9.2 Vlerësimi i përgjithshëm
Shpejtësi e shkëlqyeshme, Uptime e besueshme, Hosting pa WordPress, Menaxhuar pa Hacker


Fluturimi i menaxhuar nga Flywheel i WordPress është ndërtuar me përdoruesin e fundit në mendje. Pavarësisht nëse jeni një profesionist i pavarur, biznes i ardhshëm ose një ndërmarrje e themeluar, tiparet e hostimit dhe mjedisi që ju jep Flywheel do të drejtojë proceset dhe rrjedhën e punës.

Pro
 • Siguria pa hacker
 • Shpejtësitë e shpejta
 • Rezervime ditore
 • Qendrat globale të të dhënave
 • Qasja e thjeshtuar e SFTP
 • Krijuar me porosi për WordPress
 • 24/7 Mbështetje
CONS
 • Mungesa e ambientit të integruar Git.
 • Asnjë lidhje SSH
 • i kushtueshëm

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion Hosting Blog për Flywheel sepse ato nuk duken me interes që të ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion të Dedikuar të Hosting-ut për Flywheel sepse ato me sa duket nuk ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një opsion të VPS Hosting për Flywheel sepse ato me sa duket nuk ofrojnë këtë lloj të presjes.

9.2 Vlerësimi i WordPress

çmim
$ 15


Pritja e menaxhuar me WordPress ju jep përvojën e një ekipi teknik personal në gatishmëri për të zgjidhur të gjitha çështjet tuaja të hostimit. Flywheel e bën këtë përvojë edhe më të madhe me karakteristika super të optimizuara për faqet që funksionojnë në WordPress.

Kompania synon freelancer, agjensi dhe ndërmarrje në zgjidhjet e tyre të pritjes. Prandaj, nëse jeni duke kërkuar zgjidhje pritëse që ju garantojnë një ambient të sigurt, azhurnime automatike, super shpejtësi, rezervë automatik dhe mbështetje, kjo është platforma e duhur për tu pajtuar.

Planet e Pritjes dhe Prmimet

Flywheel ka gjithsej 5 plane që mund të strehojnë të gjitha nevojat e mbajtjes së faqeve nga faqet individuale tek agjensitë e vogla dhe kompanitë shumëkombëshe.

i vockël

Kjo është zgjidhja fillestare e pritjes sipas planeve të Flywheel. Ka karakteristikat e mëposhtme:

 • Mund të trajtojë vizita deri në 5,000 në muaj
 • 5 GB disk të ruajtjes
 • Gjerësia e bandës deri në 250 GB

Për më tepër, ju merrni një çertifikatë falas SSL dhe mbështetje për migracionin. Nëse paguani në muaj, kostoja është 14 dollarë ndërsa në vit, ky plan faturohet në 165 dollarë.

personal

Ky plan me një faqe ju jep një ruajtje shumë më të lartë të diskut deri në 10 GB dhe 500 GB në bandë. Nëse projektoni një trafik të lartë në sit për sitin tuaj ose jeni duke regjistruar numrat e vizitorëve deri në 25,000 ose rreth vendbanimeve, ky plan është i duhuri për ju.

Përveç certifikatës falas SSL dhe mbështetjes së migracionit, ju merrni skenë falas për faqen tuaj të ardhshme. Të gjitha këto vijnë me një kosto prej 28 dollarë në muaj ose 330 dollarë nëse paguani çdo vit.

profesional

Ky plan është për bizneset dhe individët, operacioni i të cilëve po rritet mjaft shpejt. Pavarësisht se është një plan me një vend, paketa profesionale mund të trajtojë trafikun e vizitorëve deri në 100,000 në muaj falë ruajtjes së diskut 20 GB dhe gjerësisë së bandës 1 TB.

