8.3 Vlerësimi i përgjithshëm
Teknologji kryesore, Mbështetje 24/7 Ekspertëve, Menaxhim i WordPress i Menaxhuar


Kinsta është një ofrues i menaxhuar i WordPress që menaxhon teknologjinë e sipërme për të ofruar fillestare dhe biznese të themeluara shërbime të nivelit të lartë. Megjithëse fuqia e Google Cloud Platform, Kinsta ju siguron që transferimet e të dhënave tuaja janë të sigurta dhe të shpejta. Pavarësisht se ku jeni, mbështetja e tyre 24/7 do t’ju mbulojë.

Pro
 • Shpejtësi më të shpejtë
 • Rrjeti i Sigurt
 • Platforma Google Cloud
 • Migrimet falas në sit
 • Rezervime automatike
 • Mbështetje e shkëlqyeshme
CONS
 • Çmimeve
 • Arkitektura e kufizuar e serverit
 • Kontrolli minimal
9.7 Vlerësimi i WordPress

çmim
$ 30


Fillo

Nëse jeni një biznes i vogël ose keni një uebsajt me trafik të lartë, ka kuptim të merrni hostin e menaxhuar të WordPress të Kinsta. Ndërsa faqja juaj rritet, ju lehtë mund të shkallëzoni pa u shqetësuar për kohën, shpejtësinë, sigurinë dhe azhurnimet. Më poshtë janë planet që Kinsta u ofron faqeve të bazuara në WordPress.

motorino

Ky plan është i përshtatshëm për bizneset me vizita mujore prej rreth 20,000. Burimet e serverit lejojnë një instalim të WordPress, por ju merrni deri në 3 GB ruajtje SSD. SSD është një depozitë me performancë të lartë që zvogëlon ndjeshëm latencën dhe përmirëson kohën e ngarkesës për vizitorët e faqes tuaj.

Në këtë plan, Kinsta ju jep 50 GB ruajtje CDN falas. Ky ruajtje vepron si një zëvendësim i serverit tuaj normal në trajtimin e skedarëve statikë. Përmes ruajtjes së CDN, ju do të kurseni burimet e serverit tuaj duke zvogëluar numrin e kërkesave për ngarkesë të serverit. Kjo është e dobishme kur jepni skedarë të mëdhenj si pako instalimesh dhe video.

Plani Fillestar ju jep si rezervë ditor ashtu edhe pika rezervë manuale. Kjo shërben si pasojë në rast se faqja juaj e internetit është e hakuar dhe burimet tuaja janë të korruptuara.

Përfitimet e tjera që vijnë me këtë plan 30 $ në muaj përfshijnë:

 • Një mbajtje rezervë prej 14 ditësh
 • Mbështetje PHP 7
 • Certifikata SSL falas dhe të importuara
 • Garancia e kthimit të parave 30-ditore në rast se e gjeni zgjidhjen të papërshtatshme për nevojat tuaja të burimeve.

pro

Nëse keni dy faqe në internet dhe jeni në kërkim të zgjidhjes së pritjes, plani Kinsta Pro është i përshtatshëm për ju. Ky plan mund të trajtojë vizita mujore deri në 40,000 dhe ju ofron ruajtje SSD dhe ruajtje falas CDN prej 6 GB dhe 100 GB respektivisht.

Kur transferoni faqen tuaj të internetit nga një host tjetër në Kinsta, ky plan ju jep një migrim pa dorezë të bardhë. Migrimi i faqes suaj trajtohet nga ekipi i ekspertëve i migracionit të Kinsta nga fillimi deri në fund, pa ju përfshirë shumë. Ndërsa lëvizin faqen tuaj, nuk do të keni përvojë kohore nga joprodhimi dhe sitit tuaj do t’i caktohet një domain i përkohshëm përpara se të shkojë drejtpërdrejt.

Një gjë tjetër që Plani Pro ju jep atë që Plani i Fillestarit nuk e bën, është klonimi i faqes. Me këtë, ju mund të krijoni një uebfaqe të re qoftë duke modifikuar ose kopjuar një uebfaqe ekzistuese. Kjo është një mënyrë më e lirë për të krijuar faqe interneti sepse eliminon nevojën për të shkruar skriptet.

Kostoja e këtij plani është 60 dollarë në muaj dhe ju keni një garanci të kthimit të parave 30-ditore.

