Si e bëri TMD atë në krye të tabelës së kompanive të pritjes në internet në Mbretërinë e Bashkuar? Tl; DR


Siç e dini tashmë, ne rendisim vetëm kompani me reputacion me pajisjen më të mirë që do t’i bëjë projektet tuaja të funksionojnë pa probleme. Ajo që bën ndryshimin është se sa serioze merr një kompani një mbështetje dhe siguri.

TMDHosting-new-logo-Black-500px
uptime
995
SPEED
998
SUPPORT
977
PRICE
982
TIPARET
972
GREEN
970
INOVATIVE
989

Në TMDHosting ata marrin zemrën të dy. Ju mund të kërkoni ndonjë gjë në sistemin e biletave që merr përgjigje mesatarisht në 15 minuta, mbështetja është stafi i brendshëm i sysadmin që është aty 24/7 edhe gjatë pushimeve. Ata kanë një program rezervë që ruan në një vend të largët të gjitha skedarët tuaj të paktën një herë në javë. Pingu në Londër nga qendra e të dhënave të vendosur në Amsterdam është vetëm 8.5 minuta. Ju merrni një CPanel dhe Softaculou kështu që mund të vendosni projektin tuaj në 30 sekonda. Për më tepër, ata kanë një politikë 60 ditësh të kthimit të parave, në mënyrë që të mund ta provoni shërbimin në mënyrë të sigurt. Provojeni në www.tmdhosting.com dhe na tregoni se çfarë mendoni.

Përmbledhje

TMD hosting është themeluar në vitin 2007 me 4 të punësuar dhe për 7 vjet ata rriten në më shumë se 70 të punësuar dhe rreth 70 000 faqe në internet të pritura. Kjo rritje e qëndrueshme është një nga treguesit e një cilësie në një shërbim pritës.

Kompania është themeluar në Orlando, FL, por ato janë zgjeruar dhe tani kanë zhurmuar harduer të nivelit të lartë në 4 qendra të të dhënave, njëra prej të cilave është në Amsterdam dhe ka një kohë të shpejtë përgjigjeje në Mbretërinë e Bashkuar dhe siç e dimë, vendndodhja e projektit tuaj ka rëndësi si SEO dhe UX i mençur.

Pritja është e shkallëzueshme dhe ju mund të filloni të vogla dhe nëse projektet rriten me kalimin e kohës, djemtë në pritje të TMD kanë fuqinë që t’ju marrin në një makinë më të mirë. Ato ofrojnë plane të ndryshme si hostimi i përbashkët i uebit, mbajtja në internet e shitësit, pritja e dedikuar e serverëve, pritja e e-tregtisë.

teknologji

Kohëzgjatja për vitin e fundit kalendarik është 99.9996% dhe këtu është një sondë ping nga një prej serverëve tanë me qendër në Amsterdam drejt një adrese IP të testit GTMetrix, me qendër në Londër:

rrënjë @ nyja01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) bajtë të të dhënave.
64 byte nga 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 kohë = 8.53 ms
64 byte nga 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 kohë = 8.45 ms
64 byte nga 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 kohë = 8.48 ms
64 byte nga 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 kohë = 8.44 ms
64 byte nga 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 kohë = 8.49 ms

Ata përdorin pajisje të nivelit të lartë me disqet SSD që ndryshohen disa herë në vit dhe serverët janë super të shpejtë. Ju mund ta provoni atë duke instaluar një WordPress ose Joomla dhe ta merrni atë dhe të funksionojë në 30 sekonda (përfshirë edhe klikimet.)

