Para se Google të vinte në skenë për të sfiduar mbretërit ekzistues të motorit të kërkimit, Yahoo! ishte atje. Kushdo që kujdeset të ndjekë historinë e internetit do të dinte sesa Yahoo me ndikim ishte përsëri në ditë. Historia është e gjatë dhe dredha-dredha, por për fat të mirë ne nuk jemi këtu për të gërmuar në të kaluarën, por përkundrazi të flasim për Aabaco dhe të vlerësojmë besueshmërinë e tyre në internet.


Ju mund të pyesni veten se çfarë lidhje ka një motor kërkimi ose direktoriumi në internet me mbajtjen në internet. Epo, Google duket se po dominon në internet, por nëse ka një shërbim që ata nuk e kanë zeruar me të vërtetë, është mbajtja në internet. Yahoo! nga ana tjetër e dinte mirë më parë rëndësinë e mbajtjes së faqeve në internet për bizneset dhe individët që donin të ishin të dukshëm në internet. Që një uebsajt të jetë plotësisht funksional, duhet një host i besueshëm në internet. Për qëndrueshmërinë veçanërisht për bizneset e vogla, ekziston nevoja për përballueshmërinë e shërbimeve të mbajtjes së faqes në internet. Këta janë faktorët që Yahoo! e dinte dhe kapitalizoi kur prezantoi Yahoo! Biznes i vogël.

Nga Yahoo! Biznes i Vogël për Aabaco Biznes i Vogël

Yahoo! Biznesi i Vogël ishte i përkushtuar për të ofruar shërbime të mbajtjes në internet të personalizuara dhe të paketuara për pronarët e bizneseve të vogla që donin të krijonin praninë e tyre në internet. Sidoqoftë, ndryshe nga ofruesit e tjerë të shërbimit të mbajtjes së faqeve në internet që ofrojnë një gamë të gjerë të paketave pritëse, Yahoo! Biznesi i Vogël ofroi një zgjidhje të personalizuar të të gjitha madhësive, e cila ishte e mbushur me karakteristika shumë të dobishme për t’u bërë thirrje të porsaardhurve.

Kritikët e mbajtjes së faqes në internet megjithatë kanë minimizuar tiparet duke i cilësuar si gjenerike dhe asgjë jashtë zakonshme. Ndërsa vitet vazhdonin e vazhdonin, klientët filluan të ankoheshin për llojin e shërbimit të klientit me një çelës të ulët që ata po merrnin dhe kjo ishte pika e kthesës e Yahoo! Biznes i vogël. Në një veprim befasues, ata kaluan në shërbimin e tyre të mbajtjes në internet për të krijuar diçka për të cilën ata shpresonin se do të ishte shumë më mirë dhe ta ri-markuan atë Aabaco Business Small. Në thelb, ata ishin i njëjti ekip vetëm se ata ishin nën një emër tjetër.

Aktualisht, Aabaco Small Business ofron mbajtjen në internet me të njëjtin pasion si ai i ekstruduar nga Yahoo! Biznes i vogël.

Biznes i vogël Aabaco

Për sa i përket operacioneve, biznesi i vogël Aabaco po vazhdon nga ku iku Yahoo Business Small. Seti i mjeteve dhe shërbimeve me të cilat është i pajisur, i mundëson asaj të sigurojë mbështetje shumë më të mirë për bizneset në rritje. Kur regjistroheni me ta, këtu janë disa nga gjërat që do të përjetoni.

 • Zgjidhje fleksibël për krijimin e faqes në internet për t’ju mundësuar ndërtoni faqet e internetit të e-commerce që janë në kërkim profesional.
 • Qasje në një grup të gjerë modelesh të hijshme dhe të dizajnuara bukur. Ata gjithashtu ju lejojnë të rregulloni dyqanin tuaj online me ndihmën e një redaktori të integruar dhe një magjistari.
 • Do të keni qasje në softuer të palëve të treta që do t’ju ndihmojnë në ndërtimin e një dyqani në internet. Disa nga programet në dispozicionin tuaj përfshijnë Adobe GoLive, Adobe Dreamweaver dhe mjete të tjera të redaktimit HTML.
 • Për shkak se biznesi i vogël Aabaco është gjithçka për fillimet dhe bizneset në rritje, ata kanë një rrjet zhvilluesish të gatshëm t’ju ndihmojnë në personalizimin e uebfaqes tuaj të ecommerce për të përfshirë veçoritë e nevojshme si dhe funksionet për biznesin tuaj.
 • Duke përdorur magjistarë, ju do të jeni në gjendje të krijoni faqe në internet që janë miqësore me SEO, si dhe të përmirësoni përmbajtjen tuaj në mënyrë që të renditeni mirë në motorët e kërkimit.