Biznesi 1

Nëse projektoni që trafiku i faqes tuaj të rritet në rreth 100,000 vizita në muaj, Biznesi 1 do t’ju japë mjaft bandwidth për të trajtuar kërkesat e ngarkesës. Ju mund të instaloni deri në 3 faqe në internet me bazë WordPress falë ruajtjes prej 10 GB SSD dhe 200 GB pa CDN që Kinsta ka ndarë këtë plan.

Një avantazh i biznesit 1 në krahasim me planet fillestare dhe ato Pro, është qasja në SSH. SSH i referohet Secure Socket Shell dhe u siguron administratorëve tuaj një akses të sigurt në kompjuterë të largët. Komunikimet përmes internetit mund të jenë të pasigurt, kështu që paraqesin rrezik për operacionet tuaja. Sidoqoftë, me qasjen në SSH, ju jeni të sigurt për autentifikim të fortë dhe komunikim të sigurt të të dhënave midis kompjuterave. E gjithë kjo vjen me një kosto prej 100 dollarë në muaj.

Biznesi 2

Ndërsa biznesi juaj rritet dhe numri i faqeve të internetit që keni gjithashtu rritet, ju duhet të shkallëzoni. Plani i biznesit 2 synon biznese të tilla. Ju mund të strehoni deri në 10 faqe interneti dhe të trajtoni pa telashe trafikun në një kufi prej 250,000 vizita në muaj.

Ruajtja e SSD për këtë plan 200 $ në muaj është 20 GB ndërsa ruajtja falas e CDN është 300 GB. Kjo siguron që faqja juaj të ngarkojë shumë shpejt dhe serveri juaj nuk është i mbingarkuar. Biznesi 2 ju jep dy migrime pa doreza të bardha që është një kursim i madh i kostove.

Punëtorët e PHP për sit në këtë plan janë 4. Kjo do të thotë që siti juaj mund të trajtojë kërkesa të njëkohshme pa radhitur asnjë. Për të kufizuar kohën e nevojshme për të përpunuar një kërkesë në faqen tuaj, kufizoni kodin PHP dhe gjithmonë sigurohuni që faqja juaj të jetë shumë e optimizuar.

Biznesi 3

Ky plan trajton dyfish numrin e instalimeve të WordPress të lejuara për Biznes 2. Me një kosto prej 300 dollarë në muaj, Business 3 ju jep 30 GB hapësirë ​​ruajtjeje SSD dhe 500 GB CDN falas. Kufiri i trafikut të sitit është 400,000 vizita në muaj dhe ju merrni deri në 3 migrime falas në sit.

Mbajtja e kopjeve rezervë shtrihet në 20 ditë gjë që ju jep më shumë kohë për të hyrë në burimet tuaja të mbështetura.

Biznesi 4

Kjo zgjidhje është bërë me porosi për bizneset e mëdha me deri në 40 instalime të WordPress. Numri i vizitorëve që mund të trajtoni në muaj pa u tensionuar burimet e serverit është 600,000. Ndërsa ruajtja falas e CDN mbetet e njëjtë me atë në Business 3, ju merrni 10 GB më shumë në ruajtjen e SSD.

Punëtorët e PHP për metrikën e sitit janë në 6 kërkesa të njëkohshme. Për më tepër, ju merrni 4 migrime falas në sitë të bëra nga ekipi i ekspertëve të migracionit.

Ndërmarrja 1

Nëse keni një trafik prej 1 milion vizita në muaj, Ndërmarrja 1 është një zgjidhje e ndërtuar për ju. Në këtë plan, mund të instaloni deri në 60 site WordPress, 5 prej të cilave kualifikohen për migrim falas. Ruajtja e SSD dhe ruajtja e CDN janë shkallëzuar përkatësisht deri në 80 GB dhe 1000 GB.

Mbajtja rezervë është një muaj dhe ju mund të trajtoni deri në 8 kërkesa të njëkohshme për sit. Ky plan kushton 600 dollarë në muaj.

Ndërmarrja 2

Ky është plani më i lartë i strehimit i ofruar nga Kinsta. Kjo ju jep hapësirë ​​të mjaftueshme për të instaluar deri në 80 site WordPress. Ai gjithashtu mund të trajtojë një nga numrat më të lartë të trafikut në industrinë pritëse në 1.5 milion vizita në muaj.

