Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një mundësi të Blog Hosting për SquareSpace sepse ata me kurriz nuk duket se ofrojnë këtë lloj të hostimit.


Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion të Përkushtuar të Hosting për SquareSpace sepse ata me sa duket nuk ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një mundësi të VPS Hosting për SquareSpace, sepse ato nuk duket se ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion të WordPers Hosting për SquareSpace sepse ato nuk duken se ofrojnë këtë lloj të hostimit.

SquareSpace ofron disa nga zgjidhjet më të mira dhe më të buta të krijuesit të faqes në internet. Stili i tyre mbështetet nga shumë integrime dhe aftësi, përfshirë mbështetjen për Apple Pay dhe shtresën falas të bazave të sigurta (SSL) për çdo sit të ndërtuar duke përdorur zgjidhjet e tyre. Përmes azhurnimeve të rregullta, SquareSpace ka përmirësuar produktet dhe shërbimet e tyre duke i bërë ata më intuitivë për t’u përdorur sesa më parë. Duke parë faqet e internetit të krijuara duke përdorur SquareSpace, nuk mund ta ndihmoni por vlerësoni estetikën dhe reagueshmërinë.

Një përmbledhje e SquareSpace

Lëshuar në vitin 2003, SquareSpace është një ndërtues i thjeshtë i faqeve të internetit, tërheqëse dhe tërheqëse, e përqendruar në dhënien e imazheve mjaft të lëmuara, të pasura dhe përvoja mahnitëse për përdoruesit. Aktualisht, ata janë duke shërbyer një bazë aktive të klientëve më shumë se një milion përdorues dhe kjo ju tregon diçka në lidhje me popullaritetin e tyre. Kjo për shkak se një nga metrikat e besueshme ose treguesit për të vlerësuar se sa mirë një produkt ose shërbim po jep rezultate është nga numri i klientëve që paguajnë në bord.

Nëse biznesi juaj ose faqja e internetit janë të orientuara drejt dizajnit dhe dëshironi të jeni në pararojë në hartimin e pamjes dhe ndjenjës së saj, atëherë SquareSpace ju jep atë aftësi. Ju mund të bëni shumë ndryshime në hartimin tuaj pa prekur kodet me shumë frikë. Ekipi i tyre me mbi 670 individë të talentuar është gjithmonë në gatishmëri për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe t’ju zgjidhë në rast se ju ngecni.

Për sa i përket pranisë rajonale, kompania ka ngritur zyra në New York City, Portland dhe Dublin. Këto hapësira shërbejnë si hapësira pune bashkëpunuese, si dhe qendra për ekipet e operimit të klientëve. Afrimi i shërbimeve më të afërta me njerëzit është një nga përparësitë kryesore në SquareSpace.

Whatfarë e bën unike zgjidhjet për ndërtimin e faqes në internet të SquareSpace

Ka shumë aspekte që e bëjnë SquareSpace me të vërtetë të jashtëzakonshme në ngrohtë ndërtimin e faqes në internet. Për aq sa ka konkurrentë të tillë si Wix, Weebly, dhe Zoho duke luftuar atë në të njëjtën hapësirë, kompania ka një avantazh në fushat vijuese.

Dizajnimi dhe redaktimi i ndërfaqes

Edhe pse nuk është më intuitivi, ndërfaqja e redaktimit SquareSpace është pa dyshim elegante. Versioni i tyre i fundit është një përmirësim i madh nga ofertat e tyre të mëparshme. Në vend të një shiriti anësor për elementet, ndërfaqja ka vendosur një kuti dialogu me sendet e përmbajtjes e cila hapet në momentin kur klikoni në një vend që pranon elemente të reja në faqen tuaj. Përdoruesit e rinj në SquareSpace, e shohin këtë disi çorientues në fillim, por me kalimin e kohës ata rriten ta duan. Ndërsa rri pezull kursorin mbi një bllok të përmbajtjes, mund të shtosh ose modifikosh elemente.

Një nga shtesat e fundit të ndërfaqes është Layouts Starter. Kjo veçori ju prezanton me paraqitjet e faqeve prefab për faqe të tilla si Kontakti, Rreth dhe Ekipi. Pa ndonjë modifikim, ju mund t’i adaptoni këto skedarë dhe t’i përdorni menjëherë. Lessshtë e panevojshme të thuhet, kjo ju kursen kohë dhe telashe në krijimin e faqeve nga e para.

