UPDATE: FatCow aktualisht po ofron planin e tyre më të popullarizuar të pritjes për çmimin më të përballueshëm ndonjëherë me $ 3,15 / muaj. Bllokoni në kursimet tuaja ndërsa shitja zgjat!


Kur shkoni në pazar me një buxhet të ngushtë, normalisht do të kërkoni artikuj me zbritje ose do të përpiqeshit t’i kërkoni ato vetë. Epo, është një instinkt themelor njerëzor që nëse mund të shpëtoni pa paguar çmimin e plotë, me siguri do të shkoni për të dhe do ta konsideroni atë si mjaft të mirë të një marrëveshje.

Me rritjen e çmimeve të sotme të mallrave bazë, nga ushqimi deri tek faturat mujore të ujit dhe ato elektrike, nuk është çudi pse shumë preferojnë të shkojnë për artikuj me zbritje. Por nga ana tjetër, çmimi nuk është gjithmonë gjithçka. Produkti mund të jetë me çmim të ulët, por me cilësi të dobët, kështu që nuk është akoma shumë e mirë për një marrëveshje.

Si një konsumator i mençur, gjithmonë duhet të merrni parasysh cilësinë e produktit ose shërbimeve, pavarësisht nga çmimi, pavarësisht sa doni të kurseni. Por jo në rastin me FatCow, një kompani pritëse e besuar popullarisht që nga viti 1998. Ajo ofron zbritje speciale pa kompromentuar cilësinë e shërbimit të saj.

Zbuloni më shumë rreth FatCow

Me kalimin e viteve, FatCow ka shërbyer vazhdimisht ndërmarrje të vogla dhe të mesme me shërbimet e saj të përbashkëta pritëse të përbashkëta. Si një mënyrë për të falënderuar klientët e shumtë të kënaqur për përkrahjen e tyre të vazhdueshme, FatCow po ofron zbritje të mëdha përmes kuponit special të tij prej 3,15 dollarë ndërsa ruan shërbimet me cilësi të lartë. Kjo do t’i lejojë mbajtësit e llogarive të mundshme për një zbritje prej 65% nga çmimi origjinal vetëm për një periudhë të kufizuar. Kjo është një mënyrë e sigurt për ata që të marrin një mendim dhe ide se sa e shkëlqyeshme është FatCow pa paguar çmimin e plotë. Në fund të periudhës, nëse nuk jeni të kënaqur dhe të kënaqur me shërbimet e ofruara nga FatCow që nuk ka të ngjarë, atëherë mund të vendosni të ndaloni abonimin tuaj. Në këtë mënyrë, si konsumator, ju jeni gjithmonë në një situatë të favorshme.

Farë është shpërndarja e përbashkët?

Në mënyrë që ne të kuptojmë plotësisht se si funksionon FatCow, është e rëndësishme të mësosh ose të paktën të marrim një ide mbi atë që është pritja e përbashkët, pasi ky është zakonisht lloji i pritjes së ofruar nga FatCow. Pritja e përbashkët është një lloj pagese ku ka të ngjarë që shumë përdorues do të duhet të ndajnë burimet e një serveri të përbashkët, dhe rrjedhimisht të ndajnë një adresë IP të përbashkët. Më poshtë janë tiparet e hostimit të përbashkët:

Meqenëse shumë përdorues do të duhet të ndajnë burimet e serverit, gjerësia e brezit dhe hapësira në disk mund të jenë të kufizuara. Userdo përdorues ka të drejtë me një sasi të konsiderueshme të këtyre burimeve, por pasi faqja e tij të fillojë të marrë shumë trafik, duke konsumuar shumë burime dhe për pasojë duke prekur përdoruesit e tjerë, mund të jetë se ai do të faturohet në përputhje me rrethanat nga ofruesi me përdorimi i tepërt ose këshillohet transferimi në një shkallë më të lartë.

 • Ideale për operatorët e biznesit të vogël dhe të mesëm
 • Më ekonomike krahasuar me llojin e dedikuar pasi kostoja e një pakete të caktuar ndahet gjithashtu midis përdoruesve.
 • Në varësi të siguruesit të pritjes, disa do t’ju lejojnë të keni fusha të shumta në një llogari të tjerët jo.

Si është FatCow si një ofrues i përbashkët i pritjes?

Që nga prezantimi i saj në 1998 deri më sot, FatCow ka fituar një pozitë të njohur në mesin e një prej ofruesve të pritjes më të mirë në botë. Shumë pronarë të biznesit të vogël dhe të mesëm gjejnë favor në FatCow për shkak të shërbimit të tij cilësor me një çmim të përballueshëm. Këtu janë disa nga arsyet pse shumë po bëhen adhurues të FatCow:

 • Paketat e përbashkëta të pritjes janë të mbështetura me sasi të konsiderueshme të hapësirës në disk dhe gjerësi bandë e nevojshme që faqja juaj të jetë plotësisht funksionale dhe të jetë në gjendje të funksionojë pa probleme.
 • Me serverat e tij të pajisur plotësisht, FatCow do t’ju lejojë të krijoni llogari me email për aq sa dëshironi.
 • Ajo gjithashtu ofron mjete falas për krijimin e faqeve që do t’ju lejojnë të krijoni uebfaqe të shkëlqyera dhe t’ju bëjnë të zgjidhni se si dëshironi që faqja juaj të duket me integrimin e saj të një numri të gjerë të modeleve dhe temave. Me pak fjalë, ju mund ta rregulloni faqen tuaj të internetit sipas markës tuaj për t’i dhënë asaj një pamje dhe pamje unike.
 • Ndërtuesit e dyqaneve të tregtisë elektronike janë në dispozicion që ju të jeni në gjendje të shtoni produkte dhe shërbime në faqen tuaj me qëllim shitjen e tyre.
 • FatCow mban ndërfaqen e tij miqësore për përdoruesit e cila dëshmon se është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe menaxhuar.
 • Garancia e saj për kthimin e parave është e mirë brenda 30 ditëve nga abonimi.
 • Grupi mbështetës i Fatkës është i disponueshëm 24/7 përmes telefonit, bisedës dhe emailit për të argëtuar pyetjet dhe shqetësimet tuaja në lidhje me përvojën tuaj të hostimit.
 • Accountdo llogari FatCow vjen me kredi të marketingut falas me qëllimin për të ndihmuar faqen tuaj të renditet lartë në faqet e rezultateve të kërkimit natyror.
 • Ai gjithashtu ofron rezervë ditor të serverëve që ju bëjnë të mundur rikuperimin e skedarëve të humbur.
 • Metoda e përshtatshme e pagesës përmes integrimit të saj me PayPal.
 • Mbi të gjitha, FatCow ofron shërbime të cilësisë së përbashkët të pritjes me çmime të përballueshme.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me