Ka vetëm tre mënyra për të rritur biznesin tuaj:


 • Gjeni klientë të rinj
 • Merrni klientët aktualë të shpenzojnë më shumë
 • Rritni çmimin tuaj

Nëse menaxhoni një dyqan me tulla dhe llaç duke shitur ushqime, drejtoni praktikën tuaj veterinare, ose drejtoni një dyqan të tregtisë elektronike, për të gjeneruar më shumë të ardhura, do t’ju duhet të merrni masa për cilindo ose të gjitha më lart..

Rritja e çmimit tuaj është fruti me varje të ulët pasi nuk kërkon asnjë përpjekje, por vjen me dy probleme:

 • Ju mund të ndaloni klientët e rinj të përdorin shërbimin tuaj dhe t’i largojnë klientët aktualë
 • Nuk është një zgjidhje e shkallëzueshme ose e qëndrueshme për rritjen e vazhdueshme

Kështu që ju lë me # 1 dhe # 2.

Në gjashtë minutat e ardhshme, unë do t’ju tregoj një udhëzues hap pas hapi se si të gjeneroni drejtime përmes WordPress që çdo pronar biznesi ose tregtar brenda shtëpisë mund të ndjekë.

Në fund të gjashtë minutave do të mësoni:

 • Cilat shtojca dhe mjetet e postës elektronike për t’u përdorur për WordPress (ju duhen vetëm dy)
 • Si të krijoni përmbajtjen e duhur për të gjeneruar udhëheqës
 • Si të drejtoni automjetin drejton në faqen tuaj të internetit
 • Si ta vendosni të gjithë procesin tuaj të gjenerimit të plumbit në pilot automatik
 • Si të siguroheni që klientët tuaj të rinj vazhdojnë të shpenzojnë para me biznesin tuaj
 • Katër gabimet më të mëdha që bëjnë pronarët e bizneseve të vogla me gjenerimin e plumbit

Mjetet që ju nevojiten për të filluar

Ju duhet vetëm dy mjete për të filluar; atyre u duhen vetëm disa minuta për tu konfirmuar dhe unë kam shpjeguar tërë procesin e konfigurimit në blogun tim, Si të vendosni kontakte të vazhdueshme dhe optinMonster për WordPress.

Mjeti 1 – OptinMonster

Mjeti i parë që ju nevojitet është një lloj forme që lejon vizitorët në uebfaqe t’ju japin detajet e tyre (adresa e postës elektronike).

Një avantazh sipas përkufizimit është si më poshtë:

“Në marketing, gjenerimi i plumbit është fillimi i interesit të konsumatorit ose hetimi për produktet ose shërbimet e një biznesi. Drejtuesit mund të krijohen për qëllime të tilla si ndërtimi i listave, blerja e listës së e-buleteve ose për udhëheqjet e shitjeve. ” – Wikipedia

Ju duhet të kërkoni kurrë emrin e një plumbi dhe adresa e postës elektronike më së shumti. Ju mund të jeni duke menduar:

“Bleh, nuk është numri i tyre telefonik më i mirë?”

Sigurisht, mund të jetë nëse jeni duke shitur artikuj me biletë të lartë, por nuk mund të automatizoni procesin tuaj të gjenerimit të plumbit duke marrë numra celularë. Gjithashtu, mund të kërkoni numrin e tyre të telefonit më vonë përmes postës elektronike kur të keni ngrohur plumbin pak më shumë.

Si pronar biznesi, unë e di që nuk dëshironi të kaloni orë të tëra çdo ditë duke punuar për gjenerimin e drejtimeve, dhe kjo është arsyeja pse emaili është alternativa më e mirë.

Dhe këtu hyn OptinMonster.

Punon drejtpërdrejt në kutinë me WordPress, nuk kërkon përvojë kodimi dhe ka një ndërfaqe shumë të lehtë për t’u përdorur për të vendosur format tuaja.

OptinMonster do t’u tregojë vizitorëve në faqen tuaj të internetit një formë që u lejon atyre të shkruajnë detajet e tyre, dhe ata ruhen në listën tuaj. Ajo gjithashtu funksionon me dhjetëra shërbime të postës elektronike që më pas mund të dërgojnë postë elektronike të automatizuar të çon tuaj pa qenë e nevojshme të bësh asgjë (shpjegohet më tej në këtë artikull).