Të gjitha karakteristikat e tjera, përfshirë një çertifikatë falas SSL, skenë falas dhe mbështetje për migracionin falas janë të njëjta me planet e tjera. Kostoja është 69 dollarë në muaj, por kur paguani çdo vit, fatura vjen në 825 dollarë.

i pavarur

Shërbimi i një liste në rritje të klientëve kërkon zgjidhje më të mira të mbajtjes. Plani Freelance ka zgjeruar kapacitetin për të instaluar faqet e WordPress. Mund të vendosni deri në 10 site dhe të menaxhoni me lehtësi trafikun e faqeve me 150,000 vizita në muaj.

Ruajtja e diskut është 40 GB dhe ju keni gjerësinë e brezit deri në 4 TB. Ky plan gjithashtu ju ofron ruajtjen e CDN për të shpejtuar kohën e ngarkimit të serverit tuaj. Kostoja është 92 dollarë në muaj dhe nëse preferoni faturimin vjetor, vjen në 1100 dollarë.

agjenci

Nëse jeni duke kërkuar të instaloni vende me shumicë, ky është plani më i njohur. Kjo ju lejon të instaloni deri në 30 site WordPress me një kapacitet të kombinuar mujor të vizitorëve deri në 600,000. Për të fuqizuar këtë shkallë, Flywheel i ka kushtuar ruajtje në disk 120 GB dhe gjerësi bandë deri në 8 TB.

Ajo që veçon planin e Agjencisë është fakti që ju caktohet një menaxher i veçantë i llogarisë dhe ju gëzoni tarifa me zbritje të CDN. Mimi në muaj është 229 dollarë dhe nëse paguani çdo vit, fatura arrin në 2750 dollarë.

Nëse ndonjë nga planet e mësipërme, nuk i plotëson nevojat tuaja, Flywheel ju jep mundësinë e një pakete të përshtatur pritëse. Për këtë, kompania ju cakton një ekspert të zgjidhjeve të ndërmarrjeve për t’ju drejtuar në karakteristikat më të mira për të përfshirë në planin tuaj personal.

 • Siguria pa hacker
 • Shpejtësitë e shpejta
 • Rezervime ditore
 • Qendrat globale të të dhënave
 • Qasja e thjeshtuar e SFTP
 • Krijuar me porosi për WordPress
 • Mbështetje 24/7

Filloni me Flywheel tani.


Garancia e kthimit të parave
72 orë
Hapësira e diskut
5 GB – 120 GB
Emri i Domainit
N / A
Shihni planet

Flywheel është një zgjidhje e menaxhuar e WordPress-it të dizajnuar për freelancer, agjensi, site me trafik të lartë dhe ekipe ndërmarrjesh. Zgjidhja gjithashtu përfshin mjete të rrjedhës së punës për t’ju ndihmuar të ndërtoni me shpejtësi dhe lehtësi faqet tuaja të WordPress.

Ndërsa rriten operacionet tuaja, platforma ju lejon të shkallëzoni burimet tuaja në internet për të përmbushur kërkesat dhe pritjet e klientelës suaj. Në rast se migroni nga hostet e tjerë në Flywheel, profesionistët këtu do t’ju ndihmojnë të merreni me detaje pa kosto.

Pasqyrë e Flywheel

Kërkimi i një hosti të përshtatshëm për faqen tuaj të internetit është një vendim i rëndësishëm biznesi që kërkon kohë, pasqyrë teknike dhe një buxhet të mirë. Ka shumë ndërmarrje pritëse atje duke ju premtuar teknologji të përparuar dhe tipare të nivelit më të lartë për t’ju ndihmuar të lëvizni faqen tuaj në një nivel krejt të ri. Disa nuk i përmbushin premtimet e tyre por Flywheel i bën. Ata janë konsistentë dhe përcjellin për të siguruar që përvoja juaj të jetë e vlefshme.

Pavarësisht nga mjedisi juaj i punës, të paturit e një platforme të fuqishme WordPress mund t’ju ​​shpëtojë nga sherri i pritjes nga njëra anë dhe t’ju ​​ndihmojë të drejtoni proceset tuaja nga ana tjetër.

