123-reg është ofruesi më i madh i domeneve në Mbretërinë e Bashkuar me mbi 3 milion emra domain të regjistruar dhe duke pritur mbi 1.7 milion faqe interneti.


Sido që të jetë biznesi juaj, mund ta merrni me internet 123-reg. Ato ofrojnë një kombinim fitues të produkteve online me cilësi shumë të lartë, teknikisht të avancuar por me kosto efektive, siç janë regjistrimi i emrit të domain, mbajtja e faqeve në internet dhe mbajtja e emailit të biznesit për të ndihmuar çdo biznes të fillojë udhëtimin e tyre në internet. Aplikacionet në internet të zgjuara, efektive dhe miqësore me përdoruesit janë çelësi që u mundëson të gjithëve, cilido qoftë niveli i aftësive, të zhbllokojnë fuqinë e plotë të uebit.

Shumica e shërbimeve të mbajtjes së faqeve në internet këto ditë shpesh i mahnitin klientët me gamën e tyre të gjerë të karakteristikave, teknologjinë inovative dhe çfarë jo. Sidoqoftë, shumë pak mund të ofrojnë atë që shumica e njerëzve kërkojnë në një kompani web hosting – të gjitha mjetet e duhura dhe mbështetja e bashkuar në një paketë të thjeshtë. Kjo është ajo që 123 Reg është në gjendje t’u dorëzojë klientëve të saj me planet e saj të mbajtjes në internet.

123REG Logo
uptime
915
SPEED
780
SUPPORT
800
PRICE
945
TIPARET
915
GREEN
850
INOVATIVE
860

Rezervimi në re

Pritja me bazë në cloud ka përfshirë rrugën e saj për t’u bërë një standard në lidhje me mbajtjen në internet. Me aftësinë për të hyrë dhe ngarkuar skedarët nga distanca, e bën më të lehtë për klientët që të azhurnojnë informacionin e faqes së internetit të tij duke e bërë atë një pjesë kritike të çdo shërbimi të mbajtjes në internet.

123 Reg ofron një pritje të shpejtë dhe të besueshme me bazë cloud që siguron që faqja juaj e internetit të qëndrojë dhe funksionon 24/7. Shpejtësia e saj siguron një ngarkim të shpejtë të të gjitha informacioneve të faqes në internet falë qendrës së tij të sigurt të të dhënave që funksionon me një lidhje rrjeti prej 10 GB / s. Magazinimi i tij masiv, nga ana tjetër, ju jep hapësirën për të ngritur dyqan, ndërsa gjithashtu ju ofron mundësinë të merrni më shumë në rast se planifikoni të azhurnoni në një hapësirë ​​më të madhe në internet.

Pritja me bazë në cloud 123 Reg ju lejon të hyni në faqen tuaj të internetit kudo dhe kurdo. Ofron shpejtësi të shpejtë të ngarkimit me lidhjen e tij të rrjetit 10 GB / s, ndërsa ju siguron edhe një hapësirë ​​të madhe ruajtjeje, e cila ju jep fleksibilitet për tu azhurnuar nëse lind nevoja.

Karakteristikat e sigurisë

Dobësia në internet është një nga shumë çështje që prek pronarët e faqeve të internetit. Shtë për këtë arsye që karakteristikat e sigurisë të mbajtjes në internet janë bërë një nga shumë gjërat që klientët kërkojnë kur ata shfrytëzojnë një plan për mbajtjen në internet.

Sa i përket sigurisë, 123 Reg ofron një larmi karakteristikash që mund të ndihmojnë në mbrojtjen e faqes tuaj të internetit. Kompania siguron mundësinë për të bllokuar adresat IP dhe listën e zezë të tyre për t’i mbajtur ato nga qasja në faqen tuaj të internetit. Ekziston gjithashtu një antivirus i integruar për emailin tuaj për të siguruar që postat elektronike të reja që vijnë do të jenë pa viruse.

