Idetë e biznesit në internet

ide
27 Lehtë për të filluar Idetë e biznesit në internet

A do të jetë viti 2020 viti që më në fund do të krijoni një biznes fitimprurës në internet?


Keni menduar për të çdo vit. Ju keni kaluar mbi ide të panumërta biznesi në kokën tuaj dhe imagjinoni se si do të ishte jeta juaj nëse mund të hiqni dorë nga puna juaj dhe të gjeneroni para në internet.

Ju mund të udhëtoni botën me lehtësi, të krijoni një mënyrë jetese të rehatshme për veten dhe familjen tuaj dhe të arrini lirinë financiare. Më në fund mund të shpëtonit nga kufizimet e stilit të jetës 9-5 dhe të zotëroni kohën tuaj plotësisht.

Po atëherë, çfarë ndodh? Zakonisht, ju kaloni ca kohë duke marrë parasysh idetë, por në fund të fundit ktheheni përsëri në zonën tuaj të rehatisë.

Të ardhurat e qëndrueshme të punës tuaj të sigurt, lehtësinë për të pasur dikë tjetër t’ju tregojë se çfarë duhet të bëni çdo ditë (në vend që të përpiqeni ta kuptoni atë nga e para), dhe orarin e vazhdueshëm.

Ju i thoni vetes, “E dini çfarë? Këtë vit është pak a shumë i çmendur. Do ta filloj atë biznes në internet vitin e ardhshëm! “

Por “viti tjetër” nuk vjen kurrë.

Ne jemi këtu për t’ju thënë se viti 2020 është viti ku duhet të filloni biznesin tuaj në internet. Ka më shumë mundësi se kurrë, dhe duhet të përfitosh!

Për t’ju ndihmuar të filloni, Do të paraqesim 27 ide në internet të biznesit. Lexoni përmes tyre, shikoni me të cilin lidheni dhe filloni të bëni kërkimet tuaja. Pastaj filloni me një, është që i thjeshtë!

27 “Lehtë Fillimi” Idetë e biznesit në internet

Këtu është lista jonë e 27 ideve të biznesit në internet për vitin 2020:

1. Filloni një Blog dhe Monetarizoni atë

Ne flasim shumë për mënyrën e fillimit të një blog në këtë uebfaqe, dhe për arsye të mirë. Në vitin 2020, është më e lehtë të fillosh një blog se kurrë më parë, dhe blog-u juaj gjithashtu mund të jetë një burim i madh potencial i të ardhurave (nëse e dini se si ta fitoni atë).

Mbani në mend se nuk filloni vetëm një blog dhe prisni që paratë të futen brenda. Ju duhet të krijoni përmbajtje në mënyrë të vazhdueshme, dhe gjithashtu duhet të jetë përmbajtje që edukon, informon ose argëton njerëzit. Me fjalë të tjera, duhet të kap interesin e tyre në një farë mënyre.

Për më tepër, duhet të shesësh diçka përmes blogut. Kjo mund të jetë hapësira e reklamave, produktet, produktet dixhitale, postimet e sponsorizuara, trainimi, ebooks, etj.

Por nëse jeni të gatshëm të vini në punë dhe jeni në të për një kohë të gjatë, bloget mund të jenë jashtëzakonisht fitimprurëse (disa blogerë bëjnë $ 50k në muaj ose më shumë).

Këtu janë disa burime për t’ju ndihmuar të filloni me blogun tuaj të parë:

 • Si të personalizoni Blog WordPress
 • Si të instaloni Blog WordPress në Bluehost
 • Si të rritet trafiku në blog

2. Filloni me Marketingu i Filialeve

Mësoni marketing FilialinMarketingu i Filialeve është në thelb procesi i fitimit të një komisioni duke promovuar produktin e dikujt tjetër.

Ka dy mënyra kryesore që shumica e njerëzve bëjnë marketing në Filialin:

 • Produkte informacioni. Ju promovoni produkte si eBooks, faqet e anëtarësimit, seritë e videove, etj. Ky lloj i marketingut të filialeve mund t’ju fitojë deri në 50% ose më shumë në komision, ka pengesa relativisht të ulëta për hyrje, dhe është e lehtë të gjesh produkte për të promovuar.
 • Partnerët në Amazon. Shumë tregtarë të filialeve kanë sukses me Amazon. Ka fjalë për fjalë miliona produkte për të zgjedhur, dhe mund të jetë mjaft fitimprurës. Për më shumë informacion, mund të shikoni Programi i Associates Amazon.

