8.5 Vlerësimi i përgjithshëm
WPEngine


WPEngine është një ofrues kryesor i menaxhuar i hostuar i WordPress me shumëllojshmëri të planeve të pritjes, të drejtuara drejt një game të gjerë të përdoruesve nga bloget personale në faqet e internetit kritike. Si një mjedis i menaxhuar i pritjes, angazhimet rreth WPEngine janë mbështetur ekskluzivisht nga mbështetja e tyre 24/7 e klientit.

Pro
 • Siguria në internet
 • Tregtimi me e-mail dhe postë elektronike
 • Uptime e shkëlqyeshme
 • Shërbimi ndaj klientit
 • Garancia e kthimit të parave
CONS
 • Kapakë vizitorësh
 • Relativisht e shtrenjtë
 • Asnjë mbështetje telefonike për Personal Plan
 • Mungesa e pritjes së postës elektronike
9.2 Vlerësimi i Blogut

çmim
$ 35


Kur shikoni për të pritur blogun ose faqen tuaj në internet, ka shumë kuptim të bashkëpunoni me një kompani që ka shërbyer mbi 60,000 klientë dhe gjurmët e së cilës janë në më shumë se 136 vende. WPEngine kanë zhvilluar teknologjinë e tyre në mbajtjen e menaxhuar të WordPress e cila është deri më tani një nga platformat superiore të pritjes së blogut. Teknologjia e tyre është e jashtëzakonshme dhe kjo ka bërë që platformat e tyre të jenë të shkallëzueshme, të shpejta dhe të sigurta.

Planet e Pritjes së Blogut

Pavarësisht nga nevojat tuaja të pritjes, do të gjeni një plan që ju përshtatet në WPEngine. 5 planet që ata ofrojnë janë:

Plani Personal – Kjo është për faqet e internetit të vogla dhe fillesat. Ajo vjen me 24/7 mbështetje live dhe 10 GB depo lokale. Shkon për 29 dollarë në muaj.

Plani Profesional – Kjo pranon deri në 10 instalime dhe ofron 20 GB hapësirë ​​ruajtëse lokale. Vëllimi i trafikut që mund të trajtojë është 100,000 vizita në muaj dhe kushton 99 dollarë në muaj.

Plani i Biznesit – Nëse keni një grup të uebfaqeve që arrijnë deri në 400,000 vizita në muaj, ky është plani për të kërkuar. Ju merrni 25 instalime dhe 30 GB depo lokale në 249 dollarë në muaj.

Plani Premium – Kjo është një arkitekturë e përkushtuar që ju jep performancë të lartë dhe të menaxhuar në bord. Ai strehon mbi 1 milion vizita në muaj dhe ju jep 150 instalime me një depo lokale deri në 300 GB.

Plani i klasës së ndërmarrjeve – Ky është plani përfundimtar me një kapacitet për të trajtuar mbi 5 milion vizita në muaj në një mjedis të dedikuar. Magazinimi lokal shtrihet në 1 TB dhe ju merrni mbështetjen 24/7 të biletave, performancën e aplikacionit dhe menaxhimin strategjik të llogarisë.

Mfarë e bën të veçantë Hosting Blog-un e WPEngine

Epo, shumë faktorë hyjnë në lojë kur merren parasysh unike e hostimit të blog-ut WPEngine. Më poshtë është një theksim i shpejtë i asaj që do të thotë të presësh faqen tuaj të internetit këtu:

 • Siguri e ngurtë e faqes në internet me certifikata SSL, skanime të malware dhe një firewall
 • Koha e shkëlqyeshme
 • Shërbim i jashtëzakonshëm i klientit i cili përfshin mbështetje telefonike falas 24/7 për të gjitha planet, përveç Personal i cili përfiton nga biseda live 24/7.
 • Garancia e kthimit të parave – Ju merrni deri në 60 ditë periudhë prove vetëm për të hyrë në përshtatshmërinë e planeve për ju.

