Rishikimi i Hosting Rishikimi

Një shërbim i shkëlqyeshëm me përvojë vjet, lehtësi përdorimi dhe mbështetje të jashtëzakonshme, është një kombinim që është i vështirë për tu mposhtur. Portofoli i Webfusion-it përfshin zgjidhje të pakufizuara të pritjes, nga serverët virtualë virtualë me shpejtësi të përpunimit mega të shpejtë dhe serverë të dedikuar ultra të besueshëm të hosteve, deri tek pritja fleksibël e menaxhuar dhe pritja e lartë e performancës në internet. Të gjitha këto zgjidhje për mbajtjen në internet janë krijuar posaçërisht për t’iu përshtatur çdo nevoje biznesi, pavarësisht nëse është një fillim ose një sit i një projekti. Do produkt i vetëm mbështetet me mbështetje të besueshme, rreth orës dhe garancinë tonë prej gize.


Webfuzioni nuk ju ngatërron me oferta të shumta. Ekziston vetëm një ofertë e përbashkët e mbajtjes së faqeve në internet, por është mjaft e fuqishme si për përdorim personal ashtu edhe për biznes të vogël. Paketa ju jep shumë hapësirë ​​për tu rritur. Përveç hapësirës së pakufizuar në disk dhe trafikut, ju gjithashtu merrni llogari të pakufizuara të postës elektronike dhe aftësinë për të pritur fusha të shumta me një llogari të vetme. Ju mund të shpejt të instaloni platformat e blogjeve, forume, galeritë e fotografive dhe sistemet e menaxhimit të përmbajtjes. Nëse doni të mbani shënime se kush po viziton dhe ku po shkon, Webfusion ju lejon të keni qasje në statistikat e faqes, të paraqitura në ekrane të thjeshta grafike.

Paketa efektive, të pasura me funksion, me paketa të personalizuara në internet. Një bazë e larmishme e klientëve me shtatë figura që përfshin një mori zhvilluesish në internet, biznese shumëkombëshe, stilistë dhe hobistë në internet. Siguria kryesore e tregut në internet, mbështetje 24/7 e ekspertëve, mbrojtje nga serveri i firewall-it i papërshkueshëm nga uji dhe një qendër më e mirë e të dhënave. E gjitha shton deri në Webfusion Ltd, grupi i pritjeve në internet që po bëhet me shpejtësi ndërmarrja pritëse gjithnjë e më shumë njerëz po kthehen për të marrë idetë e tyre në internet.

Qendra e të dhënave e krijuar nga Webfusion në Mbretërinë e Bashkuar është efiçente e energjisë por shumë e sigurt kundër vjedhjes së të dhënave dhe rreziqeve të tilla si zjarri. Me teknikë ekspertë në faqen 24/7, klientët e Webfusion mund të përqendrohen në ndërtimin e një biznesi të suksesshëm duke ditur që faqja e tyre do të qëndrojë në internet pa marrë parasysh se çfarë.

Features

 • Merrni hapësirë ​​të pakufizuar ruajtjeje për skedarët tuaj. Hapësira e pakufizuar në internet ju jep liri totale për tu rritur pa kapacitet të kufizuar
 • Pritja më e mirë e Webfusion përdor platformën ATLAS për të lehtësuar teknologjinë cloud. Ai nuk mbështetet në një server fizik, kështu që ju merrni një pritje të fuqishme dhe të shkallëzuar
 • Paneli i kontrollit të WebfuzionitFunksionimi i plotë dhe i lehtë për t’u përdorur. Ju jeni vetëm disa klikime larg nga administrimi i ndonjë prej veçorive tuaja. Mësoni më shumë rreth Panelit të Kontrollit të Webfusionit
 • Bandwidth i pakufizuar largon të gjitha kufizimet në trafikun e faqeve, kështu që nuk ka kufi për numrin e vizitorëve që mund të merrni
 • Themeluar në vitin 1997, Webfusion është 100% operacion në Mbretërinë e Bashkuar. Stafi i tyre i ekspertëve është në faqen 24/7/365
 • Aplikacionet e bashkimit shtojnë funksionim të shkëlqyeshëm në çdo uebfaqe. Ju mund të instaloni shpejt platformat e blogjeve, forume, galeritë e fotografive dhe sistemet e menaxhimit të përmbajtjes për t’u përdorur me domenin tuaj të lirë

Nëse jeni me një buxhet të ngushtë por keni nevojë për karakteristika të buxhetit të madh dhe hapësirë ​​për tu rritur, Webfusion është vendi për të filluar praninë tuaj në internet.