Ndërtuesit e faqeve në internet si Wix ju japin një menu të veçantë për lundrim. SquareSpace nga ana tjetër, ju lejon të lundroni në mënyrë të përsosur faqen tuaj përmes navigimit që shfaqet në vetë pamjen paraprake. Ekziston një grup i gjerë i elementeve të faqeve nga të cilat mund të zgjidhni. Ekziston një e veçantë që ju lejon të futni një gjuhë të lehtë për redaktimin e faqeve në internet të njohur si Markdown. Elementet e zakonshëm për imazhet, tekstin, hapësirat, bisedat, butonat, galeritë dhe lidhjet janë gjithashtu të pranishme. Ekzistojnë 9 zgjedhje të llojeve të faqeve që mund t’i shtoni drejtpërdrejt nga paneli i menusë anësore të cilat përfshijnë faqen e kopertinës, albumin, blogun, dosjen, galerinë, faqen e produkteve dhe madje edhe një faqe të zbrazët.

Puna me Imazhe

SquareSpace integron një mjet në internet për redaktimin e fotografive të njohur si Aviary të cilin mund ta përdorni lirshëm për të kuruar imazhet tuaja të ngarkuara. Më shumë se kjo, krijuesi i faqes së internetit ju lejon të kërkoni, shikoni paraprakisht, madje edhe të blini licenca që ju lejojnë të përdorni fotografinë e aksioneve të Getty Images në faqen tuaj të internetit. Për imazhet e provës, SquareSpace ju jep një kosto mjaft të arsyeshme të licencimit prej $ 10.

Ekzistojnë dy mënyra për të shtuar një galeri në SquareSpace. Ju mund të shtoni një faqe galerie të personalizuar ose thjesht të shtoni një galeri në çdo faqe ekzistuese. Kjo e fundit nuk ju jep luksin e një pamje të personalizuar të galerisë që do të thotë se duhet të bëni vetë shkuljen.

Galeritë në faqet paraqiten si karuselë, slideshows, pirgje ose rrjeta. Ata gjithashtu ju ofrojnë mundësi të personalizimit të sjelljes, siç janë tranzicionet, titulli dhe përshkrimet, sa herë që rri pezull një kursori mbi imazhin, si dhe një opsion i kutisë së dritës. Ekziston edhe një rrugë e lirë për të rregulluar hapësirën.

Përvoja e Blogimit

Me SquareSpace, ju mund të shtoni çdo lloj përmbajtje në postimin tuaj në blog. Një tipar i rëndësishëm SquareSpace ka që disa krijues të faqeve të internetit si mungesa 1 & 1 e MyWebsite është aftësia për të ruajtur dhe planifikuar postimet që doni të publikoni më vonë. Postimet në blog kanë ikona të zemrës për të pëlqyer, ndarë ikona dhe një ndërfaqe për komente. Në varësi të preferencave tuaja, ju mund të aktivizoni RSS dhe të përdorni adresën tuaj të emailit për të shkruar me lehtësi postime të reja ndërsa jeni larg. Përsëri, në varësi të asaj që dëshironi të arrini, mund të merrni parasysh vendosjen e podcasting të iTunes në platformën tuaj të Blogging.

Tutoriale dhe Mbështetja e Konsumatorëve

SquareSpace ka një strukturë bisede live, mësime gjithëpërfshirëse dhe një kthesë përgjigjeje me email për vetëm një orë.

Ekipi i tyre 24/7 i ndihmës trajton mbi 500,000 biseda dhe mesatarisht 720,000 email klientësh çdo vit. Vlerësimi i tyre bazuar në kënaqësinë e klientit është mbi 90%. Për shkak të këtyre përpjekjeve të jashtëzakonshme dhe të jashtëzakonshme në mbështetjen e klientëve, ekipi ka ngarkuar 3 Stevie Awards. Mbështetja 24/7 është veçanërisht e dobishme nëse jetoni në një zonë të ndryshme kohore nga Nju Jorku ose nëse jeni lloji i personit që punon në orë të çuditshme.

Përveç mbështetjes së klientit, kompania ka burime tutoriale që përmbajnë seri video të cilat ju tregojnë se si t’i përdorni mjetet e tyre në një format udhëzues hap pas hapi. Kur mësoni se si të përdorni bazat e SquareSpace, pa dyshim që do t’i gjeni këto burime jashtëzakonisht të dobishme. Ka vende që mund të grumbulloheni dhe të largoheni me të, por në internet është i ndjeshëm dhe SquareSpace e di që është mjaft mirë. Baza e njohurive e tyre ka mijëra përgjigje për pyetjet që mund të keni ose ato që të tjerët i kanë bërë para jush. Ju do të gjeni screenshots, tekst, dhe mësime video dhe kjo sjell për njerëzit me stile të ndryshme të të mësuarit.