Shënim i shpejtë anësor: Para se të filloni marketingun e filialeve, ju ndihmon të keni të paktën një njohuri themelore të SEO dhe shkrimin e kopjeve (më shumë mbi secilën nga këto më vonë).

Duke u thënë kështu, ju mund të lexoni disa libra me shkrime dhe të shikoni udhëzuesi fillestar për SEO nga SEO Moz për t’ju ndihmuar të filloni.

3. Vendosni një sit për tregti elektronike

Një nga mënyrat më të mira për të fituar të ardhura në internet është krijimi i një dyqani të tregtisë elektronike. Këtu është faqja plus: nëse përpiqeni të shkoni në rrugën e marketingut të filialeve, tregtarët më të mirë të filialeve janë të përqendruar në 3 kamare kryesore; takim, humbje peshe dhe fitim parash në internet. Do të duhej të garonit me më të mirët, dhe nuk është e lehtë.

Me rrugën e tregtisë elektronike, në shumë tregje, do të garoni kundër njerëzve të biznesit të shkollës së vjetër, të cilët mund ose nuk mund të kenë ndonjë përvojë të marketingut në internet. Shumë prej tyre kanë uebfaqe me duarkryq, të vjetëruara, gjë që ju lë shumë hapësirë ​​për t’u përmirësuar, dhe ju mund të përfitoni nga të metat e tyre.

Ende nuk është e lehtë me asnjë mënyrë. Kërkon punë të palodhur, dhe ju duhet të dalloheni në mesin e qindra mijëra faqeve të internetit të tregtisë elektronike dhe dyqaneve online. Por, duke mbushur një vend unik dhe duke ekzekutuar teknikat e duhura të marketingut, mund ta bëni dyqanin tuaj të e-commerce një sukses fitimprurës.

Këtu janë disa këshilla për t’ju ndihmuar të filloni me dyqanin tuaj të tregtisë elektronike:

 • Gjeni një treg fitimprurës. Bëni ide disa ide, bëni kërkime për fjalen dhe përpiquni të merrni sa më specifike të jetë e mundur. Për shembull, ekziston shumë konkurrencë për shitjen e sërfinave. Por nëse e zvogëloni në raftet e sërfit, mund të keni një shans më të mirë të qëndroni në treg.
 • Pyete veten, “A është produkti i shtrenjtë?” Ka kosto që lidhen me prodhimin, shpërndarjen, shitjen, etj. Nëse produkti juaj nuk është i shtrenjtë (të paktën 50 dollarë ose më shumë), mund të mos ketë ndonjë fitim të mbetur nga koha kur e keni shitur produktin.
 • Pyete veten, “A është produkti në një treg zhvillimi?” Nëse tregu juaj ka kaluar kulmin e tij (d.m.th., tregu VCR) dhe është në ultësirë, ju ndoshta nuk dëshironi të përfshiheni. Në vend të kësaj, ju dëshironi të futeni në një industri që është në ngritje e sipër – kjo është aty ku do të keni potencialin më të madh të fitimit dhe rritjes.
 • Konsideroni ndërtimin e një dyqani Shopify. Shopify është një sistem i ndërtuar për tregtinë elektronike. Me disa njohuri themelore në internet, mund të krijoni një dyqan me pamje shumë të shpejtë, me një investim me kosto të ulët dhe pa ndonjë kodim të nevojshëm. Shopify ka një provë 30-ditore falas, kështu që ju mund të filloni pa shpenzuar një monedhë.

Këtu janë disa burime shtesë për krijimin e një dyqani online të suksesshëm:

 • Si të filloni një dyqan në internet – faqet e internetit faqja.org
 • Podcast Tropikale MBA nga Dan Andrews dhe Ian Schoen

4. Vetë-Publikoni një Libër në Amazon

Botoni një libër në amazonA keni menduar ndonjëherë të shkruani një libër, por nuk e dini ku të filloni? Të gjitha marrëzitë botuese, redaktimet dhe formatizimet, marketing, etj.?

