atë në planet e tyre. Dhe e gjithë kjo vjen pa tarifë shtesë. Kompania gjithashtu ofron Secure VPS Hosting, të cilën mund ta porosisni nga faqja e tyre duke përdorur formularin e kontaktit. Ky shërbim është në një nivel edhe më të lartë të sigurisë. Shtë një zgjidhje perfekte për ndërmarrjet e mëdha që merren me informacion të ndjeshëm.

backups bëhen dy herë në javë. Pritja përqendrohet në shpejtësinë, sigurinë, integrimin e lehtë të Cloudflare CDN, mbrojtjen e përparuar të antispamit, në mënyrë që të rritet përvoja e klientit dhe të arrihet performanca më e mirë.

mbështetje – CooliceHost ofron mbështetje 24/7 nga stafi kompetent i teknologjisë inhouse që është atje për të zgjidhur problemet tuaja. Mund të arrini në departamentin e teknologjisë, faturimit dhe marketingut përmes sistemit të biletave, postës, telefonit. Mënyra më e mirë për të zgjidhur problemin tuaj është duke përdorur sistemin e biletave nga zona e klientit në faqen e tyre të internetit. Në këtë rast, problemi transferohet shpejt në sysadmin të nivelit më të lartë nëse është e nevojshme. Koha mesatare e përgjigjes është rreth 10 minuta dhe meqenëse pamja e saj është shumë miqësore, do t’ju duhet të kontaktoni mbështetje si një herë në 6 muaj, por nëse ju nevojiten atyre, mund të jeni i sigurt që ekipi i avancuar i teknologjisë do t’ju ndihmojë pa marrë parasysh se çfarë.

Hardware – CooliceHost përdor serverë HP, Dell dhe SuperMicro, me CPU Intel E3 dhe E5 CPU, disqet Intel Enterprise Class SSD, të kolokuara në bazat e të dhënave të Tier 3, domethënë që plotëson ose tejkalon të gjitha kërkesat e nivelit 2, ka rrugë të shumta të pavarura shpërndarjeje që shërbejnë pajisje IT, të gjitha IT pajisjet janë me fuqi të dyfishtë dhe plotësisht të pajtueshme me topologjinë e arkitekturës së sitit dhe ka njëkohësisht infrastrukturë të mirëmbajtshme të sitit me disponueshmëri të pritshme prej 99.982%. Të gjithë serverët kanë mbrojtje dhe softuer DDoS që bllokojnë kërkesa të padëshiruara në faqet tuaja.

Shkallëzueshmëria – CooliceHost ofron një pritje të përbashkët në internet dhe mbajtjen e VPS për klientët, jo vetëm në bazat mujore. Nëse porosisni një plan për një periudhë të gjatë kohore, do të merrni një zbritje. Sa më gjatë të jetë periudha, aq më i madh është zbritja. Plando plan mund të paguhet me një abonim mujor, tremujor, gjysmë-vjetor dhe vjetor.

Ju mund të azhurnoni ose zvogëloni planin tuaj në çdo kohë nga paneli i administrimit (nga Webmaster Mini te Webmaster, Big Dog, Big Dog 2 dhe mënyra tjetër), në varësi të nevojave tuaja. Ose mund të zgjidhni zgjidhjen e nivelit tjetër – planet VPS Hybrid, nëse ju ra më shumë nevojë për energji. Pasi të futeni në Cpanel tuaj, mund të shihni vetë fuqinë e atyre serverëve SSD.

planet

SSD Nginx Hosting – Planet standarde të mbajtjes së faqeve në internet SSD që ofron CooliceHost janë Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, të gjithë ata janë të ndryshëm në hapësirën e diskut, CPU, numrin e domeneve, numrin e bazave të të dhënave dhe Bandwidthin DDoS. Për shembull, plani më i vogël i Webmaster Mini (2,98 € në muaj) vjen me 2 GB SSD, 5/15 Baza e të dhënave / lidhjeve MySQL, 2 domenet e pritura, 200 GB Bandwidth i DDOS, cPanel, emailet e pakufizuar dhe shumë më tepër. Shtë e përkryer për fillimin e një faqe në internet të një kompanie, blogu ose një dyqani elektronik.