Shtë e rëndësishme të theksohet se edhe para se të ndodhte tranzicioni, Yahoo Small Business ishte tashmë një ofrues i një web hosting edhe pse jo aq i njohur sa markat e tjera. Një shpjegim për këtë ishte fakti që ata erdhën pak vonë. Me siguri, biznesi i vogël Aabaco nuk është alternativa më e mirë për çdo biznes dhe person që gjendet atje. Thënë kjo, ka disa tipare tërheqëse që vijnë të paketuara në planet e pritjes së biznesit të vogël Aabaco që ia vlen të shikohen.

Një gjë që duhet vlerësuar është se biznesi i vogël Aabaco është pjesë e një kompanie që ka ekspertizë dhe përvojë të jashtëzakonshme në këtë fushë dhe ata tani po kalojnë disa nga këto njohuri dhe përfitime të përvojës për klientët e tyre. Ata po përpiqen të mbrojnë reputacionin e tyre duke ofruar shërbime më të mira të mbajtjes në internet.

Planet e mbajtjes në internet të biznesit të vogël Aabaco

Biznesi thelbësor i Aabaco qëndron në ofrimin e e-commerce dhe zgjidhjet e pritjes në internet. Në planet e web hosting, të gjithë ata janë të përbashkët të pritur. Më poshtë janë detajet në lidhje me këto dy linja kryesore produktesh për Aabaco.

Ndarja në internet e përbashkët

Ngjashëm me iPage, eHost, BlueHost dhe HostGator, Aabaco Small Business ofron tre plane të ndryshme të mbajtjes nën një pritje të përbashkët. Këto janë Themelore, të Avancuara dhe Kryeministri.

Plani Themelor

Nëse po ndërtoni një uebfaqe personale ose një sit të vogël për biznesin tuaj ku trafiku nuk do të jetë shumë, plani më i mirë për të filluar me ju është Plani Themelor. Mimi për këtë plan fillon me 5,99 $ në muaj. Sidoqoftë, Aabaco zakonisht hedh zbritje herë pas here dhe kur kjo të ndodhë, çmimi mund të shkojë deri në 3.75 dollarë në muaj nëse bëni një angazhim të rrinë me Aabaco për të paktën 5 vjet.

Plani Themelor ju jep 250 llogari të postës elektronike, 100 GB hapësirë ​​në disk, një domain falas për t’ju filluar, dhe deri në 1000 GB në muaj transferimin e të dhënave. Për më tepër, ju merrni qasje në mjetet e faqes për krijimin e faqeve Aabaco të cilat janë një lehtësim i madh për një person ose një biznes që nuk ka buxhet për ndërtimin e faqes. Këto mjete të projektimit ju mundësojnë të ndërtoni sitin tuaj dhe ta rregulloni pa e prekur kurrë më kodin.

Plani i Avancuar

Fillimi i një siti biznesi është një ndërmarrje që kërkon burime në lidhje me paratë, kohën dhe ekspertizën. Bizneset e shumta shpesh harxhojnë një pjesë të madhe të buxhetit të tyre duke u përpjekur të transferojnë aktivitetet e tyre në internet. Me planin e përbashkët të biznesit të vogël Aabaco Advanced Advanced, nuk do të duhet të shqetësoheni se si do të merrni në internet, ata do t’ju çojnë atje. Ky plan fillon me 9,99 dollarë në muaj, por me një angazhim 5-vjeçar, tarifat tuaja mujore mund të bien në 5.99 dollarë në muaj. Përveç asaj që ofron Plani Themelor, Plani i Avancuar ju jep 500 GB hapësirë ​​ruajtjeje, gjerësi bandë deri në 5,000 GB në muaj për transferime masive të të dhënave dhe bazave të të dhënave të pakufizuara.

Edhe pse Aabaco nuk ofron hostimin e menaxhuar të WordPress, ju mund të bëni Blogging WordPress në këtë plan. Ata gjithashtu kanë shtuar një mjet të palës së tretë për ndërtimin e faqeve për t’ju ndihmuar të gjeni faqet e internetit të lezetshme për biznesin tuaj. Për sa i përket sigurisë, plani vjen i integruar me çertifikatat e përbashkëta SSL që kanë encryption në nivel bankar.