Dobësitë e Hosting Blog-ut të WPEngine

Faktorët e mëposhtëm minojnë vlerësimin e WPEngine:

 • Kapakë për vizitorë posaçërisht për planet personale dhe profesionale
 • I shtrenjtë në lidhje me disa konkurrentët e tyre
 • Mungesa e mbështetjes telefonike në Planin Personal

Në përgjithësi, duke peshuar të mirat dhe të këqijat, WPEngine ende ofron shërbime të shkëlqyera të pritjes në blog, çdo biznes mund të dëshirojë të marrë parasysh.

 • Siguria e ngurtë e faqes në internet
 • Koha e shkëlqyeshme
 • Shërbim i jashtëzakonshëm i klientit
 • Garanci për kthimin e parave

.


Garancia e kthimit të parave
60 ditë
Hapësira e diskut
10 GB – 400 GB
Emri i Domainit
N / A

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion të Dedikuar të Hosting-ut për WPEngine, sepse ato nuk duket se ofrojnë këtë lloj hostimi.

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një mundësi të VPS Hosting për WPEngine sepse ato me sa duket nuk ofrojnë këtë lloj të hostimit.

9.4 Vlerësimi i WordPress

çmim
$ 35


Afro 30% e faqeve të internetit në internet ekzekutohen në WordPress dhe kjo është një statistikë kryesore për të vlerësuar popullaritetin e platformave të mbajtjes në internet. WPEngine ofron një mënyrë më të shpejtë dhe më të sigurt për të rritur markën tuaj përmes një numri platformash të menaxhuara WordPress. Gama e bizneseve të kërkuara në këto plane është e gjerë nga faqet personale të blogut në fundin më të ulët tek faqet e internetit kritike të misionit në fundin më të lartë.

Planet Pritëse të WordPress të WPEngine

Planet e pritjes të ofruara nga WPEngine janë vlerësuar se kanë arkitekturën më të mirë në klasë dhe shkallëzueshmërinë.

Plani Personal

Me një periudhë provë 60 ditore pa rrezik, plani personal është më i përshtatshmi për klientët me site të thjeshtë dhe buxhete minimale. Ky plan vjen me teknologji të fuqishme dhe një shërbim të qëndrueshëm ndaj klientit në dispozicion 24/7 në chat live. Shtë një plan i përbashkët që do të thotë që faqja juaj e internetit do të jetë në një platformë me shumë burime të tjerë që ndajnë. Për këtë arsye, mund të strehojë deri në 25,000 vizita në muaj dhe hapësira e depozitimit lokal është 10 GB. Ju gjithashtu merrni një çertifikatë falas SSL për pajtim. Kostoja e këtij plani është 29 dollarë në muaj.

Plani profesional

Ky plan synon bizneset me trafik të qëndrueshëm ose një numër të madh të vendeve më të vogla. Ju mund të strehoni deri në 10 faqe interneti për aq kohë sa vizitat tuaja totale në muaj nuk kalojnë 100,000. Ruajtja lokale është 20 GB dhe gjithashtu mund të merrni një çertifikatë SSL falas pas pajtimit. Kostoja për Planin Profesional është 99 dollarë në muaj, por ekziston një periudhë prove për 60 ditë për të vlerësuar përshtatshmërinë e planit.

Plan biznesi

Ashtu si dy më lart, kjo është gjithashtu në një platformë të përbashkët, por strehon një nivel shumë më të lartë të trafikut, 400,000 vizita në muaj. Ka një depo lokale deri në 30 GB dhe strehon deri në 25 instalime. Me një çertifikatë falas SSL, ju mund t’u garantoni klientëve tuaj sigurinë e të dhënave dhe informacioneve të tyre pasi ndërveprojnë me faqen tuaj të internetit. Kostoja është 249 dollarë në muaj dhe përsëri ju merrni 60 ditë periudhë provë pa rrezik.

