Rishikimi i sitey – Një ndërtues i faqes në internet për të gjithë

Kultivimi i një identiteti në internet është thelbësor, pavarësisht nëse jeni një bloger, pronar biznesi, ose thjesht po përpiqeni të ndërtoni një dyqan në internet për të shitur disa nga gjërat tuaja shtëpiake.


Kur filloni një faqe në internet, në thelb keni tre mundësi:

 1. Opsioni # 1: Duart e Ndaluara ($ $ $ $) – Ju mund të investoni në marrjen në punë të një stilisti dhe zhvilluesi profesional në internet për të krijuar uebfaqen për ju, një alternativë më e mirë është të përdorni një ndërtues në internet.
 2. Opsioni # 2: Duart me WordPress (Ndërmjetësues për të Avancuar) – Ju mund të regjistroheni në një pritje normale në internet dhe të krijoni WordPress, të cilën mund ta përdorni në blog, të shesni gjëra në internet, të gjeneroni drejtime … në thelb gjithçka që mund ta imagjinoni mund të bëhet me WordPress. WordPress është falas. Shumë shtojcë të shkëlqyera janë gjithashtu falas. Pra, investimi juaj i vetëm do të ishte në pritjen dhe kohën kur harxhoni të mësoni të përdorni WordPress dhe të ndërtoni një sit me të.
 3. Opsioni # 3: Duart me ndërtuesin e faqes në internet (rekomandohet për fillestarët absolut) – Mund të përdorni një ndërtues të faqes në internet që nuk kërkon ndonjë njohuri teknike. Ndërtuesit e uebfaqeve shpesh janë tërheqës, dhe ajo që shihni në ekran kur jeni duke luajtur me të është saktësisht se si duket faqja juaj e internetit e drejtpërdrejtë, kështu që nuk ka konfuzion dhe rrëmujë rreth përpjekjeve për t’i rregulluar gjërat.

Në rast se ju zgjidhni Opsionin 2 (WordPress), WebHostingPlanGuide ka rishikime të shumë hosteve kryesorë të uebit si eHost.com, BlueHost dhe iPage të cilët janë optimizuar për WordPress dhe kanë instalim automatik.

Me siguri keni arritur në këtë faqe sepse doni të dini se cili krijues i faqes në internet është opsioni më i mirë për nevojat tuaja. Le ta rishikojmë sitey.

Sitey është një krijues i faqes së internetit të sapo popullarizuara në internet që përpiqet të sjellë përdoruesit gjithçka që ata ndoshta mund të kenë nevojë në një ndërtues të internetit. Siç thotë kompania, “Ne kemi menduar gjithçka …”

Para se të regjistroheni për Sitey, më poshtë është një përmbledhje e mjetit të ndërtimit të faqes në internet dhe të gjitha karakteristikave që mund të prisni në mënyrë që të mund të përcaktoni nëse ai përputhet me nevojat tuaja.

Qindra Dizajn të Personalizuar për të Personalizuar Faqen Tuaj

Kur krijoni një uebfaqe, një nga karakteristikat më të rëndësishme është një model unik dhe i personalizuar për faqen tuaj të internetit. Si një pronar i faqes në internet i cili mund të jetë duke shitur një produkt, shërbim ose duke paraqitur një blog, ju dëshironi të siguroheni që lexuesit tuaj të paraqiten me diçka unike dhe interesante.

Sitey plotëson nevojat e përdoruesve të tij duke siguruar qindra dizajne të personalizuara të faqes së internetit për faqen tuaj. Secili model është unik dhe është i dizajnuar me një përdorues të fundit në mendje. Me shabllonet specifike të përdoruesit fundorë të Sitey, ju mund të zgjidhni shpejt modelin në internet që po kërkoni, duke e bërë procesin efikas dhe jashtëzakonisht të lehtë.

