Ndërtimi i faqes tuaj të internetit mund të mos jetë aq i thjeshtë sa e prisni të ishte, veçanërisht nëse jeni i ri për zhvillimin e uebit. Por falë ofruesve të mbajtjes së faqeve në internet si BlueHost, është e mundur që të gjithë – madje edhe ata që nuk kanë përvojë në zhvillimin e uebit – të krijojnë faqet e tyre pa pasur nevojë të kalojnë gjëra të tilla si HTML. Ky është një lajm i mirë edhe për përdoruesit e përparuar, pasi krijimi i një faqe në internet me pamje të plotë është më e lehtë se kurrë.


Por vetëm kur menduat se gjithçka mbulohet pasi faqja juaj të funksionojë, ju e kuptoni se ka akoma më shumë për të bërë. Të kesh një uebfaqe pune nuk është e mjaftueshme që njerëzit në mbarë botën të dinë për biznesin ose markën tënde. Për këtë, ekziston Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO).

Por çfarë është SEO, Sidoqoftë?

SEO është një pjesë thelbësore e çdo strategjie të marketingut në internet. Ndihmon për të përmirësuar renditjen e faqes tuaj në rezultatet natyrore të motorëve të kërkimit të mëdhenj si Google, Bing dhe Yahoo!.

[Dosja # csp8368650, licenca # 1337480] Liçensuar përmes http://www.canstockphoto.com në përputhje me Marrëveshjen e licencës së përdoruesit përfundimtar (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Mund Stock Photo Inc. / kbuntu

Për shembull, kur bëni një studim në internet, mund të përdorni Google ose Bing për këtë. Pasi të shkruani fjalen kryesore të asaj që dëshironi të hulumtoni, do të drejtoheni te faqet e rezultateve të kërkimit që rendisin faqet më të rëndësishme. Këto janë ato që ne i quajmë rezultate natyrale ose nganjëherë referuar si “rezultate organike”. Këto bazohen në rëndësinë e faqes suaj të internetit me një fjalen specifike dhe qëllimi juaj është që faqja juaj e internetit të shfaqet në krye të rezultateve natyrore, në mënyrë që të tërheqni më shumë vizitorë dhe të forconi shikueshmërinë tuaj në internet.

Rezultatet e motorit të kërkimit mund të kategorizohen në dy:

  • Lista e kërkimit natyror / organik
  • Lista e paguar e kërkimit

Sa i përket listës së kërkimit të paguar, një pronar i faqes në internet qëllimisht reklamon faqen e tij / saj në motorët e kërkimit për një çmim të caktuar në mënyrë që të renditet më i lartë në faqet e rezultateve të kërkimit. Kjo mund të funksionojë për disa, por mbani në mend se 77% e përdoruesve të motorëve të kërkimit preferojnë të klikojnë në listat organike sesa ato të paguara.

Whatfarë Web Host duhet të shkoni për të?

Nëse jeni serioz në krijimin e të ardhurave nga faqja juaj e internetit, një uebfaqe e bukur thjesht nuk do ta bënte. Mos harroni se qëllimi juaj kryesor këtu është të tërheqni sa më shumë vizitorë të jetë e mundur. Vendosja për cilin host në internet për t’u regjistruar do të përcaktojë të ardhmen e faqes tuaj.

Me BlueHost, ju do të merrni gjithçka që ju nevojitet për faqen tuaj të internetit, nga funksionaliteti i tij i përgjithshëm, deri në tërheqjen e më shumë vizitorëve. Ata ofrojnë mjete të ndryshme SEO që mund t’i përdorni për të drejtuar më shumë trafik në faqen tuaj të internetit, përveç hapësirës së pakufizuar të diskut dhe bandës së tyre që ofrojnë.

Si e përmirëson renditja e motorit të kërkimit të BlueHost në uebfaqen time?

Me paketat SEO të BlueHost, renditja e faqes tuaj në motorët e ndryshëm të kërkimit me siguri do të përmirësohet në asnjë kohë. Në paketat e tyre përfshihen si më poshtë:

  • Do herë, mund të hyni në Menaxherin e Programit të marketingut për pyetjet tuaja në çdo kohë të caktuar. BlueHost do t’ju ofrojë reagime dhe do t’ju rekomandojë fjalë kyçe që do të maksimizojnë relativitetin e faqes tuaj.
  • Ekipi SEO i Bluehost do t’ju ofrojë lidhje më të hyra në faqen tuaj dhe do të kryejë ndërtimin e lidhjeve jashtë faqes, siç janë krijimi i faqerojtësve social dhe shpërndarja e artikujve, për të ndihmuar në përmirësimin e renditjes së faqes tuaj.
  • Do të merrni raporte javore për të ndjekur ecurinë e fjalëve tuaja dhe pozicionin tuaj në motorët e kërkimit.

Plando plan pritës BlueHost vjen me dorëzimin e motorit të kërkimit falas. Kjo do të thotë që nuk do të duhet të prisni me shekuj që webiti juaj të njihet nga motorët e kërkimit. BlueHost do të bëjë punën për ju. Përveç këtyre, BlueHost gjithashtu ofron shërbime profesionale SEO për ata që janë serioz në lidhje me ngritjen e gradës së tyre. Më poshtë përfshihen në këtë lloj pakete:

  • Lidhja e SEO. BlueHost do të krijojë më shumë lidhje në faqen tuaj përmes shkrimit dhe shpërndarjes së përmbajtjes origjinale në baza mujore.
  • Shkrimi SEO. Shkruesit profesionalë të SEO të BlueHost do të jenë ata që krijojnë përmbajtjen me porosi të domosdoshme që faqja juaj të dalë në mes të gjithë të tjerëve.
  • Analiza dhe raportimi. Ekipi do të gjenerojë rezultate dhe reagime për t’ju bërë të vetëdijshëm se si po bën faqja juaj.

Joshin akoma? Regjistrohu me BlueHost sot!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me