Plani Premium

Ky është një plan i menaxhuar i WordPress për bizneset që rriten në mënyrë aktive dhe që i japin përparësi performancës optimale. Ju merrni një mjedis të dedikuar ku faqja juaj e internetit është e pritur në një server të vetëm ku marrin pjesë një ekip i shërbimit të klientëve të përshtatur. Instalimet maksimale janë deri në 150 dhe vizitat në muaj të kujdesura janë mbi 1 milion.

Plani i klasës së ndërmarrjeve

Nëse keni një trafik mbi 5 milion në muaj dhe dëshironi një mjedis të dedikuar me depozitë lokale deri në 1 TB, ky është plani për të kërkuar. Isshtë vetëm Plani i Klasës së Ndërmarrjeve dhe Plani Premium që nuk kanë një periudhë prove sepse gjithçka është negociuar dhe përshtatur.

Të mirat e Hosting WPEngine WordPress

Ndër avantazhet e këtij hostimi përfshijnë:

 • Teknologji më e lartë që strehon trafik të lartë
 • Një rrjet global me qendra të të dhënave përhapet në rajonet EMEA, SHBA dhe Azi-Paqësori.
 • Lloje të ndryshme të planifikimit të faqeve në internet mund të kujdesen për nevojat tuaja
 • Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 • Skanimi i malware dhe kopje rezervë ditore
 • Koha e jashtëzakonshme

Pse hostimi i WordPress-it WPEngine mund të mos jetë për ju

 • Relativisht e shtrenjtë
 • Asnjë mbështetje telefonike për pajtimtarët në planin personal
 • Ata as shesin domene dhe as ofrojnë pritje të postës elektronike
 • Nuk ka mjedis të serverit të bazuar në Dritare
 • Kapakë vizitorësh

Dokush që kërkon një ofrues të shërbimit të pritjes të menaxhuar të WordPress, të intervalit të mesëm, WPEngine qëndron i gjatë në këtë vend.

 • Teknologjia më e mirë
 • Një rrjet global me qendra të dhëna strategjike të vendosura
 • Shumëllojshmëri të planeve të hostimit në internet Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 • Skanimi i malware dhe kopje rezervë ditore
 • Koha e jashtëzakonshme

.


Garancia e kthimit të parave
60 ditë
Hapësira e diskut
10 GB – 400 GB
Emri i Domainit
N / A

Në botën e sotme, markat janë shumë më të rëndësishme sesa ishin njëqind vjet më parë. Markat sjellin së bashku shkencën dhe psikologjinë e asaj që biznesi juaj ofron në lidhje me produktet dhe madje edhe ofrimin e shërbimeve. Nëse doni që marka juaj të gjallërojë produktet tuaja dhe të përcjellë besueshmëri, cilësi dhe përvojë, duhet të ushqeni komponentin e saj dixhital. Kjo është ajo që WPEngine është mbi të gjitha. Si një ofrues i menaxhuar i WordPress, kjo kompani ndihmon markat të fuqizojnë përvojën e tyre dixhitale përmes një larmie planesh.

A e dini se çdo sekondë e vonesës në kohën tuaj të ngarkesës në faqen e internetit mund të shkaktojë mbi 7% të humbjes në konvertim? Dhe një vonesë prej 2 sekondash mund të rezultojë në braktisje 87%? Epo, nëse nuk e di, tani e dini. Kjo është arsyeja pse është e domosdoshme të zgjidhni një platformë që ju jep përzierjen e duhur të teknologjive dhe shërbimeve për të nxitur performancën e ndërmarrjes suaj.

Një përmbledhje e WPEngine

WordPress është deri tani shtylla kurrizore më e besueshme që mbështet miliona faqe në internet në mbarë globin. Kjo është pikërisht arsyeja pse disa shërbime të mbajtjes së faqeve në internet si WPEngine kanë vendosur që të përqëndrohen ekskluzivisht në mbajtjen në këtë sistem të menaxhimit të përmbajtjes. WPEngine është vlerësuar nga disa lojtarë në treg duke përfshirë markat e mëdha si një ofrues të shërbimit më shumë se sa me kompetencë pritëse për shkak të rekordit të shkëlqyer të tyre në kohë, transferimeve të pakufizuara mujore të të dhënave, sigurisë së përqendruar në WordPress midis veçorive të tjera të shkëlqyera.