Me Amazon, ju mund të vetë-botoni një libër mjaft lehtë, dhe me të vërtetë të fitoni para nga ai. Ka disa udhëzues të thjeshtë dhe të lirë si p.sh. këtë për t’ju ndihmuar të shkruani librin tuaj DHE që të krijoni të ardhura të qëndrueshme.

Ja salca e fshehtë: Nëse mund të lansoni librin tuaj dhe të merrni disa qindra shitje në javën e parë, Amazon do të marrë përsipër dhe do të fillojë ta promovojë atë për ju. Në këtë mënyrë ju mund të bëni disa para të vërteta nga ajo. Actuallyshtë në të vërtetë më e lehtë sesa tingëllon, por do ta arrijmë atë në një minutë.

Këtu janë disa këshilla për të shkruar një libër:

 • Vlerësoni librin duke u dhënë një studim miqve, një listë emaili dhe / ose faqeve të sondazhit si Pickfu. Duke vërtetuar idenë tuaj përpara se të shkruani librin, do të përmirësoni shanset e njerëzve të gatshëm për të blerë librin tuaj (dhe nuk do të humbni kohën tuaj duke e shkruar atë.)
 • Krijoni një skicë dhe ngjiteni nëse është e mundur.
 • Lini mënjanë të paktën 30 minuta në një orë çdo ditë për të shkruar.
 • Formatoni librin sipas Standardet e Amazon.

Pasi libri të shkruhet dhe të formatohet, mund të drejtoheni te KDP.amazon.com. Hyni me llogarinë tuaj në Amazon, pastaj nën “Krijoni një Titull të Ri”, zgjidhni “Kindle eBook”.

Këtu keni një strategji të mirë për javën e fillimit të librit tuaj (për të marrë 100+ shitje):

 1. Vendosni çmimin në 99 cent për javën e parë.
 2. Drejtoni një promovim 99 përqind me faqet si Libra Buck dhe Robin lexon.
 3. Vendosni një fragment libri në një subreddit përkatës dhe lidheni atë në faqen e librit tuaj në fund.
 4. Postoni 1-2 postime të ftuarve gjatë javës së lansimit që lidhen me faqen tuaj të librit.
 5. Shpërthoni listën tuaj të emailit shumë herë.
 6. Deri në fund të javës, me shpresë, libri juaj ka eklipsuar 5,000 ose 10,000 top renditjet e pagave të përgjithshme. Nga atje, ngrini çmimin në 2,99 $, dhe vazhdoni të rritni çmimin 1 $ në një kohë çdo ditë, derisa të ndalojë shitjen (atëherë, uleni përsëri me një dollar). Kjo do t’ju tregojë çmimin optimal për librin tuaj.

(Këtu është një studim rasti i një libri që e përdori këtë strategji për të filluar me sukses dhe në mënyrë të vazhdueshme të sjellë fitime $ 3 – 4K në muaj.)

5. Krijoni një produkt dixhital ose një kurs

Krijimi i një produkti dixhital ose kursi është i ngjashëm me shkrimin e një ebook. Ju po fitoni para nga ekspertiza juaj duke ua mësuar atë të tjerëve.

Duke u thënë kështu, ju nuk keni përfitimin e Amazon duke promovuar kursin tuaj. Ju duhet të bëni promovimin e vetes përmes faqes tuaj të internetit, listave tuaja të postës elektronike, dhe ndoshta përmes partneriteteve partnere. Ju gjithashtu duhet të krijoni një faqe bindëse të shitjeve që do të bindë vizitorët të blejnë nga ju.

Nëse nuk keni tashmë një audiencë, do të jetë më mirë të reklamoheni së pari në Amazon. Në atë mënyrë, ju mund të vërtetoni idenë tuaj të kursit, të rritni listën tuaj të postës elektronike (thjesht sigurohuni që të keni një zgjedhje të postës elektronike në pjesën e përparme dhe të pasme të librit!), Dhe pak a shumë të krijoni një draft të ashpër të kursit (pasi ai me siguri do të jetë i ngjashëm me librin).

