Hej, Johnny këtu.


Siç jam i sigurt që ju e dini, kjo faqe ka qenë gjithmonë në lidhje me mbajtjen në internet, hartimin e internetit dhe zhvillimin.

Prandaj, pse po shkruaj për një sistem të sigurisë së shtëpive DIY në faqen time të rishikimit të hosteve në internet?

Unë mendoj se zhvillimet e fundit në teknologjinë e sigurisë në shtëpi dhe “interneti i gjërave” (IOT) janë vërtet të lezetshme.

Në vitin 2015, më shumë pronarë të shtëpive po lidhin dhe kontrollojnë pajisjet në shtëpitë tona. Si pjesë e këtij revolucioni, një race e re e kompanive të sigurisë në shtëpi ka revolucionarizuar sigurinë në shtëpi (më falni, ADT). Me këtë tha, këtu është përmbledhja ime e sistemit të sigurisë në shtëpi të FrontPoint:

Sistemi i Sigurimit të Frontit: Whatfarë duhet të dini

Familja, prona dhe siguria juaj janë disa nga gjërat më të rëndësishme që ia vlen të mbrohen. Sidoqoftë, me rritjen e niveleve të krimit në shumicën e zonave, sigurimi i mbrojtjes së nevojshme mund të jetë një sfidë – nëse nuk keni një sistem sigurie me cilësi të lartë dhe të nivelit të lartë …

Tregu aktualisht është përmbytur me sisteme të sigurisë, por jo çdo sistem funksionon njësoj. Nëse jeni duke kërkuar me të vërtetë një sistem të sigurisë në shtëpi që ia vlen të investoni, atëherë sistemet e sigurisë të ofruara nga Frontpoint janë zgjidhja ideale. Më poshtë është një përmbledhje e veçorive të sistemit, avantazheve të sistemit dhe shqetësimeve të tjera të rëndësishme.

Rreth Frontpoint

Para se të investoni në ndonjë produkt, veçanërisht atë që do të përdorni për të mbrojtur shtëpinë dhe familjen tuaj, është gjithmonë e dobishme të kuptoni llojin e kompanisë nga e cila po mendoni të blini. Frontpoint është relativisht i ri për biznesin e sigurisë në shtëpi.

Kompania është themeluar në vitin 2007 nga një grup ekspertësh të sigurisë në shtëpi, secili prej të cilëve dëshironte të zbatonte ato që mendonin se do të ishin ndryshime revolucionare në industrinë e sigurisë në shtëpi. Suksesi i Frontpoint mbështetet shumë në aftësinë e tij për të ofruar një teknologji efektive, shërbim ndaj klientit me cilësi të lartë dhe ndërtimin e besimit të konsumatorit në markë dhe në sistem.

Tre Paketat kryesore të Pajisjeve të Sigurisë për të zgjedhur

Kur shikoni në sigurinë e Frontpoint, do të vini re se ekzistojnë tre pako kryesore të pajisjeve të sigurisë.

 • Paketa standarde: Për një investim prej 99 dollarë mund të zgjidhni Paketën Standarde. Paketa standarde përfshin një panel kontrolli pa tel që ka një uplink të qelizës, një sensor lëvizjeje pa tel, një telekomandë të çelësit, një shenjë në oborr dhe pesë dekada dritaresh, dhe dy sensorë pa dyer ose dritare.
 • Paketa e Avancuar: Paketa e Enhanced kushton 164 dollarë dhe me këtë sistem, ju do të merrni një panel standard kontrolli që përfshin një uplink të qelizave, dy sensorë pa dyer ose dritare të dritares, një sensor lëvizjeje pa tel, një detektor tymi dhe nxehtësie, një telekomandë të largët dhe shenja të oborrit dhe dekalet e dritares.
 • Paketa e Ndriçimit: Paketa e Ndriçimit kushton 199 dollarë dhe përfshin pajisjet më të njohura nga Paketat Standard dhe të Zgjuara, kontrollet për dy dritat në shtëpinë tuaj. Me këtë sistem, ju merrni një panel kontrolli pa tel me një uplink të qelizave, dy sensorë të dritares pa tel, një sensor lëvizjeje, dy kontrolle të dritës pa tel, një telekomandë në distancë, dhe një vendndodhje oborri dhe pesë dekada dritaresh.

Në përgjithësi, ndërsa kostoja e vetë sistemit të sigurisë do të ndryshojë, këto paketa janë investime një herë që mund të blini kur të futeni në sistemin e sigurisë së Frontpoint. Nëse shtëpia juaj është e madhe ose nëse kërkon masa paraprake shtesë të sigurisë, atëherë mund të dëshironi të merrni parasysh ose versionin e përmirësuar ose të lehtë. Më poshtë janë shumë nga karakteristikat që mund të prisni kur investoni në një sistem të Sigurimit të Frontpoint.

