Gjetja e Klientëve të Dizajnit në Ueb


Fillimi i një dizajn të pavarur në internet ose biznesi i zhvillimit nuk është i lehtë.

Kur keni punuar me kohë të plotë, ju përqendroheni në zanatin tuaj; tani duhet të shqetësoheni për gjithçka. Papritur, ju duhet të balanconi librat, të menaxhoni kontratat dhe të kujdeseni për të gjitha gjërat e vogla që dikush tjetër ka bërë për ju. Ata muajt e parë mund të ndjehen mjaft dërrmues.

Ndoshta sfida më e madhe me pavarësinë e pavarur është gjetja e klientëve të rinj dhe shitja e punës suaj. Nëse nuk e keni bërë kurrë më parë, shitjet mund të jenë tepër frikësuese. Por nuk ka pse të jetë.

Në këtë udhëzues, ne do t’ju tregojmë një proces të thjeshtë për të ulur klientët në hartimin dhe zhvillimin e uebit.

Le të zhyten!

1. Ndërtoni një fondacion

Para fillimit të kontaktit të klientit, është e rëndësishme të ndërtoni një prani në internet që demonstron aftësitë tuaja, tregon punën tuaj më të mirë dhe besimtarët krijojnë besim.

Klientët do të shikojnë gjurmën tuaj në internet kur vlerësojnë nëse do t’ju punësojnë, kështu që bërja përshtypje e mirë është thelbësore. Në minimum, ne rekomandojmë hapat e mëposhtëm:

Bleni një Domain dhe Vendosni një Llogari Email

Duke dërguar email nga emri juaj i domain, ju demonstroni legjitimitet ndaj klientëve të ardhshëm. 

Hapi juaj i parë duhet të jetë regjistrimi i një emri domain që tregon në mënyrë të duhur biznesin tuaj. Ne ju rekomandojmë të zgjidhni diçka të thjeshtë; kur dyshoni, përdorni emrin tuaj ose një kombinim të emrit tuaj dhe fjalët kyçe si “dizajn”, “kod” ose “studio” dhe shikoni udhëzuesin tonë në Si të zgjidhni një emër domain. Nëse është e mundur, merrni një domen .com ose .org.

Ndërtoni një sit Portofoli

Hapi juaj i ardhshëm është ndërtimi i një faqe portofoli. Do ta përdorni këtë faqe për të shfaqur punën tuaj.

Faqja juaj mund të jetë e thjeshtë për të filluar. Zgjidhni disa nga projektet tuaja të preferuara, ideale projekte ku keni qenë në gjendje të ofroni një vlerë të konsiderueshme. Nëse nuk keni përvojë pune të mëparshme, projektet demo gjithashtu janë në rregull. WordPress është perfekt për këtë, por mund të përdorni ndonjë ndërtues i faqes në internet gjithashtu.

Instalimi i ri i WordPress-it

Klientët janë në kërkim të stilistëve dhe zhvilluesve që demonstrojnë të menduarit kritik dhe zgjidhjen krijuese të problemeve dhe që i vendosin qëllimet e biznesit sipër estetikës. Prandaj sigurohuni që të tregoni punën tuaj kur përshkruani secilin projekt. Ne ju rekomandojmë të mbuloni sfondin e projektit dhe qëllimet e biznesit, rolin tuaj në ekip, qasjen tuaj ndaj problemit dhe rezultatet e punës suaj.

Profilet e Mia Sociale Polake

Si hap i fundit, është e rëndësishme të lustroni profilet tuaja në LinkedIn, Twitter dhe Facebook.

Ne sugjerojmë të shtoni një lidhje në faqen e internetit të biznesit tuaj për secilën llogari dhe të shkruani një përmbledhje të qartë dhe të shkurtër të shërbimeve tuaja në LinkedIn. Sigurisht, sigurohuni që asnjë prej llogarive tuaja të tregojë ndonjë gjë që klientët mund ta konsiderojnë të papërshtatshëm ose fyes.

2. Gjeni klientë të ardhshëm

Tani që keni ndërtuar një prani të qëndrueshme në internet, është koha për të ndërtuar një tubacion të klientëve të ardhshëm. 

Ka shumë mënyra për të gjetur klientë të ardhshëm, por disa janë më efektiv se të tjerët. Këtu janë kanalet më të zakonshme, dhe si të shfrytëzoni sa më shumë nga secila.