Këtu janë disa burime shtesë për t’ju ndihmuar në krijimin e një kursi në internet:

 • TheRiseToTheTop.com – Uebfaqja e David Siteman Garland që ka ndihmuar mijëra sipërmarrës të fillojnë kurse fitimprurëse në internet.
 • Fito paratë e ekspertizës suaj – Episodet e dobishme nga eksperti i kursit në internet Grant Weherley për t’ju ndihmuar të filloni kursin tuaj të parë në internet.

6. Bëhuni një YouTuber

Videot po bëhen gjithnjë e më të njohura. Nga Instagram dhe Snapchat Stories e deri te videoja në Facebook Live, videot vetëm do të vazhdojnë të rriten. Nëse gjithmonë e keni dashur mendimin për të qenë pas kamerës, tani është koha kur mund të përfitoni.

Nëse do të filloni një vlog dhe do të merrni të ardhura nga reklamat / shitjen e produkteve para audiencës tuaj, apo ndërtimin e një kanali në YouTube për të drejtuar më shumë trafik në faqen tuaj të internetit – 2020 është një kohë e shkëlqyeshme për të filluar.

Jo vetëm që bërja e videos në YouTube do t’ju ndihmojë të tregoni histori më të mira dhe të ofroni përmbajtje më të vlefshme për audiencën tuaj – gjithashtu mund t’ju ndihmojë të merrni mundësi fitimprurëse të të folurit.

Pjesa më e mirë është, madje nuk duhet të dilni dhe të blini një aparat të ri të shtrenjtë – për sa kohë që keni një smartphone me një lente kamer cilësore, mund të filloni të filmoni videon tuaj të parë tani për tani!

7. Filloni zhvillimin e aplikacionit

Aplikacionet celulare po bëhen gjithnjë e më të njohura nga viti. Nëse keni një ide për një aplikacion të lezetshëm, të dobishëm dhe / ose argëtues për një telefon ose një tabletë, kjo mund të jetë mënyra për të shkuar.

Ndihmon të keni disa njohuri për kodifikimin, por nuk është një domosdoshmëri absolute. Ka shumë zhvillues të softuerëve që kërkojnë të bashkëpunojnë me njerëzit për krijimin e aplikacioneve.

Fjala e kujdes: tregu i aplikacioneve është i ngopur tani, prandaj sigurohuni që të vërtetoni aplikacionin tuaj dhe të bëni kërkimin tuaj përpara se të investoni shumë para në idenë tuaj.

Këtu janë disa burime për t’ju ndihmuar në procesin e zhvillimit të aplikacionit:

8. Mësoni Reklamimin në Facebook

Facebook vazhdon të zgjerohet dhe të rritet. Prandaj bizneset po shpenzojnë më shumë në reklamat në Facebook. Por këtu është problemi: shumë biznese të shkollave të vjetra nuk dinë se çfarë po bëjnë kur bëhet fjalë për reklamat në Facebook. Edhe ndërmarrjet më të reja nuk kanë kohën e duhur për të mësuar fletëpalosjet në mënyrë që ata të fitojnë sa më shumë investimet e tyre në reklama në Facebook.

Si pasojë, ata janë në kërkim të specialistëve të reklamave në Facebook që të hapen dhe ta bëjnë atë për ta. Për fat të mirë, kjo është diçka që mund ta mësoni mjaft shpejt. Pasi ta keni bërë këtë, ju mund t’i drejtoheni bizneseve dhe të ofroni për të ndihmuar në krijimin e reklamave fitimprurëse në Facebook.

Këtu janë disa burime të Ad Ad në Facebook nga të cilat mund të mësoni:

9. Mësoni dhe zotëroni SEO

Optimizimi i motorit të kërkimitSEO (Optimizimi i Motorit të Kërkimit) i referohet marrjes së një faqe në internet për t’u renditur më lart për disa “terma kërkimi” në motorët e kërkimit si Google. Kur një faqe në internet renditet më e lartë, ajo merr trafik më të rëndësishëm dhe nga ana tjetër, mund të bëjë më shumë të ardhura.