Pajisjet e automatizimit në shtëpi

Frontpoint Security ka shumë karakteristika, por një nga më të përshtatshmet për çdo pronar shtëpie është sistemi dhe pajisjet e automatizimit të shtëpisë që ofron kompania.

Një sistem automatizimi në shtëpi është një formë e teknologjisë që ju lejon të kontrolloni nga distanca gjithçka që ka të bëjë me shtëpinë tuaj, siç janë flokët, dyert, termostati, dritat, dhe shumë më tepër.

Ata që bashkohen me Frontpoint Security mund të kontrollojnë pajisjet në shtëpinë e tyre përmes telefonit celular, tabletit ose laptopit. Me sistemin e automatizimit në shtëpi, jo vetëm që mund të siguroheni që shtëpia juaj të mbrohet 24/7, por ju mund të mbroni të menaxhoni shtëpinë tuaj ndërsa jeni larg.

Shërbime Gjeo

Shërbimet gjeo është një tipar teknologjik që jo shumë kompani të sigurisë shtëpiake u ofrojnë klientëve të tyre.

Frontpoint është unik në këtë drejtim dhe sigurisht që paguan për të përfituar nga kjo veçori. Shërbimet gjeo është një lloj teknologjie që ju lejon të përmirësoni lidhjen tuaj me shtëpinë tuaj. Përmes sistemit, mund të krijoni një “gjeofencë” përreth zonës së shtëpisë tuaj. Kjo zonë e padukshme që konfiguroni në aplikacionin e Frontpoint është në thelb një zonë që përcaktohet si plotësisht e sigurisë.

Nëse ju ose ndonjë gjë kalon nëpër gardhin gjeo, atëherë rregullat e sigurisë që keni në vend do të mbizotërojnë. Ky lloj cilësimi është një veçori optimale nëse po kërkoni të forconi dhe monitoroni sigurinë e shtëpisë tuaj. Disa nga cilësimet më të zakonshme që mund të aplikoni me Shërbimin Gjeo përfshijnë:

 • Regjistrimi i videos
 • Automatizimi i termostatit
 • Njoftim alarmi

Gjithashtu, sistemi i shërbimeve gjeo dhe shumë nga aplikacionet e Frontpoint janë në përputhje me pajisjet iOS dhe Android, kështu që ju pavarësisht nga ato që keni, do të jeni akoma në gjendje të monitoroni dhe kontrolloni sigurinë e shtëpisë tuaj.

Opsionet e mbikëqyrjes

Shumë pak kompani të sigurisë në shtëpi shkojnë në atë gjatësi që bën Frontpoint për të mbrojtur shtëpinë tuaj. Shumica e sistemeve të sigurisë në shtëpi do të ofrojnë vetëm kamera standarde për të monitoruar shtëpinë tuaj ndërsa jeni larg.

Frontpoint shkon lart e më tej duke siguruar kamera që kanë aftësi jashtëzakonisht të dobishme siç është pana-dhe-pjerrësia. Përveç kësaj, nëse keni nevojë për siguri jashtë por brenda parametrave të pronës tuaj, atëherë Frontpoint ju ka të mbuluar me linjën e tyre të jashtme të kamerave.

Paketat e Monitorimit

Diversiteti dhe një sërë zgjedhjesh janë gjithmonë një avantazh kur zgjidhni një sistem të sigurisë në shtëpi.

Përveç pakove të pajisjeve që Frontpoint ka në dispozicion, kompania ka tre sisteme monitorimi që mund të zgjidhni nga…

 • Monitorimi i Mbrojtjes
 • Monitorimi interaktiv
 • Monitorimi i fundit

Secili prej këtyre sistemeve ofron mbrojtje optimale, por ndryshimi kryesor midis tre sistemeve është se për dallim nga Monitorimi i Mbrojtjes, i cili është sistemi më i thjeshtë, Monitorimi Interaktiv dhe Ultimate ju siguron alarmi të menjëhershëm për sa i përket zjarrit dhe kërcënimeve mjedisore.

Do të keni në dispozicion një sistem mbështetës për sigurinë e jetës, monitorim profesional që është në funksion 24/7, dhe shumë karakteristika ndërvepruese si kontrollet e dritës, qasjen në distancë dhe kontrollin, sinjalizimet e postës elektronike dhe të tekstit dhe alarmet e përplasjeve dhe goditjeve. Në përgjithësi, nëse jeni duke kërkuar diçka më të përparuar se plani bazë i Monitorimit të Mbrojtjes, atëherë Monitorimi Interaktiv dhe Ultimate janë zgjedhje kryesore.

Prmimet dhe rreziku

Kur zgjedh një sistem të sigurisë në shtëpi, një nga pronat e para për të cilat shumë individë mendojnë është struktura e çmimeve – dhe me të drejtë.