 • Të gjitha modelet janë optimizuar: Optimizimi i faqes në internet është bërë një fokus kohët e fundit në mesin e pronarëve të faqeve të internetit, dhe Sitey punon për të përmbushur nevojat e përdoruesit në këtë drejtim. Pa marrë parasysh se cili model i faqes në internet zgjidhni, mund të jeni i sigurt që do të funksionojë pa përsosmëri në një tabletë ose pajisje mobile. Uebfaqet në sitey punojnë në një gamë tabletash të ndryshëm dhe ato janë gjithashtu të konfiguruara që të punojnë mirë me të dy sistemet iOS dhe Android. Pra, pa marrë parasysh se çfarë lloj programi përdor përdoruesi juaj i fundit, mund të jeni i sigurt se faqja juaj e internetit Sitey po shkon të jetë në përputhje me teknologjinë që përdoruesi juaj ka.
 • Redaktori Drag and Drop: Një karakteristikë tjetër që kanë faqet e internetit të personalizuara të Sitey është që të gjitha ato përfshijnë atë që njihet si një redaktues “rënie dhe zvarritje”. Ky redaktues e bën shumë të lehtë për këdo që të bëjë një faqe në internet që duket shumë mirë, pa funksionuar. të rrëmujë me kodin ose me cilësimet e përparuara.

Në fund të fundit, kur bëhet fjalë për modelet e personalizuara të Sitey, do të vini re se jo vetëm që ato janë të lehta për t’u përdorur, efikase dhe miqësore ndaj përdoruesve, por ato ju mbajnë si përdorues në mendje në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga produkti.

Një emër domain-i personal

Në përgjithësi, emrat e domain mund të kushtojnë rreth $ 10 – $ 20 dollarë në vit – përveç nëse përdorni Sitey. 

Me Sitey, ju keni qasje në një domain falas të siguruar nga Sitey. Domeni është një domain me porosi dhe ai gjithashtu vjen me një email korrespondues, kështu që ju mund ta mbani faqen tuaj të organizuar. Për më tepër, emri i domain falas nuk është i rregulluar në një plan të vetëm ose specifik të çmimeve. Kjo karakteristikë ndërpret të gjitha planet, kështu që cilindo që të zgjidhni, prapë mund të prisni një emri i domain falas nga Sitey.

Përfshirja e besueshme e strehimit

Përveç mbulimit të përdoruesve kur bëhet fjalë për emrin e domain, Sitey gjithashtu u siguron përdoruesve të tij një shërbim të mbajtjes së faqes në internet. Një shërbim i mbajtjes së faqes në internet është infrastruktura ku publikohet faqja juaj e internetit.

Sidoqoftë, Sitey është veçuar duke ofruar një shërbim të mbajtjes së faqes në internet për përdoruesit e saj falas.

Kjo do të thotë që uebfaqja që ndërtoni në Sitey është e ruajtur në një server të lartë të energjisë që është i bashkangjitur në një rrjet jashtëzakonisht të shpejtë. Sa herë që një përdorues kërkon faqen tuaj, mund të ndjeheni të sigurt se faqja juaj e internetit ka një kohë të shpejtë ngarkimi dhe që vetë faqja e internetit është e shikueshme, e qartë dhe e zoti. Në këtë pikë, nuk ka patur incidente të raportuara të mashtrimit të hostit të Sitey, duke e bërë atë një mundësi shumë të besueshme nëse kërkoni një ndërtues të faqes në internet që do t’ju ofrojë cilësi dhe shërbim të vazhdueshëm.

Optimizimi i motorit të kërkimit miqësor

Nëse jeni i ri në procesin e ndërtimit të faqes tuaj të internetit dhe gjithçka që përfshin, atëherë do ta doni këtë veçori. Me një uebfaqe në vend, ju duhet të zgjedhni uebfaqen tuaj me fjalë kyçe që përdorni në përmbajtjen tuaj, pavarësisht nëse është teksti i plotë, titujt ose titujt e tekstit.

Ndërsa disa ndërtues të faqes në internet e bëjnë të vështirë përfshirjen e fjalëve kyçe ose nuk janë miqësore me Google, Sitey ka bërë një punë mjaft të mirë në ofrimin e përdoruesve të tij me karakteristika miqësore për fjalët. Ndërtuesi i faqes së internetit ju lejon të shtoni me lehtësi fjalë kyçe, që do të thotë se kur përdoruesit kërkojnë në internet, faqja juaj e internetit mund të gjendet lehtësisht midis konkursit dhe të tjerëve.