Kjo është një aftësi tjetër shumë e vlerësuar në botën e marketingut në internet. E thënë kjo, mund të jetë pak e vështirë sepse Google gjithmonë po ndryshon algoritmet e saj. Me të, disa nga rregullat e kërkimit ndryshojnë. Gjithmonë duhet të jesh në avantazhin kryesor, të mësosh dhe të testosh strategji të reja.

Nëse mund të zotëroni SEO, kompanitë gjithmonë do të jenë të gatshme t’ju paguajnë për ndihmën tuaj.

10. Bëhuni një Krijues i Krijuesit

Shkrimi i kopjimit është arti dhe shkenca e fjalëve që japin strategji (qoftë me shkrim ose të folur) që i bëjnë njerëzit të marrin një formë veprimi. Mund të shkojë nga çdo gjë në faqet e shitjeve, në marketing me email, deri në përmbajtje cilësore në blog.

Nëse keni një prirje të natyrshme dhe pasion për të shkruarit, shkrimi i kopjeve mund të jetë bileta juaj për të fituar të ardhura në internet.

Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të arritur lirinë në jetën tuaj. Jo vetëm që shkrimet e kopjeve ju lejojnë të punoni në distancë, por gjithashtu ju lejon të kontrolloni orarin tuaj. Plus, të mësuarit e aftësive në vetvete do t’ju ndihmojë në shumë fusha të biznesit në internet (d.m.th. të ndërtoni një blog, marketing bashkëpunëtor, etj – kur mund të shkruani në një mënyrë bindëse, të gjitha këto bëhen shumë më të lehta!)

11. Trainimi Skype

A keni një ekspertizë me të cilën dëshironi të ndihmoni njerëzit? Atëherë trainimi i Skype mund të jetë një mundësi e mundshme për ju. Në thelb, ju shpresoni në Skype dhe ofroni ndihmë për klientët tuaj stërvitje. Kjo mund të vijë në formën e thirrjeve ditore, javore ose mujore.

Ka trajnerë të Skype për pothuajse gjithçka – trajnerë të jetës, trajnerë shëndetësorë, trajnerë takimesh, etj.

Shënim: Shtë shumë më e lehtë të tregtosh shërbimet e tua stërvitore kur të kesh edhe një blog në temën tënde të stërvitjes.

12. Bleni dhe Flip Domain

Ju keni dëgjuar ndoshta për njerëz që blejnë dhe “rrokullisin” pasuritë e patundshme, apo jo? Ata blejnë një shtëpi me një çmim relativisht të mirë, e rregullojnë atë pak, dhe pastaj e rishitin atë për një fitim të këndshëm.

Shtë e njëjta ide për të blerë dhe fluturuar fusha. Nëse është e juaja domenin e vet, ose nëse po kërkoni të blini sitin e dikujt tjetër dhe ta rrokullisni atë, kjo mund të jetë një burim i mirë i të ardhurave në internet.

Ju mund të përdorni burime si Flippers perandorisë të dyja të blini dhe shesin fushat tuaja.

13. Filloni një Podcast

podcastingNjë podcast mund të jetë një gjenerues i shkëlqyeshëm i të ardhurave.

Ndërsa rriteni podcast-in tuaj, ju mund të ofroni sponsorizime të paguara dhe të shesni produktet dhe shërbimet tuaja. Nëpërmjet podcast, ju do të keni mundësi të fitoni besimin e dëgjuesve tuaj, gjë që i bën ata më shumë të ngjarë të blejnë atë që keni për të ofruar.

14. Dropshipping

Dropshipping është kur krijoni një dyqan në internet për të shitur produktet e njerëzve të tjerë (d.m.th. ju nuk bëni ndonjë nga prodhimet ose transporti). Pastaj, ju merrni një komision për çdo shitje.

Përfitimi këtu është që ju nuk duhet të rrezikoni të blini aksione në një produkt dhe të humbni para nëse nuk shet. Pengesa e hyrjes është më e ulët dhe nuk duhet të investoni gati sa më shumë për të filluar.

Nëse dëshironi të mësoni si të lëshoni, Jepni mënyrën e jetesës së anijeve është një nga burimet më të mira për t’ju ndihmuar të filloni.

