WebHostingHub ofron veçori të pakufizuara në planet e saj të ndryshme të pritjes, gjë që heq presionin për pronarët e faqeve të internetit që shqetësohen për shpërndarjen e burimeve dhe kuotat mujore. Kjo për shkak se paketa themelore nën WebHostingHub përfshin:


 •  Emri i domain falas
 •  cpanel
 •  Mjetet e tregtisë
 •  Mjete falas për ndërtuesin e faqes
 • Email i sigurt
 •  Certifikatë e përbashkët SSL 

Shumica e pronarëve të afarizmave të vegjël nuk kanë nevojë për të blerë një uebfaqe të dedikuar pritëse pasi preferojnë të paguajnë një shumë të arsyeshme për një faqe interneti biznesi. Kjo është arsyeja pse shumica e pronarëve të faqeve të reja të biznesit preferojnë të shikojnë në paketat e ofruara nga ofruesit e pritësve të uebit si WebHostingHub.

Përfitimet teknologjike

WebHostingHubspecializon për pronarët e faqeve të internetit që planifikojnë të përdorin faqet e tyre të internetit si blog ose si biznese të vogla. Kjo do të thotë që WebHostingHub është në gjendje të menaxhojë një numër të madh fushash në internet për individë të shumtë. Arsyeja për këtë është se ofruesi i pritësit të uebit përdor serverë të optimizuar të Dell që ofrojnë një garanci 99% në kohë, e cila është më e ulët se sa konkurrentët në 99.99%. Sidoqoftë, edhe me shpejtësinë më të ulët të ngritjes kohore, ndryshimi i shpejtësisë së ngarkimit konsiderohet të jetë i papërfillshëm pasi WebHostingHub përdor qendra të shumta të të dhënave. Serverat Dell perceptohen të jenë efikas dhe efektiv pasi përdor:

 •  Patate të skuqura memorie 24 GB
 •  24 procesorë Intel Core
 •  RAID 10 ruajtje e shpejtë

Dy Qendrat kryesore të të Dhënave

WebHostingHub bën përdorimin e dy qendrave të të dhënave me qendër në Los Angeles, California dhe Washington, D.C. Arsyeja për këtë është që minimizon nevojën për të dhëna për të udhëtuar një rrugë më të gjatë nga serveri i pritësit të internetit deri tek pronari i faqes së internetit dhe vizitorët e tyre të faqes në internet. Efekti i qendrës së dyfishtë të të dhënave është se shpejtësia e transferimit të informacionit është rritur përkundër shpejtësisë më të ulët të kohës. Avantazhi kryesor i WebHostingHub për një numër më të lartë të pronarëve të bizneseve është se ajo ka një çertifikim të gjelbër të pritjes. Kjo do të thotë që përdorimi i energjisë i secilës qendër të të dhënave është dukshëm më i ulët se ai i konkurrentëve të tyre më të afërt edhe nëse WebHostingHub përdor karburant dizel.

Shërbim i besueshëm i klientit

Avantazhi kryesor i blerjes së një plani të mbajtjes në internet me WebHostingHub është se ekipi i ndihmës së klientit është në dispozicion për 24 orë në ditë në shtatë ditë në javë. Edhe nëse pronari i uebfaqes telefonon në një orë të pazakontë, stafi i klientit mbështetës ende perceptohet si miqësor dhe mbështetës për problemet teknike të pronarit të faqes së internetit. Mënyra kryesore për të kontaktuar ekipin mbështetës është normalisht përmes telefonit, por ekzistojnë metoda të tjera të kontakteve si:

 •  Email
 •  Bisedë në internet 

Përdorimi i njërës prej dy metodave të mësipërme të kontaktit do të rezultojë në një biletë mbështetëse në mënyrë që pronari i faqes së internetit të mund të gjurmojë zgjidhjen e problemeve ose shqetësimeve të tyre teknike. Fatkeqësisht, ekziston një dobësi e një sistemi të mirë të mbështetjes së klientit pasi që faqja e internetit e WebHostingHub nuk ofron një faqe me pyetje të shpeshta ose një forum mbështetjeje. Arsyeja për këtë është se WebHostingHub inkurajon pronarët e faqeve të internetit të kontaktojnë ata në mënyrë që problemi ekzistues teknik të mos përkeqësohet më tej nga një diagnozë e gabuar.

Domene të shumta në një llogari të vetme

Problemi më i zakonshëm i një pronari të uebfaqes është kur ata duhet të zgjerojnë faqen e tyre të tanishme të biznesit në shumë faqe interneti. Kjo zbatohet me lehtësi nga pronari i faqes së internetit duke përdorur shërbimin e shumëfishtë të pritjes së domain në WebHostingHub. Pronari i faqes së internetit mund të zhvillojë uebfaqe shtesë për të synuar një kamare të re të tregut duke regjistruar uebfaqen e re nën një domen të ri. Një llogari nën WebHostingHub mund të trajtojë me lehtësi shumë faqe në internet meqenëse pronarit të faqes së internetit i lejohet të shtojë një sasi të pakufizuar domenesh. Disa nga mënyrat më të zakonshme për ta bërë këtë është duke përdorur versione alternative të emrit kryesor të domain. Ka dy mënyra për të regjistruar një emër domain, të cilat janë:

 •  Për ta bërë atë vetë
 •  Për ta bërë ofruesin e pritësit të uebit ta bëjë atë për ju 

Fatkeqësisht, këto regjistrime të domain do të kushtojnë me kosto të konsiderueshme që në fillim pasi secili prej emrave të domain-it të përdorur kërkohet të regjistrohen. Avantazhi i regjistrimit të emrit të domain është se ai i ndalon njerëzit e tjerë që të përdorin të njëjtin emër. Domenet kopjuese do të jenë të vështira për pronarët e faqes së internetit pasi vizitorët e mundshëm mund të vizitojnë uebfaqen tjetër në vend të juajit. Reputacioni i uebfaqes tuaj të biznesit mund të jetë në rrezik nëse uebfaqja tjetër përdor emrin e saj të domain për veprimtari mashtruese.

Kostot e emrit të domainit

Shkalla më e zakonshme për një domen shtesë është 9,99 $ në vit nëse kjo është regjistruar nga pronari i faqes në internet. Por kjo konsiderohet të jetë më shumë kohë intensive pasi që ka kërkesa të ndryshme që duhen dhënë për agjencinë e regjistrimit. Një alternative është që ofruesi i pritësit të uebit të bëjë regjistrimin për pronarin e faqes në internet me një normë më të lartë prej vetëm 11,95 $. Avantazhi i kësaj pagese më të lartë është se ofruesi i pritësit të faqes në internet do të jetë në gjendje ta bëjë procesin e regjistrimit më shpejt, si dhe të kujtojë pronarin e faqes në internet kur duhet të rinovohet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me