Një ekip Mbështetës – Rreth Orës

Nuk ka asnjë lloj teknologjie që është njëqind për qind e përsosur. Pavarësisht se çfarë, në një moment teknologjia që përdorni do të shkatërrohet. Ndërsa çdo çështje që Sitey ka shumë sporadike dhe shumë pak dhe shumë larg, mund të vijë një pikë ku të keni nevojë për mbështetje teknike.

Pavarësisht nëse keni probleme teknike ose thjesht keni nevojë për ndihmë në përdorimin e mjeteve të Sitey, sitey u siguron të gjithë klientëve të tij mbështetje të shkëlqyeshme 24/7. Ekipi mbështetës është i disponueshëm për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe pjesa më e mirë është – nuk duhet të prisni orë të tëra për t’i arritur ato. Sitey është i shpejtë në nivelin e tij të përgjigjes dhe ata që punojnë për kohën e mbështetjes janë të aftë për teknologjinë dhe sistemin, kështu që ju mund të merrni shërbimin cilësor që ju nevojitet kur telefononi ose bisedoni me ekipin.

Mbështetja 24/7, rreth orës, është ndoshta një nga karakteristikat më të mira të Sitey. Ka pak ndërtues të internetit që mund t’u ofrojnë përdoruesve besueshmërinë dhe shërbimin cilësor që Sitey ka zbatuar kur bëhet fjalë për mbështetje teknike. Prandaj, nëse mendoni se do t’ju duhet ndihma shtesë kur përdorni Sitey, atëherë kjo është një veçori që duhet ta mbani me siguri.

Edhe përmes Google Analytics – Sitey jep

Google Analytics është një nga mjetet më të fuqishme analitike atje që ju lejon të analizoni dhe monitoroni trafikun që filtron përmes faqes tuaj të internetit. Duke e bërë atë një hap më tej, analitika ju prezanton me informacionin për vendndodhjen e vizitorëve tuaj, mënyrën se si vizitorët gjetën uebfaqen tuaj, llojin e shfletuesit që përdorin vizitorët dhe cilat fjalë kyçe që mund të kenë kërkuar në motorin e kërkimit të Google.

Kjo do të thuhet, nëse do të ndërtoni një faqe në internet, atëherë të kesh një kompani që funksionon mirë me Google analytics është thelbësore. Për fat të mirë, pajtueshmëria e Sitey me Google analytics është një arsye tjetër për të zgjedhur këtë shërbim të ndërtimit të faqes në internet. Kur krijoni një faqe në internet duke përdorur Sitey, do të keni qasje në Google analytics. Analitika e Google ju lejon të merrni një kuptim të shëndetshëm dhe të thelluar të vizitorit të faqes suaj të internetit, në mënyrë që të dini se si të çoni më tej markën tuaj, blogun ose produktin që jeni duke shitur. Jo të gjitha shërbimet e ndërtimit të uebit funksionojnë mirë me Google Analytics, kështu që kjo sigurisht që është një veçori e dukshme. Me këtë veçori, sigurisht që do të jeni në gjendje të qëndroni në krye të faqes suaj të internetit dhe ta shkulni atë për sukses.

Integrimi i mediave sociale

Për çdo pronar të uebsajtit që kërkon të përmirësojë dukshmërinë, konvertimin, gjenerimin e plumbit dhe shitjet e faqes së tyre, integrimi shoqëror është i nevojshëm. Sitey plotëson edhe nevojat e përdoruesit në këtë fushë. Të gjithë faqet e internetit që janë ndërtuar në shërbimin e ndërtimit të faqes në internet të Sitey janë në gjendje të integrohen në çdo llogari të mediave sociale. Vetëm disa ndër shumë platforma të mediave sociale që Sitey mund të promovohen përfshijnë:

 • Cicëroj
 • Facebook
 • Pinterest
 • LinkedIn

Duke përdorur faqen tuaj të internetit në Sitey për të ndërtuar një prani të mediave sociale, mund të jeni të sigurt se trafiku do të zhvillohet përmes faqes që keni ndërtuar në sitey. Për më tepër, mund të përdorni veçorinë e Google Analytics të Sitey për të përcaktuar se sa nga vizitorët tuaj erdhën nga platformat e mediave sociale. Me këtë veçori, do të zbuloni se mundësia për rritje është e pafund.