15. Këshillim i pavarur Paguaj për Klikim

(Këto janë reklama PPC)

A keni parë ndonjëherë ato reklama të sponsorizuara në krye të rezultateve të kërkimit tuaj në Google? Kjo është reklamimi Paguaj për Klikim (PPC) në veprim.

Shtë një formë e marketingut në internet në të cilën reklamuesit paguajnë një tarifë sa herë që klikohet një nga reklamat e tyre. E thënë thjesht, është një mënyrë për të blerë vizita në faqen tuaj.

Nëse mund ta zotëroni këtë aftësi, mund ta ofroni shërbimin për bizneset e tjera.

16. Shitet produkte në eBay

Shitet ne ebaySigurisht që është një shkollë pak e vjetër, por njerëzit ende fitojnë shumë para eBay. Për të filluar shitjen, mund të bëni diçka të thjeshtë si të drejtoheni në një dyqan lokal veshjesh dhe të blini disa veshje në shitje.

Pastaj, mund ta rendisni në eBay për një çmim më të lartë, dhe nëse ai shet, mund të ri investoni fitimin në më shumë veshje dhe të vazhdoni të fitoni më shumë fitime.

Kërkon një strategji dhe planifikim por sigurisht që është një mënyrë fitimprurëse e biznesit në internet.

17. Bëhuni një Zhvillues i Uebit

Një zhvillues i faqes në internet është dikush që di të ndërtojë një faqe në internet nga poshtë lart. Për ta bërë këtë, duhet të mësoni kodimin, i cili do të marrë kohë dhe punë të vështirë. Por nëse jeni të gatshëm të vini në përpjekje, ai mund të paguajë mjaft mirë.

Këtu janë disa këshilla për të mësuar për të koduar dhe për të filluar me zhvillimin e uebit.

18. Investoni kohën tuaj në modelimin grafik

A keni parë ndonjëherë një faqe të bukur shitjeje ose një dizajn të faqes në internet që vërtetë hedh në ju? Kjo është për shkak të një projektuesi grafik.

Dizajnerët grafikë janë në thelb komunikues vizual. Ata hartojnë faqe në internet, faqet e shitjeve, logot dhe vërtet gjithçka tjetër që duhet të duket e mprehtë.

Për të qenë një dizajner i shkëlqyeshëm i grafikëve, nuk është e nevojshme të jeni të shkëlqyeshëm në vizatim, nuk keni nevojë për një diplomë kolegji dhe nuk keni nevojë të blini një kompjuter të dashur të shtrenjtë. Por duhet të jesh një mendimtar vizual, duhet të specializohesh për diçka dhe patjetër që duhet një portofol.

19. Ndërtoni faqet e Niche

Ideja që qëndron pas një uebfaqe të ngrohtë është të synoni një kamare specifike (për shembull, një lloj specifik fotografie), të renditeni në Google për fjalët kyçe që lidhen me atë ngrohtë, dhe pastaj ta shndërroni atë trafik në fitime përmes ofertave të bashkëpunimit ose përmes shitjes së produkteve tuaja.

Shumë kërkime hyjnë në këtë – duhet të jeni gati për një ngarkesë të madhe pune. Nëse krijoni një sit të ngrohtë, mund t’ju sjellë 500 dollarë shtesë në muaj ose më shumë.

Për lexim të mëtejshëm, shikoni këtë postim nga Sean Ogle: Si të ndërtoni një sit të ngrohtë në 2018 që sjell 500 dollarë në muaj

20. Filloni një biznes Këshillimi

A keni ton njohuri në një fushë specifike? Atëherë mund të keni atë që duhet për të qenë një konsulent shumë i paguar në internet.

Si konsulent, thjesht duhet të aplikoni njohuritë, aftësitë dhe përvojën që keni në një fushë specifike për të ndihmuar klientët të zgjidhin një problem apo çështje që ata kanë në atë fushë.

Për lexim të mëtejshëm, shikoni këtë postim nga USA Today: Si të bëhet një konsulent me shumë paguar

21. Filloni një Grup privat të paguar të Facebook

Një grup privat i paguar në Facebook ju jep mundësinë që të krijoni një komunitet shumë të angazhuar.