Ju merrni një CPanel kështu që ju të merrni të gjitha mjetet e nevojshme për të migruar projektin tuaj në server në asnjë kohë. me Softaculou në dispozicionin tuaj, mund të instaloni aplikacionin tuaj të preferuar dhe ta ekzekutoni atë në 30 sekonda.

mbështetje

Gjërat e mira në lidhje me mbështetjen e TMD janë që ju të merrni migracionin falas të projektit tuaj ekzistues. Stafi mbështetës është me përvojë, i brendshëm, i vendosur në Evropë dhe me sistemin e biletave ju merrni zgjidhjen e çështjeve tuaja në mesatare prej 15 min (në rastin tonë, të dy biletat që kemi postuar gjatë testimit, u përgjigjën në 7 min)

Ajo që na pëlqen në lidhje me TMDhosting është qëndrimi i tyre ndaj mbështetjes, këtu është ajo që ata janë përgjigjur kur i kemi pyetur ata për këtë:

“Ne nuk nënkontrojmë një pozicion të vetëm jashtë ambienteve tona. Ofrimi i një cilësie më të madhe në çdo nivel shërbimi – infrastruktura, shërbimi ndaj klientit dhe mbështetja teknike – kërkon që shumë njerëz të punojnë si një. Kjo rrallë ndodh me pozicione të jashtme dhe ne kurrë sakrifikojmë cilësi Ne kemi shërbime ndaj klientit, mbështetje teknike dhe administratorë të sistemit në dispozicion 24/7, madje edhe gjatë festave.

Kërkesat shërbehen fillimisht brenda 15 minutave dhe ne përpiqemi të japim zgjidhjen sa më shpejtë që të jetë e mundur, mesatarisht në rreth 20 minuta pas përgjigjes fillestare. Sidoqoftë, kjo varet shumë nga kërkesa, por shumica janë përgjigjur brenda 15 minutave të para pas paraqitjes së tyre. Ato më të komplikuara marrin 20 – 30 minuta në krye dhe nëse diçka është vërtet e vështirë, mund të zgjasë deri në një orë, por kjo është mjaft e rrallë. “

Dobësitë nuk ekzistojnë asnjë numër telefoni në Mbretërinë e Bashkuar për mbështetje dhe ne nuk mund të gjenim një mundësi të bisedës live në zonën e përdoruesit (ka bisedë live në faqen kryesore, kështu që nëse keni një çështje urgjente, mund t’i provoni, ato ishin e dobishme kur ne ishim duke testuar shërbimin).

Gjithashtu, seksioni i Tutorials në sit është i vjetëruar. Por kjo kompensohet me migracionin falas dhe mbështetjen e shpejtë. Prandaj mos harroni – nëse keni ndonjë pyetje – postoni një biletë mbështetëse.

Siguria e të dhënave

Një nga pikat më të rëndësishme në vlerësimin e kompanive të mbajtjes në internet që renditim në top5hosting është se sa seriozisht ata marrin sigurinë e të dhënave dhe sa të sigurta janë të dhënat tuaja me ta. Qendra e të dhënave në Amsterdam ku serverat janë kolokuar ka siguri të shkallës ushtarake. Këtu janë ato që thanë kur i pyetëm se si i trajtojnë të dhënat në kompani:

“Ne po e marrim shumë seriozisht sigurinë e të dhënave dhe kemi një orar të rreptë rezervë në të gjitha platformat tona (të përbashkëta, shitës, VPS / Cloud, të dedikuar) – marrim fotografi / dosje fotografi të paktën një herë në javë, ndërsa ne po bëjmë kopje të MySQL dhe përmbajtje të tjera të lidhura me DB çdo ditë, duke i mbajtur ato deri në 7 ditë mbrapa.

Procesi është i automatizuar, por administratorët tanë të sistemit do të kontrollojnë çdo ditë, duke u siguruar që pamjet janë marrë siç duhet. Të gjitha kopjet rezervë ruhen në një vend të largët. Në ekipin tonë të administratorëve të sistemit, ne kemi njerëz të dedikuar për monitorim për çdo kërcënim të mundshëm të sigurisë ose lëshime patch, të zbatueshme për softuerin që përdorim. Ne reagojmë ndaj kërcënimeve të sigurisë dhe zbatojmë arna me politikën tonë “sa më shpejt të jetë e mundur”.

