Pse duhet të zgjedh InMotion?

Pritja e InMotion, e cila ka qenë në shërbim për më shumë se një dekadë, mbulon një fushë të gjerë pritëse si hostimi i biznesit, VPS Hosting, Serveri i Dedikuar i Serverit dhe Shitësi i Shitësit. Kjo në thelb do të thotë që InMotion mund t’ju ofrojë çfarëdo zgjidhje pritëse që ju nevojitet për faqen tuaj të internetit. Shërbimet pritëse të kompanisë janë të njohura dhe kërkohen për shkak të besueshmërisë, shërbimeve të shkëlqyera të mbështetjes dhe çmimit të drejtë. Për më tepër, kompania është e sigurt se klientët e tyre do të marrin përvojën më të mirë të mundshme të pritjes me ta, arsyeja pse ata mburren me një garanci të kënaqësisë së shërbimit 100% për secilin nga shërbimet që ofrojnë. Kjo garanci vjen me një ofertë të kthimit të parave 90-ditore ku ju merrni lehtësisht paratë tuaja mbrapa nëse ndonjë aspekt i shërbimit nuk i përmbush premtimet e tyre.
Përveç gjithë kësaj, InMotion Hosting rekomandohet shumë për faqet e internetit të biznesit. Kjo është për shkak të një gamë të gjerë të mjeteve të e-commerce dhe për përvojën e saj të pritjes së biznesit. Kjo vjen në krye të paketës së tyre të lirë të një softveri të lehtë për t’u përdorur por të fuqishëm ndërtues të internetit i cili duhet të ju ndihmojë të krijoni një pamje të dizajnuar profesionalisht dhe një faqe interneti efikase në asnjë kohë fare.


Farë duhet të bëj për t’u regjistruar me InMotion?

Procesi i regjistrimit të InMotion është shumë i lehtë dhe duhet të keni në sitin tuaj një vend të pritur nga InMotion brenda pak minutash. Thjesht ndiqni këto disa hapa të thjeshtë:

 •  Vizito faqen kryesore të InMotion me URL www.inmotionhosting.com;
 •  Në shiritin e sipërm të menusë, rri pezull mbi “WEB HOSTING” dhe më pas zgjidh zgjidhjen tënde të preferuar të pritjes duke klikuar atë nga menuja rënëse;
 •  Klikimi i saj do t’ju sjellë në një faqe ku do të prezantoheni me paketat e ofruara së bashku me veçoritë dhe çmimet përkatëse. Nën çdo paketë është një skedë blu “Urdhëroni Tani”. Klikoni një që korrespondon me zgjedhjen tuaj;
 •  Më pas do t’ju kërkohet të zgjidhni një paketë me një mënyrë pagese përkatëse. Zgjedhni duke klikuar në butonin dhe pastaj klikoni “Vazhdo”;
 •  Tani do t’ju kërkohet të zgjidhni Opsionet e Emrit të Domainit. Shtë e rëndësishme që ju të jepni emrin e domain në kutinë e paraqitur dhe pastaj klikoni “Vazhdo”;
 •  Në faqen tjetër, do t’ju tregohet nëse emri i domain është akoma i disponueshëm apo jo. Klikoni në butonin “Vazhdo” në këndin e poshtëm të djathtë. Klikimi i butonit “Vazhdo” do t’ju sjellë në faqen e Faturimit. Ju duhet të siguroni të gjitha informacionet e kërkuara në kutitë e dhëna.
 •  Në pjesën e poshtme të faqes është nënkreu kutia e Informacionit të Pagesave. Këtu mund të vendosni se si dëshironi të paguani për faturat tuaja InMotion. Opsionet e pagesës do t’ju kërkojnë të zgjidhni midis llojeve të kartës që dëshironi të përdorni.
 •  Siguroni informacionin e nevojshëm të kartës, si numrin e kartës, datën e skadimit dhe kodin e nënshkrimit. Kodi i nënshkrimit është numri 3- ose 4-shifror i vendosur në pjesën e prapme të kartës tuaj.
 •  Pasi të mbarojë hyrja e informacionit, vendosni një shenjë kontrolluese në “Unë pajtohem” nën nënkreutën e Marrëveshjes dhe pastaj kliko “Llogaria e Blerjes”. Shtë e rëndësishme që të klikoni në skedë vetëm një herë pasi të klikoni në të disa herë mund të shënojë numrin e herë që dëshironi ta blini..
 •  Nëse për ndonjë rast që dëshironi të paguani përmes PayPal, duhet të zgjidhni zgjedhjen “Kontrolloni ose Rendit Blerje” në vend që të zgjidhni cilindo ofrues karte. Pasi të klikoni në butonin “Llogaria e Blerjes”, kontaktoni mbështetjen e shitjeve të InMotion Hosting ose përmes bisedës live ose telefonit falas 888-321-4678 dhe pyetni përfaqësuesin që preferoni të vendosni pagesën përmes Paypal. Më pas do të merrni një lidhje pagese përmes postës elektronike në vetëm disa minuta.

Whatfarë shërbimesh pritjeje ofron InMotion?

InMotion ofron një gamë të gjerë shërbimesh pritëse, të dizajnuara për t’u siguruar klientëve të tyre çfarëdo zgjidhje pritëse që u duhen. Këto zgjidhje pritëse janë si më poshtë, secila me një numër paketash të ofruara:

 •  Pritja e biznesit
 •  Nisja
 •  pushtet
 •  pro
 •  VPS Hosting
 •  VPS 1000
 •  VPS 2000
 •  VPS 3000
 •  Server i përkushtuar i serverëve
 •  thelbësor
 •  i përparuar
 •  elitë
 •  Klasa e biznesit 500
 •  Klasa e biznesit 1000
 •  Klasa e biznesit 2000
 •  Reseller Hosting
 •  R-1000
 •  R-2000
 •  R-3000

Sa kushton pritja e InMotion?

Mimet për shërbimet pritëse të InMotion ndryshojnë ndryshe, në varësi të shërbimit të hostit që ju zgjidhni dhe paketës së tij përkatëse. Sidoqoftë, është e sigurt të thuash shërbimin e tyre më të lirë të pritjes, paketën Lançimi i Business Hosting, kushton vetëm 3,49 dollarë në muaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me