Vende të pavarura tregu

Vende të pavarura si p.sh. UpWork dhe Freelancer.com janë tepër të njohura. Do ditë, mijëra ndërmarrje i përdorin këto faqe për të gjetur dhe punësuar freelancer.

Thënë kështu, këto vende të tregut janë gjithashtu jashtëzakonisht konkurruese. Nëse vendosni të përdorni këto vende të tregut, do të garoni kryesisht për çmimin. Mos harroni, është një lojë me numra. Kur të filloni së pari, prisni të fitoni më pak se 5% të projekteve që ju propozoni.

Kontakti i ftohtë

Kontakti i ftohtë nuk është joshës, por nëse bëhet në mënyrë korrekte, ai mund të jetë tepër i efektshëm, veçanërisht nëse keni zgjedhur një vend specifik. Për shembull, nëse ndërtoni faqe interneti për restorante lokale, arritja e klientëve të ardhshëm metodikisht në LinkedIn është një mënyrë e shkëlqyeshme për të nxitur biznesin.

Ashtu si me çdo largësi, sigurohuni të jeni pozitiv, i sjellshëm dhe këmbëngulës ndërsa shmangni kalimin e vijës për tu bërë telashe. Nëse e ardhmja juaj nuk është përgjigjur pas 3-5 mesazheve, ka të ngjarë që nuk ju interesojnë dhe është koha për të vazhduar më tej.

Bordet e Punës

Shumë borde pune rendisin mundësi të pavarura përveç punës me kohë të plotë. Nëse përdorni borde pune, prisni të kaloni një proces të ngjashëm aplikimi me atë të një pune me kohë të plotë.

Bordi i Pavarur i Punës i AngelList

AngelList dhe Ne punojmë në distancë janë borde pune të njohura që shpesh kanë mundësi të pavarur për krijimin dhe zhvillimin.

Mediat sociale

Media sociale është një medium jashtëzakonisht i nënvlerësuar për gjetjen e roleve të pavarura, veçanërisht pasi që ju mund ta përdorni si një kanal hyrëse ashtu edhe jashtë..

Për të filluar, shkruani postime në lidhje me biznesin tuaj të ri të pavarur në LinkedIn, Twitter dhe Facebook. Mbajini postimet tuaja të thjeshta; njoftoni biznesin tuaj dhe shërbimet që ju ofroni, dhe njoftoni njerëzit se si të kontaktojnë me ju.

Ju gjithashtu mund të përdorni mediat sociale si një kanal dalës, duke kërkuar njerëz që kanë nevojë për shërbimet tuaja dhe duke kontaktuar drejtpërdrejt me ta. Për shembull, kërkimi në Twitter për “projektues të pavarur” jep mijëra mundësi të postuara vetëm në ditën e kaluar.

Rrjeti juaj

Mos harroni për rrjetin tuaj! Edhe nëse nuk mendoni se dini ndonjë klient të ardhshëm, do të habiteni se sa i dobishëm mund të jetë rrjeti juaj.

Afroni tek kolegët e mëparshëm, miqtë dhe familja për t’i njoftuar ata në lidhje me biznesin tuaj të ri dhe pyesni nëse ata njohin dikë me të cilin duhet të kontaktoni. Gjithashtu, pyesni nëse ata njohin pavarësi pune që ofrojnë shërbime plotësuese; për shembull, nëse jeni një projektues, pyesni për zhvilluesit dhe tregtarët. Këta pavarësues shpesh marrin kërkesa për llojin e punës që bëni, kështu që ndërtimi i marrëdhënieve me ta mund të jetë një burim fantastik i punës.

Grupet profesionale

Grupet profesioniste janë një tjetër burim fantastik i udhëheqjeve të pavarura. Kërkoni për grupe të pavarura ⁠ si në fushën tuaj, ashtu edhe në fushat plotësuese —, si dhe për ndonjë industri ose grupe të ngrohta ku klientët tuaj të ardhshëm varen. Grupet Publike Slack dhe takimet lokale mund të jenë vende të shkëlqyera për rrjetin dhe kompanitë që kërkojnë ndihmë të pavarur janë shpesh anëtarë.

Nënkontraktimi i Agjencisë

Agjensitë e mëdha shpesh marrin kërkesa nga klientët që janë shumë të vegjël për ta. Ndërtimi i një marrëdhënie me një nga këto agjenci është një burim fantastik i rezultateve të reja. Shikoni agjencitë në rrjetin tuaj dhe arrijnë të planifikojnë kafe. Pyesni për punën e tejmbushur dhe gjithsesi mund të jeni të dobishëm.