Plani Kryeministror

Në varësi të natyrës së uebfaqes tuaj, ju mund të jeni duke përjetuar trafik të rëndë përgjatë gjithë vitit ose pikëza sezonale. Sido që të jetë, ju duhet një plan pritës që mund të akomodojë dhe zbut aktivitetin tuaj të trafikut, në mënyrë që asnjëri prej tyre të mos irritohet nga joproduktivat dhe ngadalësimet e sitit. Pritja e kryeministrit është biznesi më i mirë i Aabaco të Vogël në planet e përbashkëta. Pa asnjë angazhim për të qëndruar me Aabaco, do të duhet të paguani 14,99 $ në muaj, por kjo shumë mund të vijë e ulët në rreth $ 8.99 në muaj nëse bëni një angazhim 5-vjeçar me ta.

Një nga karakteristikat e jashtëzakonshme me Kryeministrin është që ju jep hapësirë ​​të pakufizuar në disk dhe bandës së pakufizuar. Kombinimi i këtyre dy tipareve nënkupton që transferimet e të dhënave tuaja do të ndodhin pa probleme dhe faqja juaj do të jetë gjithnjë e funksionuese me të papërfillshme nëse ka ndonjë ndërprerje. Llogaritë e postës elektronike që mund të vendosni në këtë plan pritës është 1.000 që pikturojnë figurën e një organizate masive. Ju gjithashtu keni qasje në çertifikatat e përbashkëta SSL për sigurinë e sitit, e cila është e rëndësishme nëse keni një uebfaqe të e-commerce ku klientët lënë informacionin e tyre të ndjeshëm personal.

Të gjitha planet e përbashkëta të hostimit ju japin kredi Ad me vlerë 100 dollarë në formën e një kuponi. Aabaco planet e përbashkëta të pritjes të gjithë funksionojnë në sistemin operativ Unix / Linux, si dhe në serverët Apache. Nëse preferoni Windows OS dhe serverët e tjerë, këshillohet që të provoni diku tjetër.

Karakteristikat e Aabaco Hosting

Duke parë më thellë në çantën pritëse të Aabaco-s, ka shumë karakteristika dhe shërbime të tjera që do ta bëjnë atë një fllad për të marrë faqen tuaj në funksion. Më poshtë janë disa nga karakteristikat kryesore që do të shijoni kur të regjistroheni në hostimin e tyre në internet.

Aftësitë e Përshtatjes së sitit

Mendimi për të dalë me një faqe në internet ndërpritet pothuajse menjëherë nga fakti se ju mund të mos jeni ekspert në kod. Sidoqoftë, ejani ta mendoni, jo të gjithë atje që drejtojnë një faqe të suksesshme e dinë se si funksionon kodimi ose madje duket. Kjo për shkak se krijuesit e uebfaqeve kanë hyrë në foto për ta bërë më të lehtë për përdoruesit që të dizajnojnë faqet e tyre të internetit përmes proceseve shumë të lehta. Biznesi i vogël Aabaco gjithashtu nuk kanë mbetur pas kësaj. Ato kanë mjete të lehtë për t’u përdorur në internet, të cilat ju lejojnë të krijoni uebfaqen tuaj duke përdorur shabllonet në dispozicion.

Nëse jeni shumë i zënë për të ngritur faqen tuaj në internet nga lart, mos u shqetësoni sepse Aabaco e ka të mbuluar shpinën. Oneshtë një nga pak hostet në internet që u ofrojnë klientëve të tyre shabllone të dizajnuar profesionalisht që ata mund të personalizojnë lirshëm për të ndërtuar shpejt faqet e tyre të internetit. Secila prej modeleve ka faqe fleksibël dhe faqosje faqesh të përshtatura për llojin e biznesit që po krijoni. Për sa i përket dizajnimit të uebit, kjo është para e kursyer e cila mund të vihet në përdorim të mirë diku tjetër.

Mjete Analitike të Biznesit Online

Në qoftë se nuk do të donit të dilnit në internet për hir të saj, shumë biznese do të donin të dinin se si po largohen për sa i përket trafikut dhe angazhimit të klientit. Kjo është ajo ku analitika hyn në figurë. Ata ju japin një pamje paraprake të veprimeve rreth e rreth faqes suaj, në mënyrë që të dini se ku të shkulni për të drejtuar faqen tuaj në drejtimin e duhur. Ka shumë mjete të dobishme analitike që Aabaco ofron për klientët e saj për t’i ndihmuar ata të monitorojnë dhe analizojnë statistikat e tyre në sit për përmirësimin e performancës.