Flywheel kanë diferencuar hostimin e tyre të menaxhuar të WordPress si më poshtë:

 • i vockël – Ky është një opsion fillestar me një faqe me një kapacitet për të trajtuar deri në 5000 vizita mujore. Shkon për 14 dollarë në muaj.
 • personal – Ky është një plan me një vend të faturuar në 28 dollarë në muaj me ruajtje të diskut deri në 10 GB.
 • professional – Ndërsa biznesi juaj rritet, dhe kërkesat e serverit tuaj rriten, planin profesional ju e keni mbuluar. Ju merrni 20 GB ruajtje të diskut dhe gjerësia e bandës 1 TB me 69 dollarë në muaj.
 • i pavarur – Ky është një plan që ju jep deri në 10 instalime të WordPress dhe bandwidth 4TB me 92 dollarë në muaj.
 • agjenci – Kjo është marrëveshja e vërtetë për të marrë biznesin tuaj në nivelin tjetër. Për 229 dollarë në muaj, ju merrni deri në 30 instaluar WordPress dhe një kapacitet për të trajtuar 600,000 vizita mujore.

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të personalizuar të pritjes për faqet e ndërmarrjes suaj, Flywheel ka ekspertë të brendshëm për zgjidhjen e ndërmarrjeve për të diskutuar në detaje nevojat tuaja. Planet e ndërmarrjeve fillojnë me 1.500 dollarë në muaj.

Kush është ndërtuar për Fluturues?

Ekzistojnë 4 kategori të përdoruesve Objektivat Flywheel me zgjidhjen e tyre të pritjes.

përkthyes të pavarur

Shtylla kryesore e pavarësisë është bashkëpunimi. Flywheel u jep freelancerve një platformë të fortë WordPress që u mundëson atyre të ndërtojnë faqe WordPress, të bashkëpunojnë me klientët e tyre dhe të shkarkojnë produkte të përfunduara pa zhvendosur platformat. Ndër veçoritë që gëzojnë freelancer në Flywheel janë:

 • Një Demo Falas site – Ky është një investim me zero dollar një server demo që ju fillon në projektet tuaja pasi faqja juaj po migrohet ose ndërtohet nga e para.
 • Krijoni Shpejt Templates në Uebfaqe – Nëse keni shtojca dhe tema të preferuara, Flywheel ju lejon të fshini një faqe krejt të re më shpejt pa pasur nevojë të instaloni gjithçka një nga një.
 • Bashkëpunim me Ease – platforma WordPress e Flywheel ju lejon të shtoni bashkëpunëtorë me hyrje të veçantë për t’ju ndihmuar të azhurnoni bazën e të dhënave tuaja, të modifikoni skedarët dhe të menaxhoni faqen tuaj të internetit.
 • Transferimi i Faturimit te Klientët – Kur ndërtoni një sit për një klient dhe është koha të shkoni drejtpërdrejt, ju mund të transferoni pronësinë menjëherë te klienti. Klienti më pas do të marrë një njoftim me email për faturimin duke u kërkuar atyre të paguajnë për sitin e krijuar rishtas.

agjencitë

Nëse drejtoni një agjenci, padyshim që keni shumë pjesë lëvizëse. Flywheel ofron një platformë WordPress me një ndalesë kjo jua lehtëson juve menaxhimin e pritjes, bashkëpunimin me ekipin tuaj dhe faturimin e klientëve tuaj.

Karakteristikat e hapura për agjencitë në platformën WordPress të menaxhuar të Flywheel ju lejojnë të shkallëzoni shërbimet tuaja, të shtoni fluks të ri të të ardhurave dhe të bashkëpunoni me aktorët e jashtëm. Ju gjithashtu merrni akses në një mjedis skenik që ju lejon të bëni ndryshime në sit pa leje përpara se të shkojnë live.

Sitet e trafikut të lartë

Kur faqja juaj e internetit po regjistron statistikat e vizitorëve në qindra mijëra në muaj, ju duhet të përdorni burime superiore të internetit duke përfshirë zgjidhje të besueshme për pritjen. Flywheel përdor teknologjinë e kontejnerëve për t’i dhënë hapësirë ​​faqen tuaj të internetit për të rritur menjëherë në momentin kur rritet në trafik.