Ne jemi në marrëdhënie të ngushta me të gjithë prodhuesit tanë të programeve kompjuterike, siç janë CloudLinux dhe cPanel dhe nuk është e rrallë të aplikoni një copë toke para se të shpallet edhe në publik. Kemi disa kontribues në këto projekte edhe në ekipin tonë. “

Gjërat për të kujtuar kur këndojnë

Mbani të sigurta emailet e regjistrimit, informacioni DNS dhe IP i serverit duhet të jenë aty nëse e kërkoni atë (pasi nuk është se do të gjenden në zonën e përdoruesit). Nëse keni ndonjë pyetje, postoni një biletë mbështetëse, ato janë shumë të dobishme. Dhe mund ta provoni vetë në këtë mënyrë 🙂

Sigurohuni që projekti juaj të jetë vendosur në serverin Amsterdam. Nëse nuk e dini se si, kërkoni mbështetjen për ta lëvizur atë. (Sigurisht në rast se ju po synoni Mbretërinë e Bashkuar dhe jo SH.B.A. ose Azinë.)

Për ta përmbledhur

TMDHosting është shumë i njohur për ofrimin e teknologjive të përparme me një çmim të përballueshëm me mbështetje të shkëlqyeshme të klientit e cila është falas. Shtë e shkëlqyeshme për njerëzit me pak ose pak njohuri teknike pasi që ata mund të përfitojnë nga ajo dhe të kursejnë kohë dhe para për instalimin e aplikacioneve, moduleve etj. Ata gjithashtu kanë një politikë 2-mujore të kthimit të parave, kështu që ju rekomandojmë që të provoni TMDHosting dhe të qëndroni me ato nëse ju pëlqen shërbimi.

VIZITA logo logjike DUHET ZBRITJEN TONA 50%

teknik

 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Vendosja falas; transferim
 • Trafik i Pafund, Email, DB
 • Kopje rezervë falas javore
 • cPanel
 • CloudFlare falas CDN
 • Performanca më e mirë në internet me SuperCacher
 • Instalues ​​automatik për fillimin e thjeshtë
 • Serverë të rinj të shpejtë me performancë të shkëlqyeshme

 • Qendra më e afërt e të dhënave është në Amsterdam

mbështetje

 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Vendosja falas; transferim
 • Mbështetje 24/7 evropiane
 • SysAdmins të kujdeset për biletat tuaja në 15 minuta
 • Ato ofrojnë mbështetje të aplikacionit ekspert përveç mbajtjes së hostit (WordPress, Joomla, Magento)

 • Asnjë numër telefoni në Mbretërinë e Bashkuar për mbështetje
 • Asnjë bisedë live në zonën e përdoruesit

Çmimeve

 • Planet fleksibël
 • Mund të blihet çdo muaj
 • Fillon nga 1.75 £ / muaj.
 • 60 ditë kthim parash

 • Ne nuk gjetëm asnjë

Rishikimi i backend-it

Këtu, ne ju ofrojmë disa fotografi të prapambetjes së pritjes TMD (cPanel), në mënyrë që të merrni një ide më të mirë për zonën intuitive të përdoruesit që merrni pasi të regjistroheni.

Performanca e hostit në internet

Rezultatet e Testit tmdhosting

Pingdom provë për performancën e shpejtësisë nga serveri i tyre i Amsterdamit.

Siç mund ta shihni, Instalimi i parazgjedhur i WordPress që kemi bërë për provë, pa asnjë prizë të ruajtjes së cache-së ose rregullimet e shpejtësisë u zhvillua 85% më shpejt se të gjitha faqet e internetit të testuara.

Koha e ngarkimit të faqes në internet ishte 1.29.

Rezultatet e Testit tmdhosting

Një test stresi nga LoadImpact ndihmon në përcaktimin e aftësisë së trajtimit të një numri të caktuar të përdoruesve (ngarkesës) në faqen tuaj të internetit. Qëllimi është të shihni se si do të performojë uebfaqja juaj kur i nënshtrohet një ngarkese të pritur dhe stresuese.

Edhe me 25 përdorues që shfletojnë në faqen tonë të internetit nga vendndodhja e Brazilit, koha e ngarkesës është mesatarisht 2s.

Këto janë disa tregues shumë të mirë.

Ju gjithashtu mund të kontrolloni kompanitë e tjera të mbajtura në internet në Mbretërinë e Bashkuar, komente dhe krahasim këtu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me