OptinMonster nuk dërgon email tuaj të çon – është thjesht një mjet për të mbledhur plumb.

Mjeti 2 – Kontakt i vazhdueshëm

OptinMonster tregohet në pjesën e përparme të faqes suaj të WordPress; të gjithë mund ta shohin atë dhe qëllimi kryesor i tij është mbledhja e postave elektronike.

Kontakti i vazhdueshëm shkon në backend të faqes suaj të internetit dhe është mjeti që përpunon të gjitha drejtimet tuaja, i vendos ato në segmente të ndryshme dhe u dërgon atyre postë elektronike të automatizuar.

Suitedshtë më e përshtatshme për bizneset e vogla, dhe është tepër e thjeshtë për t’u vendosur.

Këto janë vetëm dy mjetet që ju nevojiten për të gjeneruar dhjetëra drejtime në ditë.

Për të mësuar se si të vendosni OptinMonster dhe Kontakti i Përhershëm në faqen tuaj në WordPress klikoni këtu.

përsëri në menynë

Si të krijoni përmbajtjen e duhur për të gjeneruar udhëheqës

Pra, pasi të keni optimizuar faqen tuaj të internetit për të qenë në gjendje të merrni drejtime, tani ju duhet të krijoni (ose transferoni) përmbajtje për të përzënë njerëzit në faqen tuaj të internetit për të mbledhur emailet e tyre.

Përmbajtja është çdo element teksti, vizual ose dëgjimor në një faqe. Për shembull, ky postim në blog që po shkruaj tani është përmbajtje në formën e tekstit dhe imazheve.

Për të gjeneruar drejtime cilësore, duhet t’u jepni atyre një arsye të vizitoni faqen tuaj të internetit dhe të dorëzoni detajet e tyre. Askush nuk po e dorëzon adresën e tyre të postës elektronike sepse ata gëzojnë të marrin postë elektronike promovuese.

Typefarë lloj përmbajtje duhet të krijoni?

Nëse jeni veteriner, ju mund të dëshironi të krijoni përmbajtje në mënyrat se si pronarët e kafshëve shtëpiake mund të bëjnë dush qentë e tyre për të zvogëluar shanset për të marrë morra.

Nëse jeni sekser, mund të krijoni një video të shkurtër ose eBook duke lejuar që blerësit e shtëpive për herë të parë të dinë se çfarë duhet të mendojnë kur blejnë një pronë.

Nëse menaxhoni një dyqan ushqimesh me tulla dhe llaç, mund të krijoni një postim vizual në blog që tregon artikujt tuaj më të shitur ose një video të shkurtër që tregon receta të ndryshme.

qëllimi i përmbajtjes tuaj është e thjeshtë: t’i siguroni lexuesit vlera dhe të shtypni një përshtypje besimi dhe besueshmërie me biznesin tuaj në mendjen e tyre.

Këtu është një shembull i HubSpot që krijon një postim cilësor falas në blog 6 hapa për të shndërruar drejtuesit e agjencisë suaj në Krijuesit e përmbajtjes së qëndrueshme, dhe në fund ata kanë një formë zgjedhjeje që ju lejon të merrni më shumë përmbajtje sa vjen.

Ju duhet të bëni të njëjtën gjë me biznesin tuaj.

Ju duhen vetëm 2-4 pjesë të përmbajtjes cilësore.

Mos bini në grackën e shkrimit të dhjetëra postimeve në blog në muaj; ju me të vërtetë nuk keni nevojë ta bëni atë derisa faqja juaj e internetit të fillojë të sjellë mijëra vizitorë të rinj në ditë, ose po përpiqeni të përmirësoni SEO-në e faqes suaj.

Krijimi i një magneti plumbi për përmbajtjen tuaj

Ndonjëherë, përdorimi i një forme OptinMonster mund të mos jetë i mjaftueshëm për të siguruar epërsinë tuaj.