123 Reg gjithashtu ofron një program të quajtur Site Scanner i cili kontrollon faqen tuaj te internetit për çdo infeksion malware ose ndonjë cenueshmëri që mund të përdoret për të shfrytëzuar faqen tuaj. Skanuesi i faqes madje mund të monitorojë reputacionin tuaj të domain, veçanërisht kur bëhet fjalë për listën e bllokimit të spamave.

123 Karakteristikat e sigurisë së Reg ndihmojnë të siguroheni që faqja juaj e internetit të jetë e sigurt nga çdo malware ose sulme të tjera në internet. Me një gamë të gjerë mjetesh sigurie në dispozicionin tuaj, ju jeni të sigurt për t’u mbuluar nga të gjitha frontet.

Bandwidth i pakufizuar

Kompanitë e pritjes së faqeve në internet kanë tendencë të kufizojnë gjerësinë e brezit të faqes tuaj në varësi të planit që përfitoni. Kjo nuk ndodh me 123 Reg.

123 Reg ofron një bandë të pakufizuar në të gjithë paketat e tij të pritjes nga thelbësitë e tij Planifikoni deri në Planin e saj Premium. Kjo siguron që të gjitha informacionet të transferohen shpejt në faqen tuaj, duke përmirësuar përvojën e klientit tuaj 123 dhe duke zvogëluar çdo vonesë në kohën e ngarkimit.

Pjesa më e mirë këtu është se pa marrë parasysh sa e madhe është faqja juaj e internetit, nuk do të duhet të paguani ndonjë shumë shtesë vetëm për gjerësi bande shtesë.

Me bandë të pakufizuar të brezit të ofruar në të gjitha paketat e mbajtjes në internet, 123 Reg siguron efikasitetin tuaj të internetit duke bërë transferimin e të dhënave në faqen tuaj të bërë në një mënyrë të shpejtë dhe të sigurt minus koston e shtuar.

WordPress dhe Hosting me një klik me një klik

WordPress është bërë një zgjedhje e popullarizuar në mesin e pronarëve të faqeve të internetit – veçanërisht blogerët – falë ndërfaqes së tij të pastër dhe miqësore për përdoruesit. Sidoqoftë, vendosja e saj me hostin tuaj të internetit mund të jetë mjaft e vështirë sidomos për ata që nuk janë të aftë me këtë detyrë.

123 Reg eliminon këtë sherr përmes funksionit të tij me një klikim të WordPress në dispozicion në paketën e tyre të Biznesit dhe Pafund. E pajtueshme me të dy Linux dhe Windows, ky funksion ju lejon të instaloni WordPress me vetëm një klik të një butoni që ju lejon të filloni të përdorni blogun ose faqen tuaj të internetit menjëherë..

Aplikacionet e tjera që mund të integrohen në këtë mënyrë përfshijnë bbPress Forumin, Formularin në Email, RoundCube Webmail, Umbraco 4.7 CMS, Shporta e blerjeve MetaCart. Për një listë të plotë të aplikacioneve, kontrolloni listën e tyre këtu: Program kompjuterik FALAS për faqen tuaj të internetit pa asnjë kodim të nevojshëm

123 Reg lehtëson integrimin e përdoruesve WordPress dhe aplikacione të tjera të pajtueshme në sistemin e tyre të mbajtjes në internet. Karakteristika me një klik siguron që klientët nuk do të duhet të merren me ndonjë proces të komplikuar të konfigurimit.

Mbështetje e bazuar në U.K.

Këto ditë, kompanitë kanë tendencë të kenë ekipin e tyre për mbështetjen e klientëve të jashtëm nga jashtë. Kjo çon në probleme komunikimi të cilat e bëjnë më të vështirë për klientët të marrin ndihmën e nevojshme.

123 Reg e eleminon këtë çështje duke pasur një ekip të personelit me bazë në U.K të aftë për të siguruar mbështetjen e klientit me telefon, një bisedë live që është në dispozicion të hënën deri të premten nga 9 e mëngjesit në 07:00 ose me email. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një pyetje të thjeshtë apo një çështje komplekse që kërkon një zgjidhje jo të vogël të problemeve, ju jeni të sigurt për të marrë ndihmën në kohë që ju nevojitet për të rregulluar cilindo çështje që është duke pritur në internet me të cilën po merreni.

