Emaze është një teknologji prezantimi me bazë në internet që e bën të lehtë për njerëzit që të bëjnë prezantimet bashkëkohore të stilit PowerPoint në dispozicion për të parë në internet pa aftësi të veçanta të kërkuara.


E thjeshtë për t’u përdorur

Prezantimet profesionale që bien në sy mund të bëhen brenda disa minutave me përdorimin e një grupi të gjerë modelesh të kategorizuara rreth llojit të prezantimit që do të bëni. Për shkak se prezantimet tuaja janë ruajtur në internet, mund t’i qasni dhe t’i ndani ato kudo. Emaze është një aplikacion në internet me ruajtje të bazuar në cloud që ju lejon të shikoni dhe modifikoni prezantimet tuaja në kompjuterë, laptopë, tableta dhe smartphone, kudo që keni një lidhje interneti. Ndërfaqja është miqësore për përdoruesit dhe nuk kërkon njohuri të HTML ose CSS nga projektuesi.

Shumë opsione

Modelet përfshijnë skena 3D deri në 2 rrëshqitje nga projektuesit e aftë. Fakti që rrëshqitjet janë krijuar në HTML5 do të thotë që ju keni shumë më tepër opsione të projektimit, duke përfshirë gifligjet, media, të dhëna të drejtpërdrejta, hiperlidhje, dhe më shumë. Prezantimi juaj bëhet interaktiv dhe tërheqës. Emaze gjithashtu përfshin mbështetje gjuhësore me mjete automatike të përkthimit. Modelet janë të organizuara sipas llojit për t’ju ndihmuar të gjeni më lehtë një që i përshtatet nevojave tuaja.

Ju gjithashtu mund të eksploroni prezantime të tjera publike për të parë se çfarë kanë bërë njerëzit e tjerë me prezantimet e tyre dhe të merrni ide se si të personalizoni tuajin.

Dizajnimi me Emaze

Hartimi i një prezantimi me Emaze është shumë miqësor. Ju dizajnoni brenda aplikacionit të uebit në shfletuesin tuaj, i cili po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm në të gjithë rrjetin. Shumë ndërfaqe për këto lloje të aplikacioneve në internet janë krijuar për përdoruesit pa shumë përvojë me këto lloje softuerësh. Emaze nuk është përjashtim, me butona të mëdhenj dhe etiketime të lehta për t’u kuptuar, do të jetë e lehtë të merrni kushinetat tuaja dhe të hartoni një prezantim edhe për dikë pa përvojë në dizajnin grafik. Ju madje mund të importoni sllajde PowerPoint për ta bërë punën tuaj më të lehtë, kështu që nëse keni rrëshqitje me informacione nga dokumente të tjera në Microsoft Office Suite, do të jeni në gjendje t’i transferoni ato informacione lehtësisht.

Butonat në ndërfaqe janë të mëdha, të thjeshta dhe të organizuara nga detyra të përgjithshme.

Seksioni 1:

  • rrëshqitje – me një shenjë plus. Ky buton ju lejon të klikoni për të parë se cilat rrëshqitje të tjera janë në dispozicion në shabllonin që keni zgjedhur. Secili model duket se ka një përzgjedhje të madhe të slideve standarde për të zgjedhur për ta bërë prezantimin tuaj unik. Menyja kryesore për këtë pjesë ka hapësirë ​​edhe për të importuar rrëshqitje të PowerPoint.
  • seksion – prezantimi juaj mund të ndahet në seksione për lehtësinë e redaktimit ose transferimin e lehtë të audiencës tuaj midis subtopikave në prezantimin tuaj.
  • Tema – Ky buton ju lejon të zgjidhni midis skemave të ngjyrave për temën që keni zgjedhur.

Seksioni 2:

  • tekst – Ky buton ju lejon të zgjidhni madhësinë e tekstit bazuar në atë që ju do të shtypni është një titull, një nën-titull, ose tekst i rrëshqitjes së përgjithshme.
  • imazh – Mund të ngarkoni foto ose t’i importoni ato në internet nëse keni URL. Ju gjithashtu mund të përdorni lehtësisht foto të licencuara për përdorim komercial falas nga depot e fotografive si imazhet e Flickr dhe Google. Nëse bëni një kërkim brenda kësaj skedari, do të tërheq imazhet që ju lejohen të përdorni sipas specifikave që keni vendosur nga e gjithë rrjeti. Të gjitha këto janë në dispozicion falas.
  • Media – Ju gjithashtu mund të importoni media duke përfshirë skedarë video dhe audio, si dhe rezultate nga Google Maps. Skeda “media” pranon skedarë audio dhe video të ngarkuar në formatet .mp3 dhe .mp4 si dhe URL ose kodin e ngulitur nga YouTube, Vimeo dhe faqet e tjera.
  • formë – ky buton ju lejon të keni akses në një numër të madh formash që mund të rregullojnë më tej prezantimin tuaj. Përfshihen shumë forma standarde, si dhe logot më të njohura të mediave sociale dhe skicat e tjera të dobishme të imazhit, të gjitha me një stil të ngjashëm që do t’i lejojë ata të përdoren së bashku.
  • Charts – Ju madje mund të krijoni tabelat tuaja me lehtësi duke kopjuar dhe ngjitur informacionin nga një tabelë e të dhënave për spreadsheet dhe duke zgjedhur llojin e grafikut që dëshironi. Ata ofrojnë 11 opsione të grafikut bazuar në ato që ju nevojiten për të shfaqur të dhënat tuaja. Standardet janë të përfshira (kolona, ​​rreshta, grafiku për byrek, bar, zona dhe tabela), si dhe lloje të tjera, më pak të zakonshme të tabelave.

Redaktimi i tekstit në sllajde është i thjeshtë. Thjesht klikoni në tekstin që dëshironi të redaktoni. Kur klikoni në tekst, ajo do të bjerë poshtë një menu edit, e cila ju lejon të manipuloni pamjen dhe ndjenjën e tekstit të ngjashëm me opsionet në ndërfaqen grafike. Megjithëse disa kanë thënë që nuk mund të modifikoni shkronjat në versionin falas, ai është i disponueshëm nën opsione të përparuara në menunë e poshtëm (elipsat). Ju gjithashtu mund të modifikoni ndarjen e shkronjave, të shtoni lidhjet ose tinguj, të rrotulloni fontin tuaj për ta bërë atë të duket më 3D, të shtoni veçori grafike si gradient dhe shkëlqim teksti. Ju gjithashtu mund të modifikoni vendosjen e tekstit duke tërhequr kutinë atje ku dëshironi në kornizë, të ngjashme me Photoshop dhe programe të tjera për redaktimin e figurës.

Redaktimi i imazheve është njëlloj i thjeshtë. Pasi të keni zgjedhur imazhin tuaj, do të shfaqet një menu që bie poshtë dhe imazhi juaj do të theksohet. Ju mund të ndryshoni madhësinë, të ndryshoni ose korrni imazhin, të shtoni kufij ose efekte speciale, të shtoni lidhjet ose audio, t’i rrotulloni ato dhe më shumë. Ju mund të rregulloni grupe imazhesh ose t’i mbyllni ato në vend për të mos tërhequr zvarritjen e tyre aksidentale. Efekti 3D ju lejon të rrotulloni imazhet në disa mënyra të ndryshme me gradë nëse dëshironi për vendosje perfekte.

Seksioni 3 ka standardet tuaja si prishja / rivendosja, kopjoni dhe ngjitni, fshini, ruajeni, shkarkoni, shpërndani dhe luani në mënyrë që të mund të shikoni paraprakisht se si do të duket prezantimi juaj gjatë procesit të prodhimit.

Ata kanë një të mirë mbështetje falas seksion për t’ju ndihmuar të kuptoni bazat dhe si funksionon Emaze.

Llogaritë e paguara

Llogaritë e paguara vijnë në 2 nivele dhe kanë përfitime të ndryshme. Lloji “Pro” ju lejon të paraqisni offline, ta bëni prezantimin tuaj privat, të shkarkoni në PDF dhe video, dhe lejon bashkëpunim në mënyrë që të mund të punoni në prezantime me anëtarët e tjerë të ekipit.

Grupi i llogarisë “Biznes” ofron të gjitha tiparet e përmendura më parë, si dhe informacionin e analitikës, shabllonet e markave të personalizuara, aftësinë për të menaxhuar ekipin tuaj, dhe trajnimin dhe mbështetjen premium për të marrë ndihmë të ditur se si të përdorni në mënyrë efektive sistemin. Nëse keni disa anëtarë të ekipit që nuk janë mësuar me ndërfaqe në internet si kjo, ose me të vërtetë dëshironi të bëni prezantimet tuaja të dallohen, opsionet e trajnimit mund t’u shërbejnë mirë punonjësve tuaj.

probiznes
Paraqisni offline
Bëni prezantimet tuaja private
Shkarkoni në PDF dhe Video
bashkëpunim
Insight Analytics Pro
Modelet e personalizuara të markave
Menaxhimi I skuadres
Ndihmë për Trajnimin Premium
Gjyqi 14 ditor i lirë
Mimi mujor $ 9 / mo $ 19 / mo

Ata gjithashtu ofrojnë plane zbritje për studentët dhe arsimtarët.

