Nëse ju lexoni tim Si të gjeneroni drejtime cilësore për biznesin tuaj duke përdorur WordPress artikull, me siguri jeni këtu sepse doni të vendosni Kontaktin e Përhershëm dhe OptinMonster për faqen tuaj të internetit.


Mbresëlënës.

Më poshtë është një proces i thjeshtë hap pas hapi për të vendosur të dy mjetet në më pak se pesë minuta.

Vendosja e Kontaktit të Përhershëm

Së pari do të duhet të regjistroheni në Kontaktin e Përhershëm duke klikuar këtu (ata ofrojnë një provë falas 30-ditore).

Pas krijimit të llogarisë tuaj falas ju do të dërgohen në pult, ku do t’ju duhet të krijoni listën tuaj të parë të postës elektronike.

Klikoni mbi vendosni listën tuaj të parë dhe do të shfaqet një pop-up ku do t’ju kërkohet të emërtoni listën tuaj dhe të shkruani të paktën një adresë emaili.

Jepini listës suaj një emër të përshtatshëm dhe nëse nuk keni adresa emaili për të ngjitur, thjesht shkruani adresën tuaj të postës elektronike. Klikoni “ruaj listën” pasi të keni përfunduar.

Hapi tjetër është të shtoni informacionin e organizatës suaj si adresa e internetit, adresa e biznesit, shteti, qyteti, kodi postar, vendi, industria që përshkruan më së miri biznesin tuaj dhe logon e biznesit tuaj.

Pasi ta keni bërë këtë, klikoni në butonin ‘ruaj’.

Nëse aktualisht keni krijuar listën tuaj dhe keni futur informacionin tuaj të kontaktit, duhet të shihni më poshtë në desktopin tuaj:

Kontakti i vazhdueshëm do t’ju kërkojë të dërgoni emailin tuaj të parë ndonjëherë në listën tuaj, gjë që nuk duhet ta bësh.

Ju dëshironi të vendosni emailet tuaja në mënyrë që ato të automatizohen dhe dërgohen në drejtimet tuaja të reja pa pasur nevojë të bëni një gjë.

Tani do t’ju tregoj se si të krijoni fushatat tuaja të automatizuara brenda disa minutash.

përsëri në menynë

Si të vendosni fushata të automatizuara duke përdorur Kontaktin Konstant

Drejtohuni tek fushata menuja e kokës dhe klikoni në butonin e madh portokalli ‘krijo’ në anën e djathtë:

Do t’ju jepet një listë me opsionet e fushatës për të filluar. Zgjidhni “automatizimin e postës elektronike” dhe pastaj “krijimin”:

Do të çoheni në një faqe të re, ku do t’ju kërkohet të emëroni përgjigjen e autores tuaj dhe të zgjidhni listën e postës elektronike me të cilën dëshironi ta lidhni atë:

shënim: Autoresponder është një mjet i marketingut me email që dërgon listën tuaj të postës elektronike një seri emailesh bazuar në një veprim të caktuar (d.m.th. nënshkrimi në listën tuaj).

Zgjidhni “krijimin e një emaili të ri” dhe goditni butonin “Vazhdoni”.

Në faqen e mëposhtme do t’ju kërkohet të zgjidhni një shabllon të postës elektronike. Zgjidh cilën ju pëlqen më së miri. Për shembullin në këtë artikull, unë kam zgjedhur Buletinin Themelor:


Shënim:
Ju mund të blini modele të markës për biznesin tuaj këtu.

Pas zgjedhjes së shabllonit tuaj, ju do të merrni atë që duket si një faqe redaktimi mjaft e frikshme për emailin tuaj të parë:
Mos u shqetëso, duket më e frikshme se sa është në të vërtetë.

Kam veçuar pjesët kryesore të postës elektronike në numrat e mësipërm.