Duke qenë një mjedis i menaxhuar i pritjes, angazhimet rreth WPEngine janë mbështetur ekskluzivisht nga mbështetja e tyre e klientëve 24/7. Mjedisi është dizajnuar posaçërisht me instalimet e WordPress dhe shtojcat në mendje. Në fakt, me WPEngine, nuk është e nevojshme të instaloni WordPress siç do të vepronit me host-et e tjerë të uebit. Plando plan WPEngine që blini, vjen para-instaluar me sistemin e menaxhimit të përmbajtjes. Imagjinoni të hapni emailin tuaj hyrës për të parë detajet tuaja të hyrjes dhe të zbuloni se nuk keni nevojë për ndonjë konfigurim shtesë për të filluar.

Kur bëhet fjalë për krijimin e përmbajtjes, WPEngine sjell përparësitë e mbajtjes së WordPress për t’ju dhënë një mjedis miqësor ndaj klientit, në të cilin mund të krijoni faqe, postime dhe galeri me shumë lehtësi. Jo çdo shtojcë e WordPress-it në të cilën do të hasni automatikisht është e pajtueshme me WPEngine. Kjo për shkak se kompania vlerëson shtojcat përpara se t’i përfshijë ato në platformën e tyre. Plotësimet negative të kryerjes dhe ato që kopjojnë çfarëdo WPEngine tashmë janë të përjashtuara.

Planet Hosting të WordPress-it të Menaxhuar WPEngine

Nëse jeni duke kërkuar për një kompani me një shumëllojshmëri të paketave pritëse, nuk do të gjeni një në WPEngine. Kjo për shkak se kjo kompani i ka kushtuar hulumtimet, inovacionin dhe krijimin e produkteve të saj rreth hostimit të WordPress. Për disa njerëz, kjo mund të tingëllojë si disavantazh, por në anën tjetër, ajo ka ndihmuar WPEngine të jetë një autoritet në këtë vend.

Prandaj, nëse po kërkoni të krijoni një blog personal ose madje një faqe interneti komplekse dhe të ndërlikuar për markën tuaj, WordPress është një nga platformat që mund të dëshironi të merrni në konsideratë dhe duke e zgjeruar WPEngine si partnerin tuaj të pritjes. Pavarësisht nga kërkesat tuaja, ky ofrues i shërbimit të mbajtjes në internet ka një plan që mund t’ju ndihmojë të përmbushni objektivat tuaja. Më poshtë është një përmbledhje e shkurtër e asaj që secili prej planeve ofron.

Plani Personal

Nëse keni një sit të vetëm që dëshironi të ekzekutoni, si një blog personal ose një uebfaqe të thjeshtë dyqanesh, kjo paketë ju përshtatet. Gjithashtu, njerëzit që duan të përfundojnë një projekt më të madh, por për disa arsye duan të fillojnë të vegjël dhe të provojnë përvojën e disa ndërmarrjeve dhe planeve të mbajtjes së faqeve para se të vendosen në një, kjo është gjithashtu një platformë e mirë hyrëse. Një nga gjërat që bie në sy me një Plan Personal është se mundësohet nga teknologjia inovative dhe shërbimi 24/7 ndaj klientit.

Në kushtet e ruajtjes lokale, ky plan ju jep deri në 10 GB hapësirë ​​e cila teknikisht duhet të jetë në gjendje të akomodojë ngarkimet dhe veçoritë e faqes tuaj pa e ngadalësuar atë. Bukuria me hapësirë ​​të bollshme për ruajtje lokale është se ju lejon të ruani në një mënyrë të sigurt sasi të mëdha të të dhënave që kanë të bëjnë vetëm me domenin dhe protokollin tuaj. Ju nuk e ndani këtë ruajtje me askënd.

