Konsumatorët nuk do të hezitojnë të paguajnë një premium për aq kohë sa ata marrin shërbimin cilësor që po kërkojnë. Easyspace mund të mos dalë me çmime të arsyeshme në krahasim me tjetrën ndërmarrjet e mbajtjes në internet jashtë në treg. Sidoqoftë, gamë e gjerë e tij e karakteristikave inovative, siguria dhe procesi yjor i përkrahjes së klientit e bëjnë atë një shërbim të mbajtjes së faqes në internet me vlerë shtesë të pagës.


Logo EasySpace
uptime
946
SPEED
928
SUPPORT
907
PRICE
898
TIPARET
923
GREEN
920
INOVATIVE
858

Mjedisi inovativ dhe i sigurt strehues – Easyspace siguron një mjedis pritës, i cili mbështetet nga një shumëllojshmëri e karakteristikave dhe mjeteve në internet për t’ju ndihmuar të vendosni me lehtësi ambientin e pritjes së faqes tuaj të internetit, ndërsa gjithashtu ju lejon të merrni vlerën më të mirë për paratë tuaja. Do mjedis pritës vjen me ruajtjen e vet cloud, i cili ruhet në një rrjet privat dhe të sigurt. Magazinimi funksionon në serverë të veçantë fizikë të dhënash për të dhënë shpejtësi dhe performancë më të shpejtë. Këto baza të të dhënave janë të pajisura gjithashtu me grupe me shumë nyje, SSD Caching & Cache memorie të memorjes dhe mund të jetë e aktivizuar me mod_pagespeed e Google.

Për sa i përket sigurisë, mjedisi pritës i Easyspace është personalizuar për t’u mbrojtur nga DDos dhe është ndërtuar që të vijë me sistemin e vet të skanimit të virusit dhe malware. Skanimi i virusit është operacional 24/7 dhe është i aftë të zbulojë shumicën – nëse jo të gjitha – viruset që dëmtojnë rrjetën. Këto masa sigurie ndihmojnë për të siguruar që faqja juaj e internetit të mos përplaset në rast të ndonjë sulmi në internet, ndërsa gjithashtu t’ju ofrojë mbrojtje gjatë gjithë kohës nga viruset me qëllim të keq.

Mbështet Linux dhe Windows OS – disa ndërmarrje të mbajtura në internet janë të kufizuara vetëm në përdorimin e Windows ose Linux si sistemin e tyre operativ bazë. Ata nuk kanë aftësinë t’i drejtojnë të dy sistemet. Nuk është rasti me Easyspace.

Easyspace ofron mundësinë për të përdorur Linux ose Windows për nevojat tuaja të mbajtjes në internet për ta bërë më të lehtë menaxhimin e faqes tuaj. Kjo u lejon klientëve të aftë në cilindo nga këta sistem operativ të zgjedhin dhe përdorin sistemin operativ me të cilin janë njohur.

i rëndësishëm

Sigurisht, çdo sistem operativ ka veçoritë e veta të para-instaluara me to. Konsumatorët që zgjedhin Linux do të marrin bazën e të dhënave MySQL, PHP, Perl, phpMyAdmin dhe Python të përfshira në paketën e tyre të mbajtjes në internet. Klientët e Windows nga ana tjetër do të marrin ASP.NET v4, Microsoft Access, IIS 7.5 dhe opsionin për të instaluar MSSQL.

Qendrat e të Dhënave në bazë të U.K. – performanca e përgjithshme e serverëve dhe operacionet është diçka që Easyspace e merr seriozisht dhe kjo është arsyeja pse kompania investoi në krijimin e 10 qendrave të të dhënave rreth Mbretërisë së Bashkuar. Gjashtë prej këtyre qendrave të të dhënave janë në pronësi të drejtpërdrejtë të Easyspace, të cilat kontribuojnë për të përmirësuar infrastrukturën e saj pritëse ndërsa lejojnë që kompania të strehojë sasi të mëdha të të dhënave. Ky investim gjithashtu përmirëson besueshmërinë e pritjes së Easyspace duke minimizuar çdo ndërprerje dhe çështje të tjera të pritjes.

Përveç zvogëlimit të shanseve për çështje pritjeje, qendrat e shumta të të dhënave të përhapura në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar u japin administratorëve të internetit përfitimin e zgjedhjes së një që është afër zonës së tyre që rezulton në kohën më të shpejtë të ngarkimit.