Në këtë hapësirë, ju mund të bëni ndonjë pyetje dhe përdoruesit e tjerë të SquareSpace ose stafi mbështetës do t’i përgjigjen. Ky është një kanal i mrekullueshëm që lejon përdoruesit të zgjidhin probleme dhe të ndajnë përvojat. Ndoshta, fusha e vetme që duhet të punojë SquareSpace është në grupimin e përgjigjeve të forumit së bashku me artikujt e bazës së njohurive për të lejuar përdoruesit të kërkojnë të dy në të njëjtën kohë. Nëse nuk mund të duket se mund të gjeni ose të merrni një përgjigje për diçka që po kërkoni, me email me ekipin mbështetës dhe brenda një ore, do të merrni një përgjigje.

Mjetet e Tregtisë SquareSpace

Opsionet e e-commerce që ofron SquareSpace janë më gjithëpërfshirëse dhe fleksibël sesa shumë ndërtues të tjerë të internetit. Njerëzit e interesuar për krijimin e dyqaneve online këtu, keni një pasuri të mjeteve të e-commerce për të zgjedhur. Ju mund të shesni asgjë dhe të menaxhoni inventarin tuaj, të shtypni rrëshqitjet e paketimit, të përpunoni porositë e klientit dhe të rregulloni të gjitha emailet tuaja në të njëjtën platformë. Cilësimet e dobishme ju lejojnë të rregulloni shpejt rregullat e taksave, metodat e shumta të transportit dhe shumë kuponë.

Duke qenë një ndërtues i faqeve të internetit të orientuar drejt dizajnit, SquareSpace ka disa nga modelet më të bukura dhe të mahnitshme për tregti elektronike. Nëse jeni fotograf, dizenjues apo thjesht kushdo që i do faqet e internetit minimale dhe me pamje të stilistëve, do ta gjeni këtu dhe shumë më tepër. Por ne të gjithë e dimë se shitja e produkteve në internet është shumë më tepër sesa thjesht të kesh një fytyrë të bukur. Ju duhet t’u jepni klientëve tuaj arsyen e mjaftueshme pse ata duhet të blejnë nga ju dhe jo konkurrencën tuaj të derës tjetër.

Kompania u jep përdoruesve të saj mundësinë për të menaxhuar dhe tregtuar produktet e tyre përmes SquareSpace 6, një arkitekturë e fuqishme e cila integron zgjidhje tregtie duke u dhënë atyre fuqi dhe fleksibilitet të mahnitshëm. Platforma sjell në bord një shportë blerjeje të dizajnuar nga e para në përzierje me faqen tuaj të internetit. Kjo është e rëndësishme sepse disa pronarë të dyqaneve online u është dashur të futin një karrocë blerjeje nga një palë e tretë dhe nganjëherë kjo nuk do të përzihet mirë dhe mund të rrezikojë suksesin tuaj.

Për shkak se klientët tuaj qëndrojnë në dyqanin tuaj gjatë gjithë procesit wpg, ata zhvillojnë besim tek ju, produktet tuaja dhe ju shohin si të ligjshëm. Kjo gjithashtu ju jep një mundësi për të ndikuar në përvojat e tyre wpg. Shumica e karrocave të palëve të treta kërkojnë që klienti juaj të largohet nga faqja juaj e internetit dhe kjo mund të çojë në braktisjen e karrocave.

Zgjidhjet e e-commerce ju lejojnë të rendisni produkte të pakufizuar dhe të keni kontroll të plotë mbi variantet e ndryshme si ngjyra, madhësia, pesha dhe dimensionet e tjera. Kjo liri për të zgjedhur, krijuar dhe konfiguruar ju lejon të shisni çdo produkt që dëshironi ndërsa u jepni klientëve tuaj një përvojë pozitive për shkak të një portofoli të gjerë për të zgjedhur. Nëse e doni shitjen e produkteve dixhitale si eBooks, muzikë, foto dhe shkarkime, mund ta bëni këtë me lehtësi në SquareSpace. Menjëherë klientët tuaj paguajnë, zgjidhja e e-mail u jep produkteve menjëherë atyre përmes lidhjeve të shkarkimit të cilat skadojnë brenda 24 orësh. Kjo i ndalon njerëzit të ndajnë lidhje me të tjerët.