Konsumatorët e dinë se do të marrin dhjetëra email nëse ata japin adresën e tyre të postës elektronike, dhe si rezultat mos u hiqni dorë.

Kjo është arsyeja pse ju duhet përmbajtje që mund të shkarkohet (e quajtur një magnet plumbi) që është e lidhur me përmbajtjen tuaj si një kopje rezervë. Për shembull, postimi i blogut HubSpot me të cilin u lidha më herët gjithashtu u ofron vizitorëve të tyre një Kit falas të Strategjisë së Medias Sociale.

Pasi të klikoni në imazh, ata kërkojnë adresën tuaj të emailit për t’ju dërguar shkarkimin falas të udhëzuesit.

Këtu është një tjetër nga postimet e tyre në blog të titulluar Si të krijoni reklama të çojë në Facebook: Udhëzues për një fillestar, por këtë herë ata përdorën një magnet tjetër plumbi:

Konsideroni që një magnet plumbi të jetë një zgjatje e përmbajtjes tuaj.

Për shembull, nëse po siguroni mënyra për blerësit e shtëpisë për herë të parë mënyra për të marrë hipotekën më të mirë, ofroni një kalkulator të hipotekës falas ose një spreadsheet që mund t’i ndihmojë ata të kuptojnë më mirë koston e vërtetë të blerjes së një shtëpie duke qenë në gjendje ta shkarkojnë atë.

Duke u treguar atyre një raport për vendet më të mira për të blerë një vilë me ndarje kohe ose luksoze do të ishte e parëndësishme për nevojat e tyre, dhe ata nuk do të kishin asnjë arsye ta shkarkojnë atë.

Këtu keni një postim në blog nga Pronë e elementeve duke treguar sekserët se si të fotografojnë më mirë. Në fund, ata u ofrojnë atyre një udhëzues fotografi FALAS për ta shkarkuar.

Përmbajtja e tyre dhe magnet plumbi luajnë njëri-tjetrin dhe do të kenë një shkallë të lartë konvertimi për mbledhjen e plumbit.

përsëri në menynë

Si të drejtoni automjetin drejton në faqen tuaj të internetit

Nëse po e lexoni këtë udhëzues, atëherë unë do të mendoj se faqja juaj në internet WordPress nuk merr shumë shikime unike në ditë.

Unë nuk do t’ju sjell juve me mënyra për të gjeneruar trafik falas, siç janë komentimi i forumeve, postimi në media organike sociale ose SEO, sepse kjo do të zgjasë muaj dhe një shumë nga koha juaj – koha që ju ndoshta nuk do të keni.

Në vend të kësaj, unë do t’ju tregoj se çfarë mund të dini tashmë por nuk po bëni.

Shkoni në ndonjë nga dyqanet më të mëdha të trafikut në internet dhe blini vetë trafikun në internet të synuar super. Më pëlqen të përdor:

 • Facebook
 • Google

Në Facebook, ju mund të përdorni opsionet e tyre të detajuara të shënjestrimit për të segmentuar drejtimet tuaja sipas moshës, gjinisë, vendndodhjes, shtetit, qytetit, kodin postar dhe interesat.

Pasi të luani me cilësimet dhe të vendoseni në tregun tuaj të synuar, mund të merrni një rrjedhë të vazhdueshme të trafikut të synuar çdo ditë.

Facebook është i mrekullueshëm sepse ju lejon të vendosni informacione rreth plumbit tuaj ideal dhe do të keni vetëm tregoni reklamat tuaja te ai grup.

Google, nga ana tjetër, ju lejon të synoni fjalë kyçe dhe vendos faqen tuaj në faqen e parë të kërkimit për termat kyç të lidhur.

Google dhe Facebook do të jenë mënyrat më të shpejta dhe më efektive për ju për të drejtuar trafikun në përmbajtjen tuaj.