Koha që ju merrni është e klasës së ndërmarrjes, e mundësuar nga Google Cloud. Kjo do të thotë që çdo klient që vjen në faqen tuaj të internetit nuk do të bllokohet duke klikuar nëpër faqe që nuk përgjigjen.

Ju gjithashtu mund të bashkëpunoni me ekipin tuaj dhe klientët në një bazë në kohë reale. Platforma WordPress e ka bërë menaxhimin e faqeve të thjeshtë.

Ekipet e ndërmarrjes

Si pronar ose menaxher i një ndërmarrje, përparësia juaj është të nxisni prodhimin tuaj drejt tregut. Sidoqoftë, për të pasur sukses në këtë, ju duhet platformë pritëse që i mundëson ekipit tuaj të veprojë shpejt dhe me efikasitet.

Flywheel ka një nga zgjidhjet më të sigurta të pritjes së ndërmarrjeve të mundësuar nga Amazon Web Services (AWS). Kjo ju siguron që faqja juaj e internetit është e sigurt dhe shërbehet në mënyrë të besueshme për të trajtuar çdo kërkesë të vetme. Ju gjithashtu do të gëzoni mbështetje të personalizuar dhe një fluks pune të fortë të përshtatur për çdo anëtar të ekipit tuaj.

Mirat e Flywheel Web Hosting

Fakti që Flywheel i kanë kushtuar energjitë dhe ekspertizën e tyre për të ofruar vetëm hostimin e menaxhuar të WordPress, do të thotë shumë për bizneset. WordPress hosting është dinamik dhe kur menaxhohet nga një ekip ekspertësh, ai lehtë shndërrohet në një standard të artë për mbajtjen në internet. Ndër përfitimet që Flywheel u ofrojnë klientëve të tyre janë:

Siguria pa hacker

Kur kërkoni zgjidhje pritëse, siguria është një përparësi kryesore. Kur uebfaqja juaj është hakuar, dhe burimet tuaja të internetit janë zvogëluar, kostoja për të menaxhuar fatkeqësinë dhe për ta sjellë atë nën kontroll mund të jetë kolosale. Për këtë arsye, Flywheel kanë përqendruar përqendrimin e tyre në menaxhimin e sigurisë përmes disa proceseve dhe mjeteve.

Më poshtë janë disa nga masat që ka vendosur ndërmarrja.

 • Zbatimi i Fjalëkalimit – Flywheel siguroni që keni fjalëkalime të forta për të gjitha hyrjet tuaja.
 • Përpjekje të Kufizuara të Hyrjes – Përpjekje të shumta të dështuara për t’u futur në faqen ose serverin tuaj menjëherë nxisin një bllok. Kjo parandalon hyrjet me qëllim të keq.
 • Bllokimi inteligjent i IP – Sistemi i sigurisë Flywheel shpejt zbulon ndërhyrës dhe bllokon IP-të e tyre brenda sekondave.
 • Përditësimet e WordPress – Ekipi i sigurisë WordPress trajton të gjitha azhurnimet thelbësore për ju për të siguruar që ju të ekzekutoni versionin më të sigurt dhe të azhurnuar të WordPress.

Shpejtësitë e shpejta

Pavarësisht nga numrat tuaj të trafikut, gjëja e fundit që dëshironi është një faqe në internet e ngadaltë e ngarkimit. Flywheel kanë një reputacion për përmirësimin e performancës së faqeve të internetit duke zgjatur shpejtësinë e tyre. Ata e bëjnë këtë përmes disa mekanizmave, përfshirë rrjetin e shpërndarjes së përmbajtjes (CDN) dhe një teknologji të fortë mbajtëse të mbajtjes.

Ata gjithashtu ju ndihmojnë në akordimin e performancës për të vlerësuar konfigurimin dhe kodin tuaj të internetit. Në këtë mënyrë, faqja juaj në internet mund të arrijë shpejtësi të lartë në të gjitha dimensionet.

