Fletë Cheat Bootstrap


Nëse planifikoni të vini disa aftësi për kodim, Bootstrap 4 është një zgjedhje solide!

Përse?

Sepse është standardi i artë i zhvillimit të përparme:

  • Bootstrap ka klasa të integruara, do të thotë që nuk duhet të kodoni shumicën e elementeve nga e para
  • ’Shtë me burim të hapur dhe ka mbështetje të madhe të komunitetit
  • Plus, është jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe mund të përdoret për të krijuar çdo lloj uebsajti në asnjë kohë.

Nëse jeni gati të rrokullisni, shkarkoni PDF-në tonë falas.

Contents

Versioni PDF i Sheet Cheat Bootstrap

Et Fletë Cheat Bootstrap (Shkarkoni PDF)

Versioni Infographic i Sheets Cheat Bootstrap (PNG)

�� Fletë Cheat Bootstrap (Shkarkoni PNG)

Fletë Cheat Bootstrap

Fletë Cheat Bootstrap

Isfarë është Bootstrap?

Bootstrap 4 është një kornizë popullore për zhvillimin e faqes së internetit të përparme.

Kryesisht, është një dizajn i parë celular CSS dhe përfshin si modele CSS dhe JavaScript për gjëra të tilla si format, butonat, navigacioni, typografia, pikat e dala, popovers, modale dhe carousels, së bashku me elementë të tjerë të ndërfaqes. Por mos e keqkuptoni atë: Bootstrap gjithashtu ofron shumë hapësirë ​​për personalizim dhe mund ta përdorni për të koduar çdo lloj uebsajti.

Ju mund të shikoni dokumentacionin e plotë në faqja zyrtare e Bootstrap.

Përbërësit kryesorë të procesit

Bootstrap.css

Kjo është paketa themelore e Bootstrap që do t’ju duhet Shkarko. CSS është një gjuhë stili për informacion statik.

Bootstrap.js

Një bibliotekë JavaScript / jQuery është ajo që fuqizon përbërës të caktuar të Bootstrap si animacion, lëvizje dhe ndërveprim.

  

Glyphicons

Glyphs janë simbole elementare me tipografi, siç është simboli Pound English (£). Bootstrap ka një listë të madhe të ikonave të glyph të ngulitura që janë në dispozicion falas.

Elementet e kodit burimor të fillimit

Shkarkimi i kodit burimor Bootstrap përfshin asetet e para-komponuara CSS, JavaScript dhe font, së bashku me burimin më pak, JavaScript dhe dokumentacionin.

  • më pak / – një fletë e stilit paraprak për CSS që eliminon detyrat e kodimit të përsëritura
  • SASS / – një version më i ri i paraprakut që është më i popullarizuar
  • js / – thjesht i referohet kodit burimor JavaScript, i cili lejon të funksionojnë përbërësit e Bootstrap
  • fonts / – këto janë shkronja ikonash që vijnë me shkarkimin
  • / Dist – një dosje që përmban skedarë të precompiled për përdorim drop-in në zhvillimin e faqes së internetit

Shënim: Bootstrap gjithashtu kërkon instalim jQuery për shtesat JavaScript të Bootstrap. jQuery është një përbërës i pasur me karakteristika të bibliotekës JavaScript, dhe zbret shumë kodin JavaScript dhe i mbështjell ato në veprime që mund të realizoni me një linjë të vetme.

Për të instaluar shtesa:

Madhësitë e Ekranit të Bootstrap

Komponentët kryesorë të Bootstrap (Zgjeroni)

Thelbësore Styling Bootstrap

Thelbësore Styling Bootstrap (Zgjero)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me