Ju mund të shtoni Google Analytics dhe Yahoo Web Analytics në faqen tuaj të internetit për të ndjekur performancën e tij dhe për të fituar njohuri të dobishme për metrics kryesore të marketingut. Kur vendosni llogaritë e analitikës, duhet ta bëni këtë veçmas. Për më tepër, Aabaco ka mjete të tjera të mrekullueshme të analitikës, siç është Aplikacioni Live Insights përmes të cilit mund të shikoni produktet që klientët tuaj po blejnë dhe faqet që po vizitojnë në kohë reale. Për t’i dhënë Live Insights një kontakt personal, ai ka një sistem të biseduar drejtpërdrejt të integruar për t’ju ndihmuar të merrni kontakt me klientët tuaj.

Ardhja me fjalë kyçe që do t’ju ndihmojnë të shikoni tuaj nuk është një detyrë e thjeshtë dhe shumë biznese bien nga buzë rrugës. Aabaco përmes Live Insights ju ndihmon të zgjidhni me një vështrim fjalët kryesore, si dhe vendet më të mira referuese. Përmes ndërfaqes, ju do të keni një ide nga ku buron trafiku që vjen në faqen tuaj dhe cila nga përpjekjet tuaja të marketingut po ju jep kthimin më të mirë të investimit tuaj. Cfare tjeter! Insight Live mund të shkarkohet falas në iPhone ose desktopin tuaj.

Karakteristikat e postës elektronike

Me Aabaco, ju merrni ruajtje të pakufizuar të postës elektronike, protokollin e postës (POP) dhe protokollin e thjeshtë të transferimit të postës (SMTP), përkrahjen e postës elektronike, pajtueshmërinë me programe të tjera të postës elektronike si Outlook, ueb dhe hyrje në postë mobil, Norton Antivirus dhe kalendar personal midis të tjerët. Packagedo paketë pritëse vjen me një kuti postare të gjithanshme, e cila ju mundëson të merrni postën e dërguar në domenin tuaj, e cila mund të jetë e gabuar ose e gabuar.

 Tipare interaktive multimedia

Nëse dëshironi të bëni sondazhe të klientëve, Aabaco ka forma plotësisht të personalizueshme për t’ju ndihmuar të mbledhni reagime. Ekziston gjithashtu një hartë me udhëzime lëvizëse për të ndihmuar klientët tuaj të shkojnë në biznesin tuaj. Kjo sigurisht që është një plus për bizneset me tulla dhe llaç. Faqja e krahasimit të fotografive tregon para dhe pas imazheve që është e dobishme kur spërkatni imazhe për përdorimin tuaj në internet. Mjete të tjera multimediale përfshijnë shënjat për lidhjen e të gjitha llogarive tuaja të mediave sociale, Dhuroni, paguaj Tani, butonat PayPal.

Duke parë ndërmarrje të ngjashme të mbajtjes së faqeve në internet, Aabaco qëndron në pasuri të tipareve në planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Mimet janë gjithashtu të shkëlqyera veçanërisht për fillestarët.

Zgjidhje Web Hosting Ecommerce

Nëse keni menduar që keni parë shumë në planet e ndarjes në internet të Aabakos, nuk keni parë asgjë akoma! Zgjidhjet e mbajtjes në internet të e-commerce janë ato që e bëjnë Aabaco vërtet të shquar nga bashkëmoshatarët e tyre. Faqet e tregtisë, pavarësisht nga madhësia dhe lloji i tyre, janë vendosur në familjen e biznesit të vogël Aabaco. Abonimi në një plan pritës të ecommerce Aabaco do të thotë:

 • Stabiliteti – faqja juaj ose dyqani juaj online do të jetë 24/7 pa asnjë ndërhyrje edhe gjatë sezoneve të ngarkuara të pushimeve.
 • Shkallueshmëria – Spikes në trafik janë veçanërisht sfiduese për shumë kompani të mbajtjes në internet. Në Aabaco, ata kanë përvojën e trajtimit të pikave të mëdha të trafikut dhe ata pretendojnë se kanë arritur 100% për 5 vitet e fundit. Kur kërkesa për burime të uebit rritet, faqja juaj automatikisht peshon për të akomoduar trafikun.
 • Siguria – Të dish se si të trajtosh informacionin e ndjeshëm të klientit, ju jep besueshmëri në internet. Meqenëse e-commerce ka të bëjë me transaksionet dhe detajet e klientit, Aabaco e gjeti të duhur dhe të përshtatshëm për të siguruar të gjitha mjetet e pagesës dhe të sigurojë që ato janë PCI dhe CISP në përputhje.