Sistemet e sigurisë së shtëpisë janë një investim, por nëse do t’i zvogëloni paratë, atëherë gjithashtu mund t’i bëni ato në një kompani me të cilën ndiheni rehat duke punuar me të dhe që ju ofron karakteristikat dhe aftësitë në të cilat po kërkoni. një sistem sigurie në shtëpi. Mund të prisni sa më poshtë në lidhje me çmimin e Frontpoint:

 • Tre plane janë në dispozicion, duke filluar nga 34,99 $ në muaj dhe deri në 49,99 $ në muaj
 • Involvedshtë i përfshirë një gjykim pa rrezik prej 30 ditësh – kështu që nëse nuk jeni të kënaqur me atë që po merrni, mund ta ktheni pa asnjë kosto

Në përgjithësi, ndërsa Frontpoint mund të duket pak i dobishëm në krahasim me sistemet e tjera të sigurisë në shtëpi, është e rëndësishme të kuptoni arsyetimin që qëndron pas strukturës së çmimeve.

Për dallim nga sistemet e tjera të sigurisë të cilat funksionojnë në linjat fiks ose broadband, Frontpoint është një sistem sigurie që është plotësisht pa tel përmes përdorimit të sistemeve celulare. Me teknologjinë pa tel, po merrni një nivel optimal të mbrojtjes, i cili ia vlen edhe çmimi pak azhurnuar. Përveç kësaj, siç u përmend më lart, kompania ofron një provë 30-ditore pa rrezik. Nëse nuk jeni të kënaqur, atëherë mund të ktheni pajisjet dhe të merrni paratë tuaja falas.

Pas Instalimit të Frontpoint

Sistemet e sigurisë së Frontpoint mund të instalohen nga ju ose një profesionist. Nëse zgjedhni instalimin profesional, ka një tarifë të përfshirë.

Nëse vendosni të instaloni Frontpoint, kompania ka një tjetër veçori të shkëlqyeshme dhe kjo është përmirësimet e saj të vazhdueshme të sigurisë. Në thelb, Frontpoint është gjithmonë në përmirësimin e sistemeve të tij të teknologjisë. Për shembull, klientët aktualë që janë duke përdorur panelin e kontrollit Simon ST të kompanisë janë në gjendje të përmirësojnë në panelin e kontrollit të ekranit me prekje të inteligjencës Qolsys të kompanisë, i cili u siguron atyre teknologjinë shumë të përparuar të sigurisë në shtëpi.

Përvec azhurnimeve të sistemit, kompania gjithashtu punon në azhurnimin e pajisjeve si sensorë, kamera, dhe shumë më tepër. Prandaj, me Frontpoint, mund të jeni i sigurt që po merrni më të fundit dhe më të mirat kur bëhet fjalë për një sistem sigurie.

Disavantazhet

Në tërësi, Frontpoint është lloji i sistemit të sigurisë në shtëpi që është një investim i vlefshëm. Sidoqoftë, si të gjithë sistemet e sigurisë, ekzistojnë një sërë disavantazhesh për të cilat mund të dëshironi të jeni të vetëdijshëm.

 • Pajisjet nuk janë të mbuluara me një garanci të jetës. Përkundrazi, të gjitha pajisjet kanë një periudhë garancie prej tre vjet
 • Nëse vendosni ta bëni vetë, instalimi i sistemit të sigurisë së Frontpoint më vete mund të jetë sfidues nëse nuk keni përvojë DIY.
 • Kompania ka 28 ankesa të listuara kundër saj në Better Business Bureau. Sidoqoftë, nëse pyetni, kompania do t’ju dërgojë një përgjigje dhe do t’ju shpjegojë rrethanat
 • FrontPoint është një kompani relativisht e re në industrinë e sigurisë shtëpiake (themeluar 2007)

Rekomandimi i përgjithshëm

Për ta përmbledhur – edhe nëse nuk rezulton me një perfeksion të përsosur 10-10, Frontpoint është një sistem cilësor i sigurisë dhe shërbim monitorimi që ia vlen të investosh në.

Në përgjithësi, klientët janë shumë të kënaqur me nivelin e shërbimit dhe sigurisë që ofron kompania. Përditësimet e rregullta, pajisjet me cilësi të lartë, qasja në distancë dhe teknologjia pa tela e bëjnë Frontpoint një sistem sigurie që do të mbrojë shtëpinë tuaj në nivelin më të mirë të mundshëm.

Për më tepër, asgjë nuk mund të mposhtë provën 30-ditore pa rrezik që kompania ofron. Një fleksibilitet dhe kujdes i tillë për klientët është i pabazuar brenda industrisë, kështu që është më mirë të përfitoni nga ajo ndërsa është në dispozicion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me