Pavarësisht nëse jeni profesionist i marketingut ose jeni duke zhvilluar një biznes apo hobi bazuar në ndërtimin e faqeve në internet, burimet e duhura janë të domosdoshme. Për të zhvilluar një uebfaqe të suksesshme, keni nevojë për mbajtjen në internet, softuerin e faqes së uljes, programin e autoresponderit me email, softverin e testimit të ndarjeve, programin e përcjelljes së filialeve, programuesit, projektuesit dhe shumë më tepër. Fatkeqësisht, duhet të arrini në një numër shërbimesh për të vendosur të gjitha këto aspekte të faqes tuaj të internetit – domethënë, derisa një shërbim i ri të revolucionarizojë në internet.


Mirësevini në botën e ClickFunnels – këtu është gjithçka që duhet të dini, veçanërisht nëse ia vlen kjo një ndalesë për ngritjen e faqes tuaj..

Rreth ClickFunnels

ClickFunnels është një shërbim në internet që ju lejon të krijoni faqe në internet të dedikuara për gypat e shitjeve. Për ta bërë procesin të lehtë, të përshtatshëm dhe sa më lehtë të jetë e mundur, ClickFunnels ju ofron gjithçka që ju nevojitet për të krijuar këto faqe të gypave të shitjeve. Kjo përfshin web hosting, softuer për faqe ulje, softuer autoresponder të postës elektronike, softuer për testimin e ndarjes dhe shumë më tepër.

Sigurisht, për të kuptuar ClickFunnels dhe sa i madh është në të vërtetë ky shërbim, është e nevojshme të dini se çfarë është një gyp shitje – një temë që nganjëherë madje shqetëson profesionistët e marketingut.

Gypat e shitjeve dhe pse ju duhen atyre

Një gyp shitjeje është një mjet tregtar jashtëzakonisht i popullarizuar dhe me efikasitet ekonomik që merr perspektivën tuaj, ose klientin tuaj të synuar, dhe i udhëzon ata përmes procesit të kalimit nga interesi për produktin ose shërbimin tuaj për të bërë në të vërtetë jo vetëm një blerje, por blerje të përsëritura. Ata që përdorin gypat e shitjeve janë më të aftë të përcaktojnë numrin e perspektivave në secilën fazë të procesit dhe të shndërrojnë më shumë individë në blerës të përsëritur.

Për të sqaruar edhe më tej, këtu është një imazh i një gypi të shitjeve:

Siç mund ta tregoni, gypi i shitjeve përmban fazat. Fushatat më të suksesshme janë ato që drejtojnë perspektivën përmes gypit nga fillimi në fund.

Tani, ju mund të pyesni veten se ku hyn saktësisht ClickFunnels. ClickFunnels vepron si faqja e kapjes për perspektivat tuaja. Faqja e kapjes në thelb funksionon si një gyp marketingu duke i bërë të vetëdijshëm perspektivat për produktin tuaj, duke i bërë ata që të krijojnë një interes, duke i bërë ata të marrin në konsideratë produktin ose shërbimin, duke i bërë të mundur që ata të zhvillojnë qëllimin, duke i ndihmuar ata të vlerësojnë pozitivisht vendimin, dhe në fund – duke çuar ata për të blerë produktin ose shërbimin tuaj. Në thelb, ClickFunnels e bën marketingun dhe shitjen me sukses të produktit tuaj shumë më të lehtë.

Kur përdorni ClickFunnels, do të kuptoni se ka më shumë se një lloj gypi të shitjeve. Ndërsa gypi standard i mësipërm funksionon shumë, variacionet mund të jenë të dobishme për tërheqjen dhe kapjen e perspektivave të ndryshme.

Avantazhet e përdorimit të ClickFunnels

Siç përmend edhe ClickFunnels, ata që përdorin shërbimin e saj në faqe mund të kursejnë mbi 1.000 dollarë në muaj. Për më tepër, shërbimi ClickFunnels ka një numër avantazhesh të tjera, të cilat përfshijnë:


  • Pritja e faqes në internet

Avantazhi i parë për të përdorur ClickFunnels është se shërbimi ju lejon të strehoni të gjithë përmbajtjen tuaj në faqen e tyre të internetit. Pritja e të gjithë përmbajtjes suaj në ClickFunnels është e përshtatshme, pasi nuk keni nevojë të përqëndroheni në shërbime të tjera dhe të paguani tarifa shtesë për një kompani tjetër. Për më tepër, ata që përdorin webhosting duken përgjithësisht të kënaqur me rezultatet.


