FatCow mund të kujdeset për shërbimet e nevojshme nga faqet e internetit, bloget, si dhe bizneset e vogla dhe të mesme. Ajo ofron plan shumë të arsyeshëm të mbajtjes në internet që mund të drejtojë një faqe në internet. FatCow gjithashtu përmban aplikacione që mund të ndihmojnë në krijimin e një blogu në internet siç duhet ose ta përmirësojnë atë. Ai gjithashtu përfshin mjete elektronike ose aplikacione nga të cilat bizneset me siguri mund të përfitojnë nga.


FatCow mund të sigurojë të gjithë softuerët e nevojshëm nga klientët e biznesit të tyre për të ndërtuar dyqanet e tyre në internet. Ky program mund të përfshijë katalogë në internet, karrocat e blerjes, menaxherët e dedikuar të projektit si dhe një portal pagese SSL ku janë integruar opsionet e pagesës PayPal dhe Karta Krediti. Ky ofrues i shërbimit të pritjes gjithashtu siguron që krijimi i një dyqani në internet bëhet shpejt dhe me lehtësi në mënyrë që klientët të kenë dyqanin e tyre të tregtisë elektronike në Rrjetin e Përgjithshëm Botëror, në asnjë moment.

Cilat janë mjetet e tregtisë elektronike që mund të përfitoni nga FatCow?

Nëse keni vendosur të merrni shërbimin dhe ndihmën e FatCow për të ngritur dyqanin tuaj në internet, jo vetëm që do të merrni një mjet specifik për eCommerce, por një numër prej tyre që mund të ndihmojnë vizitorët e faqes suaj të internetit të përjetojnë blerje të lehtë dhe pa probleme në internet, kjo gjithashtu do të thotë një shitje dhe të ardhura të shtuara për ju. Të renditura më poshtë janë disa nga mjetet shumë thelbësore për faqet e blerjeve në internet.

 Shporta e blerjeve

Ky mjet do të ndihmojë klientin të zgjedhë produktin e nevojshëm pa vështirësi. Ai gjithashtu e bën procesin e pagimit më efikas, të qartë dhe më të sigurt. Shporta e blerjeve gjithashtu siguron që klienti të ketë zgjedhur dhe porositur produktin e duhur dhe të sigurojë që detajet e transportit detajojnë vendosjen e duhur. Ky mjet nuk do të përfitojë vetëm nga klientët, por edhe ju si shitës. Kjo do t’ju lejojë të gjurmoni inventarin tuaj ose inventarin e dyqanit në internet. Prandaj, ju lehtë mund të identifikoni se cilat produkte janë shitur si hotcakes dhe cili produkt duhet të plotësohet.

 Pagesat e kartës së kreditit

Kjo veçori do të mundësojë pagesa në internet mjete të kartës së kreditit. Kjo metodë e pagesës është më e përshtatshme sesa ta paguaj klienti përmes transferimit të parave ose depozitave bankare.

 Integrimi i Paypal

Paypal është një nga metodat e pagesave të mbajtura gjerësisht në internet. Meqenëse shumë njerëz kanë llogari me Paypal, është praktike që biznesi juaj online të ketë këtë mundësi pagese. Kjo për shkak se mund të tërheqë klientë ose blerës të mundshëm në të gjithë botën, veçanërisht ata që preferojnë të zgjidhin blerjet e tyre në internet duke përdorur kreditë e tyre të Paypal.

 Shpërndarë SSL

Kjo veçori ju lejon të përdorni distinktivin SSL në biznesin ose dyqanin tuaj online. Shenja SSL është një tregues që të gjitha informacionet e transmetuara në faqen tuaj në internet janë të siguruara. Kjo do t’u japë klientëve tuaj një siguri që kartela e tyre e kreditit dhe informacioni personal janë shumë të kufizuara dhe të mbrojtura nga individët abuzivë.

Sa do të duhet të shpenzoni për mjetet elektronike eCommerce të FatCow?

Kur regjistroheni në shërbimin e pritjes së FatCow, mund të merrni mjetet e e-commerce pa ndonjë kosto shtesë. Thjesht duhet të paguani për planin pritës që ju zgjidhni. Kjo do të thotë që nëse vendosni të merrni një plan që kushton 7,49 dollarë për një muaj, mund të keni mundësinë e përdorimit të mjeteve thelbësore të tregtisë elektronike siç janë shporta e blerjeve dhe pagesa e kartës së kreditit. Nga ana tjetër, nëse doni të keni një sërë opsionesh personalizimi, mund të azhurnoni planifikimin bazë, siç është ShopSite Shopping Cartto, i cili është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme.

Cilat janë paketat Shporta ShoppingSite që ofron FatCow?

ShopSite është një karrocë blerjeje e zakonshme Gateway Interface (bazuar në CGI) që do t’ju lejojë të modifikoni shportën tuaj të blerjes. FatCow ofron tre pako ShopSite dhe secila prej tyre krijon një lloj biznesi të ndryshëm.

 Fillestari i ShopSite

Ideale për bizneset e vogla pasi që kjo karrocë ju lejon 15 produkte, 5 faqe dyqan pazar, përdorni monedha të dyfishta, ju jep faturën e pagesës pas një pagese të suksesshme dhe gjithashtu ju mundëson të keni akses të ndryshëm nga transporti.

 Menaxheri i ShopSite

Kjo karrocë do të mundësojë afishimin e biznesit të madhësisë mesatare një numër të pakufizuar faqesh në dyqanin tuaj online. Ai përfshin Google Analytics që ju lejon të vëzhgoni statistikat e vizitorit të faqes tuaj. Kjo gjithashtu ju jep mundësinë të bëni personalizime të ndryshme për të kataloguar produktet tuaja, të menaxhoni dyqanin tuaj online duke përdorur një pajisje celulare dhe t’i bëni klientit tuaj të paguajë blerjet e tij përmes telefonit celular. Përditësimi në këtë shërbim do të kërkojë një tarifë prej 79,95 $ për një çerek.

 ShopSite Pro

Kjo është shporta e blerjeve rekomandohet për shitës me pakicë të madh që shesin një larmi produktesh. Kjo përfshin një faqe të rrjeteve sociale të ngjashme me Facebook në dyqanin tuaj online që mund të tërheqë më shumë vizitorë. Ju gjithashtu mund të ofroni kuponë falas ose certifikata për dhurata për klientët tuaj si promovim i dyqanit tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me