WebHostingHub ofron shërbime për klientët Do-It-Yourself që kanë disa aftësi në krijimin e faqeve me përdorimin e panelit të kontrollit dhe disa veçori të tjera. Ajo gjithashtu i përshtatet klientëve që dëshirojnë të mësojnë se si të përdorin llogaritë e pritjes së faqeve në internet.


Ajo ofron një paketë pa presion në internet pa sherr me ndihmë të shkëlqyeshme të klientit me një çmim të arsyeshëm. WebHostingHub është një nga ofruesit më të besueshëm të mbajtjes në internet i cili i jep cilësi të shërbimit të klasit të parë me një çmim relativisht të përballueshëm në tregun e sotëm.

Cilat janë avantazhet e WebHostingHub ndaj hosteve të tjerë të uebit?

WebHostingHub është një ofrues i shërbimit të mbajtjes në internet që përputhet me faqet e internetit personale dhe të biznesit. Ata përqendrohen në faqet e faqeve të pritjes së faqeve në internet sepse disa nga karakteristikat e tyre synojnë të sigurojnë këtë industri të veçantë. Ata u japin klientëve udhëzime të thjeshta në krijimin e një faqe në internet përmes përdorimit të mjetit të krijuesit të faqes në internet dhe motorëve të tjerë të blogut, si WordPress, Joomla, etj., Që u lejon këtyre klientëve të krijojnë faqen e tyre në një hark kohor shumë të shkurtër. Ai gjithashtu u mundëson klientëve të menaxhojnë faqen e tyre në mënyrë më efikase. Ato gjithashtu i japin vlerë përkujdesjes ndaj klientit dhe mbështetje teknike. WebHostingHub gjithashtu ofron mbështetje të shkëlqyeshme për PHP. Isshtë gjithashtu e njohur për një host të madh të dhënash.

Farë është një PHP?

PHP është një akronim për Hypertext-para-procesor. Ai përshkruan një gjuhë skriptimi që zakonisht përdoret për zhvillimin dhe zgjerimin e faqeve të internetit komplekse. Ajo funksionon dhe jep komanda në serverin në internet dhe nuk lejon hyrjen e përdoruesve të tjerë në shfletuesin tuaj. Shtë gjithashtu falas dhe mund të përdoret nga kushdo. PHP është një nga gjuhët më të përdorura për skriptim nga hostet e internetit për shkak të pajtueshmërisë së tij me shumicën e shfletuesve të internetit, serverëve të internetit dhe sistemeve të menaxhimit të faqes në internet. Kjo lloj gjuhe shkrimi është përdorur edhe nga WebHostingHub.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të WebHostingHub?

WebHostingHub ofron shërbime të një cilësie të lartë të mbajtjes në internet në krijimin e faqeve të tyre të internetit. Karakteristikat e tij të përgjithshme përfshijnë si më poshtë:

 •  Paneli i Kontrollit cPanel
 • Llogaritë në webhosting përfshijnë cPanel 11 në shërbimet e tyre. Ky është paneli i kontrollit më të përdorur gjerësisht në web për shkak të lehtësisë së përdorimit dhe lehtësimit të tij.
 •  Qasja në sistemet e sigurisë
 • Sistemet e sigurisë janë një nga karakteristikat e rëndësishme që klientët duhet të kërkojnë kur kërkojnë një ofrues të mirë të shërbimit të pritjes së faqes në internet. Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues të shërbimit të mbajtjes në internet, sigurohuni që ata të kenë sisteme të përparuara të sigurisë. Pasja e sistemeve të përparuara të sigurisë i jep klientit besim se faqja e tij në internet nuk është e prirur për ndonjë virus ose sulm.
 •  Të pakufizuar dhe transferimin ose regjistrimin e domain falas
 • Nëse një klient ka një emër domain ekzistues, ai mund ta transferojë atë në llogarinë e tij në WebHostingHub pa ndonjë tarifë. WebHostingHub gjithashtu do të marrë përsipër shpenzime të tjera regjistrimi që klienti mund të ketë pësuar në bërjen e një emri të ri domain.
 •  Mbështetje e softuerit në blog
 • WebHostingHub gjithashtu mbështet mbështetjen e softuerit në blog. Ai jep udhëzime për një instalim të thjeshtë të WordPress, faqja më e famshme dhe e përdorur zakonisht e blogeve që lehtëson vendosjen e lehtë, modelet e shablloneve dhe formimin e blog-ut. Alsoshtë gjithashtu e lehtë për tu mirëmbajtur.
 •  Falas për reklama në internet
 • Një faqe në internet, për të prosperuar, duhet të marrë shumë vizitorë. Përdorimi i reklamave në internet është një strategji që shumica e ofruesve përdorin në shpërndarjen e informacionit në lidhje me faqet e tyre të internetit. WebHostingHub ofron klientëve me vlerë deri në 75 dollarë kur përdor reklama në internet.
 •  Qasja te një ndërtues i faqes në internet
 • WebHostingHub ofron hyrje premium te një krijues faqesh në internet. Kjo u jep klientëve mundësinë për të krijuar një faqe interneti komplekse pa kosto shtesë. Ata mund të përdorin më shumë prototipe, mjete, tema dhe shabllone që mund të ndihmojnë faqen e tyre të internetit të duket më interesante dhe të bëhet më efikase. Performanca e serverëve të tyre në internet është e njohur gjithashtu se është e shpejtë, efikase dhe e besueshme.
 • Cilat specifikime të tjera përfshihen në WebHostingHub?
 •  Ka kopje rezervë automatike të faqes
 •  Përmban mjet analitik në internet
 •  Tregti gati
 •  Përfshinë adresat e postës elektronike
 •  Përdor bazat e të dhënave MySQL
 •  Përmban kapacitet të pakufizuar të bandës dhe ruajtjen e diskut
 •  Ofron një garanci të kthimit të parave 90-ditore
 •  Ofron ndihmë për shërbimin ndaj klientit gjatë gjithë ditës dhe gjatë gjithë vitit

Cila është masa e kujdesit ndaj klientit të siguruar nga WebHostingHub?

Një komponent thelbësor në shërbimet e mbajtjes së faqeve në internet është ofrimi i klientëve me kujdes dhe ndihmë të shkëlqyeshme të klientëve. Përgjegjësia për sa i përket mbështetjes teknike është gjithashtu një faktor kryesor. WebHostingHub i konsideron klientët si aspektin më të rëndësishëm të kompanisë. Pa to, kompania nuk do të jetë në gjendje të përparojë dhe të zhvillohet. Kjo është arsyeja pse shumica e ofruesve të web hosting japin kujdes dhe ndihmë maksimale të klientit.

WebHostingHubensures pothuajse njëqind për qind të serverit në kohë dhe rezistencë të plotë ditore dhe shqyrtim. Nëse dëshironi të transferoni domenin dhe faqen tuaj te një host tjetër, teknikët e tyre do t’ju ndihmojnë në proces. Ata ofrojnë ndihmë sa më shpejt që të jetë e nevojshme. Kompania përdor gjithashtu Dell Server. Këta serverë janë të gjithë të beentried dhe ndërtuar me pajisje të reja dhe të metejshme me softuer dhe softuer.

WebHostingHub ofron asistencë për klientët gjatë gjithë ditës dhe gjithë vitit në mjete të ndryshme si e-mail, linja telefonike dhe biseda dhe diskutime live.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me