A pranon InMotion pagesa përmes PayPal?

Shumë njerëz në të vërtetë mund të mendojnë se InMotion nuk pranon pagesa përmes PayPal. Arsyeja për këtë ide të gabuar është se ndryshe nga kompanitë e tjera pritëse ku automatikisht ju jepet zgjedhja nëse dëshironi të paguani faturat përmes kartës së kreditit ose PayPal gjatë procesit të regjistrimit, opsioni PayPal nuk mund të gjendet kurrë në Seksionin e Faturimit gjatë procesit të regjistrimit . Opsioni Paypal duke mos qenë i dukshëm në faqen e kontrollit ka bërë që shumë njerëz të mendojnë se InMotion nuk pranon pagesa përmes PayPal.
Sidoqoftë, asgjë nuk është më larg se e vërteta. E vërteta është se InMotion nuk pranon pagesa përmes PayPal edhe pse opsioni ka mbetur i padukshëm në faqen e tyre wpg. Disa vjet mbrapa, kjo ide do të kishte kaluar por InMotion filloi të pranojë pagesa përmes PayPal që nga fillimi i vitit 2013, por nuk e ka bërë publike opsionin, deri më tani.


Si mund të paguaj InMotion përmes PayPal?

Për dallim nga kompanitë e tjera pritëse ku opsioni për të përdorur PayPal është përcaktuar tashmë gjatë procesit të regjistrimit, veçanërisht gjatë procesit whpg, opsioni i PayPal i InMotion sapo filloi një vit më parë dhe as që është bërë publik. Për të qenë në gjendje të përdorni PayPal për të paguar InMotion Hosting, duhet të ndiqni këto disa hapa të thjeshtë:

 •  Vizito faqen kryesore të InMotion me URL www.inmotionhosting.com;
 •  Në shiritin e sipërm të menusë, rri pezull mbi “WEB HOSTING” dhe më pas zgjidh zgjidhjen tënde të preferuar të pritjes duke klikuar atë nga menuja rënëse;
 •  Klikimi i saj do t’ju sjellë në një faqe ku do të prezantoheni me paketat e ofruara së bashku me veçoritë dhe çmimet përkatëse. Nën çdo paketë është një skedë blu “Urdhëroni Tani”. Klikoni një që korrespondon me zgjedhjen tuaj;
 •  Më pas do t’ju kërkohet të zgjidhni një paketë me një mënyrë pagese përkatëse. Zgjedhni duke klikuar në butonin dhe pastaj klikoni “Vazhdo”;
 •  Tani do t’ju kërkohet të zgjidhni Opsionet e Emrit të Domainit. Shtë e rëndësishme që ju të jepni emrin e domain në kutinë e paraqitur dhe pastaj klikoni “Vazhdo”;
 •  Në faqen tjetër, do t’ju tregohet nëse emri i domain është akoma i disponueshëm apo jo. Klikoni në butonin “Vazhdo” në këndin e poshtëm të djathtë.
 •  Klikimi i butonit “Vazhdo” do t’ju sjellë në faqen e Faturimit. Ju duhet të siguroni të gjitha informacionet e kërkuara në kutitë e dhëna. Në pjesën e poshtme të faqes është nënkreu kutia e Informacionit të Pagesave.
 •  Këtu mund të vendosni se si dëshironi të paguani për faturat tuaja InMotion. Mundësitë e pagesës do t’ju kërkojnë të zgjidhni midis llojeve të kartës që dëshironi të përdorni ose “Urdhrit ose Blerjes së Blerjes”.
 •  Zgjidhni opsionin “Blerje Rendit ose Kontrollo”.
 •  Pasi të mbarojë hyrja e informacionit, vendosni një shenjë kontrolluese në “Unë pajtohem” nën nënkreutën e Marrëveshjes dhe pastaj kliko “Llogaria e Blerjes”. Shtë e rëndësishme që të klikoni në skedë vetëm një herë pasi të klikoni në të disa herë mund të shënojë numrin e herë që dëshironi ta blini..
 •  Pasi të klikoni në butonin “Llogaria e Blerjes”, kontaktoni mbështetjen e shitjeve të InMotion Hosting ose përmes bisedës live ose telefonit falas 888-321-4678 dhe pyetni përfaqësuesin që preferoni të vendosni pagesën përmes Paypal. Më pas do të merrni një lidhje pagese përmes postës elektronike në vetëm disa minuta.

Cilat janë përfitimet e pagimit të InMotion përmes PayPal?

Pagesa e faturave tuaja të Pritjes së InMotion përmes PayPal sjell një numër avantazhesh. Ndër këto avantazhe janë këto:

 •  Paypal është ndër mënyra më e shpejtë, më e sigurt dhe më e lehtë për të paguar faturat.
 •  Paypal është aq fleksibël saqë ju lejon të përdorni kredinë tuaj për të paguar përmes Paypal, përveç llogarisë suaj bankare dhe kartës së debitit.
 •  Shtë falas për t’u përdorur.
 •  Ju mund ta përdorni atë për të dërguar dhe marrë pagesa dhe transaksione ndërkombëtare.
 •  Mund të fshehni informacionin e kartës tuaj të kreditit kur përdorni Paypal.
 •  Kompania ju lejon të mbani gjurmët e të gjitha transaksioneve tuaja në internet.

Pse nuk është përfshirë PayPal në opsionet e pagesës InMotion?

Arsyeja pse PayPal nuk përfshihet në opsionet e pagesës InMotion është kursimi i kostos. E shihni, megjithëse PayPal nuk kërkon tarifa për anëtarësim, ai ngarkon 4% të faturës totale ndërsa kompanitë e kartave të kreditit ngarkojnë vetëm midis 0.5% deri në 1%. Kjo do të thotë që InMotion kursen deri në 5 dollarë në faturë nëse klientët përdorin kartë krediti ose debiti. Shuma që kursen InMotion merr është investuar në infrastrukturën e tyre të mbajtjes në internet dhe shërbimit ndaj klientit për një shërbim më të mirë të mbajtjes në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me