Këto qendra të të dhënave gjithashtu menaxhohen dhe mbështeten nga ekipi i vetë inxhinierëve Easyspace në vend të një ekipi të ndihmës së palëve të treta. Si rezultat, ata lehtë mund të caktojnë inxhinierë në vend që të bëjnë punë mirëmbajtjeje dhe të shqyrtojnë çdo çështje që mund të lindë nga rrjeti ose serveri..

Qendrat e të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar

Easyspace investoi në vendosjen 10 qendra të të dhënave rreth Mbretërisë së Bashkuar.

Shërbimi i Mbështetjes së Cilësisë – Easyspace e di rëndësinë e ofrimit të shërbimeve për cilësinë e klientëve për të adresuar kërkesat dhe shqetësimet e tyre. Për të siguruar që klientët e saj të marrin ndihmën e nevojshme, kompania vendos procesin e vet të mbështetjes me 4 hapa e cila ofron si më poshtë:

 • Azhurnimi i gjendjes së sistemit. Kjo u siguron klientëve azhurnimet më të fundit të mbajtjes në internet dhe mirëmbajtjes nga Easyspace. Pavarësisht nëse çështja përfshin kryerjen e mirëmbajtjes rutinore të sistemit ose zgjidhjen e një çështje pritjeje, do të jeni në gjendje të merrni një azhurnim se çfarë po ndodh saktësisht.
 • Ndihmoni udhëzuesit. Easyspace ka bazën e vet të njohurive dhe seksionin e vetë-ndihmës që ofron udhëzues të thelluar për t’ju ecur nëpër veçoritë dhe proceset e tij. Këto udhëzues do t’ju ndihmojnë të keni një kuptim më të mirë se si të përdorni tiparet e reja në internet të kompanisë, ndërsa eliminoni nevojën për të pritur në radhë për një përfaqësues të klientit për të marrë thirrjen tuaj.
 • Ndihmoni Tavolinën Chat. Për shqetësimet që kërkojnë më shumë sesa një ecje në rrugë të thjeshtë, Easyspace ka një tipar bisede në internet të mbështetur nga ekipi i tij i SHBA për mbështetjen e klientëve të gatshëm për të ofruar ndihmë 24/7. Thjesht klikoni në ikonën e bisedës dhe do të jeni në gjendje të bisedoni me një nga agjentët e shërbimit të klientit Easyspace për të ngritur shqetësimin tuaj.
 • Qendra e Kontaktit. Easyspace gjithashtu siguron një qendër kontakti për të cilën mund të telefononi për çështje më të ngutshme. Ndërsa linja e tyre për mbështetjen e klientëve nuk është në dispozicion 24 orë, kjo nuk do të thotë se ata nuk do të jenë në gjendje të marrin thirrjen tuaj dhe të ndihmojnë për të adresuar çfarëdo shqetësimi që mund të keni. Orari i tyre i zyrave fillon nga e hëna në të premte me një orar nga 9:00 e mëngjesit deri në 17:30.

Integrimi i Mjeteve Online Pritja e Web-faqeve – Web hosting me Easyspace ju siguron një grup mjetesh në internet që mund të integroni në faqen tuaj të internetit për të përmirësuar funksionalitetin e tij të përgjithshëm. Pjesa më e mirë këtu është që ju nuk do të paguani për t’i përdorur këto dhe ju do të shijoni promovime ekskluzive të ofruara nga këto mjete.

Këtu është një listë e kompanive që kanë partnerizuar me Easyspace dhe ofertën e tyre ekuivalente promovuese:

 • Google AdWords. Konsumatorët që përfitojnë nga shërbimi i mbajtjes në internet të Easyspace do të jenë në gjendje të marrin kuponë reklamimi falas nga AdWords për të ndihmuar në promovimin e biznesit të tyre.
 • Menaxher i postës. Regjistrimi me Easyspace do t’u marrë klientëve kredi falas nga Menaxheri i Postës që do t’u mundësojë atyre të dërgojnë mesazhe të marketingut me email për klientët e tyre.
 • WordPress. Partneriteti i Easyspace me WordPress ju jep mjetet për të ngritur blogun tuaj ose dyqanin e tregtisë elektronike me vetëm një klik të një butoni që ju ndihmon të krijoni faqen tuaj në internet brenda disa minutash.
 • Rikthim dhe rivendosje. Ky mjet online ofron një provë falas të produktit të tij për klientët Easyspace për t’u dhënë atyre një ide se sa efektivë janë ata në mbrojtjen e bazës së të dhënave tuaja dhe hapësirës në internet.
 • Shkëmbim i hapur. Hapja e një llogarie në web hosting me Easyspace ju jep mundësinë të provoni OpenExchange për t’ju ndihmuar të menaxhoni informacionin tuaj të përbashkët duke përfshirë ngjarje kalendarike, dokumente dhe detyra të tjera.