Llogaritë e paguara kanë edhe shikuesin Emaze i cili do t’ju lejojë të luani skedarë .emaze jashtë linje. Deri më tani shikuesi i tyre Emaze është vetëm për Windows. Nëse jeni duke ekzekutuar një Mac, do të duhet të përdorni funksionin “Shkarkoni HTML” për të parë prezantimin tuaj jashtë linje.

Emaze gjithashtu ka një program referimi ku, nëse ftoni një mik, mund të merrni një muaj falas të Emaze Pro për ta provuar. Ata gjithashtu kanë një program Filialin.

Emazoni për Studentë dhe Edukatorë

Jo vetëm që Emaze është një mënyrë e shkëlqyeshme që mësuesit të gjallërojnë kurrikulën e tyre dhe t’i mbajnë studentët të angazhuar me elemente ndërvepruese, por gjithashtu ka mundësi që ndihmojnë posaçërisht mësuesit. Emaze për arsimtarët ka një platformë të lehtë për t’u përdorur dhe shumë-pajisje që inkurajon të mësuarit bashkëpunues, dhe ai ka mjete të posaçme për të lejuar mësuesin të ndjekë përparimin dhe nivelin e secilit student të nxënësve me analitikë dhe platforma të përparuara të ekipit.

Emaze është gjithashtu e mirë për studentët. Studentdo student që duhet të japë një prezantim si pjesë e klasës së shkollës së tyre ose klasës së nivelit të kolegjit do të përfitojë nga mos mësimi i një sistemi të ndërlikuar në mënyrë që ta bëjë prezantimin e tyre atë që mësuesit dhe studentët e tjerë do të vlerësojnë. Ekzistojnë shabllone posaçërisht për studentët që do t’i lejojnë ata të krijojnë një prezantim brenda disa minutash, dhe ato mund të përmirësojnë prezantimet e tyre me lehtësi me imazhe, të dhëna live, audio dhe video.

Emaze gjithashtu është veçanërisht i përshtatshëm për studentët bashkëkohorë, të cilët janë mësuar të bëjnë pjesën më të madhe të punës së tyre në internet dhe mund të kenë vetëm lloje të pajisjeve që nuk kanë depo serioze, kështu që gjithçka që bëjnë duhet të ruhet në re. Studentët me Chromebook ose lloje të tjera të pajisjeve të hyrjes në internet do të përfitojnë shumë nga mjetet që ofron Emaze.
Studentët gjithashtu mund të ndajnë dhe bashkëpunojnë me shokët e klasës dhe mësuesit përmes postës elektronike, mediave sociale, faqeve të internetit dhe blogjeve, në mënyrë që studentët e tjerë të përfshihen dhe mësuesit të ndjekin përparimin e tyre.

Si Emaze rreh konkursin

Emaze gjen një mënyrë që të dy kanë më shumë modele dhe mundësi sesa shumë nga konkurrenca e saj e drejtpërdrejtë dhe të jenë më miqësore për përdoruesit. Ajo ka një ndërfaqe intuitive me butona të mëdhenj, të guximshëm dhe një sfond të thellë gri dhe të zi për të zvogëluar tendosjen e syve. Ka më shumë shabllone dhe mundësi sesa disa nga konkursi, është më pak i çuditshëm dhe është mjaft intuitiv për të mos kërkuar një mësim mësimor për njerëzit me përvojë mesatare në aplikimet amtare në internet. Shtë e thjeshtë për të mësuar, për t’u përdorur dhe për t’u ndarë me miqtë, familjen, bashkëpunëtorët, klientët dhe më shumë.

eMaze vs PowerPoint

eMazePowerPoint
E përputhshme në PC, Mac, Tableta dhe Smartphone
Prezantimet mund të arrihen nga kudo
Modelet e dizajnuara në mënyrë profesionale
Shabllone 3D
Modelet e videos
Lëvizja hapësinore e informacionit
Teksti i pozicionit, imazhet dhe videot në rrafshin 3D
Ndani prezantimin tuaj përmes postës elektronike ose Facebook
Bashkëpunoni prezantime me kolegët tuaj
Dhjetra skedarë të paracaktuar
Mbështet të gjitha gjuhët
Përkthim automatik i prezantimit
Qasje jashtë linje
Prezantimet mund të futen në çdo uebfaqe
HTML5 dhe CSS3
Mbështetje për lidhjet
Muzike ne sfond
Efektet e zërit
Importoni rrëshqitje nga PowerPoint
Listat dhe tabelat

