Pse kompanitë pritëse vendosin reklama në faqet e internetit të klientit të tyre?

Në përgjithësi, ndërmarrjet pritëse që lejojnë që reklamat të postohen në faqet e internetit të klientit të tyre ose që vetë vendosin reklama në faqet e internetit të klientëve të tyre janë ato kompani që ofrojnë plane falas të mbajtjes. Planet falas të pritjes janë pritje të paketave që mund të përdoren nga klientët për të pritur në internet faqet e tyre falas. Sidoqoftë, të lejohet të përdorë paketën pritëse falas do të thotë që përdoruesi i nënshtrohet kushteve të përcaktuara nga ofruesi i shërbimit. Ndër këto kushte janë që paketa falas e pritjes i mungon karakteristikave dhe aplikacioneve që janë të lidhura me planet e tyre të paguara të pritjes, si dhe kushtin që siti të postohet me reklama.


Arsyeja e zakonshme pse pop-ups dhe futjet gjenden në shumicën e vendeve të pritura falas është se të ardhurat nga këto reklama përdoren për mirëmbajtjen e faqes së pritur. Shtë pikërisht për këtë arsye pse faqet e paguara, si rregull, nuk kanë reklama në faqet e tyre.

A vendos WebHostingHub reklama në faqen time të internetit?

Meqenëse keni paguar një faturë mujore për shërbimet që keni marrë nga WebHostingHub, është e sigurt që WebHostingHub nuk do të vendosë kurrë një reklamë në faqen tuaj. Ndërsa kompanitë e tjera pritëse mund të vendosin reklama në paketat e tyre të paguara të pritjes, WebHostingHub është sigurisht një përjashtim. Ju mund të keni parë një reklamë në faqen tuaj të internetit, e cila në të vërtetë është faqja parazgjedhje, kur së pari regjistroheni, por reklama do të qëndrojë atje derisa të vendosni skedarët tuaj në llogarinë tuaj. Pasi të filloni të vendosni përmbajtjen tuaj në faqen tuaj të internetit, faqja e paracaktuar e kompanisë do të zëvendësohet me përmbajtjen tuaj.

Reklama e vetme që do të gjeni në faqen tuaj të internetit, pasi të jetë gati dhe të funksionojë, janë ato reklama që mund të keni vendosur vetë. Kjo shpallje, nëse dëshironi ta vendosni vetë, është plotësisht në diskrecionin dhe kontrollin tuaj.

Dofarë mund të marr nga llogaria ime e paguar e WebHostingHub?

WebHostingHub ofron vetëm një zgjidhje pritëse, por është e mbushur me karakteristika të fuqishme dhe shumë aplikacione si pjesë e paketës së tyre standarde. Paketa ndryshon vetëm në ciklin e tyre të faturimit dhe në koston e çdo cikli. Sa më gjatë të jetë afati, aq më i ulët do të jetë fatura mujore. Sidoqoftë, për sa i përket tipareve të tyre standarde, ato janë praktikisht të njëjta. Kjo është ajo që merrni kur të regjistroheni në një paketë WebHostingHub për të pritur faqen tuaj të internetit:

 • Hapësirë ​​e Pafund Disk
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Uebfaqe të pakufizuara
 • Adresat e pakufizuara të postës elektronike
 • Llogari të pakufizuara FTP
 • Nënfushat e pakufizuara
 • Domainë të pakufizuar të parkuar
 • Baza e të dhënave të pakufizuara të MySQL
 • Sigurt POP3 / Email IMAP
 • Mbrojtje e sigurt nga SPAM
 • Mbrojtja e emailit McAfee
 • 3 Klientë të postës elektronike që performojnë dhe funksionojnë si Gmail
 • Auto-responders
 • Përcjellja e postës elektronike
 • Email Kudo që është një pajisje e lëvizshme e pajtueshme
 • Regjistrim ose transferim falas i domenit
 • 24/7/365 Mbështetje Teknike me bazë në SH.B.A.
 • Garancia e kthimit të parave 90 ditë dhe një garanci e kthimit të parave në çdo kohë
 • Procesi personal i konviktit
 • Më shumë mjete dhe shabllone për t’u përdorur në ndërtimin e faqes tuaj të internetit nga Premium Site Builder
 • Një panel i kontrollit ose cPanel i pasur me lehtësi për t’u përdorur akoma
 • Një Wizard falas rezervë
 • Shporta blerjeje si Zen Cart dhe CubeCart, OS Commerce
 • Vegla eCommerce si Magento, OpenCart dhe PrestaShop
 • Platformat e Blogjeve si WordPress dhe b2evolution
 • Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) si Joomla, Drupal dhe Moodle
 • Platformat e forumit si PHPBB dhe Simple Machines Forum
 • Galeria e Fotove si Galeria, Coppermine dhe 4images.

Benefitsfarë përfitimesh të tjera marr nga WebHostingHub?

Përveç një siti 100% pa reklama dhe një paketë e fuqishme e veçorive standarde, do të merrni gjithashtu veçoritë dhe përfitimet e mëposhtme shtesë:

 • Ju duhet të keni akses në një sistem të përparuar të sigurisë me suphp. Kjo duhet t’u japë të gjithë webmasterëve paqen e mendjes që ata meritojnë me njohurinë që faqja e tyre e internetit është e mbrojtur dhe e sigurt kundër çdo forme sulmi.
 • Ju merrni kredi reklamuese që mund të përdoren në Yahoo !, Google Ad Words dhe Bing. Shtë thelbësore të postoni reklama në lidhje me faqen tuaj në vendet strategjike për të tërhequr më shumë vëmendje dhe për të tërhequr më shumë vizitorë. Sa më i madh vëmendja që ju merrni, aq më shumë vizitorë ju tërheq, siguri më e madhe për suksesin e faqes tuaj.
 • Ju duhet të transferoni emrin e domain ekzistues, nëse tashmë keni një të tillë, në llogarinë tuaj në WebHostingHub falas. Ju nuk duhet të shqetësoheni për tarifat e transferimit pasi kompania do të kujdeset për shpenzimet e regjistrimit për emrin tuaj të parë të domain me WebHostingHub.
 • Ndërsa kompanitë e tjera të hostimit ju japin vetëm qasje në një version themelor të një ndërtuesi siti, WebHostingHub bën ndryshe sepse kjo ju lejon qasje te një ndërtues premium faqesh pa kosto shtesë. Kompanitë e tjera kërkojnë që ju të paguani një kosto shtesë për të qenë në gjendje të përdorni aftësitë e tjera më komplekse të krijuesit të faqes së tyre, por me WebHostingHub ju mund të përdorni të gjitha shabllonet, temat dhe mjetet e nevojshme ose dëshironi të përdorni në faqen tuaj të internetit, të gjitha në pa kosto shtesë.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me