Ruajtja e CDN është në 1000 GB ndërsa ruajtja e SSD është 120 GB. Featuredo veçori tjetër është si Ndërmarrja 1 përveç numrit të punëtorëve të PHP për sit që qëndron në 10 për këtë 900 $ në muaj plan.

 • Shpejtësi më të shpejtë
 • Rrjeti i Sigurt
 • Platforma Google Cloud
 • Migrimet falas në sit
 • Rezervime automatike
 • Mbështetje e shkëlqyeshme

Filloni me Kinsta tani.


Garancia e kthimit të parave
30 dite
Hapësira e diskut
3 GB – 120 GB
Emri i Domainit
N / A
Shihni planet
www.Kinsta.com/wordpress/

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion VPS Hosting për Kinsta sepse ato nuk duken se ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion të Përkushtuar të Hosting për Kinsta sepse ata me sa duket nuk ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Kur kërkoni zgjidhjen e pritjes, ekzistojnë disa faktorë që duhet të vijnë në listën tuaj, siç janë teknologjia, siguria dhe mbështetja. Kompanitë pritëse kanë plane që përfshijnë këto aspekte dhe varet nga ju që të zgjidhni sa më mirë në varësi të nevojave tuaja.

Kinsta është një nga hostet më të mirë të menaxhuar të WordPress me karakteristika të dizajnuara si për fillestarët ashtu edhe për zhvilluesit e përparuar. Gjëja e mirë për Kinsta është se çdo aspekt teknik i WordPress menaxhohet nga ekipi i tyre me përvojë. Ata kanë mbi 10 vjet përvojë të kombinuar dhe ekipi i tyre mbështetës është në dispozicion 24/7.

Kjo është një zgjidhje pa probleme për bizneset dhe ju jep hapësirë ​​të shkallëzoni ndërsa rriten nevojat tuaja. Edhe nëse nuk jeni teknikisht të njohur me serverat dhe si funksionojnë panelet e kontrollit, Kinsta ende mund të punojë për ju për shkak të mirëdashësisë së përdoruesve të veçorive të tyre. Pritja e menaxhuar e WordPress ju jep paqen e mendjes që ju duhet të përqendroheni në biznesin tuaj thelbësor.

Një përmbledhje e Kinsta

Pritja Kinsta WordPress është një zgjidhje që përdor fuqinë e Google Cloud Platform për të bërë burimet e faqes suaj të internetit në dispozicion në internet. Fakti që menaxhohet, do të thotë që ju do të keni më pak punë në mirëmbajtjen, monitorimin e serverëve dhe copa të tjera teknike. Kjo indirekt rrit produktivitetin tuaj pasi ju jep më shumë kohë për t’u përqendruar në biznesin tuaj thelbësor.

Në rast se po pyesni nëse do të keni ndonjë kontroll mbi faqen tuaj të internetit dhe burime të tjera në internet, përgjigja është po. Kinsta ime ju jep një përmbledhje të pultit, ku mund të shihni gjithçka në një vend. Nga këtu, ju mund të gjurmoni gjerësinë e brezit, të krijoni certifikata SSL, të shikoni statistikat e vizitorëve dhe analitika të tjera të rëndësishme të internetit.

Kinsta përdor teknologjitë më të fundit të tilla si PHP 7, Nginx, kontejner i softuerit LXD dhe Maria DB për t’ju dhënë kohë të shpejtë ngarkimi në server. Në frontin e sigurisë, burimet tuaja të internetit janë nën monitorimin dhe mbikëqyrjen 24/7. Kjo është e rëndësishme në largimin e sulmeve dhe qëllimet dashakeqe.

Pavarësisht nga grumbullimi juaj i zhvillimit, Kinsta ka një infrastrukturë harduerësh dhe softuerësh për të siguruar që faqja juaj të funksionojë mirë.

Planet e Menaxhimit të WordPress të Menaxhuar të Kinsta

Popullariteti i WordPress ka bërë që ofruesit e pritjes të specializohen dhe ofrojnë hostimin e menaxhuar të WordPress. Kjo thjesht do të thotë që të gjitha aspektet tuaja teknike të menaxhimit të WordPress janë marrë nga hosti juaj. Kinsta është një nga lojtarët e njohur në këtë hapësirë. Ata kanë disa plane pritëse për të kujdesur për nivele të ndryshme të nevojave të biznesit.