Marketingu i përmbajtjes dhe puna me burim të hapur

Marketingu i përmbajtjes dhe puna me burim të hapur janë mënyra të shkëlqyera për të demonstruar aftësitë tuaja për klientët e ardhshëm. Thënë kështu, këto kanale kërkojnë kohë, kështu që ia vlen të investoni në to nëse jeni të interesuar në të vërtetë për vetë punën dhe dëshironi të jeni të durueshëm.

3. Arrijnë jashtë

Pasi të keni identifikuar klientët e ardhshëm, do të duhet të kontaktoni. Pavarësisht nëse arrini me email, LinkedIn ose ndonjë medium tjetër, do të doni të strukturoni mesazhin tuaj, kështu që ka shumë të ngjarë të merrni një përgjigje.

Mesazhet më të mira në terren ndajnë disa gjëra të përbashkëta:

Komunikimi i Mirë është Personalizuar

Askush nuk i pëlqen të marrë shkronja formale. Kështu që kur të keni arritur klientët, sigurohuni që komunikimet tuaja të mos ndjehen të konservuara.

Po, është në rregull të ripërdorni disa linja të zakonshme, por të merrni kohë për të personalizuar mesazhin tuaj për biznesin e klientit tuaj të ardhshëm. 

Njohja e mirë është e shkurtër 

Njerëzit janë të zënë. Prezantoni veten, shpjegoni pse mendoni se mund ta ndihmoni biznesin e tyre në kushte specifike dhe ta bëni pyetjen. Tre deri në katër fjali është mjaft.

Akses i pavarur në LinkedIn

Prova e mirë shoqërore e levave të afërta

Sa më shpejt që të mundni, përfshini prova socialeThe në formën e emrave të klientëve ose rekomandimeve — në afërsinë tuaj. Perspektivat kanë më shumë të ngjarë të përgjigjen kur ndjehen të qetë se po flasin me dikë që është duke punuar me klientë si ata.

Qasja e mirë është e drejtpërdrejtë

Mbyllni mesazhin tuaj me një drejtpërdrejtë pyet për një bisedë vijuese. Bëni hapin tjetër të qartë dhe të lehtë për tu marrë. “A keni 15 minuta më vonë këtë javë për të diskutuar këtë mundësi?” është e thjeshtë dhe efektive.

4. Kualifikoni drejtimet tuaja

Jo të gjithë klientët janë krijuar të barabartë. Disa bëhen klientë fitimprurës, të tjerët asnjëherë nuk mbyllen, dhe të tjerët akoma ju gjakosin të thatë, duke u përpjekur vazhdimisht të ndryshoni fushën e një projekti, të zgjasni afatin kohor ose të vononi pagesën.

Për të maksimizuar përfitimin dhe për të zvogëluar dhimbjen e kokës në të ardhmen, është e rëndësishme të kualifikohen perspektivat tuaja përpara. Në bisedën tuaj të parë, ju doni të mësoni disa pjesë kryesore të informacionit.

Cilat janë qëllimet e tyre të biznesit?

Gjatë bisedave fillestare, klienti juaj ka të ngjarë të përqendrohet në hollësinë e projektit të tyre të veçantë. Ndoshta ata dëshirojnë që ju të hartoni një faqe në internet ose të ndërtoni një temë të Shopify. Sido që të jetë, ata ka të ngjarë të përqendrohen në veçori.

Shtë e natyrshme të filloni duke bërë pyetje në lidhje me kërkesat e ndryshme që ato përshkruajnë. Whatfarë funksionaliteti u duhen? Si duhet të duket navigacioni?

Rezistoni ndaj këtij tundimi.

Ndërsa është e rëndësishme të kuptoni fushën e projektit, duhet ta kuptoni motivimi prapa projektit së pari. A dëshirojnë të rrisin shitjet? A shpresojnë të ulin kostot operative? Me sa?

Ky informacion është një nga çelësat për hartimin e një propozimi të suksesshëm, dhe gjithashtu do të ndihmojë në informimin e diskutimit tuaj rreth fushës dhe veçorive. Nëse qëllimi themelor i një klienti është rritja e shitjeve, ndonjë karakteristikë që nuk drejton shitjet nuk ka gjasa t’i motivojë ato.