Ky plan gjithashtu ju jep çertifikata falas SSL për të siguruar lidhje nga shfletuesi juaj në serverin tuaj. Nëse jeni duke drejtuar një sit të vogël ecommerce, kjo sigurisht që është një avantazh i shtuar sepse klientët tuaj do t’ju besojnë me lehtësi informacionin e tyre duke e ditur që është e sigurt dhe askush nuk mund ta ndërpresë atë. Në mënyrë tipike, ky plan strehon faqet e internetit të cilat kanë një mesatare prej 25,000 vizitash në muaj.

Plani profesional

Ky plan i menaxhuar i WordPress hosting nga WPEngine është që të kujdeset për klientët që janë duke menaxhuar uebfaqe që kanë një trafik të qëndrueshëm siç janë faqet e mëdha të e-commerce, faqet e shërbimeve dhe madje edhe faqet e lajmeve të mesme. Marrëveshja e vërtetë në planet profesionale është fleksibiliteti i tyre. Kjo ju lejon të instaloni deri në 10 site që do të thotë se mund të keni të gjitha fushat tuaja në të njëjtën platformë për lehtësinë e menaxhimit.

Planet profesionale të nivelit të trafikut i strehojnë ata me shumicë të klientëve. Ata mund të trajtojnë deri në 100,000 vizita në muaj i cili është i madh për çdo biznes që ka një plan të duhur konvertimi. Për sa i përket ruajtjes lokale, ky plan ka dyfishin e planit personal, 20 GB. Ekziston edhe përfitimi i një certifikate falas SSL e cila përkthehet në sigurinë e faqes në internet.

Plan biznesi

Ky plan ju lejon të keni deri në 25 instalime. Kjo mund të duket mjaft, por nëse jeni një biznes që ka faqe interneti të ndryshme për produktet tuaja të ndryshme ose ju operoni në më shumë se një rajon, do ta gjeni këtë të dobishëm. Kufiri i trafikut për këtë plan është 4 herë më shumë se ai i planit profesional me 400,000 vizita në muaj. Kjo do të thotë që mesatarja në ditë është rreth 13,000 e cila është një numër i mirë për çdo faqe interneti të ngarkuar. Magazinimi lokal ju jep deri në 30 GB përveç çertifikatave falas SSL.

Një tipar i jashtëzakonshëm i këtij plani është GeoIP. Kjo është në thelb një teknologji themelore që ndihmon në identifikimin e vendndodhjes gjeografike të një terminali kompjuterik duke përdorur IP adresën e saj. Kur gjeneroni përmbajtje dhe dëshironi ta vendosni ose përshtatni atë në një lokacion specifik, kjo teknologji vjen në dispozicion. Gjithashtu reklamimi i synuar, parandalimi i spamit dhe qasja e kufizuar bazuar në vendndodhjen mund të ekzekutohen mirë duke përdorur GeoIP.

Plani Premium

Ka organizata, përparësia e të cilave është performanca optimale e faqeve të tyre të internetit. Me pak fjalë, nuk mund të lejoni as edhe një sekondë që faqja juaj e internetit të ngadalësohet ose të kalojë. Nëse jeni një klient i tillë, atëherë plani i primit është ajo që ju nevojitet saktësisht. Ajo që është kaq e veçantë me këtë plan është që ndërthur tiparet unike të një ambienti të vetëm të serverëve. Në fakt, ky plan ju jep mjedisin tuaj të dedikuar të plotë me shërbimin ndaj klientit të synuar dhe shumë inovacione për t’ju mundësuar të vozitni përvoja me performancë të lartë.

Për këtë arsye, ky plan është shumë i përshtatur dhe mund të organizohet pasi WPEngine të kuptojë nevojat tuaja unike. Për dallim nga të tjerët që kanë një shumë fikse në muaj, ky plan nuk ka një shifër të qartë. Me bord të menaxhuar, si një nga karakteristikat kryesore të planit premium, ju lehtë mund të lëvizni faqet tuaja pa provuar joproduktive.