  • Programet e faqeve të uljes

Faqja e uljes së faqes tuaj të internetit është pjesa e parë e faqes në internet që shikon perspektivën tuaj. Si rezultat, ju doni ta bëni atë sa më efektiv të jetë e mundur. Për ta bërë më të lehtë procesin e krijimit të një faqe ulje, ClickFunnels ju lejon të hartoni dhe krijoni faqe shitje në specifikimet tuaja. Kur shikoni opsionet e faqes së uljes, do të vini re se ka shumë stile të ndryshme në dispozicion.

Nëse doni të përdorni faqet e paravendosura të para-bërjes së ClickFunnels, atëherë mund ta bëni. Ekzistojnë shtatë lloje të ndryshme të gypave, nga të cilat mund të zgjidhni, të cilat përfshijnë: Opt-In Fusel Capture Lead, Funnel Sales, Funnel Webinar, The Auto Webinar Funnel, Theunnifikimit të Anëtarësimit, Gyp Launch dhe Gyp Custom. Para se të zgjidhni një lloj gypi të faqes së uljes, mund të shikoni qëllimin e çdo gypi në faqen e internetit të ClickFunnels. Duke vepruar kështu, mund të siguroheni që po merrni vendimin e duhur për faqen tuaj.


  • Softuer për Autoresponder me Email

Softueri autoresponder i emailit ju lejon të menaxhoni uebfaqen tuaj pa pasur nevojë të bëni shumë punë. Me softuer autoresponder të postës elektronike, ju mund të lejoni që ClickFunnels të menaxhojë mesazhet e dërguara në faqen tuaj të internetit. Kur dikush dërgon faqen tuaj në email, softveri i autoresponder i ClickFunnels do të dërgojë një mesazh përsëri në intervalin kohor që ju caktoni.


  • Programe Testimi Split

Split Testing Software është disa gjëra serioze dhe nëse e dini se si ta përdorni, atëherë me siguri mund të korrni përfitimet dhe përparësitë e tij të plota për faqen tuaj në internet. Nëse nuk e keni hasur më parë, testimi i ndarë, është procesi i testimit të dy dhe nganjëherë tre versioneve të faqes tuaj të uljes. Kjo njihet edhe si testimi i ndarjes A-B. Versionet B ose C janë faqet ku ju bëni ndryshime, ndërsa versioni A është faqja e kontrollit.


  • Krijoni një llogari falas

Ndërsa ka shumë më shumë përfitime për ClickFunnels, një tjetër nga përfitimet më të spikatura është se ju lejon të krijoni llogarinë tuaj falas. Shumica e shërbimeve kërkojnë që ju të kaloni një proces të gjatë regjistrimi dhe t’ju bëjnë që të bëni tarifa të shumta. Këtu, ju mund të krijoni faqen tuaj dhe ta bëni atë në një mënyrë që i përshtatet buxhetit tuaj.

Vegla e tërheqjes dhe heqjes

Pas regjistrimit në ClickFunnels, menjëherë mund të filloni krijimin e faqes tuaj. Një nga mjetet më të kota që ofron shërbimi është mjeti tërheqës dhe rënie. Pasi të zgjidhni gypin që dëshironi të përdorni për të kthyer perspektivat tuaja në blerës, ju mund të tërhiqni imazhe, video dhe tituj në redaktorin drag and drop për të krijuar faqen tuaj.

Bazuar në hulumtimin e vetë ClickFunnels dhe përvojën e përdoruesve, gypat në faqen e internetit janë vërtetuar se kthehen. Prandaj, pavarësisht nga të cilat keni zgjedhur të përdorni në redaktimin tuaj drag and drop, rezultatet janë në horizont.

Vendosja e rregullave dhe segmentimi

ClickFunnels ju lejon të vendosni rregulla për faqen tuaj në internet bazuar në preferencat tuaja. Për shembull, nëse doni që disa njerëz të shohin mesazhe nga faqja juaj e internetit, atëherë mund të caktoni një rregull të tillë. Për më tepër, ClickFunnels ju jep aftësinë për të segmentuar kontaktet që ju zhvilloni nga faqja juaj në internet bazuar në vendndodhjen, nëse ata e kanë blerë produktin tuaj, fazën ku janë në gyp, media sociale, transmetohen dhe nëse e lanë emailin në faqen tuaj të internetit. pahapura. Me aftësi të tilla si këto, ju mund të menaxhoni më mirë faqen tuaj dhe ta poziciononi atë për sukses.

