Sheets mashtruese të MySQL


Gati për të avancuar aftësitë tuaja të kodimit dhe të bazave të të dhënave master?

E madhe! Atëherë do të gjeni fletën tonë të plotë të mashtrimeve MySQL absolutisht të dobishëm.

MySQL është një bazë e të dhënave relacionale popullore, me burim të hapur, që mund të përdorni për të ndërtuar të gjitha llojet e bazave të të dhënave në internet – nga ato të thjeshta, duke kataloguar disa informacione themelore, si rekomandime të librave, deri tek depot më komplekse të të dhënave, duke pritur qindra mijëra rekorde.

Mësoni MySQL është një hap i shkëlqyeshëm i ardhshëm për ata që e dinë tashmë PHP ose Perl. Në këtë rast, ju mund të krijoni faqe interneti që bashkëveprojnë me një bazë të dhënash MySQL në kohë reale dhe të shfaqin rekorde të kërkueshme dhe të kategorizuara për përdoruesit..

Tinguj premtues? Le të hidhemi atëherë!

Contents

Versioni PDF i Sheets Cheat MySQL

She Shefi mashtrues i MySQL (Shkarkoni PDF)

Versioni Infographic i Sheets mashtruese të MySQL (PNG)

�� Sheets mashtruese të MySQL (Shkarkoni PNG)

Sheets mashtruese të MySQL

Sheets mashtruese të MySQL

MySQL 101: Fillimi

Komandat Thelbësore të MySQL (Zgjero)

Puna me Tabela

Puna me Tabelat (Zgjeroni)

Puna me kolonat e tabelave

Puna me kolonat e tabelave (Zgjeroni)

Llojet e të dhënave

Llojet e të dhënave (Zgjeroni)

Puna me indekset

Puna me indekset (zgjeroni)

Duke punuar me pamje

Puna me pamje (Zgjeroni)

Të punosh me shkëmbyesit

Puna me Nxitës (Zgjeroni)

Procedurat e ruajtura për MySQL

Procedurat e ruajtura për MySQL (Zgjero)

Operatorët logjikë

Operatorët Logjikë (Zgjeroni)

Funksionet e përgjithshme

Funksionet Agregate (Zgjero)

Operatorët aritmetikë, bitwise, krahasimi dhe përbërës

Operatorët Aritmetikë, Bitwise, Krahasimi dhe Komponimi (Zgjeroni)

Komandat rezervë të bazës së të dhënave SQL

Komandat rezervë të bazës së të dhënave SQL (Zgjero)

Përfundime

Mësoni se si të kodoni bazat e të dhënave MySQL mund të duket si një detyrë e lodhshme në fillim. Por, pasi të zotëroni komandat themelore MySQL dhe sintaksën, ju jeni vendosur për sukses. Njohja e MySQL mund t'ju japë përparësi në zhvillimin e uebit, veçanërisht me faqet e internetit të tregtisë elektronike dhe dyqanet në internet.

Fleta mashtruese e MySQL më lart është e shkëlqyeshme për fillestarët. Mbërtheni kopjen tuaj PDF dhe Shënojeni këtë faqe për qasje të shpejtë.

Nëse keni ndonjë pyetje ose doni të shtoni diçka në listën tonë të kontrollit MySQL, lini një koment të shpejtë më poshtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me