Plani i klasës së ndërmarrjeve

Ky është plani përfundimtar në drejtim të kohës, performancës dhe shkallëzueshmërisë që kanë WPEngine. Ky është një plan i rezervuar për vendet kritike të misionit dhe ata që përjetojnë një trafik jashtëzakonisht të lartë. Ekziston një mjedis i caktuar i grupuar brenda të cilit sigurohen faqet tuaja. Shërbimi ndaj klientit kushtuar këtij plani është i cilësisë më të lartë.

Ashtu si plani i primit, edhe plani i shkallës së ndërmarrjes ka arritur të përsëritet për lehtësimin e lëvizjes së vendeve. Sidoqoftë, diçka që është vërtet unike për këtë plan është teknologjia e balancimit të ngarkesës. Teknikisht, balancimi i ngarkesës është një teknologji që ju lejon të shpërndani ngarkesat e punës në një numër burimesh siç është një grup kompjuteri. Përfitimi i kësaj është se përdorimi i burimeve tuaja është shumë i optimizuar dhe xhiroja juaj është maksimizuar. Customerdo klient që viziton faqen tuaj do të vlerësojë kohën e minimizuar të përgjigjes dhe shpejtësinë e faqes. Alsoshtë gjithashtu plani i vetëm që ka menaxhimin strategjik të llogarisë, mbështetjen e 24/7 biletave dhe performancën e aplikacionit.

Avantazhi i WPEngine

Sipas statistikave të mbledhura nga WPEngine, kompania ka përvojë në pritjen e mbi 60,000 klientëve të përhapur në 136 vende të botës. Qendrat e tyre të të dhënave janë në EMEA, Shtetet e Bashkuara dhe Azi-Paqësori. Kjo siguron që shpejtësia e faqeve të klientëve të jetë gjithmonë e lartë, pavarësisht nga vendndodhja e tyre. Për të mbështetur në këtë përvojë, WPEngine ka përparësitë e mëposhtme kryesore.

Siguria në internet

Nëse jeni një biznes që synon të shesë produkte përmes faqes tuaj të internetit, një nga gjërat që duhet të kërkoni dhe të keni garanci është një çertifikatë Secure Socket Layer (SSL). Avantazhi i kësaj certifikate është se ruan rrjedhën e informacionit nga klienti juaj në serverët tuaj. Besimi që kjo sjell ju ndihmon të fitoni një reputacion që lehtë mund të përkthehet në konvertime. Në avantazhin e klientëve WPEngine, ekziston një çertifikatë falas SSL e parashikuar për çdo abonim pritës nga shkalla personale në ndërmarrje.

Përveç kësaj, WPEngine zhvillon skanime malware në baza ditore dhe ka një firewall të fortë të krijuar për të bllokuar çdo kërcënim. Ata kanë një premtim që çdo sit që bëhet i hakuar do të riparohet falas nga ekipi i tyre.

Tregtimi me e-mail dhe postë elektronike

Specializimi i WPEngine brenda hapësirës së pritjes së WordPress ka ardhur me shumë përfitime të tjera që klientët lehtë mund të përdorin për të rritur bizneset e tyre në internet. Një nga këto thesare është biblioteka masive për shtojcat e sistemit të menaxhimit të përmbajtjes, të dizajnuara posaçërisht për ecommerce. Disa prej shtojcave përfshijnë WooCommerce dhe Shopify.

Për të shtuar këtë, ekzistojnë teknologji të shumta të marketingut me email si Mailflow, Drip dhe DirectIQ. Edhe me tarifën e vogël të ngarkuar nga kompanitë e marketingut me email dhe e-commerce, ju jeni më mirë të veproni brenda kësaj hapësire.

