Garancia e kthimit të parave BlueHost (detaje)

Shumë kompani të mbajtjes së faqes në internet ofrojnë një garanci për kthimin e parave, por kur përpiqeni të merrni paratë tuaja mbrapa, ata ju veshin me shërbim të tmerrshëm të klientit dhe pafundësi me përgjigje të ngadaltë ndaj kërkesave tuaja të mbështetjes dhe thirrjeve telefonike.


Ju meritoni shumë më mirë se kaq! Në fund të fundit, ju jeni një klient pagues, duke vendosur besimin tuaj tek ata në këmbim të përvojës cilësore të pritjes që ata premtojnë.

Kjo është arsyeja pse unë ende hulumtoj, provoj dhe shqyrtoj kompanitë pritëse në këtë faqe, WebHostingPlanGuide.

Fatmirësisht, ka shumë kompani që me të vërtetë e respektojnë garancinë e kthimit të parave dhe do të kthejnë paratë tuaja në kohë në rast se nuk jeni të kënaqur me shërbimin e tyre. BlueHost është një prej tyre.

Me BlueHost, mund të anuloni llogarinë tuaj në çdo kohë për rimbursim. Nëse pas 30 ditëve të para, ata bëjnë një rimbursim të çmuar për numrin e muajve që nuk i keni përdorur.

Nëse nuk keni ende një llogari BlueHost, shkoni te www.BlueHost.com dhe klikoni në butonin “filloni tani”. Nëse përdorni këtë lidhje, do të merrni çmimin më të ulët dhe një domain falas.

Nëse nuk jeni ende të gatshëm të zgjidhni një host, mund të dëshironi të krahasoni zgjedhjet tona më të mira ose të provoni kuizin e pritjes për të marrë një rekomandim të personalizuar për pritjen.

Si funksionon garancia e BlueHost?

Siç u përmend më herët, kënaqësia e klientit është përparësia kryesore e BlueHost dhe ata kanë besim se do të jeni të kënaqur me shërbimet e tyre. Por nëse provoni shërbimet e tyre dhe zbuloni se ato nuk plotësojnë sa duhet nevojat tuaja, mund të anuloni llogarinë tuaj në çdo kohë për një rimbursim, duke marrë parasysh sa vijon:

 • Do të merrni një rimbursim të plotë nëse anuloni llogarinë tuaj BlueHost brenda 30 ditëve.
 • Do të merrni një rimbursim të prirë për pjesën e mbetur të afatit tuaj të pritjes nëse anuloni pas 30 ditësh.
 • Tarifa e domain është e pakthyeshme nëse regjistroheni në BlueHost dhe regjistroheni një domain. Kjo është për të mbuluar kostot e BlueHost, si dhe për të siguruar që nuk do ta humbni emrin e domain. Ju jeni i lirë të transferoni fushën tuaj pas periudhave të kërkuara të bllokimit ose thjesht mund ta tregoni atë diku tjetër, në varësi të preferencës tuaj.
 • Garancia për kthimin e parave të BlueHost vlen për të gjitha planet e tyre të pritjes, por nuk është e zbatueshme për shumicën e produkteve shtesë, si fushat.

Një garanci për kthimin e parave është një nga faktorët më të rëndësishëm që duhet të merrni parasysh kur zgjidhni një ofrues të një web hosting. Ajo vjen si një avantazh i madh për ata që janë ende të pasigurt për një host në internet dhe thjesht duan të provojnë së pari ujërat. Kompanitë e mbajtjes së faqes në internet me garanci për kthimin e parave shpesh preferohen nga klientët pasi u jep atyre një siguri se paratë e tyre nuk do të shkojnë në një humbje të plotë.

