Names.co.uk ose thjesht Namesco është një kompani me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që ka qenë në biznesin e pritjes dhe domenit për gati dy dekada. Përveç nga mbajtja në internet, ajo ofron zgjidhje të tjera për tregtinë elektronike, siç janë hostimi i postës elektronike, ndërtimi i faqes në internet, serverët e dedikuar, VPS, ndër të tjera.


Si një sfond i shkurtër i kompanisë, Namesco është pjesë e konglomeratit Evropian Dada Group, i cili ka shumë kompani pritëse dhe reklamimi nën krahët e tij. Names.co.uk është i vendosur në Worcester megjithëse Dada ka zyra në pjesë të tjera të Evropës si Itali, Spanjë, Francë, Irlandë, Hollandë dhe Portugali. Emrat.co.uk kryesisht kujdesen për bizneset e vogla britanike. Kontrolloni listën tonë të ofruesve më të mirë të pritjes në internet në Mbretërinë e Bashkuar.

Emrat.co.uk Logoja e Web Hosting
uptime
965
SPEED
938
SUPPORT
935
PRICE
929
TIPARET
965
GREEN
975
INOVATIVE
938

Shpejtësia dhe besueshmëria – Ne testuam serverin e tyre nga Dallas, TX dhe koha e ngarkesës ishte një 2.99 sekonda mbresëlënëse në një madhësi të faqes prej 1.4MB. Namesco ka një kohëzgjatje të garantuar prej 99.9%, në mënyrë që klientët të sigurohen që faqet e tyre do të jenë të disponueshme 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë pa kohë joproduktive.

Namesco kohët e fundit prezantoi përparimin e saj SSD platformë. Ruajtja e re e niveleve netApp lehtëson lëvizjen e të dhënave më të njohura në një faqe në internet në ruajtjen e SSD. Kjo bën që të dhënat të dorëzohen tek përdoruesi përfundimtar edhe më shpejt.

Platforma e pritjes në internet të Namesco-së Apache është forcuar edhe me balancuesin e ngarkesës Fip V5, i cili vepron një përfaqësues të kundërt, duke shpërndarë trafikun e rrjetit nëpër disa serverë. Ky përmirësim lejon ofruesin e pritjes së faqes në internet të japë një përvojë të pandërprerë për klientët e saj.

Për më tepër, ofruesi i hostimit kohët e fundit shtoi veçori shtesë që janë krijuar për t’u dhënë klientëve të tyre më shumë vlerë për paratë e tyre. Ekziston një zgjedhje më e gjerë e emrave të domain falas, të ofruara nga Namesco. Gjithashtu, klientët Namesco mund të mbrojnë më mirë faqet e internetit dhe klientët e tyre me një certifikatë SSL që është falas për një vit.Namesco gjithashtu krenohet për faktin se është ofruesi i parë i hosteve në Mbretërinë e Bashkuar që ofron PHP 7 në një mjedis të përbashkët pritjeje. Kjo pasi kompania investoi shumë në qendrën e saj të të dhënave duke përfshirë përmirësimin e harduerit të saj.

Sipas firmës, avantazhi i paketave të tij të hostimit të versionit PHP është se ai mund të jetë specifik direktoriumi. Klientët në këtë mënyrë mund të vazhdojnë të ekzekutojnë PHP 5.6 në faqet e tyre të internetit, ndërsa ata ende mund të bëjnë një provë për përsëritjen tjetër të faqeve të tyre në një nëndrejtori që funksionon në PHP 7 pa u shqetësuar për ndikimin që do të kishte në faqet e internetit aktuale.

Features – Paketat pritëse të Namesco përshkruhen me një gjuhë të drejtpërdrejtë, kështu që do të ishte e lehtë edhe për përdoruesit jo-teknikë të kuptojnë termat. Ekziston gjithashtu shumë ndihmë dhënë përdoruesve jo-teknikë.

Ka katër pako të ofruara nga Namesco – starter, profesional, premium dhe platin. Ekzistojnë tre plane pagese ose kushte për këto pako: mujore, një vit dhe dy vjet. Tarifat janë më të ulëta në mandatin një vjeçar, dhe më të ulëtat në kontratën ose aranzhmanin dy vjeçar.

Për shembull, paketa fillestare është vetëm 48 paund me planin njëvjeçar ose rreth 3.99 paund në muaj. Paketa profesionale është vetëm 72 £ në vit ose rreth 5,99 £ në muaj. Paketa e primit është e lidhur me 114 £ në vit, ose rreth 9,50 £ në muaj. Atëherë paketa e platinit ka çmim 210 £ në vit ose afërsisht 17,50 £ në muaj.