Pjesët e tjera interesante me platformën ecommerce në SquareSpace janë; aftësia për të krijuar opsione të ndryshme të transportit për klientët, konfigurimin e taksave të shitjeve dhe postat elektronike automatike të konfirmimit të shitjeve që informojnë klientin tuaj se ata kanë bërë një blerje. Për të zgjeruar horizontin tuaj të shitjes, klientët tuaj mund të paguajnë përmes PayPal dhe Apple Pay.

Optimizimi i motorit të kërkimit të SquareSpace

Përmbajtja e cila nuk është e optimizuar për motorët e kërkimit mund të krahasohet me përmbajtje të hedhura diku në një cep në internet. Ndërtuesi i faqes në internet SquareSpace ju lejon të bëni shumë gjëra rreth SEO të cilat mbulojnë praktikisht funksionet themelore. Ju mund të redaktoni dhe rregulloni përshkrimet e etiketave të titullit dhe meta-tag për të gjithë sitin tuaj, si dhe mbi bazën e faqeve. Faqet që krijuesi i faqes në internet prodhon kanë një shënim të pastër HTML dhe kjo u jep motorëve të kërkimit një kohë të lehtë gjatë indeksimit.

Në krahasim me konkurrencën e tyre, ky krijues i faqes në internet ju lejon të rregulloni URL-në tuaj të faqes në internet dhe kjo është një nxitje tjetër kryesore për optimizimin e motorit të kërkimit.

Jo të gjithë në internet ju japin luksin e krijimit të një siti harte për faqen tuaj të internetit. SquareSpace është i ndryshëm, ato krijojnë automatikisht një sit sit për faqen tuaj të internetit, të cilin më pas mund ta paraqisni në Google. Përmes hartës, botët e Google dinë ku të zvarriten dhe indeksojnë.

Analiza e të dhënave është një tjetër zgjidhje kryesore që do të merrni në këtë platformë. Arsyeja pse po shkoni në internet është aq sa ju mund t’u jepni klientëve tuaj dhe perspektivave një mjedis përmes të cilit ata mund të bashkëveprojnë me ju dhe produktet tuaja. Mënyra e vetme për të ditur nëse kjo po ndodh dhe në çfarë shkalle është duke shikuar statistikat e trafikut. SquareSpace ju jep një tabelë interaktive të populluar me analitikë në kohë reale për t’ju ndihmuar të ndiqni trafikun në baza ditore, ditore, javore dhe madje edhe mujore. Analitika përveç shumë njohuri të tjera do t’ju tregojë pjesën e vizitorëve tuaj që përdorën pajisje mobile për të hyrë në faqen tuaj, përmbajtjen më të popullarizuar në faqen tuaj dhe pikat e referimit për vizitorët që erdhën në faqen tuaj të internetit.

Për të plotësuar punën e mahnitshme të mjetit të ndjekjes së SquareSpace, mund të futni Google Analytics. Rekomandohet që t’i përdorni të dyja për shkak të dimensioneve të ndryshme të të dhënave që kapin.

Zgjidhje e integruar e hostimit dhe eksportit të përmbajtjes

SquareSpace është një platformë çati gjithëpërfshirëse që kujdeset për pritjen dhe nevojat e tjera teknike që mund të keni. Kjo ju jep hapësirën për t’u përqëndruar në ndërtimin e faqes tuaj të internetit dhe aspekte të tjera të rëndësishme si marketing, pa u shqetësuar për kohën e duhur të faqes tuaj. Herë pas here, SquareSpace përmirëson sigurinë në serverat e tyre dhe merret me të gjitha detajet e tjera teknike për t’ju dhënë përfitimin e një uebsajti të hapur dhe ekzekutues të hacker-provave në një zgjidhje të menaxhuar plotësisht të menaxhuar.

Ekziston një veçori unike me SquareSpace e cila ju lejon të eksportoni përmbajtje të caktuar në një skedar .xml menjëherë nga faqja juaj. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur doni të eksportoni në një platformë tjetër siç është WordPress. Lloji i përmbajtjes që mund të eksportoni përfshin faqet themelore, faqet e galerisë, blloqet e tekstit, blloqet e imazheve dhe komentet. Thënë kështu, ekzistojnë lloje të caktuara të përmbajtjes që nuk mund të ekspertizohen dhe kjo përfshin dosje, faqe produktesh, faqe indeksi, faqe mbuluese, faqe ngjarje, blloqe video, blloqe audio, blloqe produktesh, ndryshime stili, hartime dhe CSS me porosi.