Ju mund të filloni reklamimin në të dyja platformat nga pak sa 5 dollarë në ditë.

përsëri në menynë

Si ta vendosni të gjithë procesin tuaj të gjenerimit të plumbit në pilot automatik

Tani, ju duhet të keni bërë gjërat e mëposhtme:

 • Vendos faqen tuaj të internetit për të mbledhur çon
 • Krijuar përmbajtje të vlefshme për të treguar trafikun tuaj të internetit
 • Përdorni Google ose Facebook për të drejtuar trafikun në përmbajtjen tuaj

Pjesa e fundit e gypit tuaj të gjeneratës së plumbit është të shkruani (ose transferoni) një seri email-eve që dërgohen në drejtimet tuaja, sapo ata të futen në listën tuaj automatikisht.

Duke përdorur Kontaktin e Përhershëm, do t’ju duhet vetëm t’i shkruani këto postë elektronike një herë dhe automatikisht do t’i dërgojë ato në secilën prej plumbave të rinj gjatë një periudhe kohe, të cilën mund ta vendosni.

Seria juaj e emailit mund të duket diçka si kjo:

Email 1 (dërgohet sa më shpejt që të regjistrohen) – Ky email i mirëseardhur. Nëse po ofroni një magnet plumbi, ky është emaili ku ata duhet ta marrin atë.

Email 2 (24 orë më vonë) – Kjo mund të jetë një lidhje me postimet e tjera në blog, këshilla shtesë ose dëshmitë e klientëve. Qëllimi në Email 2 është ndërtimi i besimit dhe besueshmërisë.

Email 3 (48 orë më vonë) – Kjo është hapi i shitjeve. Ju mund t’i dërgoni atyre një kupon për të riblerur në dyqanin tuaj (kuponat gjithashtu punojnë si magnet të shkëlqyeshëm plumbi), një lidhje për të blerë produktin tuaj thelbësor, ose t’i kërkoni prej tyre një numër telefoni nëse jeni duke shitur artikuj me biletë të lartë (pronë ose SaaS të shtrenjta ).

Këto email duhet të shkruhen vetëm një herë, dhe përmes Kontaktit të vazhdueshëm ato mund të jenë 100% të automatizuara, të cilat unë i kam treguar në udhëzuesin tim këtu.

Këtu është një shembull i jetës reale i asaj që sapo kam shpjeguar nga Agora Pulse.

Së pari ata më shërbejnë një reklamë në një postim në blog, jo një nga produktet e tyre.

Reklama e tyre po tregohet për mua sepse ata po përpiqen të arrijnë te njerëzit që kanë interes në marketing në mediat sociale.

Ndërsa jam në lidhje me atë marketing në median sociale, unë klikoni në reklamën e tyre dhe ata më çojnë në një postim në blog.

Menjëherë në anën e djathtë, ju mund të shihni formën e tyre të regjistrimit. Ndërsa po e shkruaja këtë fjali, ata shkuan shumë keq dhe më treguan gjithashtu një formë pop-up.

Unë shkova përpara dhe u regjistrova në listën e tyre të emailit dhe brenda sekondave nga regjistrimi ata më dërguan një email të mirëpritur.

Disa ditë më vonë, më dërguan një email tjetër.

Dhe atje e keni atë. Duke përdorur OptinMonster, Kontaktin e Përhershëm, përmbajtjen, ose Facebook ose Google, ju mund të vendosni tërë gjeneratën tuaj kryesore në pilot automatik ashtu si Agora Pulse.

Si të merrni klientë të rinj për të mbajtur shpenzimin e parave me biznesin tuaj

Kjo është pjesa më e lehtë.

Kur konvertoni një plumb tek një klient, gjithçka që duhet të bëni për t’i mbajtur ata të shpenzojnë para është të dërgoni më shumë email.

Për çdo 1 $ të shpenzuar në marketing me email në 2016, bizneset gjeneruan 38 dollarë brenda të ardhurat e shitjes, me marketing në email duke u votuar kanali # 1 për ROI.