Por nëse vendosni paketën mujore, plani fillestar është 5.99 £ në muaj; paketa profesionale është pothuajse 9 £. Paketa e primit është 19 £ në krahasim me 15 £ në muaj në aranzhimin njëvjeçar, ndërsa paketa platin është 35 £ në muaj.

Si planet fillestare ashtu edhe ato profesionale kanë karakteristikat themelore që pronarët e bizneseve të vogla do të donin nga një plan pritës. Siç mund ta prisni nga dy planet me çmim më të ulët, ekzistojnë kufij në ruajtjen dhe bazën e të dhënave. Edhe llogaritë e postës elektronike janë të kufizuara 10 — për paketën fillestare dhe 100 për paketën profesionale.

Paketa fillestare është në dispozicion në Linux ose Windows. Pjesa tjetër e paketave janë në dispozicion si plane të dyfishtë platforme. Hapësira në internet në paketën e starterit është e kufizuar në 50 GB, ndërsa ka hapësirë ​​të pakufizuar në internet për tre paketat e tjera.

Paketa fillestare mund të presë vetëm një domen. Paketa profesionale mund të presë deri në pesë fusha ndërsa nuk ka kufizime në numrin e domeneve të pritur në paketat e platinës dhe primitit.

Pavarësisht nga plani që ju përfitoni, Namesco premton si vijim w bandë të pakufizuar, mbështetje 24/7 me bazë në Mbretërinë e Bashkuar dhe 99.9 përqind garanci në kohë. Ju gjithashtu mund të përdorni mjetet tuaja të pritjes përmes panelit të kontrollit të personalizuar. Për më tepër, të dhënat tuaja të arritura shpesh do të ruhen në SSD të shpejtë të Namesco.

Një nga pikat kryesore të shitjes së Namesco është gjerësia e pakufizuar e bandës që ajo ofron. Kjo ofertë është e disponueshme për çdo paketë web hosting të kompanisë. Në mënyrë të parashikueshme, kërkon nga klientët e saj që të konsiderohen për fqinjët e tyre të përbashkët të pritjes. Ata gjithashtu kërkojnë nga klientët t’i përmbahen politikës së Përdorimit të Pranueshëm të kompanisë.

Nëse faqja e internetit e një klienti tërheq një sasi të madhe trafiku që mund të ndikojë në performancën e faqeve të tjera të internetit në grupin e programeve të pritura të Namesco, kompania mund ta transferojë atë faqe në serverat e saj të dedikuar ose cloud..

Gjithashtu, të katër paketat e mbajtjes së faqeve në internet vijnë me një emër domain falas dhe instalime falas me 1 klik të sistemeve të zakonshme të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) si Joomla dhe WordPress.

Abonentët e planit Namesco gjithashtu mund të marrin deri në 40 përqind zbritje në imazhet e aksioneve nga Shutterstock. Kjo është një ofertë e shkëlqyeshme që pronarët e faqeve të internetit duhet të përfitojnë ngaqë këto pamje mund të sjellin në jetë faqen e tyre të internetit.

Një nga gjërat më të rëndësishme për pronarët e faqeve të internetit është mbështetja që ata marrin nga ofruesi i tyre i web hosting.

siguri – Namesco kupton që siguria është një nga shqetësimet kryesore të pronarëve të internetit ose administratorëve. Ai gjithashtu e di se shumë hakerë janë duke u bërë më të sofistikuar në metodat e tyre për të marrë detaje personale, të cilat mund t’i ekspozojnë klientët e tyre në vjedhje të të dhënave. Kështu që po e lufton këtë duke futur një bllokues FTP.

mbështetje – Një numër telefoni shfaqet dukshëm në faqen e internetit të Namesco. Fatkeqësisht, teknikët nuk janë në gatishmëri gjatë gjithë kohës. Konsumatorët mund të telefonojnë vetëm në mes të 8 në mëngjes deri në 7 në mbrëmje gjatë ditëve të javës, dhe nga 10 në mëngjes deri në 6 në mbrëmje gjatë fundjavave.

Por nëse ka një rresht të argjendtë për këtë, duhet të jetë koha e ulur e pritjes në thirrje. Sipas Trajtimi në Twitter i Namesco, koha mesatare e pritjes në telefon është 1 minutë dhe 30 sekonda. Klientët thjesht mund të duhet të bëjnë gjëra të tjera si kontrollimi i emailit të tyre ose hartimi i një mesazhi ndërsa presin që radha e tyre të ndihmohet nga personeli mbështetës i klientëve Namesco.

Duke folur për Twitter, llogaria në Twitter e kompanisë është aktive. Disa klientë shkojnë atje për të komunikuar me ofruesin e mbajtjes së faqes në internet dhe transmetojnë çështjet ose shqetësimet e tyre. Administratori i kompanisë në Twitter zakonisht kërkon nga klientët të dërgojnë mesazhe direkte në mënyrë që ata të mund të dërgojnë udhëzime të hollësishme për klientët e tyre.