Po aq e rëndësishme, klientët, motivimet e të cilëve janë të paqarta janë zakonisht ata që ndryshojnë fushëveprimin shpesh, përqendrohen në çmim mbi cilësinë dhe janë përgjithësisht të dhimbshëm për të punuar me të. Nëse një klient nuk mund të artikulojë qartë ose të përcaktojë sasinë e qëllimeve të biznesit të tij, mund të jetë më së miri që të hedh poshtë projektin.

Cilat janë Metrikat kryesore të biznesit të Klientit?

Pasi të kuptoni qëllimet e klientit, është e rëndësishme të zhyteni në nuancë.

Nëse një klient dëshiron që ju të ridizajnoni faqen e tyre të internetit për të rritur shitjet, atëherë të fitoni një kuptim të matjeve që drejtojnë ato shitje value vlera mesatare e një shitje është sot, shkalla e konvertimit aktual të faqes së internetit, sa vizitorë merr faqja në muaj është vendimtar.

Duke i kërkuar këto detaje përpara, ju i tregoni klientit se jeni përqendruar në rezultatet e biznesit, jo vetëm në estetikë dhe mund të merrni informacione të vlefshme që do t’ju ndihmojnë të krijoni një hap imponues.

Farë është Afati kohor?

Vetëm sepse një klient duket i ngazëllyer për diçka nuk do të thotë se ata janë të gatshëm për të blerë. 

Kualifikoni drejtimet tuaja duke i pyetur ata se çfarë është afati kohor i tyre. Nëse nuk planifikojnë të fillojnë brenda disa javëve në vazhdim, rregulloni pritjet tuaja – dhe përpjekjen që keni futur – në përputhje me rrethanat. Disa nga këta klientë do të mbyllen përfundimisht, të tjerët janë thjesht blerje me dritare.

Kush është Krijuesi i Vendimeve?

Shpesh personi me të cilin takoheni së pari nuk është personi që në të vërtetë mund t’ju shkruaj një çek. Shtë më së miri të dini se kush ka autoritetin përfundimtar të vendimmarrjes, në mënyrë që të mund të merrni informacionet dhe reagimet e tyre në fillim. Jini të kujdesshëm në situatat kur nuk ka ndonjë vendimmarrës të qartë ose ku detyroheni të punoni me një përfaqësues.

A mund të ju japin juve?

Përgatitja e një propozimi kërkon kohë dhe përpjekje. Mos e humbni atë duke e vlerësuar çmimin. Në vend të kësaj, përpiquni të matni buxhetin përpara. 

Ju mund ta bëni këtë në disa mënyra të ndryshme, por opsioni më i mirë është zakonisht të kërkoni direkt. Provoni diçka si:

Kam parë projekte si kjo të shkojnë deri në 2,000 dollarë dhe kam parë që ato shkojnë për 20,000 dollarë. Vërtetë varet nga tiparet që po kërkoni dhe nga vlera themelore që ato nxisin për biznesin tuaj. A keni një kuptim se cili është buxheti juaj, kështu që unë mund të përshtat propozimin tim në përputhje me rrethanat?

Disa klientë janë qartë të kujdesshëm për të dhënë vullnetarisht këtë informacion; ata mendojnë se duke ndarë buxhetin e tyre me ju ata heqin dorë nga bartja e negociatave.

Nëse ndesheni me këtë shqetësim, thjesht sqaroni përsëri që ju mund ta përshtatni projektin për nevojat e tyre duke zgjeruar ose ngushtuar qëllimin, por që gjëja e fundit që dëshironi të bëni është krijimi i një propozimi që nuk do të funksionojë për arsye buxhetore. Në mënyrë tipike, të paktën do të merrni një gamë që mund të gjeni.

5. Përsosni katranin tuaj

Ju jeni fiksuar me zanatin tuaj, dhe me të drejtë. Por klienti juaj kujdeset për biznesin e tyre. Ata duan më shumë sesa thjesht një uebfaqe të bukur, një aplikacion të dizajnuar mirë ose një projekt të koduar mirë. 

Të shkruash një hap të përsosur do të thotë të flasësh për nevojat e biznesit të tyre, kështu që pikat më të mira ndjekin një strukturë të thjeshtë që i vë nevojat e klientit, sesa qëllimit të projektit, së pari:

Përshkruaj dhimbjen

dhimbje është arsyeja pse klienti juaj është këtu sot. Përshkruani sfidën e biznesit me të cilin përballen, si po dëmton biznesin e tyre dhe pse duhet të rregullohet.

