A mund ta përdor kartën time të kreditit për të paguar planin tim të WebHostingHub?

Padyshim që po, të gjithë klientët mund të përdorin kartat e tyre të kreditit për të paguar planet e tyre në WebHostingHub. Kjo veçori vjen e mbështetur nga WebHostingHub për ta bërë më të lehtë për klientët e tyre që të procesojnë pagesat e tyre përmes internetit. Për ta arritur të gjitha, WebHostingHub madje ofron një veçori që lejon klientët e tyre të shohin dhe madje të shtypin faturat e tyre, përfshirë datat e rinovimit të tyre. Sidoqoftë, përdor një qasje të ndryshme kur bëhet fjalë për pagesa të kartave të kreditit pasi ato përdorin ose përdorin Panelin e tyre të Menaxhimit të Llogarive ose AMP.


Isfarë është një Paneli i Menaxhimit të Llogarive (AMP)?

Një Panel i Menaxhimit të Llogarive është një panel që është i përfshirë në llogarinë tuaj i cili shërben janë një hap i hapjes për të hyrë në mjetet që janë të nevojshme ose janë të lidhura me menaxhimin e llogarisë tuaj të pritjes me WebHostingHub. Për më tepër, ajo është përdorur kryesisht për të përpunuar dhe menaxhuar faturimin dhe aspektet e menaxhimit të domenit të llogarisë suaj në WebHostingHub.

Si mund ta përpunoj Pagesën time të Kartës së Kreditit në WebHostingHub?

Në mënyrë që të përpunoni pagesat e kartës tuaj të kreditit me WebHostingHub, ju duhet të përdorni Panelin e Menaxhimit të Llogarive (AMP) pasi ai është paneli që përdoret nga WebHostingHub për të menaxhuar dhe përpunuar pagesa. Pothuajse të gjitha transaksionet financiare dhe të faturimit mund të bëhen përmes AMP. Sidoqoftë, kompania pranon gjithashtu pagesa përmes PayPal, nëse dhe vetëm nëse, ju faturat janë mbi 50 dollarë.

Për të filluar procesin e faturimit, duhet të kontaktoni departamentin e faturimit në mënyrë që ata të mund t’ju dërgojnë një kërkesë pagese. Departamenti i faturimit mund të arrihet përmes [email protected] ose me telefon 877-595-4482 x4 nga e hëna deri të premten, 8 e mëngjesit. -11 p.m. EST (5 a.m. Deri në 8 pasdite PST).

Si mund të futem në AMP time?

Para se të filloni të përdorni panelin tuaj të menaxhimit të llogarisë ose AMP, duhet të regjistroheni në të. Për tu loguar, duhet të:

 •  Ju duhet të përdorni faqen e hyrjes AMP duke vizituar faqen kryesore të WebHostingHub (www.WebHostingHub.com) dhe duke klikuar butonin Hyrja.
 •  Nëse jeni përdoruesi i parë i AMP, duhet të klikoni në lidhjen “klikoni këtu” që mund të gjendet në paragrafin në anën e majtë të ekranit tuaj.
 •  Plotësoni informacionin e kërkuar për hapësirat e parashikuara dhe më pas klikoni në butonin Submit.
 •  Kontrolloni llogarinë tuaj të regjistruar në email për të parë nëse tashmë keni marrë lidhjen për rivendosjen e fjalëkalimit tuaj. Pasi të keni marrë, klikoni në lidhjen dhe rivendosni fjalëkalimin duke ndjekur udhëzimet e dhëna në faqe. Klikoni në butonin Submit dhe më pas do të shihni një lidhje për hyrje që duhet të klikoni në mënyrë që të silleni në ekranin e hyrjes..
 •  Hyni duke përdorur emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 •  Kur emaili dhe fjalëkalimi juaj pranohen, duhet të regjistroheni në Panelin tuaj të Menaxhimit të Llogarisë.

A mund të azhurnoj informacionin tim të Faturimit dhe Kontaktit duke përdorur AMP?

Po, Informacioni juaj i Faturimit dhe Kontaktit mund të modifikohet dhe redaktohet përmes Panelit tuaj të Menaxhimit të Llogarisë. Në thelb, rekomandohet që këto informacione të azhurnohen, pasi ato janë shumë thelbësore në shërbimin e pandërprerë, veçanërisht kur bëhet fjalë për rinovimin e llogarive dhe kur kompania ka nevojë të dërgojë njoftime jetësore për klientin e tyre. Për të azhurnuar Informacionin tuaj të Faturimit dhe kontakteve, duhet të:

 •  Së pari, duhet të identifikoheni te AMP-ja juaj.
 •  Pasi të jeni loguar, lundroni nëpër ekranin kryesor dhe kërkoni seksionin Menaxho Llogarinë time ku duhet të gjeni disa ikona. Shikoni për ikonën e Informacionit të Kontaktit dhe zgjidhni atë duke klikuar.
 •  Klikimi i ikonës ju sjell në një faqe tjetër, ku mund të shihni informacionin tuaj aktual të kontaktit. Nëse gjeni disa informacione që janë tashmë të parëndësishme, modifikoni informacionin duke klikuar në butonin Redakto Informacionin e Kontaktit.
 •  Ekrani do t’ju lejojë të redaktoni të gjitha informacionet që gjenden në fushat e informacionit që duhet të redaktohen. Redaktoni dhe ndryshoni të gjitha të dhënat që ju nevojiten për të ndryshuar dhe më pas klikoni në butonin Save Changes. Ky veprim duhet të azhurnojë në mënyrë efektive Informacionin tuaj të Faturimit dhe kontakteve.

Cilat gjëra të tjera duhet të di për përpunimin e kartave në internet?

Ky paragraf nuk ka të bëjë vetëm me pagesa dhe të përpunuara përmes WebHostingHub, por do të përfshijë të gjitha faqet e internetit të tjera dhe ofruesit e pritjes së faqeve në internet gjithashtu. Kur bëni blerje në internet ose bëni transaksione financiare në internet, duhet të jeni të vetëdijshëm që në të vërtetë mund të përdorni pesë komponentë individualë dhe të cilave ju nevojiten, për të cilat këto përbërës janë mbështetur nga faqja e internetit ose ofruesi nga i cili po blini. Këto përbërës janë:

 •  Ju mund të përdorni Kartën e Kreditit ose Kartelën e Debitit, një nga proceset më të përdorura në internet.
 •  Shporta e Shportave – Pothuajse të gjithë ofruesit e pritjes mbështesin ose sigurojnë një numër karrocash blerëse në paketat e tyre të pritjes. Këto karroca mbledhin detajet e kërkuara të porosisë së bashku me kartën tuaj të kreditit ose debitit, si një mënyrë pagese.
 •  Porta e Pagesave – Portat e Pagesave, të tilla si PayPal dhe AcceptSafe, përdoren gjithashtu gjerësisht në internet.
 •  Llogaria e Tregtarit në Internet – Llogaria e Tregtarit në Internet përfshin verifikimin e fondeve të kartës tuaj të kreditit ose të debitit. Pasi të verifikohet disponueshmëria e fondit, transaksionet më pas miratohen.
 •  Transaksionet e aprovuara nga Llogaria Kontrolluese vendosen në Kontrollin e Llogarisë i cili mund të tërhiqet në çdo kohë përmes Automate Teller Machines ose ATM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me