Në këtë pikë, ju mund të pyesni veten se si Mbledhja e ClickFunnels kundër shërbimeve të tjera të webhosting që kanë disa nga të njëjtat karakteristika. Për fat të mirë, ne ju kemi mbuluar.

ClickFunnels vs LeadPages 

Në përgjithësi, kur bëhet fjalë për ClickFunnels dhe LeadPages, do të zbuloni se ClickFunnels është fituesi. Këtu janë disa nga arsyet pse do të jeni më të kënaqur me ClickFunnels:


 • Një vështrim në hartimin e faqes ulëse

Teorikisht, nëse do të regjistroheshit për të dy ClickFunnels dhe LeadPages dhe të hyrjes në ofertat e faqeve të secilës faqe, atëherë shanset janë që do të lehtësohesh lehtësisht nga ajo që duhet të ofrojë ClickFunnels. Ofertat e faqes së uljes së ClickFunnels janë më të organizuara, të larmishme dhe të azhurnuara vazhdimisht. Nga ana tjetër, LeadPages ju ofron një sërë modelesh të mërzitshme që nuk janë estetikisht të këndshme. Akoma më keq, duhet një kohë për të bërë krehje përmes tyre.


 • Mbeshtetje teknike

Kur bëhet fjalë për mbështetje teknike, të dy faqet e faqeve janë goxha të ngjashme. Ata që zgjedhin planin e Ndërmarrjes së ClickFunnel marrin mbështetje përparësore ndaj klientit. Mbështetja e klientit vjen në formën e mbështetjes së bisedës, mbështetjes telefonike dhe mbështetjes së postës elektronike.


 • Programet e Filialit

Programet e bashkëpunëtorëve në ClickFunnels sigurisht fitojnë, por vetëm nga një flokë. Ata që anëtarësohen në programin e Filialit ClickFunnel marrin një komision shoqërie të përsëritur gjatë gjithë jetës 35%. Nga ana tjetër, LeadPages u ofron bashkëpunëtorëve një normë përsëritëse të jetës përgjatë 30%.


 • Zbritje dhe Perks

Ndërsa detajet në lidhje me normat e ClickFunnels do të diskutohen në një seksion të mëvonshëm, kur krahasohen me LeadPages, ClickFunnels është zgjedhja e shëndoshë ekonomikisht. Për dallim nga LeadPages, ClickFunnels u ofron përdoruesve të saj një garanci të kthimit të parave 30-ditore dhe një gjyq falas 14-ditor. Përndryshe, LeadPages ofron 20% deri 30% zbritje në llogari kur regjistroheni në planin vjetor.


 • Karakteristikat për t’u marrë parasysh

Më në fund, kur bëhet fjalë për tiparet, rezultatet janë të përziera. Ndërsa të dyja paraqesin Dorëzimin e Aseteve Dixhitale, vetëm ClickFunnels përfshin veçori të tilla si Shpërndarja e Gypit tuaj me Anëtarë të tjerë dhe Përqindja e Përzgjedhjes së Kontrollit Përmes Layout dhe Faqet e Drag and Drop. E vetmja veçori që ju mungon me LeadPages është Tipar Bonus Temple.

ClickFunnels vs Instapage

Kur bëhet fjalë për ClickFunnels vs Instapage, ju duhet të pranoni që ata janë të orientuar drejt audiencës së ndryshme. Ndërsa dikush mund të përdorë ClickFunnels, ai përdoret kryesisht nga profesionistët e marketingut për shkak të mjeteve të tij profesionale dhe burimeve specifike të marketingut. Për më tepër, ClickFunnels po evoluon vazhdimisht për të përmbushur nevojat e përdoruesve të saj. Këtu janë disa nga mënyrat sesi krahasohen ClickFunnels dhe Instapage:


 • Ndërtuesi i faqeve

Për shkak se ClickFunnels është specifik për tregtarin, ju keni më pak të ngjarë të arrini të njëjtën faqe të hollësishme që mund të krijoni me Instapage. Ata që duan të krijojnë faqe të hollësishme në ClickFunnels duhet të shtojnë pak kohë dhe punë. Prandaj, nëse qëllimet tuaja janë specifike të marketingut, është mirë që të zgjedhni ClickFunnels. Nga ana tjetër, nëse qëllimi juaj është thjesht të ndërtoni një faqe të rregullt ulje, atëherë Instapage është opsioni më i mirë.