Shtë e rëndësishme të përmendim që në fillim se arkitektura e serverit nga të gjitha këto plane është e specializuar për WordPress. Planet e menaxhuara të WordPress që ju ofrojnë janë:

 • motorino – Kjo parashikon një instalim të WordPress dhe deri në 20,000 vizita në muaj. Me një kosto prej 30 dollarë në muaj, ju merrni 3 GB hapësirë ​​ruajtjeje SSD dhe 50 GB ruajtje CDN.
 • pro – Ky plan ju jep 2 instalime të WordPress dhe mund të strehojë deri në 40,000 vizita në muaj. Kushton 60 dollarë në muaj dhe ju ofron 6 GB ruajtje SSD dhe 100 GB CDN falas.
 • Biznesi 1 – Kjo paketë ka lojëra elektronike për 3 instalime të WordPress, ju lejon qasje në SSH, ruajtje prej 10 GB SSD dhe 200 GB pa CDN. Shtë e përshtatshme për faqet me vizita deri në 100, 000 në muaj. Kostoja është 100 dollarë në muaj.
 • Biznesi 2 – Kjo zgjidhje lejon deri në 10 instalime të WordPress dhe 250,000 vizita në muaj. Me 20 GB dhe 300 GB SSD dhe CDN përkatësisht ruajtje, serveri juaj do të mbetet me pak për tu trajtuar. Kjo do të përmirësojë shpejtësinë e saj. Kostoja për këtë plan është 200 dollarë në muaj.
 • Biznesi 3 – Kjo është për biznese mjaft të mëdha me vizita të përafërta deri në 400,000. Ju mund të instaloni 20 faqe në internet WordPress dhe të shijoni ruajtjen deri në 500 GB CDN. Kostoja është 300 dollarë në muaj.
 • Ndërmarrja 1 – Ndërmarrjet masive me një milion vizita në muaj mund të zgjedhin këtë plan. Kjo ju lejon të instaloni deri në 60 WordPress dhe ju jep 80 GB ruajtje SSD dhe 1000 GB hapësirë ​​ruajtëse CDN. Kostoja është 600 dollarë në muaj.
 • Ndërmarrja 2 – Ky është plani më i lartë nën zgjidhjet e menaxhuara nga Kinsta të WordPress. Kjo ju jep hapësirë ​​për të instaluar deri në 80 faqe në internet dhe mund të strehojë deri në 1.5 milion vizita në muaj. Ruajtja e SSD dhe CDN, janë përkatësisht 120 GB dhe 1000 GB. Kjo do t’ju kushtojë 900 dollarë në muaj.

Të gjitha planet ju lejojnë të zgjidhni një qendër të të dhënave nga 17 qendrat nën platformën cloud Google. Ju jeni gjithashtu të sigurt për mbështetjen e ekspertëve, rrjet shumë të sigurt dhe të shpejtë. Kur zhvilloni faqen tuaj, akordoni, testoni ose ndryshoni atë, ju mund të përfitoni nga zonat e skenave. Administrimi i fuqishëm i faqes përmes administratorit Kinsta do t’ju japë karakteristika të fuqishme por të lehta për t’u përdorur.

Mirat e Kinsta Web Hosting

Kinsta kanë ndërtuar përvojën e tyre me kalimin e kohës dhe sot, ata janë ndër ofruesit kryesorë të pritjes së WordPress në industri. Ata janë kujdesur për pikat e dhimbjes që përjetojnë shumica e bizneseve dhe zgjidhjet e synuara të paketuara. Më poshtë janë disa nga avantazhet kryesore që ato sjellin në bord.

Shpejtësi më të shpejtë

Serverët e menaxhimit të WordPress të Kinsta të menaxhuar janë konfiguruar posaçërisht për WordPress. Arkitektura është projektuar me teknologji si Nginx, enë softuerësh LXD, PHP 7 dhe Maria DB. Këto teknologji sigurojnë një ngarkim më të shpejtë për burimet e faqes në internet.

Për më tepër, përmes izolimit të burimeve, Kinsta ndan ngarkesën e CPU-së dhe kuotat e kujtesës për procese specifike. Kjo do të thotë çdo aplikacion që funksionon në server përdor vetëm burimet e caktuara dhe prandaj nuk mund të ndërhyjë në proceset e tjera. Kjo mbron serverin dhe shpejton kohët e hyrjes në internet.

