Mund ta Transferoj Uebfaqen time të hostuar në BlueHost në Qendrën e Web Hosting?

Nëse tashmë keni një uebfaqe të pritur nga BlueHost dhe dëshironi ta transferoni atë në një ofrues të ndryshëm të pritësve të Internetit si Web Hosting Hub, kompania do të ishte e lumtur të akomodonte dhe të jetë me shërbim për ju.


Web Hosting Hub (ose The Hub për shkurt) është një nga kompanitë më të mira dhe më të besuara të mbajtjes në internet që mbështesin dhe ndihmojnë klientët me procesin e transferimit ose migrimit të faqes së tyre të internetit duke ofruar shërbime falas. Për ta përmbyllur atë, ata ofrojnë një “proces të transferimit pa ndalje”, që do të thotë se faqja juaj e internetit nuk do të përjetojë kurrë ndonjë ndërhyrje ndërsa procesi aktual i transferimit është duke u zhvilluar.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për transferimin e faqes tuaj nga BlueHost në Qendrën e Web Hosting sepse është e thjeshtë dhe e thjeshtë. Mund të duhet pak kohë që i gjithë procesi të përfundojë por procesi në vetvete nuk është shkencë raketash.

Metoda më e zakonshme e transferimit të faqes tuaj është duke shkarkuar skedarët tuaj të vjetër dhe datën me ndihmën e një klienti FTP, dhe pastaj t’i ngarkoni ato në Web Hosting Hub.

Pse të zgjidhni Qendrën e Web Hosting?

Ka shumë arsye pse njerëzit vendosin të transferojnë uebfaqen (et) e tyre në një kompani të ndryshme të mbajtjes në internet. Këto arsye ndryshojnë, disa prej të cilave madje mund të ndikojnë në të ardhmen e faqes në internet dhe ndoshta edhe vetë kompaninë.

Sa i përket pse ju duhet të zgjidhni një Web Hosting Hub nga mesin e qindra kompanive të mbajtjes në internet në industri, përgjigjja është se kjo kompani është një nga ofruesit kryesorë të shërbimeve të cilësisë së mbajtjes së faqes në internet, veçanërisht në drejtim të shpejtësisë dhe besueshmërisë. ’Shtë zgjedhja kryesore për shumë pronarë të faqeve të internetit dhe zhvilluesve të faqeve në internet, falë mbështetjes së tyre të nivelit të lartë të klientëve dhe serverëve ultra të shpejtë – faktorë që janë shumë të rëndësishëm për webmasterët. Të gjitha këto, plus shumë karakteristika të tjera të ftohta dhe të dobishme, janë përfshirë në planet e tyre të pritjes – dhe ato vijnë me një çmim shumë konkurrues. Kjo i jep Qendrës së Web Hosting përparësinë e nevojshme ndaj kompanive të tjera të mbajtjes në internet.

Farë duhet të dini para se të transferoni faqen tuaj në qendrën e mbajtjes së faqes në internet

Ka disa gjëra që duhet të dini para se të mendoni për transferimin e uebfaqes tuaj nga BlueHost në Web Hosting Hub, dhe që përfshin sa vijon:

 • Procesi i transferimit është i zbatueshëm vetëm për domenet me .com, .net, .org, .biz,. zgjerime .us, dhe .info;
 • Që i gjithë procesi i transferimit të mund të zgjasë deri në 10 ditë;
 • Ju nuk mund të bëni ndonjë ndryshim në informacionin WHOIS, do të thotë të mos ketë më ndryshime të kontaktit, pa ndryshime të serverëve të emrave / DNS pasi të ketë filluar transferimi;
 • Ju nuk mund të transferoni një llogari që nuk ka skaduar ende periudhën 60-ditore për domenet e krijuara rishtazi dhe 45 ditë për domenet e ripërtërira. Nëse domeni juaj vlen për cilindo nga këto dy, rekomandohet shumë që të prisni 60 ditë ose periudha 45-ditore për të përfunduar para se të transferoni faqen tuaj.
 • Emigrimi në një ofrues të ndryshëm të mbajtjes në internet vetëm do të transferojë domainin dhe nuk do të ndikojë në asnjë mënyrë në bazat e të dhënave tuaja ose skedarët e faqes tuaj dhe informacione të tjera të rëndësishme.

Transferimi i faqes suaj të internetit nga BlueHost në qendrën e mbajtjes së faqes në internet

Transferimi i faqes suaj të internetit larg nga BlueHost kërkon që ju të ndiqni disa hapa të thjeshtë. Këto hapa duhet të funksionojnë kudo që ju zgjidhni për të transferuar faqen tuaj.

 1. Hyni në panelin tuaj të kontrollit BlueHost.
 1. Klikoni mbi Menaxheri i domenit.
 1. Klikoni në emrin e domain për ta theksuar atë. Tabs do të shfaqen në anën e djathtë të ekranit.
 1. Nga LOCK skedë, zhbllokuar fushën.
 1. Fikni cilësimet e intimitetit në PRIVACY
 1. Modifikoni serverat e emrave në SHERSRBIMET E EMRIT skedar në mënyrë që të drejtoni faqen tuaj te faqja e internetit për serverat e rinj të emrave.

[Shënim: Mos e bëni këtë nëse nuk jeni të gatshëm që T ALL GJITHA shërbimet të tregojnë në serverin e ri.]

 1. Nga Tabela E TRANSFERIMIT EPP, merrni PPE / Kodi i Autorizimit.Ju duhet ta jepni këtë kod në qendrën e mbajtjes në internet gjatë procesit të transferimit.
 1. Sigurohuni që informacioni i kontaktit të jetë i saktë dhe i azhurnuar.Kjo mund të bëhet përmes KONTAKTE Ky informacion përfshin detaje për regjistruesin, administratorin dhe faturimin. Emaili i kontaktit të administratorit duhet të azhurnohet pasi një postë konfirmimi do të dërgohet me email, së bashku me kodin e autorizimit dhe URL-në e përkohshme.
 1. Nga Menaxheri i domenit, klikoni në domenin që doni të transferoni, dhe pastaj klikoni në TRANSFERI EPP Ju duhet të shihni dy lidhje në faqe: njëra për të aprovuar transferimin dhe tjetra për ta mohuar atë.

[shënim: Nëse nuk mund të gjeni lidhjet, mund të nënkuptojë që Web Hosting Hub nuk ka dërguar një kërkesë transferimi në adresën tuaj të emailit.]

 1. Klikoni në skedën që aprovon transferimin. Procesi i transferimit duhet të fillojë menjëherë. I gjithë procesi i transferimit mund të zgjasë minimumin deri në 3 ditë.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me