 • Marketingu Qendrore vs Qendra Jo-Marketingu

Një pikë tjetër për të kuptuar kur krahasoni të dyja faqet është se ClickFunnels ju ofron një grup mjetesh të marketingut që thjesht nuk do t’i gjeni me Instapage. Për shembull, me ClickFunnels, ju merrni mjete të përqëndrimit në marketing, të tilla si menaxhimi i gypit tuaj të shitjeve në një sistem, marketing automatik me email, faqet e internetit të grupuara për rishikimin e performancës, ndjekja e shitjeve të produkteve, testet e ndarjes, etj..


 • Mësoni të përdorni sistemin

Meqenëse ClickFunnels është i orientuar në marketing, do të zbuloni se nëse jeni i ri në këtë fushë, atëherë do të keni një kohë sfiduese për të mësuar sistemin. LeadPages, nga ana tjetër, është e shkëlqyeshme për fillestarët, sepse është i lehtë për t’u përdorur dhe tiparet e kufizuara janë të thjeshta për t’u mësuar. Sidoqoftë, nëse do të dëshironit të “hidhni brenda” dhe mos harroni që të merrni kohë për të mësuar rreth konfigurimeve të ClickFunnels, atëherë përpjekja juaj ia vlen mirë, veçanërisht duke marrë parasysh shabllonet dhe mjetet e larmishme.

ClickFunnels vs OptimizePress

Shumë përdorues që përdorin OptimizePress për faqet e tyre të uljes janë mjaft besnikë ndaj shërbimit, veçanërisht për shkak të çmimeve. Sidoqoftë, kur krahasoni të dy ClickFunnels dhe OptimizePress, do të zbuloni se ekziston një arsye për marrëveshje të mirë – me karakteristikat e kufizuara që ofron OptimizePress, nuk ka asnjë qëllim të rritet çmimi në të njëjtën normë si ClickFunnels. Pra, kur bëhet fjalë për të zgjedhur midis të dyve, vendimi juaj kryesor mbështetet në atë që ju nevojitet nga një shërbim i faqes së uljes dhe asaj që jeni të gatshëm të paguani për ta marrë atë.


 • Më shumë Karakteristika me CkickFunnels

Siç u përmend më lart, vendimi mbështetet në tipare. Ato të disponueshme përmes ClickFunnels, por jo përmes OptimizePress, përfshijnë: Testimin e ndarjes A / B, azhurnimin me një klik, zgjedhjet me dy hapa, zgjedhjet e menjëhershme, sekuencat e inteligjencës së postës elektronike, pamjen e plotë të konvertimit të gypave, ndryshimin e rendit të gypit në fluturim, replikim i lehtë i faqeve / gypave, ndarja e gypave, metricat e anëtarëve, përmbajtja e bllokimit të anëtarësisë, integrimi i madh i pagesave dhe gjykimi falas 14-ditor. Prandaj, nëse keni nevojë për veçoritë e mësipërme dhe mos harroni të paguani pak më shumë, atëherë jeni më mirë me ClickFunnels.


 • Krahasimi i kostos

Në thelb, OptimizePress kushton 97 dollarë në vit për paketën bazë, 197 dollarë për paketën e botuesit dhe 297 dollarë për paketën pro. Siç do ta gjeni në seksionin tjetër, kjo është shumë më pak e kushtueshme se ClickFunnels. Megjithatë, përsëri po merrni më pak karakteristika dhe një platformë shumë më pak miqësore për marketing.