Kjo ju jep një vend për të dhënë përmbajtjen tuaj, ju lejon anëtarëve të komunitetit tuaj të bashkëveprojnë me njëri-tjetrin, ju lejon të kufizoni qasjen tek anëtarët e kualifikuar, dhe gjithashtu ju lejon të moderoni dhe kontrolloni grupin.

Shënim: Nëse tashmë keni një uebfaqe dhe një listë emaili, është më e lehtë të krijoni një grup privat të paguar në Facebook, por nuk është një domosdoshmëri absolute.

22. Ndihmoni me gjenerimin e plumbit

Bizneset janë gjithmonë në kërkim të mënyrave për të krijuar rezultate të reja. Mbi të gjitha, udhëheq gjaku i bizneseve.

Kur ndihmoni me gjeneratën e plumbit, ju në thelb luani krijuesin e ndeshjes. Ju e lidhni biznesin me drejtuesit për të cilët ata mund të zgjidhin problemet.

23. Sponzorime në Instagram

A ju pëlqen të bëni fotografi dhe ëndërroni të ndërtoni një Instagram të shkëlqyer në vijim? Ndërsa rriteni në vijim, më shumë mundësi sponsorizimi do të bëhen të disponueshme. Për shembull, nëse llogaria juaj është e përqendruar në palestër, ju mund të jeni në gjendje të sponsorizoni produkte si proteina pluhur, shtesa, etj.

24. Krijoni SaaS (Softuer si Shërbim)

Biznesi SaasGoogle Apps, Dropbox, Leadpages – të gjitha këto janë SAAS.

SAAS është çdo lloj softueri në internet që paguani për të hyrë në të.

Për këtë, së pari duhet të krijoni një ide ideale / të gjeni një shërbim në internet që njerëzit janë të gatshëm të paguajnë për një bazë të vazhdueshme. Sapo ta krijoni, sfida është ta mirëmbani atë, i cili nuk është një detyrë e lehtë. Duke u thënë kështu, mund të jetë mjaft fitimprurëse nëse mund ta bëni atë të funksionojë.

25. Shkrimi teknik

A keni menduar ndonjëherë se kush ka shkruar manualin e udhëzimeve për atë TV të ri? Kjo është puna e shkrimtarëve teknikë.

Nëse keni një dashuri për të shkruar dhe ju pëlqen ana teknike e gjërave, atëherë mund të keni atë që duhet për të qenë një shkrimtar teknik.

Këtu është një burim që mund t’ju ndihmojë të filloni: Fillimi i një biznesi shkrimi teknik nga Gërvishtja

Këtu janë disa site ku mund të gjeni punë:

 • Freelanced.com
 • Upwork.com

26. Të rinisë / Shkruaje Letrën e Kopertinës

Njerëzit gjithmonë do të kërkojnë punë – ata do të kenë nevojë për ndihmë me rinisjet e tyre dhe letrat mbuluese.

Kjo është ajo ku ju mund të hyni dhe t’i ndihmoni ata të krijojnë një rezyme yjore për t’i punësuar.

27. Mbështetje Teknike

Me mbështetjen e teknologjisë në internet, në thelb ju ofroni aftësitë tuaja si një fiksim teknologjik. Ju mund të punoni me kompani më të mëdha apo edhe klientë një-për-një.

Punët e mbështetjes teknike gjithashtu mund të gjenden rregullisht në Upwork.

përfundim

Shtë një vit i ri dhe një shans i ri për ju që të filloni një biznes në internet dhe të krijoni një liri absolute financiare dhe jetese për veten tuaj.

2020 ka të bëjë me të gjitha veprimet. Me këtë listë të madhe të ideve të biznesit në internet, ju keni shumë mundësi për të filluar. Mos prisni më, dhe patjetër, mos e hiqni atë deri vitin tjetër!

Merrni disa ide dhe drejtoni me to – deri në këtë kohë të vitit të ardhshëm, ju shumë mirë mund të keni biznesin tuaj të suksesshëm dhe fitimprurës në internet! Vetëm sigurohuni që të raportoni përsëri këtu dhe na tregoni rezultatet tuaja!

Nëse keni ide të tjera të biznesit në internet që mendoni se ia vlen të përmenden, sigurohuni t’i hidhni ato në komentet më poshtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map