123 Reg siguron mbështetje 24/7 të klientit me telefon, chat ose email për të adresuar të gjitha shqetësimet tuaja pa marrë parasysh sa të mëdha apo të vogla mund të jenë. Me të gjithë ekipin e tij të mbështetjes me qendër në SH.B.K., ju merrni shërbim cilësor të klientit sa herë që telefononi.

teknik

 • Bandwidth i pakufizuar. Pavarësisht nëse po merrni planin thelbësor thelbësor ose planin Premium të nivelit të lartë, ju garantohet një bandë e pakufizuar e brezit të të gjithë gjatë qëndrimit tuaj me 123 Reg.
 • Përdorueshmëria e lartë. Me kombinimin e tij të kohës së shpejtë të ngarkimit të rrufeve dhe një furnizim të pafund të bandës, ju nuk do të keni asnjë problem të hyrni dhe të përdorni faqen tuaj të internetit.
 • Baza e të dhënave për secilin plan. 123 Reg siguron që të gjitha planet e tyre të kenë databazën e tyre duke ju dhënë mundësinë e instalimit dhe operimit të softuerëve si WordPress ose aplikacione të tjera të e-commerce dhe përmbajtjes.

 • Llogaritë e kufizuara të postës elektronike. Ndërsa çdo plan i 123 Reg u jep klientëve një numër kutish postare, vetëm planet e tij të Pafund dhe Premium ofrojnë llogari të pakufizuara. Për ata që përfitojnë nga planet thelbësore dhe ato të biznesit, ju nuk do të merrni aq shumë në krahasim me kompanitë e tjera të mbajtjes në internet.
 • Hapësirë ​​e vogël për ruajtje. Hapësira fillestare e internetit e ndarë nga 123 Reg për ju është mjaft e vogël në krahasim me konkurrencën e saj. Plani thelbësor ofron vetëm 10 GB hapësirë ​​në internet ndërsa planet e biznesit dhe Premium sigurojnë vetëm 100 GB. Vetëm plani i tij i Pafund ofron hapësirë ​​të pakufizuar për t’u përdorur.

mbështetje

 • Ndihma për klientët me bazë në UK. Ekipi i ndihmës së klientëve 123 Reg është me seli në Mbretërinë e Bashkuar, kështu që nëse banoni atje, ndihma është thjesht një gur i hedhur. Kjo eliminon çdo problem komunikimi që hasni normalisht kur një ekip mbështetës është i vendosur jashtë shtetit.

 • Ndihma për klientët me bazë në UK. Ndërsa të kesh ekipin e tij mbështetës në Mbretërinë e Bashkuar është një avantazh, ai gjithashtu punon kundër 123 Reg veçanërisht nëse klientët e tyre shkojnë jashtë vendit. Ndërsa është ende e mundur t’i quajmë ata, thirrja në distancë e gjatë vetëm për të marrë këshilla teknike do të përfundojë duke u kushtuar më shumë atyre.
 • Biseda live nuk është e disponueshme 24 orë. 123 Reg ka vetëm një orar të caktuar për veçorinë e tij në Bisedë Live. Për dallim nga bisedat e tjera të drejtpërdrejta që janë në dispozicion 24 orë në ditë, veçoria e tyre e bisedës live është në dispozicion vetëm nga e hëna në të premte, nga 9:00 e mëngjesit deri në ora 7:00 pasdite, ora në Londër.

Çmimeve

 • Planet fleksibël
 • Mund të blihet çdo muaj

 • Garanci e shkurtër e kthimit të parave. Për dallim nga shërbimet e tjera të mbajtjes në internet, 123 Reg ofron një dritare të vogël mundësish për të hequr dorë nga kontrata juaj me ta. Nëse vendosni të përfundoni planin tuaj, duhet ta bëni atë brenda 15 ditësh për t’i kthyer paratë tuaja.

