A ofron WebHostingHub Pagesa Mujore?

WebHostingHub konsiderohet nga shumica e pronarëve të rinj të uebfaqes si një zgjedhje e mirë për host-in e internetit pasi përdor përdorimin e serverëve Dell. Këta serverë Dell konsiderohen të jenë makina të fuqishme pasi që çipet e memorjes 24 GB, 24 procesorët Intel Core dhe ruajtja e shpejtë RAID 10 përfshihen në CPU. Kjo do të thotë që pajisjet e përdorura janë të besueshme dhe efikase, të cilat mbështeten nga garancia në kohë 99% e ofruar nga WebHostingHub.


Sidoqoftë, shumica e ofruesve të pritësve të faqes në internet zbulojnë se ata kanë një garanci më të mirë në kohë në 99,99%, që është vetëm e papërfillshme kur të dy krahasohen. Arsyeja për këtë është se WebHostingHub bën përdorimin e qendrave të shumta të të dhënave në vend të atyre të zakonshme për shumicën e ofruesve të pritësve të uebit.

Qendrat e shumta të të dhënave

WebHostingHub ka dy qendra kryesore të të dhënave të përhapura në bregdetin lindor dhe bregun perëndimor të Shteteve të Bashkuara. Prandaj, kjo do të thotë që pronarët e faqeve të internetit në bregdetin perëndimor nuk duhet të presin më gjatë për të dhënat ose informacionet për të udhëtuar midis vizitorit të faqes në internet dhe serverit të pritës të uebit. Kjo do të thotë që përvoja e përdoruesit të faqes në internet është përmirësuar, gjë që rezulton në një reagim ose statistikë më të mirë për pronarin e faqes në internet. Rezultati përfundimtar për këtë është se investimi i pronarit të faqes në internet është maksimalizuar. Kjo bazohet në faktin se qendrat e të dhënave të WebHostingHub janë klasifikuar si një Kategori A pasi pajisjet e tyre janë të gjitha në përputhje me PCI.

Karakteristikat shtesë të qendrave të të dhënave janë se ato përdorin pika të shumta të kontrolluara të hyrjes me disa burime energjetike që përdorin energjinë dizel. Edhe nëse WebHostingHub përdor energji dizel, ajo ka një certifikim të gjelbër të pritjes, që do të thotë se përdorimi i energjisë minimizohet në qendrat e të dhënave. Një përfitim tjetër i të pasurit dy qendra të të dhënave është që ai përdoret për të shërbyer pronarëve të faqeve të internetit bazuar në vendet e tjera si:

 •  Amerika Jugore
 •  Afrika
 •  Evropë
 •  Paqesori Jugor
 •  Azi
 •  Australia dhe Zelanda e Re

Një faqe në internet duke përdorur programin e menaxhimit të përmbajtjes WordPress është në gjendje të ngarkojë me një normë prej 1.5s për faqet e internetit të biznesit me qendër në vendet ndërkombëtare. WebHostingHub ul më tej normën e ngarkimit në vetëm një sekondë për faqet e internetit të biznesit me bazë në SHBA pasi të dhënat ose informacioni duhet vetëm për të udhëtuar në një distancë më të shkurtër për shkak të përdorimit të qendrave të shumta të të dhënave.

Mimet e rregullta mujore

WebHostingHub ka tarifa të ndryshme mujore në varësi të vitit të shërbimit që blihet nga pronari i faqes në internet. Shkalla më e lartë mujore që ofrohet nga WebHostingHub është $ 8.99 me më të ultën në 6.99 $. Ndarja e tarifave mujore dhe viteve të shërbimit janë:

 •  12 muaj – 8,99 dollarë në muaj
 •  24 muaj – 7,99 dollarë në muaj
 • 36 muaj – 6,99 dollarë në muaj

Fatkeqësisht për pronarët e faqeve të reja të internetit, shumica e ofruesve të pritësve të faqes në internet i lejojnë vetëm ata të paguajnë çdo vit. Kjo është përkundër faktit se shumica e ofruesve të pritësve të uebit promovojnë dhe ofrojnë shërbimet e tyre të pritësve të internetit me një normë mujore. Arsyeja kryesore për shumicën e ofruesve të pritësve të faqes në internet që ofrojnë një plan vjetor është se pronarë të shumtë të faqeve të internetit mund të harrojnë të paguajnë tarifat e tyre mujore dhe për këtë arsye faqja e internetit mund të bëhet joaktive.

Kjo konsiderohet të jetë e pafavorshme për pronarin e faqes në internet pasi koha e kaluar për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e faqes në internet do të shkojë me lehtësi brenda një jave brenda një jave pasi të mbarojë kontrata. Një problem shtesë është se shumica e pronarëve të faqeve të internetit nuk do të jenë në gjendje të rikthejnë faqen e tyre të themeluar nëse paguajnë pas periudhës së rinovimit. Arsyeja për këtë është se shumica e emrave të domain janë lëshuar automatikisht pasi të ketë përfunduar një periudhë e kontratës së host-it. Kjo për shkak se një numër i lartë i individëve preferojnë të marrin emrin e domain-it të një uebsajti të themeluar biznesi.

Disavantazhet e përdorimit të një pagese mujore

Individët që kanë fituar një faqe interneti të themeluar do të duhet të bëjnë më pak aktivitete promovuese pasi pronari i mëparshëm tashmë ka bërë pjesën e vështirë për ta. Shumica e pronarëve të faqeve të internetit mund të harrojnë të paguajnë rregullisht një normë mujore kur bëhet fjalë për faqet e tyre të internetit pasi që këto nuk konsiderohen të jenë një pjesë e rëndësishme e orareve të tyre mujore. Harrimi për të paguar normën mujore do të thotë që investimi i kohës dhe parave në faqet e internetit të biznesit të tyre do të konsiderohet si humbje.

Ofruesit e pritësve të uebit nuk kanë kontroll mbi lëshimin e emrave të domain pasi kjo detyrë normalisht është nën kontrollin e rregullatorëve në uebfaqe si Korporata Ndërkombëtare për Emrat dhe Numrat e caktuar (ICANN). ICANN kërkon që pronarët e faqeve të internetit të regjistrojnë faqet e internetit të biznesit të tyre me informacionin vijues:

 •  Emri i regjistruesit
 •  Adresa e postës
 •  Adresa e postës elektronike
 •  Numri i telefonit

Garancia e kthimit të parave

Arsyeja për shumicën e ofruesve të pritësve të internetit që të mos lejojnë planin e pagesës mujore është se WebHostingHub do të ketë një problem në zbatimin e garancisë së kthimit të parave 90 ditë. Shumica e ofruesve të tjerë të pritësve të internetit kanë një periudhë më të ulët garancie për kthimin e parave ndërsa WebHostingHub ka periudhën më të gjatë në 90 ditë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me