Awards

Awardmimi 8-inovacion

Ofruesi më i mirë i hostimit
(Filloni revistën tuaj të biznesit)

Webfusion fitoi çmimin për sektorin e biznesit të vogël për mbështetjen e tyre në largimin e bizneseve. Ata u votuan Ofruesi i Hosting Best më 2012 nga lexuesit e revistës “Start Your Business”.

çmim-intel

Intel Server Center of Excellence

Webfusion ishte Qendra e parë e Inteligjencës e Intel-it për Intel. Kjo u lejon klientëve të tyre të përfitojnë nga teknologjitë Intel sapo ato të fillohen.

.Mimi i 3-webfuzionit

Ofruesi më i mirë VPS i Biznesit të Vogël 2011

Webfusion u zgjodh nga një panel i sipërmarrësve kryesorë në Mbretërinë e Bashkuar dhe lexuesit e revistës “Fillo biznesin tënd” si ofruesi më i mirë VPS i biznesit të vogël për vitin 2011.

1award-intel

Ofruesi kryesor i 10 hosteve në internet

Prill 2010 Webfusion u votua në vendin e katërt në Top 10 Ofruesit e Hosting në Mbretërinë e Bashkuar.

Award-mirë-të vogël-biznes

Ofruesi më i mirë i shërbimit të biznesit të vogël

Webfuzionit iu dha Bestmimi më i mirë i Shërbimit të Biznesit të Vogël 2010 për Zgjidhjen Virtuale të Zyrës duke filluar nga revista Start Your Business.

çmim-hostest

Vlerësim i lartë për mbështetje

HosTest.NET rendit hostet në internet duke paraqitur pyetje mbështetëse dhe duke matur cilësinë e përgjigjes.

sybmagazine

Webhosting më i mirë i biznesit të vogël 2009

Fituesi i wardmimit SYB i vitit 2009 për Ofruesin më të mirë të hostit të biznesit të vogël

Award-webhost-directory

Drejtoria e Pritjes në Ueb në Mbretërinë e Bashkuar

Më e mira për burim të hapur, Microsoft dhe host të përbashkët:

 • Windows hosting, dhjetor ’08
 • Unix hosting, nëntor ’07
 • Pritja e përbashkët, qershor ’07
 • Windows hosting, Mar ’06

Award-blerje-track

Sunday Times Deloitte Buyout Track 100 kompani

Uebfusion është e vetmja kompani pritëse në Rrjetin 100 Buy Times Deloitte 2010.

çmim-Microsoft

Emërtuar për Wishlist 2007

Webfusion u emërua në shërbimin online të kategorisë së vitit për Wishlist 2007, Windows Vista Magazine Awards.

Lexoni kritikat tona mbi kompanitë më të besueshme të pritjes në Mbretërinë e Bashkuar këtu.

Artikujt e lidhur

 • Isfarë është Google App Engine dhe çfarë mund të bëni me të
 • SSD vs HDD për pritjen dhe si ndikon në shpejtësinë e faqes tuaj
 • Si të zgjidhni ofruesin më të mirë të CDN (Udhëzues i plotë)
 • Domain i Ndarë dhe Hosting – Këshilla për Hosting në Mbretërinë e Bashkuar Pjesa 1
 • Rishikimi i hosteve UK2.NET
 • Rishikimi i hostimit të stuhisë në internet
 • Rishikimi i Hosting eUKhost
 • Rishikimi i Hosting Justhost
 • Rishikimi i iPage Hosting
 • Rishikimi i hostimit 123-reg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me