Kufizimet / Rregullat / përcaktimet që duhet të dini rreth së pari:

Kur kërkoni një rimbursim, dijeni se do të ketë disa kufizime dhe kushte të tjera. Por këto terma janë të arsyeshme, kështu që nuk është e nevojshme të shqetësoheni për to. Këtu janë detaje të tjera të rëndësishme që duhet të dini rreth garancisë së kthimit të parave të BlueHost:

 • Garancia për kthimin e parave të BlueHost vlen vetëm për mbajtjen në internet. Tarifat e tjera që lidhen me çertifikatat SSL, Paketën SEO, emrat e domain ose intimitetin e domain nuk janë të mbuluara.
 • Ju mund të merrni një rimbursim të plotë të parave tuaja nëse anuloni llogarinë tuaj brenda tre ditëve të para të regjistrimit. Ju mund të kërkoni kthimin e plotë të të gjitha tarifave. Nëse dëshironi të mbani domain të regjistruar në llogarinë tuaj, do t’ju paguhen 14,99 $.
 • Do të paguani tarifën për emrin e domain pas tre ditëve të para të regjistrimit.
 • Konsumatorët mund të anulojnë shërbimet në çdo kohë.
 • Ju nuk mund të kërkoni një rimbursim nëse në faqen tuaj të internetit ka përdorur ndonjë veprim të ndaluar në BlueHost. Këto akte përfshijnë marrëzinë, shkeljen e të drejtave të pronësisë intelektuale, marrëzinë, shkeljen e konfidencialitetit, hakimin dhe të tjerët..
 • Llogaria juaj e BlueHost nuk ka ndonjë angazhim afat, asnjë tarifë të fshehur ose gjobitje për përfundimin e hershëm të mandatit tuaj.

Si mund ta anuloj abonimin tim BlueHost?

Anulimi i pajtimit tuaj në BlueHost është i thjeshtë dhe i lehtë. Ju duhet vetëm të dërgoni kërkesën tuaj të përfundimit në [email protected] Ju gjithashtu mund të kontaktoni stafin e tyre përmes numrit vijues: (888) 401-4678. Ju gjithashtu mund t’i arrini ato përmes bisedës live. Kjo kërkesë mund të kërkojë një verifikim të pronësisë tuaj të llogarisë që po anuloni.

Ju mund të anuloni llogarinë tuaj në periudha të ndryshme. BlueHost siguron procese të ndryshme të rimbursimit për periudha të ndryshme anullimi.

 • Përfundimi i pajtimit brenda 3 ditëve nga regjistrimi fillestar. Nëse zgjidhni këtë mundësi, mund të merrni një rimbursim të plotë të parave tuaja. Kjo nuk është përfshirëse e tarifave të tjera të paguara me shërbime të pakthyeshme. Por pasi BlueHost ofron emrin e domain falas, klientët mund të zgjedhin të ruajnë pronësinë ndaj tij me një tarifë shtesë prej 14,99 $.
 • Përfundimi i pajtimit pas 3 ditësh, por para 30 ditësh nga regjistrimi fillestar. Ju ende mund të rimbursoni të gjitha paratë tuaja me këtë opsion. Por, ndryshe nga opsioni i parë, tani është e detyrueshme që të mbani pronësinë e emrit të domain-it tuaj. Kjo do të thotë që ju duhet të paguani 14,99 $.
 • Përfundimi i pajtimit pas 30 ditësh nga regjistrimi fillestar. Kjo garanci për kthimin e parave lejon klientët të anulojnë llogarinë e tyre të hostimit në çdo kohë. Konsumatorët mund të marrin një kthim prorated vetëm nëse anulojnë llogarinë e tyre pas 30 ditësh. Kjo rimbursim është ende ekskluzive e tarifave të tjera të pakthyeshme dhe pagesa për emrin e domain.

Apo ndoshta do të keni më shumë mundësi të keni mundësi pagese mujore? Mimi është pothuajse dyfishi i asaj që keni paguar nëse keni 12 muaj para, por HostGator ofron një mundësi për muaj për muaj.

Duhet pagesa mujore?

Shumica e kompanive pritëse (përfshirë BlueHost) ju detyrojnë të paguani për 1 vit ose më shumë para.

Ju mund të minimizoni kostot dhe rrezikun tuaj financiar duke zgjedhur një ofrues të pritjes i cili është mjaft i sigurt në shërbimet e tyre për t’ju ofruar një mundësi pagese nga muaji në muaj. HostGator ofron mundësi pagese nga muaji në muaj për të gjitha planet e tyre, dhe të gjitha planet vijnë me një garanci prej 45 ditësh për kthimin e parave.

Plus, ju mund të përdorni kodin kupon BUILDPATH për të marrë 60% zbritje nga çdo plan pritjeje nga HostGator sot!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map