Duke përdorur Kontaktin e Përhershëm, ju mund të vendosni seri të mëtejshme me email “që u dërgohen klientëve tuaj për të siguruar që ata vazhdojnë të shpenzojnë me biznesin tuaj, të gjitha këto bëhen në pilot-automatik.

përsëri në menynë

Katër gabime që bëjnë pronarët e bizneseve të vogla me gjenerimin e plumbit

Para se të filloni të zbatoni këtë udhëzues për biznesin tuaj të vogël, ju lutemi mos bëni ndonjë nga këto gabime pasi do t’ju kushtojë shumë kohë ose para.
Testimi shumë Mos i bëni vetes pyetje si kjo derisa të vozitni qindra vizitorë në faqen tuaj të internetit çdo ditë:

 • A do të funksiononte një shirit lëvizës më mirë sesa një pop-up?
 • A duhet të ndryshoj ngjyrën e formës time të zgjedhjes?
 • Do të krijonte një imazh tjetër në eBook-un tim më shumë drejtime?

Mos e humbni kohën duke provuar elementë të ndryshëm për të rritur konvertimet derisa të keni trafik të mjaftueshëm dhe një gyp të gjeneratës fitimprurëse. Kam parë që pronarët e bizneseve kalojnë orë të tëra çdo ditë duke provuar mikro elemente që mund të rrisin gjenerimin e plumbit me 1-2%.

Përqendrohuni në marrjen e bazave për të punuar para se të vendosni të optimizoni ndonjë gjë.

Shkrimi i përmbajtjes tuaj nëse nuk jeni shkrimtar – Nëse nuk jeni të shkëlqyeshëm në shkrimin e përmbajtjes, krijimin e magnetave të çimit ose drejtimin e reklamave në Facebook, ia transferoni atë dikujt që është. Ka mijëra freelancer në faqet si Upwork dhe Freelancer që mund të punësoni sipas nevojës për t’ju ndihmuar me gjithçka që kam përmendur.

Mos harxhoni 10 orë duke shkruar një eBook kur mund të transferoni detyrën për $ 80, pasi jam i sigurt se 10 orë nga dita juaj janë me vlerë më shumë se $ 80.

Përdorimi i mjeteve të lira – Të gjithë ofruesit e shërbimeve të mira të postës elektronike zakonisht kanë një tarifë të vogël mujore për të përdorur shërbimet e tyre. Unë kam përdorur shumicën e shërbimeve falas të postës elektronike nën diell … dhe ata të gjithë thithin.

Shumica e shërbimeve falas kanë shpërndarje të dobët të postës elektronike, mungesë automatizimi dhe shumë nuk do të punojnë me shtojcat WordPress siç janë OptinMonster.

Unë sugjeroj ose Kontakt të Përhershëm (më i miri për bizneset e vogla) ose Merrni Përgjigje (për bizneset e nivelit të ndërmarrjeve); të dy punojnë me OptinMonster.

Të rritet shumë shpejt – Herën e parë që krijoni një gyp magnet plumbi, ka një shans të mirë që të dështoni dhe bëni gabim në çdo hap.

Dhe kjo është në rregull, të gjithë e bëjnë.

Gjenerimi i drejtimeve dhe rritja e biznesit tuaj nuk është një proces linear. Ndërsa hapat themelorë për të gjitha bizneset janë të njëjta, do të hasni mini blloqe rrugore kur vendosni reklama ose gjeni mesazhe të sakta në email.

Ju mund të gjeni se duhet të forconi shënjestrimin tuaj ose të shtoni një email shtesë në sekuencë për të rritur konvertimet. Kjo është e gjitha pjesë e lojës.

A është gjenerata juaj udhëheqëse e WordPress në pilot automatik?

Gjenerimi i plumbit është i vështirë kur nuk dini nga filloni ose si të krijoni plumb.

Prodhimi i plumbit është i lehtë kur dini mjetet për t’u përdorur dhe si të vendosni gypin tuaj.

Në këtë udhëzues, unë kam përshkruar një gyp të thjeshtë por efektiv të gjenerimit të plumbit që përdoret nga bizneset e të gjitha madhësive në një numër nicesh që mund të aplikoni sot në biznesin tuaj.

Për të rritur biznesin tuaj dhe për të gjeneruar drejtime përmes WordPress, thjesht duhet të ekzekutoni çdo hap ose ta transferoni atë tek dikush që mundet.

A jeni gati për të filluar hapin # 1? Shikoni udhëzuesin tim hap pas hapi se si të vendosni OptinMonster dhe Kontakti i Përhershëm në pesë minuta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me