Opsione të shumta pagese – Easyspace mbështet një gamë të gjerë të klientëve, disa prej të cilëve janë të vendosur jashtë shtetit. Për ata klientë që jetojnë jashtë, jo të gjitha mënyrat e pagesës të përdorura zakonisht nga ata që banojnë në Mbretërinë e Bashkuar janë në dispozicion. Kjo është arsyeja pse Easyspace ka vendosur mundësi të shumta pagese për të bërë më të lehtë për klientët e huaj për të zgjidhur faturat e tyre.

Easyspace lejon klientët të paguajnë faturat e tyre duke përdorur dy monedha – dollarë ose paund. Ai gjithashtu pranon të gjitha llojet e kartave kryesore të kredisë, përfshirë American Express, Delta, Maestro, MasterCard, Switch, Solo dhe Visa. Kjo shumësi e opsioneve të pagesave është mënyra e Easyspace për të ofruar lehtësi për klientët e tyre.

teknik

 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Bandwidth i pakufizuar. E zbatueshme për të gjitha planet e mbajtjes në internet të Easyspace, kjo siguron që uebfaqja juaj të ngarkojë më shpejt dhe të qëndrojë e drejtuar për klientët tuaj.
 • Emri i domain falas. Zhduk telashet për të pasur nevojë të paguani ekstra për të krijuar një emër domain të krijuar dhe regjistruar
 • 10 databazë
 • Vendosja falas; transferim
 • Trafik i Pafund, Email, DB

 • Serverat janë shumë të ngadaltë në krahasim me kompanitë më të mira të mbajtjes në internet

mbështetje

 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Një bazë e njohurive me udhëzues ndihmës
 • Bisedë në internet
 • Qendra e kontaktit

 • Ne nuk gjetëm asnjë

Çmimeve

 • Planet fleksibël
 • Mund të blihet çdo muaj

 • Garanci e kthimit të parave 7-ditore. Garancia 7-ditore e kthimit të parave të Easyspace mund të jetë pak e shkurtër në krahasim me ato që kryesisht shikoni të ofrohen nga kompani të tjera. Sidoqoftë, nëse brenda kësaj periudhe nuk jeni plotësisht të kënaqur me shërbimin që keni, Easyspace do të kthejë të gjitha tarifat e pritjes që ju keni hequr.

Paneli i Kontrollit Easyspace

Për dallim nga ndërmarrjet e tjera të mbajtjes së faqeve në internet që mbështeten në vetëm një lloj paneli kontrolli, Easyspace u ofron klientëve të tij ndryshime të ndryshme duke u dhënë atyre mundësinë për të zgjedhur sistemin që ata janë të rehatshëm në përdorim. Kjo e bën më të lehtë për ta të menaxhojnë faqet e tyre të internetit pasi që ata janë në gjendje ta drejtojnë atë me një sistem të cilin ata janë mësuar ta përdorin.

Panelet e kontrollit që ofrohen aktualisht nga Easyspace përfshijnë sistemin popullor cPanel, VMware dhe Plesk. Këto sisteme lejojnë klientët të kenë kontroll të plotë dhe menaxhueshmëri të faqes së tyre të internetit, përfshijnë aftësinë për të menaxhuar informacionin e llogarisë, konfigurimin e postave elektronike, konfigurimin e hostit tuaj dhe krijimin e domeneve vetëm për të përmendur disa. Nëse klientët kërkojnë mjete shtesë të hostimit, Easyspace do të jetë në gjendje t’u sigurojë atyre ato që u nevojiten për një tarifë ekuivalente.

përfundim

Më në fund, paneli i kontrollit Easyspace ofron një instalues ​​me një klik që do t’ju lejojë të vendosni sistemin tuaj. Sistemet e mbuluara nga kjo veçori unike përfshijnë WordPress, Joomla, b2evolution dhe Drupal. Për dallim nga sa shihni nga kompanitë e tjera pritëse që kërkojnë nga ju të kaloni nëpër lundrime komplekse vetëm për të vendosur këto shërbime, instaluesi me një klikim i Easyspace do t’ju lejojë të konfiguroni uebfaqen tuaj sa më shpejtë dhe me efikasitet të jetë e mundur.

Ju gjithashtu mund të kontrolloni kompanitë e tjera të mbajtura në internet në Mbretërinë e Bashkuar, komente dhe krahasim këtu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me