  1. Seksioni “nga” duhet të përmbajë emrin e biznesit tuaj dhe emailin që dëshironi të tregoni pajtimtarët
  2. Linja e përgjigjes është ajo ku dërgohen postat elektronike nëse dikush përgjigjet në gazetën tuaj
  3. Kjo është linja lëndore e emailit tuaj
  4. Parathënësi është linjat e para të tekstit që shfaqen në kutinë e një përdoruesi para se të klikojnë hapur emailin tuaj
  5. Këto janë tipare që mund të shtoni për të formatuar buletinin tuaj
  6. Ky është emri që doni të jepni këtë email. Kjo është vetëm për qëllime të brendshme (lexuesit tuaj nuk do ta shohin atë)

Gjëja e shkëlqyeshme me Kontaktin Konstant është se i gjithë modeli është zvarritje dhe rënie, që do të thotë se nuk keni nevojë për aftësi kodimi çfarëdo.

Kur të keni përfunduar krijimin e emailit tuaj të parë, klikoni në butonin “vazhdoni” në këndin e sipërm të djathtë dhe pastaj butonin “ruaj ndryshimet”.

Kur rishikoni seksionin tuaj Fushata, duhet të shihni emailin tuaj të krijuar rishtazi të shënuar si ‘INACTIVE’:

Klikoni në Veprimet> Menaxhoni dhe zgjidhni emailin tuaj nga lista e opsioneve. Pastaj zgjidhni “Programin”:

Ju mund të zgjidhni të dërgoni emailin tuaj të parë menjëherë pasi të shtohet një kontakt në listën tuaj, orë ose ditë ose javë pas:

Unë sugjeroj të dërgoni emailin tuaj të parë menjëherë pasi të regjistroheni për të bërë ndikimin më të madh. Pasi të keni zgjedhur opsionin tuaj, klikoni “ruaj” dhe pastaj butonin “Aktivizo” në këndin e sipërm të djathtë.

Pastaj do të merrni një mesazh ‘Të gatshëm për të filluar Dërgimin’ së bashku me opsionin për t’ia dërguar të gjithëve që janë aktualisht në listën tuaj. Nëse doni ta dërgoni atë në listën tuaj, shënoni kutinë e kontrollit dhe klikoni “Aktivizo”.

Tani duhet të shihni emailin tuaj të mirëseardhjes si “AKTIVITET”:

Tani jepi vetes një pesë të lartë virtuale!

Për të shtuar më shumë email në serinë tuaj të automatizmit, thjesht përsërisni udhëzimet e mësipërme.

Nuk jeni të sigurt se cilat email për të krijuar për serinë tuaj të mirëseardhjes? Pastaj lexoni tim Si të gjeneroni drejtime cilësore për biznesin tuaj duke përdorur WordPress artikull, pasi unë ofroj disa sugjerime se çfarë të përfshijë.

Tani e keni vendosur Konstant Kontaktin për të dërguar postë elektronike të automatizuar të çojë; tjetër është OptinMonster për WordPress.

përsëri në menynë

Si të vendosni OptinMonster për WordPress

Për të filluar me OptinMonster, së pari duhet të krijoni një llogari atje. Ju mund ta bëni atë duke klikuar këtu. OptinMonster vjen me një provë 14-ditore falas.

Pas regjistrimit, në menunë e kokës klikoni “Integrimet” dhe zgjidhni “Kontaktin e vazhdueshëm” nga lista:

Klikoni në butonin “Regjistrohu Kontakti i Përhershëm” dhe do t’ju kërkohet të regjistroheni në llogarinë tuaj të Kontaktit të Përhershëm. Pasi të jeni regjistruar, lejoni qasjen e OptinMonster në llogarinë tuaj:

Tjetra, futuni në faqen tuaj të WordPress dhe drejtohuni tek Plugins> Shtoni të reja dhe kërkoni për “OptinMonster”:

Do të shfaqen disa opsione. zgjedh OptinMonster – Plugin më i mirë i WordPress Popup dhe Generation dhe pastaj kliko “Instaloni Tani” dhe “Aktivizoni” pasi të keni instaluar.

Për të filluar përdorimin e OptinMonster, do të duhet të lidhni llogarinë tuaj të krijuar rishtas me WordPress:

OptinMonster do të kërkojë emrin tuaj API dhe çelësin API. Këto të dyja mund të gjenden duke klikuar në menunë e kokës API dhe duke klikuar ‘Generate API Key’ brenda OptinMonster.

Kopjoni dhe ngjitni emrin e përdoruesit dhe tastin API në WordPress:

Tani e keni lidhur me sukses OptinMonster me WordPress.

përsëri në menynë

Dizajnimi i formës tuaj të postës elektronike

Brenda pultit të OptinMonster, klikoni në butonin “Krijo Optin të Ri”.