Ajo që ju tregon funksionaliteti i eksportit është që SquareSpace nuk do ta mbajë peng faqen tuaj të internetit dhe nëse mendoni se lëvizja është vendimi i duhur, ju mund ta bëni këtë në çdo kohë që dëshironi. Me këtë lloj besimi, përdoruesit priren të qëndrojnë në këtë platformë për mjaft kohë.

Opsionet e modelimit të shabllonit

Modelet e projektimit në SquareSpace janë kokat dhe supet mbi konkurrencën. Ato janë të larta, të pastra dhe duken të shtrenjta. Disa përdorues i kanë kritikuar ata që nuk kanë qindra shabllonë si ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit, por duke parë cilësinë e asaj që ata kanë, është e qartë që ata dhanë një ton mendimesh dhe investuan shumë kohë në çdo shabllon që ata mbështjellën.

Numri i përgjithshëm i modeleve të projektuesve aktualisht në platformë është 40. Modelet janë të synuara në industri të ndryshme duke përfshirë portofolin, biznesin, dyqanet online, restorantet, muzikantët, dasma dhe faqet e internetit personale. Për më tepër, SquareSpace ju ofron faqet e mbulimit të cilat potencialisht mund ta marrin faqen tuaj në një nivel tjetër sofistikimi. Ju thjesht mund të zgjidhni një faqe mbuluese dhe të krijoni një faqe interneti të pavarur, një faqe, ose të sillni modele të tjera për t’i dhënë uebfaqes tuaj që të duket dhe ndjehen të përparuar. Ekzistojnë gjithsej 26 modele të faqeve të mbulimit për të zgjedhur.

Nëse e dini pak kod ose jeni mjaft aventureske për ta provuar, SquareSpace në mënyrë joohuese ju lejon të redaktoni CSS në mënyrë që të avanconi stilin në faqen tuaj të internetit. Ytdo herë që të ndjeheni sikur ktheheni në kode origjinale, mund ta bëni atë pa dyshim.

Funksioni i shikimit të shabllonit celular ju jep një mundësi për të parë se si modeli do të shfaqet në celular. Kjo është një përvojë e dorës së parë nga këndvështrimi i përdoruesve tuaj celular, në mënyrë që të mos krijoni verbërisht një uebfaqe jofunksionale që vetëm tërheq për klientët tuaj të desktopit. Në rast se dëshironi të dini nga kurioziteti se si përdoruesit e tjerë atje janë duke bashkëvepruar me modele të ndryshme të pjesëve katrore, kompania ju jep një mundësi për të parë në disa nga faqet më të mira të drejtpërdrejta. Templatedo shabllon ka një udhëzues përdorues që t’ju përshkojë dhe t’ju tregojë se si të stiloni dhe përshtatni për rezultatet më të mira.

Squaremimet SquareSpace

SquareSpace ndryshe nga Wix dhe Weebly nuk ju ofron një llogari falas afatgjatë, por ju jep një provë falas 2 javë. Llogaritë fillojnë me 12 dollarë në muaj, një tarifë që ju paguani për faturimin vjetor për një sit që ka 20 faqe dhe më poshtë. Sidoqoftë, për një sit të tregtisë me fuqi të lartë me integrim të transportit në kohë reale dhe bandë të pakufizuar, ata ju ngarkojnë 40 dollarë në muaj. Më poshtë është një analizë gjithëpërfshirëse e zgjidhjeve SquareSpace.

Uebfaqet personale – Nëse faturohen çdo vit, do t’ju paguhen 12 dollarë në muaj, por nëse faturohen çdo muaj në muaj, do të paguani 16 dollarë. Këto faqe vijnë me:

 • Optimizimi i plotë i celularit
 • Analizat në internet
 • Një domain falas me porosi
 • Shtresa e sigurisë së foleve
 • Mbështetje 24/7 e klientit
 • Ecommerce plotësisht e integruar
 • Tarifa e transaksionit të shitjeve 3%

Uebfaqet e Biznesit – Këto ngarkohen me 18 dollarë në muaj nëse faturohen çdo vit, por 26 dollarë në muaj nëse faturohen çdo muaj në muaj. Përveç veçorive që vijnë me një uebfaqe personale, ju merrni:

 • Email profesional Google
 • Kredia e Google Ad Words me vlerë 100 dollarë
 • Pop-up promovues

Në vend të tarifës së transaksionit të shitjeve 3%, zgjidhja në faqen e biznesit vetëm ju ngarkon 2%.