Karakteristikat profesionale të projektimit në internet

Disa shërbime të projektimit në internet e bëjnë me të vërtetë të vështirë dhe kërkon kohë për përdoruesit të krijojnë një faqe në internet. Sitey ka shndërruar mykun duke krijuar një sistem që e bën jashtëzakonisht të lehtë për përdoruesit të arrijnë qëllimin e tyre përfundimtar. Për shembull, një tipar tjetër i dukshëm i Sitey është se ai u siguron përdoruesve një bibliotekë të gjerë imazhesh.

Të gjitha imazhet brenda bibliotekës së figurave janë të kategorizuara dhe profesionale, që do të thotë se mund të merrni një pamje të pastër dhe me cilësi të lartë për faqen tuaj të internetit. Përveç kësaj, nuk ka asgjë më të mirë sesa të keni nevojë të shpenzoni kohë për të bërë fotografitë tuaja ose duke kërkuar në internet për imazhe. Sitey e ka integruar me sukses këtë veçori për të ju kursyer kohë dhe sherr.

Një Blog Brenda Faqes

Mundësitë me Sitey janë të pafundme. Përveç veçorive të mësipërme, Sitey ju lejon gjithashtu të krijoni një blog plotësisht të personalizuar në faqen e internetit. Në këtë mënyrë, ju mund të tërheqni më shumë përdorues dhe të siguroheni që shikuesit tuaj janë të angazhuar në faqen e internetit në të cilën po punoni të palëkundur. Për më tepër, blog-u i krijuar në faqen tuaj të internetit Sitey mund të vendoset në platformat e mediave sociale dhe faqet e internetit të tjera, do të thotë se do të fitoni më shumë shikues në faqen tuaj të internetit Sitey.

Vlera për paratë tuaja

Si me çdo lloj shërbimi ose produkti që blini, çmimi është i rëndësishëm. Gjithçka në të gjitha, Sitey u siguron përdoruesve disa nga vlerat më të mira për paratë e tyre në internet. Më poshtë janë pikat e çmimit që mund të prisni nëse vendosni të përdorni sitin:

Opsion falas

Në nivelin e barebones, Sitey u ofron përdoruesve mundësinë për të ndërtuar një faqe në internet falas. Versioni falas i sitit ju jep deri në pesë faqe, 50MB ruajtje, Ngarkimet e skedarëve 5MB, dhe Gjerësia e bandës 1 GB. Ju nuk mund të hiqni reklama dhe nuk mund të lidhni një domen të personalizuar. Për të hequr ato kufizime, duhet të përmirësosh në njërën prej pakove që diskutoj më poshtë…

Paketat dhe icingmimet e Ndërtuesit të sitit të sitit

Paketa fillestare

Pasi të keni mbaruar llogarinë tuaj falas sitey, niveli tjetër i ngritjes është paketa e starterit, e cila vjen me tre azhurnime të ndryshme në pika të ndryshme çmimesh.

Nëse zgjidhni paketën fillestare, do të merrni…

 • Domain falas
 • Përfshirë pritje të lartë të performancës
 • Kredi falas për reklamim
 • Ata nuk tregojnë më reklama në faqen tuaj. Ju keni kontroll 100%.
 • Nga ana tjetër, me paketën pro, ju merrni një domain falas, pritje falas, kredi falas për reklama, mund të hiqni reklama, merrni ndihmë për SEO dhe faqja është e optimizuar për celular.

