Garancia e kthimit të parave të InMotion (detaje)

Farë do të thotë garancia për kthimin e parave?

Si një mënyrë për të provuar për klientët e tyre që kompania mund të sigurojë një shërbim të garantuar të kënaqësisë së pritjes, kompanitë pritëse ofrojnë garanci për kthimin e parave si një “lidhje besimi” për klientët e tyre. Në të vërtetë, kjo garanci është një nga strategjitë e marketingut të përdorura nga shumica e kompanive, veçanërisht ato që shesin shërbimet e tyre për klientët. Garancia e kthimit të parave, e quajtur më saktë si “garancia e kënaqësisë”, është menduar si një vulë e kënaqësisë së klientit dhe premtim për ofrimin e shërbimit cilësor. Në thelb do të thotë që kompania siguron klientin që ai do të marrë shërbim me cilësi të lartë dhe kënaqësi totale të shërbimit, ose përndryshe ata do t’i kthejnë paratë tuaja.


Garancitë për kthimin e parave ndryshojnë nga një kompani në kompani, disa prej tyre ofrojnë një garanci të ulët 15-ditore të kthimit të parave deri në një garanci të kthimit të parave 90-ditore. Kjo garanci do të bëhet e zbatueshme, kur për çfarëdo arsye, klienti anulon pajtimin e tij me kompaninë pritëse përpara skadimit të periudhës së parashikuar në marrëveshje. Kjo nuk do të thotë, megjithatë, se klienti nuk do të marrë asgjë nga kompania kur anulimi ndodh pas periudhës së garantuar të kthimit të parave, pasi disa kompani gjithashtu pranojnë të rimbursojnë klientët e tyre një shumë të vlerësuar në varësi të kohëzgjatjes së kohës së kaluar anulimi hyri në fuqi.

Farë duhet të di për Garancinë e Kthimit të Parave të InMotion?

Pritja e InMotion ofron një garanci 90-ditore të Kthimit të Parave për të gjitha shërbimet e tyre të pritjes. Kjo është mënyra e kompanisë për të siguruar klientët e tyre që kompania është e sigurt se mund të ofrojë një shërbim të garantuar me cilësi të lartë, të kënaqur për klientët e tyre. Kjo garanci do të thotë që, për çfarëdo arsye, klienti vendos të anulojë pajtimin e tij të pritjes me InMotion para se të mbarojë periudha 90 ditore, kompania do të rimbursojë klientin në mënyrë të plotë për shumën e shërbimit të pritjes, pa pyetje..
Megjithëse klientët kanë të gjithë të drejtën të anulojnë llogarinë e tyre të strehimit në çdo kohë që ata dëshirojnë, nuk do të thotë se ju jeni gjithashtu të lirë ta bëni atë sipas dëshirave dhe nevojave tuaja. Siç përcaktohet në Kushtet e Shërbimit, megjithëse klienti mund të anulojë llogarinë e tij në çdo kohë, politika e anulimit e ka bërë të qartë që klienti mund ta bëjë këtë “me njoftimin e duhur për kompaninë, para përfundimit të afatit fillestar ose ndonjë termi pas kësaj. “(Kushtet e Shërbimit, Marrëveshja e Përdoruesit 2.c).
Përfshirë gjithashtu në Kushtet e Shërbimit, Marrëveshja e Përdoruesit 2.c.i-iii, që, një, klienti është i detyruar të paguajë të gjitha tarifat dhe tarifat e mbledhura para periudhës kur anulimi hyn në fuqi; dy, që kompania mund, por nuk është e detyruar të paguajë ose të rimbursojë klientin për të gjitha tarifat e parapaguara për shërbimet themelore të pritjes për muajt e plotë që kanë mbetur pasi të jetë bërë anulimi dhe tre, që klienti është i detyruar të paguajë plotësisht për të gjitha shërbimet e tjera, përveç tarifës bazë të pritjes, për çdo muaj të afatit të mbetur.
Anulimi zakonisht do të hyjë në fuqi 30 ditë pas njoftimit të duhur për anulimin, formulari zyrtar i kërkesës për anulim do të jetë marrë nga kompania.

Isfarë kuptohet me garancinë 90-ditore të Kthimit të Parave të InMotion?

Garancia 90-ditore e Kthimit të Parave të InMotion është garancia për një rimbursim të plotë të të gjitha tarifave që paguhet nga klienti në lidhje me shërbimin e pritjes para 90 ditëve pasi filloi Afati Fillestar të ketë përfunduar. Sidoqoftë, termi “kthim i plotë” nuk do të thotë se përfshin tarifa të paguara që nuk janë të lidhura me shërbimin themelor të pritjes dhe konsiderohet i pakthyeshëm. Kjo është ajo që kuptohet me shprehjen “në lidhje me shërbimin pritës”. Këto shërbime të pakthyeshme janë, por nuk kufizohen vetëm në:

 Emrat e Domainave Falas:

 •  Nëse klienti ka regjistruar ndonjë emër domaini nën promovimin “Domain Name Free” gjatë procesit të regjistrimit, rimbursimit do të zbritet një shumë prej 11,99 $ në vit plus një tarifë administrative 5 $. Megjithatë, klienti duhet të ruajë pronësinë dhe kontrollin e emrit të tij të domain.
 •  Klientët që kanë blerë një adresë IP të Dedikuar, do të kthehen me një normë të çmuar, që do të thotë që shuma që do të kthehet do të bazohet në periudhën e kaluar midis datës së regjistrimit dhe datës së anulimit dhe kushteve të shërbimit..
 •  Pagesa të tjera të pakthyeshme si shuma e paguar për Shërbimet SSL dhe Privatësia e Domainit.

Shouldfarë duhet të ndodhë nëse anuloj llogarinë time InMotion pasi të ketë mbaruar periudha 90 ditore?

Nëse dhe kur anullimi do të ketë pas mbarimit të periudhës 90-ditore, klientët do të kthehen, duke iu nënshtruar kushteve të mëposhtme:

 •  Klienti do të marrë një rimbursim të vlerësuar pro për tarifat e paguara në lidhje me shërbimin pritës, duke iu nënshtruar zbritjes prej $ 11,99 për emër të domain nëse klienti ka regjistruar një emër domaini nën promonën “Domain Name Free”.
 •  Klientit nuk do t’i kthehen tarifat e paguara për tarifat e pakthyeshme;
 •  Klientit nuk do t’i kthehen tarifat e konfigurimit, të cilat automatikisht bëhen të pakthyeshme pas 90 ditësh kalendarike.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map