Në këtë ditë dhe moshë, kompjuteri dhe interneti bëjnë gjithçka. Përveç përfitimeve dhe përdorimeve të shumta të Internetit në jetën e dikujt, ai ndryshon të gjithë qasjen e marketingut tradicional në biznes. Këto ditë, shumë njerëz po marrin biznesin e tyre në Web, duke hyrë në një audiencë më të gjerë dhe duke shijuar gjërat e mëdha që vetëm Interneti mund të ofrojë. Shtë mënyra më e mirë e mundshme për të promovuar dhe shitur çfarëdo produkti / shërbimi që keni.


Vënia në dispozicion e produktit / shërbimit tuaj në internet siguron një rrugë për klientët dhe blerësit e mundshëm të lidhen me ju, duke ju ndihmuar kështu të rritni biznesin tuaj. Dhe që kompania ose marka juaj të njihet në internet, duhet të keni faqen tuaj të internetit. BlueHost është vendi më i mirë për të filluar.

Web Hosting BlueHost

BlueHost është një nga kompanitë më të mira dhe më të njohura të mbajtjes në internet që ofrojnë shërbime, nga mbajtja e faqeve në internet deri tek ndërtimi i faqeve të internetit. Shumë pronarë të faqeve të internetit dhe zhvilluesit e uebit zgjedhin të hapin një llogari me ta për një numër arsyesh, të tilla si më poshtë:

 • Sistemi mbështetës i Bluehost është në dispozicion 24/7 përmes bisedës, postës elektronike dhe telefonit.
 • BlueHost nuk ju bllokon në një kontratë ose afat pavarësisht nga plani i hostit që keni ndërmend të merrni. Kjo do të thotë që, nëse nuk jeni më të kënaqur me shërbimet e tyre, mund të përfundoni llogarinë tuaj në çdo kohë. Ju gjithashtu mund të merrni një kthim prorated për pjesën e mbetur të mandatit tuaj të pritjes.
 • BlueHost është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur, madje edhe për fillestarët pa njohuri në kodim dhe programim. Ata ofrojnë ndërtues të ndryshëm të faqeve të internetit që ju lejojnë të ndërtoni faqen tuaj të internetit dhe ta merrni atë dhe të funksionojë në asnjë kohë. Këta ndërtues faqesh janë krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e klientëve të tyre. Nëse dëshironi të drejtoni blogun tuaj personal, të krijoni një uebfaqe biznesi, ose të dy, BlueHost ju ka mbuluar. Disa nga këto madje mund të mbështesin tregtinë elektronike me karrocat e blerjeve dhe më shumë që ju të shesni produkte dhe shërbime në internet. Ndërtuesit e faqeve në internet janë gjithashtu të pajisura me një larmi temash të bëra paraprake që mund të përdorni për t’i dhënë faqes tuaj në internet një pamje unike që i përshtatet më së miri kompanisë tuaj ose kamareve të zgjedhura.
 • Duke ndërtuar një faqe eCommerce me BlueHost, ju mund të bëni biznes online me siguri optimale përsa i përket porositjes së produkteve / shërbimeve. Ju, si klient, jeni të sigurt dhe të mbrojtur kur ju përdorni skedarët personal dhe informacionin në llogarinë tuaj.

Farë është një shportë blerjeje?

Një shportë blerjeje është një softuer që është i nevojshëm për çdo vend në tregti elektronike. Me një shportë blerjeje në faqen tuaj, blerësit blejnë produkte / shërbime me lehtësi dhe siguri nga ju.

BlueHost ofron shumë mundësi opsionesh për shporta, duke përfshirë:

 • Shporta e blerjeve OS

 • Shporta e kubit

 • Shporta Zen

 • Shporta e blerjeve Agora

Me këto karrocat e blerjeve, ju mund të ofroni mundësi të sigurta dhe të lehta për t’u përdorur për porosinë në faqen tuaj të tregtisë elektronike.

Si të vendosni një shportë blerjeje në BlueHost

Në mënyrë që faqja juaj e internetit të bëhet një sit eCommerce, së pari duhet të instaloni një softuer për karrocat e blerjes. Ka mënyra të ndryshme për ta bërë këtë:

 1. Përdorni MOJO Marketplace për të instaluar një softuer të karrocave.
 1. Ju mund të instaloni me dorë programin tuaj të zgjedhur të shportës së blerjeve ose mund të punësoni një zhvillues për të instaluar dhe / ose menaxhuar programin për ju.

Pasi të keni instaluar shportën e blerjeve, është koha ta konfiguroni atë për të shfaqur produktet dhe / ose shërbimet tuaja. Merrni parasysh që secila prej këtyre programeve të shportave të blerjeve ka ndërfaqen e tyre unike dhe stilin e konfigurimit, por mund të ndiqni disa hapa të përgjithshëm:

 1. Hyni në zonën e administratorit të karrocave tuaja.
 1. Krijoni një produkt / shërbim të ri në ndërfaqe.
 1. Shtoni informacionin e nevojshëm që përshkruan më së miri produktin / shërbimin tuaj. Ju gjithashtu mund të shtoni një foto të produktit / shërbimit tuaj.
 1. Vendosni çmimin. Ju gjithashtu mund të duhet të tregoni një portë pagese dhe / ose monedhë, në varësi të softverit të përdorur.
 1. Ruani produktin / shërbimin tuaj të ri dhe provojeni në faqen tuaj për të siguruar që gjithçka funksionon si duhet.

Pasi të keni instaluar me sukses softuerin, duhet të kontaktoni autorin ose zhvilluesin e softuerit të shportës së blerjes që po përdorni nëse keni nevojë për mbështetje teknike. Ata janë ata që kanë më shumë njohuri dhe janë të pajisur më së miri për t’ju ndihmuar. Jeni gjithashtu të mirëpritur të kontaktoni BlueHost pasi ato janë të gatshme t’ju ndihmojnë ose të paktën t’ju drejtojnë në drejtimin e duhur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me