Për tu siguruar që askush të mos mbetet pas, Aabaco personalizoi planin e tyre të hostimit të e-commerce dhe e ndau atë në tre nën-plane: Themelore, Profesionale dhe Kryeministri.

Plani Themelor

Ky plan është ideal për fillimin në internet. Fillon me 26 dollarë në muaj dhe synon dyqanet që kërkojnë të ndërtojnë uebfaqe të thjeshta. Plani përfshin një dyqan celular, një domen falas, 10 llogari me postë elektronike për komunikime të jashtme dhe të brendshme, 100 dollarë kredi Ad nga Bing, 1.5% tarifë e transaksioneve që do të thotë që ju keni mbetur me më shumë para, mjete topnotch SEO për qëllime të dukshmërisë, dhe Mbështetje PayPal.

Plani profesional

Nëse jeni një biznes në rritje dhe për shkak të produkteve të shtuara, doni ruajtje të pakufizuar, plani profesional i cili fillon me 69 dollarë në muaj mund të jetë përgjigja juaj. Ky plan bazohet në ofertat e Planit Themelor dhe në krye përfshin hyrje të API për zgjidhje të palëve të treta, tarifë transaksioni 1% dhe 30 llogari të postës elektronike.

Kryeministri Pan

Kjo është më e mira nga paketat e e-commerce të ofruara nga Aabaco Business Small. Nuk është i lirë, por ju jep aq shumë sa i përket funksionalitetit. Regjistrimi i këtij plani do t’ju shohë që përfitoni 249 dollarë çdo muaj. Synimi për këtë paketë janë faqet e e-commerce që kanë nivele jashtëzakonisht të larta të performancës.

Mjetet në dispozicionin tuaj në këtë plan janë më se të mjaftueshme për të marrë biznesin tuaj në nivelin tjetër. Ju keni qasje në një llogari të ngutshme të postave elektronike të 1000, një tarifë jashtëzakonisht e ulët e transaksioneve vetëm 0.75%, dhe në krye të kësaj ju merrni mbështetje telefonike me përparësi. Ndihet mirë kur ju keni caktuar një menaxher të caktuar të llogarisë për t’ju ndihmuar të trajtoni pyetjet tuaja dhe t’ju japë njohuri se si të menaxhoni më mirë faqen tuaj të internetit.

Një gjë për tu përmendur është se Aabaco i faturon planet e tyre në bazë vjetore. Kjo do të thotë që angazhimi juaj duhet të jetë më së paku për 12 muaj.

Karakteristikat e planeve të tregtisë

Aabaco janë të përqendruar në dhënien e mjeteve të nevojshme për të bërë të mundur që biznesi juaj të rritet në internet. Ashtu si në hosting të përbashkët, ju merrni modele shumë të personalizueshme për t’ju lejuar të ndërtoni një dyqan në internet shpejt dhe me lehtësi. Uebfaqet që ju krijoni në Aabaco janë miqësore me celularin dhe kjo është e rëndësishme jo vetëm si një sinjal renditje, por edhe si një platformë për të lejuar ndërveprime nga blerësit në celular dhe tableta. Në dyqanin tuaj online, ju do të jeni në gjendje të pranoni pagesa përmes portave të ndryshme të tilla si American Express, Mastercard, Visa, PayPal dhe Discover Network. Falë integrimeve të transportit me shërbimet e transportit jashtë kutive të tilla si UPS, mund të vendosni tarifa të transportit, etiketa të shtypura dhe të bëni shumë më tepër në dyqanin tuaj online..

Karakteristikat e tjera përfshijnë:

Aplikacione të fuqishme për të rritur biznesin tuaj

Ekziston një koleksion aplikacionesh në platformën ecommerce Aabaco, të cilat mund t’ju ndihmojnë të merrni një angazhim domethënës dhe shitje të afërt, pa prishur shumë djersë. Disa nga aplikacionet përfshijnë:

 • Shitje Live – Kjo ju lejon të bisedoni me klientët tuaj dhe shitjet e afërta
 • Google Shopping – Me këtë aplikacion, ju mund të trokitni në fuqinë e Google për të renditur reklamat e produkteve tuaja
 • Retargeting – Kjo përdor fuqinë e reklamave të ekranit për të sjellë vizitorët në faqen tuaj të internetit.
 • T-Hub Online – Ky është një menaxher i porosive i integruar me QuickBooks për lehtësinë e kontabilitetit.
 • Ryshfeti Social i Justuno – Kjo aplikacion ju jep widget për përdorim të lehtë për t’ju ndihmuar të fitoni tifozët socialë shpejt.