Rrjeti i Sigurt

Siguria është një përparësi kryesore për çdo zgjidhje pritëse. Nga ana e Kinsta, ato kanë edhe masa aktive dhe pasive të dizajnuara për të ndaluar sulmet dhe çdo veprimtari tjetër me qëllim të keq. Ekipi mbështetës monitoron performancën e serverit 24/7 dhe mund të zbulojë shpejt aktivitete të dyshimta. Disa nga masat e sigurisë që ata kanë vendosur përfshijnë:

 • Parandalimi i Sulmit DDoS – Sulmet DDoS kanë për qëllim të marrin burimet e faqes tuaj jashtë linje ose t’i bëjnë ato të papërdorshme. Kinsta mundësohet nga Google Cloud Platform që u lejon atyre qasje në 17 qendrat e tyre globale të të dhënave. Kjo shpërndan asetet e organizatës duke përfshirë faqen tuaj të internetit, duke rritur kështu aftësinë e serverit të tyre kundër sulmeve DDoS.
 • Kufizimet e bazuara në softuer – Këto janë masa të vendosura për të parandaluar programet e paautorizuara nga ekzekutimi në serverin ose kompjuterin tuaj. Kjo siguron që burimet e faqes suaj të internetit të mbrohen nga kërcënimet e sigurisë dhe qasja nga hakerat. Përmes nënshkrimit të shoferit, ata sigurojnë që çdo pjesë e softverit të jetë testuar dhe funksionon siç duhet para se të lejohet të ekzekutohet në serverin tuaj.
 • Mbështetja SSL – Ekipi i ekspertëve në Kinsta mund t’ju ndihmojë të krijoni një kërkesë për nënshkrim të certifikatës SSL, instalim të konfirmimit, konfigurimit dhe rinovimit. Kjo siguron vizitorët tuaj që informacioni i tyre është i sigurt me ju. Nga ana tjetër, kjo rrit besimin, rrit vizitat e kthimit dhe shtyn gjilpërën tuaj të konvertimit.
 • Firewall Hardware – Kjo masë siguron rrjetin e kompjuterit tuaj duke parandaluar hyrjen dhe përdorimin e paautorizuar të burimeve të internetit. Zjarri i harduerit nuk konsumon asnjë burim duke mos ndikuar në performancën e serverit.
 • Monitorimi i Uptime – Ju mund të keni paqen e mendjes duke ditur që një ekspert po shikon mbi faqen tuaj të internetit. Ekipi i mbikëqyrjes është në 17 lokacione të ndryshme dhe punon në të gjithë kontinentet me kontrolle të zgjatura të intervaleve një minutëshe. Kur faqja juaj e internetit është në rregull, ose zbulohet një kërcënim për sigurinë, ju merrni një njoftim me email ose SMS.

Platforma Google Cloud

Kinsta lejon Platformën e Google Cloud për të optimizuar rrjetin tuaj cloud për performancën. Abonimi në pritjen e menaxhuar të WordPress ju vendos automatikisht në nivelin Premium. Avantazhi i këtij niveli është transporti i tij i sigurt dhe i shpejtë i të dhënave, bashkëpunimit dhe produktivitetit.

Platforma Google Cloud ka 17 qendra globale të të dhënave që sigurojnë që burimet e faqes suaj të internetit janë të sigurta. Ndërsa biznesi juaj rritet, platforma ju lejon të shkallëzoni burimet tuaja.

Migrimet falas në sit

Kur zhvendosni faqen tuaj të internetit nga një host tjetër në Kinsta, nuk do të përjetoni asnjë ndërprerje. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse biznesi juaj ka një numër të lartë të vizitave pasi që çdo kohë joproduktive mund t’ju kushtojë.

Gjatë migrimit, ekipi do t’i caktojë uebfaqes tuaj një domain të përkohshëm dhe do të konfirmojë që gjithçka po funksionon drejt e para se ta marrë atë live.

Rezervime automatike

Në Kinsta, faqja juaj e internetit do të mbështetet çdo ditë. Kjo do të thotë në rast se ndodh më e keqja, do të ketë një kthim për t’ju ndihmuar të rivendosni faqen tuaj. Pavarësisht nëse faqja juaj e internetit është e drejtpërdrejtë ose e vendosur në skenë, do të përfitoni nga kopjet automatike.