Planet VPS Hybrid – Përveç hostimit normal të përbashkët, CooliceHost ofron plane hibride si VPS, por është një host i përbashkët në natyrën e tij. Planet VPS Hybrid, të njohura gjithashtu si gjysmë të përkushtuara, në thelb janë një host i përbashkët duke përdorur burimet e një VPS. Shtë një zgjidhje e mrekullueshme për ata, të cilët nuk kanë njohuri, kohë dhe para për të drejtuar dhe menaxhuar VPS të vërtetë. Plani më i vogël është LSV VPSh 512 (vjen nga LiteSpeed ​​Varnish Virtual Server Hosting Private, dhe 512 ai RAM i përdorur në plan) ka 1 x vCPU @ 2.0 Ghz, 512 MB RAM, 15 GB HDD, LiteSpeed, cPanel dhe shumë më tepër . Dhe kjo vjen vetëm me 4,98 € në muaj. Planet janë perfekte për faqet e internetit tashmë të zhvilluara dhe ato që funksionojnë, duke gjeneruar një sasi të madhe trafiku, duke i lejuar ata të ngarkojnë edhe më shpejt në krahasim me planet standarde të pritjes. Të gjitha planet hibride të VPS janë fleksibël dhe përshtatur për çdo lloj biznesi pa marrë parasysh madhësinë e tij ose burimet që i duhen.

Të gjitha planet e tyre me informacionin më të fundit ju mund të shihni këtu.

Rezultatet e provës

Ne kemi ngarkuar një faqe demo e-commerce Joomla në një nga planet pritëse të përbashkët të CooliceHost dhe e kemi testuar atë për ju. Më poshtë mund të shihni rezultatet. Sigurohu qe ti klikoni në fotografi për një pamje më të detajuar.

Testi CooliceHost 1

Tema: https://blog.coolicehost.com/ Cache: Plugin është me aftësi të kufizuara HTTP Server: LiteSpeed ​​http / 2 Versioni i PHP i aktivizuar: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: Aktivizuar

rezultatet PHP 5.5 + ZendOpcache 257ms PHP 7.0 NG + Zend Opcache 112ms

Nëse skriptet tuaja e mbështesin atë, PHP7 mund të dyfishojë punën e faqes.

Testi CooliceHost 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

Në këtë provë mund të shihni ndryshimin në performancën e serverave kryesorë të internetit në kërkesa për sekondë.

Testi CooliceHost 3

Rezultatet e kontrollit të hostit që tregojnë një ping super të shpejtë nga Mbretëria e Bashkuar – 4.4ms

Testi CooliceHost 4

Test i Pingdom për performancën e shpejtë nga serveri i tyre i Amsterdamit.

Siç mund ta shihni, dyqani elektronik Joomla ngarkoi 94% më shpejt se sa faqet e tjera të testuara me notë të performancës 94/100.

Testi CooliceHost 5

Një test stresi nga LoadImpact që tregon një kohë të barabartë edhe për përdoruesit e lartë në të njëjtën kohë në faqen tuaj.

Edhe me 25 përdorues që shfletojnë faqe të ndryshme, koha e ngarkesës është e barabartë me të gjithë. Këto janë disa tregues shumë të mirë.

Për ta përmbledhur, ju duhet të kontrolloni djemtë në CooliceHost. Stafi i teknologjisë së brendshme, gjendja e serverave të artit, niveli i lartë i sigurisë, koha shumë e shpejtë e reagimit ndaj përdoruesve tuaj në Mbretërinë e Bashkuar, teknologjitë e fundit dhe gjithçka që vjen me një çmim të shkëlqyeshëm. Këtu mund të shihni planet e tyre dhe nëse nuk jeni të sigurt se çfarë është saktësisht ajo që ju nevojitet, kontaktoni me ta, ato gjithashtu ofrojnë konsulencë dhe mund t’ju drejtojnë në zgjidhjen më të mirë të pritjes për biznesin tuaj në Mbretërinë e Bashkuar.

Nëse keni nevojë për më shumë informacion dhe mundësi, thjesht kthehuni në faqen tonë dhe shihni kompanitë e tjera më të mira të mbajtjes në internet në Mbretërinë e Bashkuar që kemi rishikuar për ju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me