Si Aplikimet e Uebit Rrahin Softuerin Tradicional

Shumë njerëz kanë të paktën një përvojë me standardin e biznesit për programin e prezantimit, PowerPoint të Microsoft Office Suite. Powerpoint është krijuar për të punuar brenda Office Suite, duke tërhequr informacione nga programet e tjera brenda suite për të bërë më të lehtë marrjen dhe shfaqjen e informacionit. Problemi me PowerPoint është se ajo ka një kurbë mjaft të pjerrët të të mësuarit në krahasim me diçka si Emaze për njerëzit që nuk janë mësuar të gjenerojnë prezantime PowerPoint ose që kanë nevojë të gjenerojnë rregullisht prezantime. Aplikacionet në internet si Emaze e kuptojnë që përdoruesit e tyre mund të mos kenë ose duan aftësitë e kërkuara për të gjeneruar një prezantim të dukshëm profesional. Softueri që është i efektshëm për funksionet më të rëndësishme, veçanërisht softuerët që mund të importojnë prezantimet në PowerPoint për të dhënat e nevojshme, janë perfekte për njerëzit e biznesit që nuk kanë kohën për të investuar në një aftësi të palidhur me kërkesat e punës së tyre. Ju mund të bëni një prezantim brenda disa minutash që duket sikur nuk është më profesionale sesa një prezantim i Powerpoint me trajnim të paktë-pa-që kërkohet.

Fakti që prezantimet ruhen në re dhe arrihen përmes një faqe në internet do të thotë që bashkëpunimi është i lehtë. Të gjithë mund të qasen në të njëjtën prezantim në të njëjtën kohë dhe të redaktojnë drejtpërdrejt. Kjo kursen komunikimin mbrapa dhe të ardhshëm dhe shkëmbimin e skedarëve, i cili kursen të gjithëve kohë në prezantime të mëdha dhe të ndërlikuara dhe në pozicione ku prezantimet duhet të gjenerohen në fluturim, por njerëz të caktuar kanë qasje në informacione të ndryshme që duhet të ndahen.

Ruajtja në re do të thotë që prezantimet mund të arrihen nga kudo për sa kohë që ju keni një lidhje në internet. Do të thotë që lehtë mund të ndani punimet në zhvillim me bashkëpunëtorët ose njerëzit e tjerë në ekipin tuaj, si dhe të keni aftësinë për të ndarë me lehtësi prezantimet tuaja të përfunduara me klientët, bosët, miqtë dhe klientët e mundshëm. Ju nuk duhet të paguani veçmas për ruajtjen dhe ta pritni atë në faqen e internetit ose serverin tuaj. Ju nuk duhet të shqetësoheni personalisht për trajtimin ose transferimin e skedarëve potencialisht të mëdhenj përveç nëse dëshironi një kopje rezervë për përdorim offline.

Fakti që prezantimet janë krijuar në HTML5 do të thotë që videot, gifs, efektet dhe animacionet e caktuara të tekstit, pamjet 3D, dhe format e tjera të mediave që konsiderohen veçanërisht tërheqëse, janë të disponueshme për njerëzit pa përvojë programimi në një ndërfaqe që ata lehtë mund të rregulloje për të përmbushur nevojat e tyre. HTML5 gjithashtu nënkupton që njerëzit që përdorin çdo shfletues mund të marrin efektet e plota të prezantimit, pavarësisht nëse ato janë në desktop, laptopë ose pajisje mobile me ndonjë sistem operativ.

Mjaft e lehtë për të gjithë

Bëni shfaqje prezantuese për familjen tuaj. Tregoni klientit tuaj se çfarë mund të bëjë biznesi juaj. Angazhoni studentët tuaj dhe gjeni mënyra unike për të ndarë kurrikulën. Përshtypje mësuesit tuaj. Merrni bashkëpuntorët tuaj në bord me një ide projekti. Bëni punën e shefit tuaj më të lehtë. Mundësitë me Emaze janë të pafund dhe është kaq e thjeshtë të mësosh se nuk ke ndonjë justifikim për të mos. Me 5 minuta investim mund të keni një prezantim profesional cilësor të gatshëm për të shkuar për punë, shkollë apo shtëpi. Shikoni se çfarë mund të bëjë Emaze sot për ju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me