Për shembull:

Biznesi i widget Acme po rritet me shpejtësi, dhe kompanisë i duhet një platformë moderne e shitjeve për të trajtuar këtë kërkesë. Uebfaqja e tanishme Acme ka një larmi çështjesh të projektimit dhe performancës që bëjnë që Acme të humbasë shitjet për konkurrentët. Aktualisht, niveli i konvertimit i Acme është më pak se gjysma e mesatares së industrisë. Uebfaqja gjithashtu krijon një numër të dhimbjeve operative të lidhura me mbledhjen e informacionit kryesor për porositë e klientit, duke detyruar stafin e operacioneve Acme që të kontrollojnë dyfish çdo porosi me dorë, gjë që rezulton në mbi 400 orë njeriu të produktivitetit të humbur në muaj.

Kjo pjesë kujton perspektivën tuaj për problemin e biznesit me të cilin përballen dhe demonstron se ju e kuptoni se sa e rëndësishme është zgjidhja e kësaj sfide.

Përshkruani ëndrrën

ëndërr është aty ku klienti juaj dëshiron të jetë; është gjendja e ardhshme ku dhimbja e tyre është fikse dhe gjithçka po funksionon mirë. Përshkruani gjendjen e ardhshme të biznesit duke përdorur matjet që keni mbledhur gjatë fazës së kualifikimit:

Acme po mendon të ridizajnojë faqen e saj të internetit me shpresën për adresimin e këtyre çështjeve dhe rritjen e shitjeve. Meqenëse vlera mesatare e jetës së një klienti Acme është mbi 500 dollarë, madje edhe një rritje e vogël në normën e konvertimit prej 10% do të ishte me vlerë mbi 250,000 dollarë në muaj për kompaninë. Duke thjeshtuar mbledhjen e të dhënave, uebfaqja e re mund të eleminojë plotësisht çështjet e produktivitetit që lidhen me urdhërat e kontrollit të dyfishtë, duke lejuar stafin e shitjeve të përqëndrohen në klientët e tij më të mëdhenj dhe më të rëndësishëm.

Përshkrimi i gjendjes së ardhshme të biznesit forcon më tej që ju e kuptoni arsyen e vërtetë të projektit. Duke përshkruar atë të ardhme në terma monetarë, ju siguroni të keni vëmendjen e perspektivës suaj.

Përshkruani Fiksin

fix është mishi i projektit. Theshtë tiparet që do të krijoni dhe zgjidhja që do të jepni. Përshkruani si dorëzuesit kryesorë ashtu edhe metodologjinë që do të merrni për të siguruar që ato dorëzime gjenerojnë suksesin që i duhet klientit tuaj.

Me qëllimin përfundimtar për të ndihmuar Acme të shtojë shitjet dhe të zvogëlojë shpenzimet operative, unë propozoj aktivitetet e mëposhtme …

Shpjegoni përshtatjen tuaj

Kjo pjesë është e rëndësishme. Shpjegoni pse jeni më i përshtatshmi për këtë projekt, duke përdorur shembuj të punës së kaluar, dëshmi të klientit ose ndonjë gjë tjetër që mund të mendoni. Ju dëshironi të mendoni për perspektivën tuaj, “wow, ne duhet ta marrim këtë djalë!”

Gjatë karrierës time, unë kam punuar në qindra projekte të projektimit dhe marketingut në internet si ky; klientët aktual dhe të mëparshëm përfshijnë Apple, Microsoft dhe Netflix

Bëni pyetjen

Në pjesën e fundit, përshkruani çmimet dhe afatin kohor dhe kërkoni shitjen. Nëse keni mundësi të shumta të projektit, sqaroni secilën në detaje.

Bazuar në detajet e mësipërme, unë kam bashkuar tre mundësi për shqyrtimin tuaj …

Duke ndjekur këtë strukturë, ju mund të krijoni një propozim bindës që rrit ndjeshëm shanset tuaja për të fituar biznesin e klientit tuaj.

6. Mbyllni marrëveshjen

Ju keni dërguar propozimin tuaj, por mos prisni që marrëveshja juaj të mbyllet menjëherë. Ka disa hapa që do të duhet të ndërmarrësh për të lëvizur shitjen tuaj përgjatë vijës së mbarimit.