Kostoja e ClickFunnels

Para se të regjistroheni në ndonjë platformë, është e rëndësishme të kuptoni çmimet. Siç u përmend gjerësisht në këtë përmbledhje, ClickFunnels është i shtrenjtë – madje mund të bëheni të tronditur duke parë çmimet më poshtë. Sidoqoftë, nëse mbani në mend të gjitha tiparet dhe shërbimet në dispozicion, atëherë kjo e bën çmimin pak më të pëlqyeshëm. Një tjetër gjë për tu mbajtur në mend është qëllimi i ClickFunnels, i cili është përmirësimi i shitjeve të produkteve tuaja. Me më shumë shitje dhe përfitim të shtuar, ju duhet të jeni në gjendje të përballoni strukturën e çmimeve.

Planet e KlikoniFunnel
 • Paketa standarde – 97 $ / muaj

Si pjesë e kësaj pakete, ju merrni 20 gypa, 100 faqe, 20K vizitorë, kontakte të pakufizuara dhe të gjitha karakteristikat shtesë të diskutuara në pjesët e para.

 • Etison Packacge – 297 $ / muaj

Me këtë paketë, ju merrni karakteristika të pakufizuara nga paketa e parë. Për më tepër, ju merrni gjithashtu mbështetje përparësore, kërkesa për shabllone me përparësi, veprimtari, ndërtues vizual të postës elektronike, menaxhoni listat e postës elektronike, postë elektronike të transmetimit të dytë, hapje dhe klikime, seritë automatike të përgjigjeve, gypat e veprimit, dërgoni postë elektronike bazuar në vendndodhjen dhe shumë më tepër. Nëse jeni profesionist i marketingut të mprehtë dhe keni nevojë për një grup mjetesh për të menaxhuar faqet tuaja të uljes përmes një faqe, atëherë kjo paketë është opsioni më i mirë për ju dhe nevojat tuaja.

ClickFunnels Gjykimi i Taksave 14-ditore

Duhen disa sekonda për t’u regjistruar me ClickFunnels dhe nëse jeni të kujdesshëm për të paguar çmimin mujor pasi të keni parë seksionin më lart, atëherë nuk jeni vetëm. Për fat të mirë, ClickFunnels u ofron njerëzve mundësinë që të provojnë sistemin e tij falas për 14 ditë.

Nëse vendosni që ClickFunnels është për ju pasi të përdorni Gjykimin Falas 14 ditësh, atëherë mund të zgjidhni ose paketën standarde ose Etison Suite. Pas gjykimit, çmimi bie deri në çmimet standarde të listuara më lart. Do të gjeni gjithashtu që regjistrimi në gjyq falas është i lehtë. Thjesht vizitoni faqen e internetit të ClickFunnels dhe klikoni në ofertat e provës. Një dritare do të shfaqet duke ju lejuar të futni adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin për të krijuar një llogari. Pas këtyre hapave, duhet të jeni gati për të shkuar.

Klasë Web të Hacking të Gypit Falas

Nëse i doni webinars dhe jeni duke kërkuar mënyra për të trajnuar në përdorimin e ClickFunnels dhe të merrni njohuri në shumë tema të lidhura, atëherë mund të dëshironi të provoni Klasat e faqes Funnel. Nëpërmjet programit webinar të quajtur “Si të Konfiguroni Gypin tuaj të Shitjes në 7 Minuta sa më pak”, mund të zbuloni sa vijon:

 • Si të skanoni me lehtësi konkurrentët tuaj dhe të shihni se çfarë po funksionon në kamare tuaj
 • Si të merrni atë që është duke punuar aktualisht në tregun tuaj dhe ta përdorni atë për t’ju dhënë një “fillim” në krijimin e gypit tuaj; dhe
 • Si mund të ndërtoni një listë të klientëve nga e para e mbushur me njerëz që janë blerës të dëshmuar tashmë për produktin tuaj

Për t’u bashkuar me të tjerët në marrjen e këtij informacioni të fuqishëm nga ekspertë të fushës, thjesht regjistroni vendin tuaj këtu. Vendet po shkojnë shpejt, kështu që rezervoni vendin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

përmbledhje

Në përgjithësi, ClickFunnels mund të përdoret nga kushdo. Sidoqoftë, rekomandohet në mënyrë specifike për profesionistët e marketingut që kërkojnë të përmirësojnë normat e konvertimit, të rrisin shitjet dhe të përmirësojnë dukshmërinë e markës së tyre. Me një sërë mjetesh dhe burimesh të disponueshme, do të gjeni ClickFunnels të jetë një platformë e besueshme për të arritur njohjen e markës që ju duhet të keni sukses.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me