Fleta e mashtrimeve të WordPress

Fleta e mashtrimeve të WordPress


Më poshtë do të gjeni një fletë mashtrimesh të WordPress e cila është e ndarë në tre pjesë:

 • WP-CLI (fillestar)
 • Zhvillimi i Temës së WordPress (Zhvilluesit)
 • Shkurtore të tastierës WordPress

Ne e kemi bërë të disponueshme si në PDF ashtu edhe në PNG (si një infografikë).

Versioni PDF i Sheets Cheat WordPress

She Shefi mashtrues i WordPress (Shkarkoni PDF)

Versioni Infographic i Sheets mashtruese të WordPress (PNG)

�� Shefi mashtrues i WordPress (Shkarkoni PNG)

Fleta e mashtrimeve të WordPress

Fleta e mashtrimeve të WordPress

Funksionet më të zakonshme, komandat dhe shkurtoret e tastierës për t’ju ndihmuar në udhëtimin tuaj për zhvillimin e temës WordPress.

Fletë mashtrimesh WP-CLI

WP-CLI është ndërfaqja e linjës së komandës për WordPress. Ju mund të azhurnoni shtojcat, të konfiguroni instalimet multisite dhe shumë më tepër, pa përdorur një shfletues në internet.

Shkarkoni WordPress

shkarkim thelbësor wp

Generate wp-config.php skedar

konfigurim kryesor wp --dbname =
--dbuser = --dbpass =
--dbprefix =

Instaloni WordPress

instaloni bazë wp --url = "your_domain_name"
--titulli = "Titulli juaj i Blogut" --admin_user = "admin"
--admin_password = "your_password"
--admin_email = "your_email"

Shtojcë kërkimi

kërko plugin jot

Instaloni plugin

wp plugin install pluginname

Lista e shtojcave

lista e pluginave wp

Listo temat e instaluara

lista e temave wp

Kërkoni për tema të reja

fjalen kryesore te kerkimit te temes wp

Instaloni temën

temë wp instaloni bootstrap-katër

Aktivizoni temën

temë wp aktivizoni bootstrap-katër

Lista e postimeve

lista wp postimi

Redakto postimin

wp post edit 1

Përditëso postimin

 azhurnim wp post 1
--post_title = "Titulli juaj i ri ..."

Krijoni postime

wp post krijoni
--post_status = publikojë
--post_title = "Postimi i dytë"
--redaktoj

Identifikohu WordPress db

wp db cli

Renditni përdoruesit e WordPress-it

wp db query "SELECT user_login, ID NGA wp_users;"

Ndrysho autorin e postës së WordPress

Përditësimi wp post 6 --post_author = 1

Optimizoni db

wp db optimizoj

Përditësoni WordPress

azhurnim thelbësor wp

Përditësoni WordPress DB

Përditësimi thelbësor wp-db

Përditësoni të gjitha shtojcat

Përditësimi i pluginve wp - të gjitha

Shefi i mashtrimeve për zhvillimin e temave të WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map