Kur dhe si të ndiqni

Nëse klienti juaj nuk përgjigjet brenda tre deri në katër ditë nga marrja e propozimit tuaj, është mirë të ndiqeni. Ofroni të flisni në telefon për t’iu përgjigjur pyetjeve ose diskutoni fushëveprimin. Nëse mund të thuani me kaq besueshmëri, përmendni që orari juaj po plotësohet me projekte të tjera dhe dëshironi të siguroni që të rezervoni një vend të caktuar për ta. 

Kjo zakonisht merr një përgjigje brenda një ose dy ditë, por nëse ende nuk keni dëgjuar përsëri pas 3-5 ditëve të tjera, arrijnë përsëri. Thuajse gjithmonë do të dëgjoni përsëri një mënyrë ose tjetrën në këtë pikë.

Përcjellja e propozimit në Gmail

Trajtimi i Negociatave dhe Pushback

Disa klientë u pëlqen të negociojnë, kështu që është më mirë të përgatiten. 

Në përgjithësi, ne rekomandojmë së pari të negocioni për fushën. Nëse një klient dëshiron që të ulni tarifën tuaj, keni disa karakteristika ose pjesë të punës që mund të eliminoni nga projekti për të akomoduar këtë kërkesë.

Si zgjidhje e fundit, mund të konsideroni uljen e nivelit tuaj ndërsa lini qëllimin të paprekur, por sigurohuni që të hyni në bisedë me një çmim që nuk do të shkoni më poshtë. Ka pak pikë për të ndërmarrë një projekt që nuk mund ta realizosh me fitim.

Dokumentimi i Marrëveshjes

Pasi të keni rënë dakord me kushtet e gjera të projektit, do të duhet të përgatisni disa dokumente për të nënshkruar marrëveshjen. Ne rekomandojmë krijimin e një Marrëveshja e Shërbimeve Master për të përdorur me çdo klient dhe përgatitjen e një Deklarata e punës për secilin projekt specifik.

7. Ndërtoni një biznes të Qëndrueshëm

Pasi të keni mbyllur marrëveshjen, përpjekjet tuaja për zhvillimin e biznesit nuk duhet të ndalen. Klientët ekzistues janë deri më tani burimi më i mirë për punën e ardhshme. Referencat dhe mbajtësit e mbajtjes janë dy mënyra të shkëlqyera për të nxitur marrëdhëniet ekzistuese për të ndërtuar një biznes të qëndrueshëm.

Marrja e referencave

Pasi të keni përfunduar projektin — ose disa javë brenda, nëse është një projekt afatgjatë – kërkoni klientin tuaj për ndonjë feedback. Si po ndjehen ata për projektin? A janë ata të kënaqur me rezultatet dhe stilin tuaj të punës?

Duke supozuar se klienti është i lumtur, kërkoni një kërkesë. Kjo është zakonisht më e efektshmja nëse zbuloni përpara në LinkedIn dhe zgjidhni disa njerëz specifikë që klienti juaj i njeh dhe kujt mund t’ju prezantojnë. Përndryshe, konsideroni të kërkoni një rekomandim me shkrim në LinkedIn.

Shitja e mbajtësve

Për shumë klientë, një projekt i plotë është vetëm fillimi i udhëtimit. 

Uebfaqeve kanë nevojë për përmbajtje të re, optimizim të normës së konvertimit, mirëmbajtje dhe rezervë të vazhdueshëm. Aplikacionet celulare duhet të mbështesin pajisjet e fundit. Dhe pothuajse shumë, çdo projekt nën diell ka nevojë për një lloj azhurnimi çdo herë në një kohë.

Mbajtësit mund të jenë një mënyrë e shkëlqyeshme për freelancer që të fitojnë para nga këto nevoja. Për një tarifë mujore, mund të siguroni azhurnime të vazhdueshme, të siguroheni nga problemet e mirëmbajtjes me një plan mbështetje, ose të jepni këshilla për analiza dhe performanca.

Ndërsa ka shumë mënyra për të strukturuar mbajtëset, marrëveshjet mbajtëse më fitimprurëse ofroni shërbime të prodhuara sesa copëza të kohës suaj.

Vetëm Filloni

Siç kemi parë, shitja e projekteve të projektimit dhe zhvillimit të uebit nuk duhet të jetë e vështirë. Keyelësi i vërtetë është thjesht të filloni dhe të vazhdoni të praktikoni.

Nëse ndiqni hapat e mësipërm, nuk do të varet asnjëherë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me