Brenda Panelit të Kontrollit të 123 Reg

123 Paneli i Kontrollit Reg ju jep një larmi karakteristikash për t’ju ndihmuar të menaxhoni në mënyrë të efektshme faqen tuaj të internetit. Mjetet përfshijnë menaxhimin e domenit, tregtinë elektronike, marketingun dhe sigurinë. Ndërsa paneli siguron mjete thelbësore për t’ju bërë të shkoni, ai gjithashtu ofron veçori të tjera të dobishme të cilat mund t’i blini.

Një nga mjetet themelore të panelit të kontrollit është mjeti File Manager. Mjeti File Manager ju lejon të redaktoni skedarët tuaj HTML me dorë. Kjo vjen në ndihmë nëse duhet të bëni disa ndryshime të shpejta në faqet tuaja në fluturim ose nëse nuk keni ndonjë softuer të krijimit të uebit në dispozicionin tuaj..

Një tipar tjetër i ofruar nga paneli i kontrollit i 123 Reg është modeli i faqeve në internet. Ndërsa shumica e shablloneve janë themelore në dizajn, nëse nuk jeni në gjendje të krijoni paraqitjen tuaj, këto shabllone do të funksionojnë për ju. Këto shabllone mund të shkarkohen dhe pastaj të ngarkohen përmes FTP pasi të keni redaktuar ato. Ato gjithashtu mund të modifikohen duke përdorur mjetin File Manager.

Edhe pse paneli i kontrollit ofron modifikim manual dhe shabllone të para-formatuar, një nga pengesat e tij është mungesa e mjeteve të mbajtjes së faqeve në internet të disponueshme në panel. Një shqetësim tjetër ishte nevoja për të përdorur butonin Menaxho për të hyrë në të gjitha mjetet e panelit të kontrollit. Nëse jeni i ri këtu dhe nuk jeni të vetëdijshëm për këtë, do të ndjeheni se paneli nuk ka mjete për t’u përdorur.

Planet e azhurnuara si plani i biznesit të 123 Reg ofron mjete shtesë duke përfshirë AWStats, një mjet statistikor në internet, një panel kontrolli për bazën e të dhënave MySQL, një mjet të linjës së komandës, gjeneratorin JavaScript, vlefshmërinë e HTML dhe Perl dhe një bibliotekë imazhi.

Paneli i kontrollit 123 Reg gjithashtu ofron një mjet tjetër të quajtur mjet Instant Site. Mjeti i faqes së çastit që ju jep qindra shabllone në internet bazuar në llojin e faqes që dëshironi të krijoni. Modelet përfshijnë një model të galerisë së fotografive, shabllonin e katalogut të dyqaneve dhe blogun vetëm për të përmendur disa. Siti i menjëhershëm gjithashtu ju jep mundësinë të shtoni pajisje dhe forma në faqen tuaj të internetit. Mjetet gjithashtu ofrojnë dy lloje azhurnimesh – ka Instant Site Plus me çmim 2.99 £ në muaj i cili ju jep një seri prej 10 shablloneve dhe Instant Site Pro i cili ofron 500 faqe me 4,99 £ në muaj.

Një mjet i fundit që mund të integroni me panelin e kontrollit të 123 Reg është Ndërtues i faqes në internet. Ndërsa nuk është një mjet për mbajtjen në internet, ai ju siguron mjetet që krijoni faqet e internetit në mënyrë më efikase me ndërfaqen e tij të lehtë për t’u përdorur dhe tërheqje. Ju gjithashtu duhet të përfshini lidhje të mediave sociale, butona, Google Maps dhe karrocat e blerjeve në faqen tuaj me këtë mjet. Pricemimi për mjetin e Ndërtuesit të Uebfaqeve fillon me 3.99 £ në muaj.

Lexoni listën tonë më të mirë të rishikimeve të hosteve në Mbretërinë e Bashkuar për zgjidhje më të shkëlqyera të mbajtjes në internet.

Artikujt e lidhur

 • Rishikimi i hosteve UK2.NET
 • Rishikimi i hostimit të stuhisë në internet
 • Rishikimi i Hosting Rishikimi
 • Rishikimi i Hosting eUKhost
 • Rishikimi i Hosting Justhost
 • Rishikimi i iPage Hosting
 • Rishikimi i Hosting Dataflame
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me