Uptime e shkëlqyeshme

Servicedo shërbim pritës që ka vlerë kripën e tij, duhet të përcaktojë përparësinë në kohën e duhur të faqes në internet. Kjo vetëm për shkak se faqet që kanë kohë të paparueshme të irritojë klientët dhe në masë të madhe dëmtojnë mundësinë e përdorimit të produkteve dhe shërbimeve që ofrohen. Ju mund të provoni fjalë për fjalë kohën e duhur të WPEngine duke përdorur një mjet të internetit për monitorimin dhe të vërtetoni qëndrueshmërinë e tyre të jashtëzakonshme. Uptime kontribuon në një masë më të madhe në përvojën e internetit të klientëve.

Shërbimi ndaj klientit

Nuk ka rëndësi se sa mirë është një produkt ose tregtohet, nëse nuk ka një ekip të fortë të shërbimit të klientit për ta mbështetur atë, në fund të fundit nuk do të jetë i rëndësishëm. Duke kuptuar se jo të gjithë janë një mësues online, WPEngine vendosi një nga linjat më të dobishme të mbështetjes së klientit për të kujdesur për pyetje të ndryshme nga e gjithë bota. Ata kanë një linjë telefonike të dedikuar e cila është e hapur 24/7 dhe pa pagesë.

Për më tepër, ata kanë një platformë në internet live chat që është përsëri e hapur 24/7 për klientët të ndajnë përvojën e tyre, të bëjnë pyetje dhe të kërkojnë sqarime. Kjo platformë është veçanërisht e dobishme për pajtimtarët e Planit Personal sepse këto nuk kërkohen në mbështetjen e telefonit pa pagesë.

Garancia e kthimit të parave

Një ofrues i shërbimit të mbajtjes së faqeve të internetit me besim në produktet që ata ofrojnë nuk mund të shkurajojnë t’u japin klientëve të tyre një pjesë të byrekut përpara se të bëjnë një zotim blerjeje. WPEngine tejkalon shumë ato që ofrojnë shumica e konkurrentëve të tyre si dritarja e gjykimit. Ata japin një garanci 60-ditore të kthimit të parave për Planin Personal, Planin Profesional dhe Planin e Biznesit. Sidoqoftë, kjo nuk vlen për planet e pritjes në internet të Premium dhe Enterprise Grade.

Dobësitë e WPEngine

Karakteristikat e shkëlqyera dhe teknologjia inovative mënjanë, disa klientë ndjehen të lënë jashtë WPEngine për shkak të faktorëve të caktuar në mesin e tyre:

 • Kapakët e vizitorëve – Kufiri i numrit të vizitorëve që një sit mund të strehojë është një pengesë posaçërisht për fillesat e biznesit që duan të përfitojnë nga paketat me çmim të ulët.
 • Relativisht e shtrenjtë – Edhe me Planin e tyre Personal me çmim 29 dollarë në muaj, WPEngine janë ende të shtrenjta në krahasim me disa prej konkurrentëve të tyre. Në një vit, klientët në këtë plan paguajnë 348 dollarë që është mjaft shumë për të pasur një blog.
 • Asnjë mbështetje telefonike për Planin Personal – Ky është një nga uljet më të mëdha për pajtimtarët e kësaj kategorie sepse ata do të prisnin më shumë me atë çmim. Kjo i lë pajtimtarët të varen vetëm nga mbështetja e bisedës live.
 • Mungesa e pritjes së postës elektronike – Konsumatorët do të prisnin të kishin një host email si pjesë e paketave të ofruara nga WPEngine. Sidoqoftë, ky nuk është rasti dhe në një farë mase ka irrituar disa pajtimtarë që duhet të kërkojnë pritjen diku tjetër.

Vija e poshtme

Duke parë të mirat dhe të mirat, WPEngine ofron funksionalitete kryesore të ngarkuara me karakteristika të dobishme që mund t’ju japin një ulje të butë kur kërkoni të vendosni gjurmën tuaj në internet. Karakteristikat miqësore të WordPress e bëjnë përvojën tuaj të vlefshme, veçanërisht me ndihmën e reps të shërbimit ndaj klientit, të cilët janë gjithmonë në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me