Do t’ju prezantohen me dhjetëra forma të zgjedhjes së përdorimit së bashku me nevojën për të siguruar emrin e faqes në internet që dëshironi të krijoni zgjedhjen dhe emrin e formularit:

Në anën e majtë mund të zgjidhni llojin e zgjedhjes që dëshironi të krijoni. Për qëllimin e këtij artikulli, unë do t’ju tregoj se si të krijoni një formë të shiritit anësor.

Pasi të zgjidhni llojin dhe shabllonin e shiritit anësor, do t’ju çoni në seksionin e projektimit ku mund të zgjidhni tekstin dhe të shtoni / hiqni veçoritë në / nga forma juaj.

Ju do të keni opsionet e mëposhtme:

Setup: Këtu do t’i jepni formularit tuaj një emër dhe adresë në internet (ai do të para-populojë atë që keni shkruar në pjesën e fundit).

optin: Këtu mund të ndryshoni ngjyrën e formës tuaj dhe të shtoni më shumë fusha në formën tuaj të zgjedhjes.

Po / Jo: Kjo ju lejon t’u jepni njerëzve mundësinë të zgjedhin nëse duan të zgjedhin formën tuaj:

Sukses: Kjo është ajo mesazh që dëshironi të shikojë përdoruesi pasi të regjistrohet. Ju mund t’i ridrejtoni përdoruesit në një URL të re.

Rregullat e ekranit: Kjo është kur dëshironi që forma juaj të shfaqet. Ka dhjetëra parametra këtu për të zgjedhur, të tilla si të shfaqen në faqe të caktuara, t’u tregohen përdoruesve të celularit ose desktopit etj.

integrimet: Kjo ju lejon të sinkronizoni formën tuaj me mjetet e tjera të postës elektronike si Kontakti i Përhershëm. Zgjidhni Konstant Kontaktin si ofruesin tuaj të postës elektronike dhe zgjidhni llogarinë tuaj në mënyrë që të gjitha zgjedhjet të futen në listën tuaj të emailit të Kontaktit të Përhershëm.

analitikë: Kjo ju lejon të gjurmoni përdoruesit që përdorin përdorimin e Google Analytics. Thjesht klikoni në butonin ‘Gjeneroni Kodin e Autentifikimit’ nëse dëshironi ta bëni atë.

Pasi të keni rregulluar gjithçka, shkoni në menunë e header-it të fushatës dhe vendosni formën tuaj si “Jeto”. Pastaj klikoni “ruaj”:

Tani kthehu te WordPress dhe kliko në etiketën OptinMonster në shiritin anësor.

Tani duhet të shihni se keni krijuar shiritin e zgjedhjes së sapo krijuar në pjesën e zgjedhjes si të paaftë:

Klikoni në butonin “Shko drejtpërdrejtë” dhe do të ndryshojë statusin e tij nga Disabled to Live.

Ndërsa krijova një formë sidebar, më duhet të drejtohem tek seksioni Widget i faqes sime WordPress dhe ta vendos widget OptinMonster në shiritin tim anësor.

Vizitoni faqen tuaj të internetit për t’u siguruar që shiriti tregon:

Dhe atje e keni atë.

Në rregull, u deshën më shumë se pesë minuta, por tani keni vendosur makinën tuaj për gjenerimin e plumbit.

Testoni formën tuaj të zgjedhjes duke përdorur një adresë tjetër të postës elektronike për atë që keni futur më herët kur krijoni listën tuaj të emailit dhe sigurohuni që gjithçka funksionon.

përsëri në menynë

përmbledhje

Tani keni vendosur OptinMonster në faqen tuaj në WordPress për të punuar me Kontaktin e Përhershëm. Sa herë që një shenjë çon deri në faqen tuaj të internetit, ata automatikisht do të dërgohen në serinë tuaj të mirëseardhjes të emailit pa qenë e nevojshme të bëni një gjë.

Nëse dëshironi të dërgoni më shumë postë elektronike në të ardhmen, mund të krijoni buletinet në fluturim ose të vendosni më shumë autoparlantë duke përdorur të njëjtin proces si më lart.

Reallyshtë vërtet kaq e lehtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me