Paketa Pro

Nëse zgjidhni Paketën Pro, do të merrni…

 • Domain falas
 • Përfshirë pritje të lartë të performancës
 • Kredi falas për reklamim
 • Ata nuk tregojnë më reklama në faqen tuaj. Ju keni kontroll 100%.
 • Plus: Ju merrni ndihmë për SEO dhe faqja është e optimizuar për celular. Duke pasur një faqe e optimizuar për celular është vërtet e rëndësishme. Ndjej se duhet t’ju njoftoj se eHost ofron një ndërtues të shkëlqyeshëm të faqes në internet për më pak se 10 $ / muaj dhe nuk do të duhet të paguani për një azhurnim për ta bërë faqen tuaj të optimizuar me celular. Modelet e krijuesit të faqes eHost janë të gjitha të optimizuar nga kutia.

Paketa e Tregtisë

Në fund të fundit, nëse keni një uebfaqe të tregtisë elektronike dhe po kërkoni karakteristika shumë të përparuara, atëherë paketa kryesore është ajo që ju nevojitet.

Me paketën më të lartë, ju merrni gjithçka nga Paketa Pro, plus adresat falas të postës elektronike, mbështetje me përparësi, dhe madje mund të merrni pagesa përmes faqes tuaj.

Tabela e Krahasimit të Planeve Fillestare, PRO dhe Plani i Tregtisë

STARTERPROecommerce
çmim $ 6.99 / mo $ 7.99 / mo $ 12.99 / mo
Domain falas
Hosting falas
Kredi falas për reklama
Hiq Shton
Ndihmë për SEO
Sitet e celularit
Email falas
Ndihma me përparësi
Merrni Pagesa

Sitey vs eHost vs HostGator

Le të krahasojmë disa nga veçoritë e Sitey me eHost dhe HostGator. Gjithashtu shikoni kuponat ose zbritjen e veçantë që ata ofrojnë.

SiteyeHostHostgator
.Mimi i planit bazë $ 6.99 / mo $ 2.75 / mo $ 3.95 / mo
Domain falas
1-Klikoni në konfigurimin e WordPress
Redaktues Drag and Drop
Modelet Falas
Kredi falas për reklamim
Garancia e kthimit të parave 30-Day 45-Day 45-Day
24/7 Mbështetje
Kupon / Ofertën speciale Asnje 50% OFF 60% OFF (përdorni kupon BUILDPATH)
Mëso më shumë Vizitoni Uebfaqen Vizitoni Uebfaqen Vizitoni Uebfaqen

Konsensusi i Përgjithshëm

Nëse ka një pikë negative për këtë shërbim, është se nuk është plotësisht e lirë. Por lajmi i mirë është, me Sitey, ju mund të filloni me një plan falas dhe pastaj të azhurnoni në cilindo nga paketat e përmendura më lart. Si rezultat, do të provoni shërbimin dhe do të vendosni nëse doni të bëni investimin përfundimtar.

Për më tepër, Sitey jo vetëm që vlerësohet si një shërbim cilësor për ndërtimin e uebit për këtë përmbledhje, por është gjithashtu i vlerësuar mirë në industri. Shumë përdorues e kanë paralajmëruar sitey-in si llojin e shërbimit të dizajnimit të uebit që u siguron përdoruesve fundorë të gjitha tiparet që mund të kenë nevojë..  

Së fundmi dhe më e rëndësishmja, Sitey është lloji i shërbimit të ndërtimit të faqeve në internet me të cilin mund të punojë kushdo.

Ekzistojnë disa shërbime atje që e bëjnë atë një sfidë ose që kërkojnë ekspertizë, megjithatë me Sitey, në thelb secili mund të shikojë përmes modelit, të tërhiqet dhe të lëshojë faqen e tij, të regjistrohet për shërbimin dhe të përdorë bollëkun e veçorive që janë në dispozicion. Me këtë përvojë të kualitetit të lartë dhe të thjeshtuar të përdoruesve, të gjithë ata që kërkojnë të ndërtojnë një faqe në internet – munden. Aksesueshmëria, veçoritë unike, mbështetja dhe cilësia është bukuria e fundit e Sitey, dhe kjo është arsyeja pse ne mund ta vlerësojmë atë 4/5 yje në mesin e krijuesve të faqeve të internetit që kemi shqyrtuar.

8.5 Vlerësimi i përgjithshëm
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map