Rezervime shtesë janë gjithashtu në dispozicion me një tarifë shtesë. Faqja juaj mund të rezervohet çdo orë ose një herë në 6 orë. Nëse faqja juaj është shumë dinamike ose bëni ndryshime të shpeshta, kjo mund të jetë një shtesë e vlefshme.

Mbështetje e shkëlqyeshme

Ekipi mbështetës Kinsta është në dispozicion 24/7 dhe mund t’ju shërbejë pavarësisht se ku jeni në botë. Komunikimi i tyre është i shpejtë dhe i qartë. Nëpërmjet sistemit të tyre të unifikuar të komunikimit, personeli mbështetës që lëviz midis ndryshimeve i dorëzon çështjet në pritje pa probleme. Kjo do të thotë që nuk keni nevojë të përsërisni veten sa herë që çështja juaj do t’i dorëzohet një stafi në hyrje.

Cons

Pranimi i menaxhuar i WordPress i Kinsta, megjithëse i shkëlqyeshëm, ka disa avantazhe. Fushat kryesore të shqetësimit janë rreth çmimit, kufijve dhe kontrollit.

Çmimeve

Krahasuar me hostimin e përbashkët, plani i menaxhuar i WordPress që ofron Kinsta janë mjaft të shtrenjta. Si fillim, ju mund të merrni planin e përbashkët të pritjes për pak sa 3.95 $ në muaj, por në Kinsta, më pak që mund të merrni është 30 dollarë në muaj.

Sidoqoftë, drejtimi i një uebsajti të madh të WordPress vjen me pjesën e tij të drejtë të kostove të brendshme, përfshirë pagat për stafin e administratës së sistemit. Nëse e faktoni të gjithë këtë, pritja e menaxhuar e WordPress është akoma një mundësi e mirë.

Arkitektura e kufizuar e serverëve

Të gjitha planet bazohen në një arkitekturë të serverëve WordPress dhe kjo do të thotë që ju jeni të kufizuar për të drejtuar vetëm faqet e WordPress. Kufizimet e bazuara në softuer të implementuara nga Kinsta kufizojnë disa shtesa të WordPress duke zvogëluar kështu aromën e plotë të përvojës së WordPress.

Thënë kjo, është e rëndësishme të theksohet se Kinsta bllokon vetëm shtojcat që potencialisht ekspozojnë faqen tuaj ndaj kërcënimeve të sigurisë ose ngadalësojnë atë. Prandaj, kufizimet nuk janë plotësisht disavantazh nëse keni zgjedhur të drejtoni një uebfaqe të WordPress.

Kontrolli minimal

Përveç My Kinsta që ju jep një përmbledhje të burimeve tuaja të internetit dhe aftësinë për të gjetur gjerësinë e bandës tuaj, ju nuk keni kontroll të plotë mbi menaxhimin e faqes tuaj. Aspektet teknike menaxhohen të gjitha nga skuadra në Kinsta duke ju lënë pak për tu trajtuar.

Ështja e kontrollit nuk është vetëm me Kinsta, por është një veçori unike me të gjithë menaxhimin e menaxhuar të WordPress. Në fakt, kjo është pika kryesore e shitjes, për të minimizuar sherr për ju.

përfundim

Pritja e menaxhuar e WordPress është një zgjidhje e mundshme pritëse për bizneset si të mëdha ashtu edhe të vogla. Në qoftë se nuk jeni duke drejtuar një blog, në të cilin rast mund të vendosni për mbajtjen e rregullt të WordPress, pritja e menaxhuar e WordPress bën shumë kuptim biznesi.

Si gjithmonë, sigurohuni që të renditni të gjitha nevojat tuaja dhe t’i përputheni ato me planin e duhur. Mosarritja e kësaj mund të shohë që të pajtoheni në një plan më të lartë me më pak nevoja ose një plan më të ulët por keni shumë nevojë.

Peizazhi i biznesit po ndryshon shpejt, dhe shërbimet e jashtme po bëhen më tërheqëse. Ju nuk mund të lejoni të mbani një sy në aktivitetet tuaja kryesore në anën tjetër, ju jeni duke luftuar për të menaxhuar pjesën teknike të biznesit tuaj. Pritja e menaxhuar me WordPress është zgjidhja për këtë dhe Kinsta i keni mbuluar përmes shumë planeve nga Starter to Business to Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me