Dyqanet Online Online – Për të hyrë në këtë zgjidhje, do t’ju kushtojë 26 dollarë në muaj kur faturohen çdo vit dhe 30 dollarë kur faturohen në baza muaj-në muaj. Karakteristikat që merrni përfshijnë:

 • Mundësia për të shitur produkte të pakufizuara
 • Tarifat e transaksionit Nil
 • Një uebfaqe e plotë me blogje dhe galeri të integruara
 • Optimizuar me celular dhe një wPG SquareSpace i brendshëm
 • Domain falas me porosi
 • Shtresa e sigurisë së foleve
 • Mbështetje 24/7 e klientit
 • Analizë tregtie
 • E-mail profesional me fuqi Google
 • Kredi për Ad Words me vlerë 100 dollarë
 • Pop-up promovues
 • Gjerësia e bandës dhe ruajtja e pakufizuar
 • Menaxhimi i porositjes, menaxhimi i inventarit, aftësitë e zbritjes së taksave dhe shitjeve
 • Shtypja e etiketave përmes Shipstations
 • Sistemi i kontabilitetit të integruar Xero

Zgjidhja e përparuar e dyqaneve në internet – Ky është plani përfundimtar për njerëzit që duan të angazhohen në shkallë të plotë në e-commerce. Ajo vjen me shumë karakteristika për t’ju dhënë një mjedis të qetë tregtimi në internet. Kostoja është 40 dollarë në muaj nëse faturohet çdo vit dhe 46 dollarë nëse faturimi bëhet në baza muaj-muaj. Përveç veçorive të gjetura në planin themelor, zgjidhja e përparuar ka:

 • Transporti i transportuesit në kohë reale – Platforma llogarit për ju tarifat e transportit në kohë reale për UPS, USPS dhe FedEx.
 • Zbritje automatike – Ju mund të ofroni zbritje pa përdorur kode për urdhërat kualifikues
 • Pagesa në domenin tuaj – Në vend që të përdorni të sigurt.squarespace.com, klientët tuaj mund të përdorin domenin tuaj për një wpg të sigurt.
 • Braktisur rigjenerimin e automjetit wpg – Sistemi do të dërgojë postë elektronike të automatizuar për të kujtuar klientët që ata braktisën blerjet e tyre para wpg. Kjo përmirëson shitjet.

Në fund të fundit

Përveç faktit që SquareSpace janë pak më kufizues në shabllonet e tyre, u mungon vendi i tregut për widget të palëve të treta dhe nuk kanë asnjë nivel të lirë përveç kursimit për periudhën 2 javë provë, ata kanë gjithçka që një fillestar duhet të fillojë dhe të operojë një të suksesshëm të biznesit. Miqësia e lëvizshme që vijnë me faqet e krijuara në SquareSpace e bën atë një fllad për blerësit në celular për të bashkëvepruar me dyqanin tuaj. Përmes këtij krijuesi të faqes në internet, ju lehtë mund të rregulloni faqen tuaj të internetit, shtoni të gjitha tiparet elegant në mënyrë që të mund të jenë tërheqëse për klientët tuaj të synuar. Funksionalitetet e e-commerce janë të shkëlqyera dhe kjo ofron një avantazh të qartë për shitësit që fillojnë në SquareSpace. Kur krahasohen kokë më kokë me konkurrencën e tyre, SquareSpace qëndrojnë të gjatë në mënyrën në të cilën ata i stadojnë produktet e tyre me përsosmëri. Gjithçka duket e freskët, e ftohtë dhe e patëmetë!

8 Vlerësimi i përgjithshëm
Shqyrtimi i SquareSpace

SquareSpace është një krijues intuitiv i faqes në internet me shumë karakteristika të cilat ju lejojnë të hartoni dhe modifikoni, si dhe të punoni me imazhe për të dalë me një faqe në internet të bërë profesionalisht. Ato kanë një larmi modelesh të paracaktuara që mund t’i përshtatni lehtësisht për t’u përshtatur me preferencat tuaja. çmimi i tyre është shumë më i përballueshëm në krahasim me tiparin që po ju japin.

Pro
 • Modele të bukura të përgjegjshme
 • Mjete të fuqishme për ndërtimin e faqeve në internet dhe shumë mundësi
 • Certifikatë falas SSL
 • Mjete të shkëlqyera analitike
 • Zgjidhje profesionale eCommerce
CONS
 • Modelet më pak dhe kufizuese
 • Asnjë nivel falas i hyrjes
 • Asnjë treg widget i palëve të treta
 • Shumë pak personalizim mobil
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me