Si të përpunoni pagesa të kartave të kreditit në InMotion

A mund ta përdor kartën time të kreditit për të paguar Hostingun e InMotion?

Të gjitha kompanitë pritëse pranojnë pagesa kryesore të kartave të kreditit për të gjitha shërbimet e tyre. Kjo vjen si një protokoll standard pritjeje, i cili është krijuar për të bërë procesin e pagimit të faturave dhe shërbimeve të tjera shumë më të përshtatshme dhe më të shpejtë, si për klientin ashtu edhe për kompaninë. Një faktor tjetër plus për të qenë në gjendje të përdorni një kartë krediti është se nuk keni nevojë të mbani para me vete kur bëni blerjen tuaj dhe që mund të bëni blerje ose pagesa pa para, në çdo kohë dhe kudo në botë..


InMotion është ndër kompanitë që mbështesin pagesa të kartave të kreditit. Pra, përgjigjja e pyetjes është padyshim që po. Inmotion pranon pagesa të kartave të kreditit për të gjitha shërbimet e tyre pritëse. Për më tepër, është se InMotion njihet mirë për zgjidhjet e tij të pritjes së Ecommerce dhe mjetet e tij të fuqishme dhe të dobishme të tregtisë, që do të thotë se InMotion ka mjetet e nevojshme që janë të nevojshme për të përpunuar dhe pranuar pagesa të kartave të kreditit.

Si mund ta përpunoj Pagesën time të Kartës së Kredisë në InMotion?

Përpunimi i pagesave të kartës tuaj të kreditit në pritjen e InMotion është një proces mjaft i thjeshtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përdorni Panelin e Menaxhimit të Llogarive të InMotion ose AMP. AMP është në thelb një panel menaxhimi dhe një jastëk fillestar i mbështjellë në një që mund të përdoret për të hyrë në të gjitha mjetet e tjera që ju nevojiten në lidhje me llogarinë tuaj të pritjes InMotion. Ndër përdorimet më të mëdha të AMP është administrimi i faturimit dhe aspektet e administrimit të domenit të llogarisë tuaj.
Shtë e rëndësishme të mbani mend se zgjedhja juaj për pagesën e mënyrës ishte përcaktuar tashmë nga ju gjatë procesit fillestar të regjistrimit me InMotion, gjatë kohës kur plotësuat detajet e Faqes së Faturimit. Përpunimi i pagesave të kartës tuaj të kreditit në të vërtetë filloi gjatë procesit të regjistrimit pasi ju kërkohej të jepni mënyrën tuaj të pagesës dhe detajet e saj.
Kështu që kur të vijë koha që ju të paguani faturat tuaja duke përdorur kartën tuaj të kreditit në pritjen e InMotion, e gjithë nevoja juaj që duhet të bëni është të kontaktoni departamentin e faturimit dhe ata mund të fillojnë procesin duke ju dërguar një kërkesë pagese.

Farë duhet të di për përpunimin në internet të kartave të kreditit?

Kur bëni blerje në internet ose pagesa në internet, është e rëndësishme të mbani mend se në të vërtetë ekzistojnë një numër i komponentëve individualë që mund të përdorni dhe se gjithçka që duhet të bëni është thjesht të kontrolloni nëse kjo mbështetet nga faqja e internetit. Këto janë:

 •  Ju mund të përdorni Kartën e Kreditit ose Kartelën e Debitit, një nga proceset më të përdorura në internet.
 •  Ju mund të përdorni Shporta për Blerje – Pothuajse të gjithë ofruesit e pritjes, veçanërisht InMotion, mbështesin ose sigurojnë një numër karrocash blerëse në paketat e tyre të pritjes. Këto karroca mbledhin detajet e kërkuara të porosisë së bashku me kartën tuaj të kreditit ose debitit, si një mënyrë pagese.
 •  Ju mund të përdorni Portën e Pagesave – Portat e Pagesave, të tilla si PayPal dhe AcceptSafe, përdoren gjithashtu gjerësisht në internet.
 •  Ju mund të përdorni Llogarinë e Tregtarit në Internet – Llogaria e Tregtarit në Internet përfshin verifikimin e fondeve të kartës tuaj të kreditit ose të debitit. Pasi të verifikohet disponueshmëria e fondit, transaksionet më pas miratohen.
 •  Transaksionet e aprovuara nga Llogaria Kontrolluese vendosen në Kontrollin e Llogarisë i cili mund të tërhiqet në çdo kohë përmes Automate Teller Machines ose ATM.

Si mund të azhurnoj Informacionin tim të Faturimit dhe kontakteve?

Ju mund të azhurnoni Informacionin tuaj të Faturimit dhe kontakteve përmes Panelit tuaj të Menaxhimit të Llogarisë. Në thelb, rekomandohet që informacionet të azhurnohen pasi janë shumë thelbësore për sigurimin e një sherri falas, pa ndërprerje, veçanërisht kur bëhet fjalë për rinovimin e llogarisë dhe kur kompania ka nevojë të dërgojë njoftime jetësore për klientin e tyre. Për të azhurnuar Informacionin tuaj të Faturimit dhe kontakteve, duhet të:

 •  Së pari, duhet të identifikoheni te AMP-ja juaj.
 •  Pasi të jeni loguar, lundroni nëpër ekranin kryesor dhe kërkoni seksionin Menaxho Llogarinë time ku duhet të gjeni disa ikona. Shikoni për ikonën e Informacionit të Kontaktit dhe zgjidhni atë duke klikuar.
 •  Klikimi i ikonës ju sjell në një faqe tjetër, ku mund të shihni informacionin tuaj aktual të kontaktit. Nëse gjeni disa informacione që janë tashmë të parëndësishme, ndryshoni informacionin duke klikuar në butonin Redakto Informacionin e Kontaktit.
 •  Ekrani do t’ju lejojë të redaktoni të gjitha informacionet që gjenden në fushat e informacionit që duhet të redaktohen. Redaktoni dhe ndryshoni të gjitha të dhënat që ju nevojiten për të ndryshuar dhe më pas klikoni në butonin Save Changes. Ky veprim duhet të azhurnojë në mënyrë efektive Informacionin tuaj të Faturimit dhe kontakteve.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map