Deri më tani, llogaria në Twitter e Namesco ka më shumë se 2,000 ndjekës.

Nëse Twitter nuk është gjëja juaj, ka mënyra të tjera për të kontaktuar ofruesin e pritjes së faqes në internet. Klientët mund të kontaktojnë mbështetjen e klientit përmes panelit të tyre të kontrollit në internet i cili mund të arrihet në http://admin.names.uk. Mund të arrihet edhe përmes kanaleve të tjera të mediave sociale si Google Plus dhe Facebook.

Ekziston gjithashtu një Qendër Mbështetjeje në faqen e internetit Namesco të cilën klientët mund të shfletojnë nëse duan të dinë më shumë rreth zgjidhjeve të pritjes që ata planifikojnë të marrin, ose nëse kanë probleme që ata mendojnë se mund të zgjidhin pa kërkuar ndihmë nga ekipi mbështetës i Namesco.

Kjo pjesë e faqes në internet është ajo ku klientët mund të shkarkojnë udhëzuesit e shpejtë të fillimit për panelin e kontrollit në internet, menaxhimin e emrave të domain, menaxhimin e postave elektronike dhe mbajtjen e domain-it të tyre.

Seksioni i mësimeve është shumë i dobishëm për klientët, veçanërisht ata që janë të hutuar në lidhje me paketat e faqeve të pritjes nga ato në internet, ose dëshirojnë të dinë se si të maksimizojnë planet e tyre të pritjes.

teknik

 • Garancia 99.9% e Uptime
 • 1-Klikoni Instalimet
 • Ruajtja e SSD
 • Vendosja falas dhe e çastit
 • Linux, Windows ose të dy
 • Datacenter i ri, i vendosur në Luginën Thames
 • Të dhëna të të dhënave shumë të sigurta
 • Ata përdorin PHP 7 në pritjen e përbashkët

 • Ne nuk gjetëm asnjë

mbështetje

 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Zhvilluesit e brendshëm dhe administratorët e sistemit
 • Rezervim falas ditor
 • Mbështetje e bazuar në Mbretërinë e Bashkuar
 • Qendra e Mbështetjes Online

 • Mos keni mbështetje live chat
 • Ndihma telefonike nuk funksionon 24/7 (E hënë deri të Premte 8 e mëngjesit – 7 pasdite fundjava 10 e mëngjesit – 6 pasdite)

Çmimeve

 • Emri Fusha FALAS
 • Kredi Fotolia Falas
 • Dyqan dhe Shportë Online

 • Fillon nga 3.99 £ / m.
 • Pak e shtrenjtë për shumë faqe (9,50 / / m.)

Rishikimi i backend-it

Namesco kohët e fundit rindërtoi panelin e saj të kontrollit me qëllim të lehtësimit të përdorimit ose konfigurimit të klientëve. Namesco kishte pranuar ankesa që panelet e tij të kontrollit duken të datuar dhe të ngathët për t’u përdorur. Paneli i tij i kontrollit tani është më i thjeshtë dhe i shpejtë për t’u përdorur në të gjitha pajisjet.

Ndryshimi i madh në Namesco përfshin dy zona që klientët janë kryesisht të shqetësuar me faturimin dhe rinovimin e ri. Paneli i kontrollit tani paraqet të dy fushat si një aplikacion me faqe të vetme. Faqja është optimizuar në mënyrë që klientët të shikojnë me lehtësi statusin e planeve të tyre të blera dhe të gjejnë ndonjë shërbim të veçantë.

përfundim

Names.co.uk ka një tarifë mjaft të arsyeshme të paketave të pritjes. Ajo gjithashtu shërben mirë për objektivin e saj kryesor – bizneset e vogla britanike që kanë anëtarë të stafit që nuk janë saktësisht të përgatitur në teknikat e drejtimit të një faqe në internet. Si i tillë, paketat e tij kanë karakteristika që mund të përfitojnë njerëzit e biznesit dhe stafi që nuk kanë kohë dhe njohuri të mjaftueshme për t’u përqendruar në aspektet teknike të administrimit të një faqe në internet.

Kritika kryesore për këtë ofrues të pritjes është mungesa e mbështetjes 24/7 të klientit, e cila është mjaft standarde në shumicën e ofruesve të pritjes së faqeve në internet. Përveç këtij shqetësimi, Namesco është një ofrues i mirë i mbajtjes së faqeve në internet për bizneset e vogla me një buxhet të kufizuar për mbajtjen në internet dhe stafin me njohuri të kufizuar për mirëmbajtjen e një faqe në internet. Ne ju rekomandojmë të kontrolloni rishikimin e sitit të sitit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me