Rezervime ditore

Edhe me infrastrukturën më të mirë të sigurisë, nuk mund të tregoni kurrë një katastrofë që është ditë ose orë larg. Në shqyrtim të kësaj, Flywheel ka në dispozicion një program rezervë që shkon çdo natë. Të gjitha burimet e mbështetura mbahen të sigurta për 30 ditë duke ju dhënë kohë të bollshme për të rivendosur nëse është e nevojshme.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të bërë kopje rezervë manuale kur instaloni një shtojcë ose azhurnoni një temë në mënyrë që të mund të jeni në anën e sigurt në rast se gjërat shkojnë me haywire. Të gjitha kopjet rezervë ruhen në Amazon S3 Cloud. Kjo ju siguron besueshmërinë dhe sigurinë.

Disponueshmëria globale

Flywheel është i vendosur të pozicionojë drejt e në qendër të audiencës suaj globale. Një pjesë e përpjekjeve të tyre për të dhënë këtë premtim janë në dhënien e juve deri në 10 qendra të të dhënave të zgjidhni kur të përdorni faqen tuaj të internetit. Katër nga qendrat e të dhënave janë në SHBA; dy në Azi (Singapori dhe Tokio); një në Toronto, Kanada, dhe tre në Evropë (Amsterdam, Frankfurt dhe Londër).

Qasja e thjeshtuar e SFTP

Në vend që të përpiqeni të mbani mend kredenciale të shumta për hyrje, mund të keni vetëm një emër përdoruesi dhe fjalëkalim të Flywheel që ju lejon qasje SFTP në të gjitha faqet që bashkëpunoni dhe zotëroni. Serveri SFTP bashkon të gjitha faqet e internetit në një vend ku mund t’u qaseni atyre me një seri të vetme kredencialesh. Ju gjithashtu mund të revokoni ose t’u jepni qasje njerëzve të tjerë.

Krijuar me porosi për WordPress

Nga konfigurimi i serverit deri tek teknologjia e memorizuar e caching, pritja e Flywheel u jep pronarëve të faqeve WordPress një infrastrukturë të shkëlqyeshme mbështetjeje 24/7.

Dobësitë e Hosting Flywheel

Meqenëse Flywheel menaxhohet zgjidhje pritëse, është e pamundur të hyni në SSH për të menaxhuar skedarët dhe dosjet tuaja, si dhe të modifikoni lejet e tyre. Sidoqoftë, me një ekip ekspertësh dhe qasje në SFTP, vështirë se keni nevojë për lidhje SSH.

Nëse jeni një zhvillues i faqes në internet, mund të jeni disi të pakënaqur sepse Flywheel nuk ofron ambientin e integruar Git. Prandaj ju kërkohet të keni një llogari në DeployHQ. Në çertifikatat SSL, Flywheel ju lejon të instaloni, por jo t’i blini ato.

Në krahasim me hostet e tjerë në internet, 14 dollarët e Flywheel në muaj për një sit të vetëm janë pak më të pista. Sidoqoftë, nëse merrni parasysh shumë karakteristika shtesë që merrni në këmbim, pika e çmimit mund të jetë e justifikuar.

përfundim

Fluturimi i menaxhuar nga Flywheel i WordPress ka një ndërfaqe të bukur dhe të dizajnuar mirë para dhe mbaron. Pulti është i lehtë për t’u lundruar edhe për fillestarët me pak përvojë ose i ri për pritjen. Kjo kursen kohë dhe ju çon në destinacionin tuaj më shpejt duke rritur kështu produktivitetin tuaj.

Partneriteti i tyre me Sucuri siguron që të kënaqeni një mjedis i sigurt pritjeje për biznesin tuaj. Ekipi mbështetës është gjithashtu mbresëlënës dhe aktiv. Kudo që të jeni në botë, mund t’u qaseni atyre 24/7. Nëse jeni një profesionist i pavarur, agjensi ose ndërmarrje që kërkoni një zgjidhje të besueshme të menaxhuar të WordPress, Flywheel është një zgjedhje e mirë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me