Aplikacione të tjera të dobishme përfshijnë Olark për biseda dhe monitorimin e vizitorëve, si dhe Cinsay për ecommerce video.

Paneli i kontrollit

Të gjithë janë mjaft të njohur me cPanel. Sidoqoftë, nëse merrni një mundësi për të bashkëvepruar me Panelin e Kontrollit të Biznesit Aabaco, madje mund të harroni për cPanel. Nga ky panel kontrolli, mund të keni akses më së shumti nëse jo të gjitha mjetet e ofruara nën ombrellën e zgjidhjeve në internet Aabaco. Ndërfaqja e tij është miqësore për përdoruesit dhe nga paneli i kontrollit mund të fshini ose shtoni me lehtësi faqe, të personalizoni dizajne për tu përshtatur me preferencat tuaja dhe të ndryshoni paraqitjet sipas dëshirës.

Avantazhet kryesore të biznesit të vogël Aabaco

Ndërsa është diskutuar shumë më lart, ekzistojnë tre avantazhe kryesore për të cilat dëshironi të shijoni kur regjistroheni në ecommerce Aabaco ose zgjidhje të përbashkëta pritëse. Midis tyre përfshijnë:

Uptime dhe besueshmëri e garantuar – Aabaco ka një reputacion të ofrimit të shërbimeve të qëndrueshme të pritjes. Kjo është e rëndësishme për besueshmërinë në internet. Nëse klientët tuaj e dinë që faqja juaj është gjithmonë lart, ata do të priren të japin përparësi në faqen tuaj te të tjerët.

Garancia e kënaqësisë 30 ditore – Nëse regjistroheni në planet e pritjes në Aabaco dhe për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me shërbimet e tyre, ju mund të anuloni pritjen tuaj dhe ata do të kthejnë paratë tuaja për aq kohë sa është brenda dritares 30-ditore.

Mbështetja e klientit – Aabaco ka biletën e postës elektronike, mësime video dhe një bazë të njohurive, klientët mund të bashkëveprojnë pasi mësojnë më shumë rreth mënyrës së personalizimit ose optimizmit të përdorimit të tipareve të ndryshme të pritjes.

vendim

Përveç faktit që Aabaco nuk ofron ofertë të menaxhuar të WordPress-it, mbajtjen e Windows Os dhe lehtësirën Live Chat, ata kanë arritur kryesisht të bindin shumë përdorues që ata janë kompani zgjedhëse e mbajtjes së faqes në internet. Karakteristikat e shumta që ato kanë si në planet e përbashkëta ashtu edhe planet e e-commerce hosting janë jashtëzakonisht të dobishme për bizneset që vendosen në internet.

7.5 Vlerësimi i përgjithshëm
Rishikimi Aabaco

Aabaco i ka sytë nga bizneset e vogla. Ajo ka zhvilluar zgjidhje që janë të pasura me karakteristika, por me çmime konkurruese për të dhënë një avantazh për të filluar bizneset që kërkojnë të vendosen në internet. Planet e tyre të përbashkëta të pritjes: Thelbësore, të Avancuara, dhe Kryeministri dhe planet e tyre të tregtisë elektronike: Themelore, Profesionale dhe Kryeministri janë përshtatur për t’u dhënë këtyre bizneseve lehtësi kur nisin në internet.

Pro
 • Planet e pritjes së programeve të pasura dhe të përballueshme për pritje të përbashkëta dhe e-tregtie
 • Mjete intuitive analitike të disponueshme në desktop dhe celular
 • Ndërtuesit interaktiv të uebit dhe modelet e dizajnuara në mënyrë profesionale
 • Një bollëk mjetesh elektronike
 • Paneli i kontrollit i lehtë për t’u përdorur dhe interaktiv
CONS
 • Mungesa të dedikuara, VPS dhe planeve të menaxhimit të WordPress të menaxhuar
 • Instalimi i WordPress është në dispozicion vetëm në Plane Kryeministri dhe të Avancuara
 • Mbështetje e dobët e klientëve dhe linja të gjata të pritjes
 • Nuk mund të akomodojë me kompetencë pikat e trafikut
 • Punon vetëm me sistemin operativ Linux / Unix. Nuk ka Windows OS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me