Po! �� FatCow e bën blogging super të lehtë me konfigurimin e tyre me një klik të WordPress me 1 klik. Plus …


Përveq që është platforma më e popullarizuar e blogezimit dhe e menaxhimit të përmbajtjes në botë, WordPress është shumë e fuqishme dhe miqësore për përdoruesit. Pra, le të themi që filloni një blog sot në FatCow, duke përdorur WordPress. Pastaj më vonë ju vendosni që doni të shisni diçka nga faqja juaj. Ju lehtë mund të shtoni një dyqan në WordPress falas, dhe të filloni të merrni urdhra.

Filloni sot me një blog në FatCow. Shtë e lehtë dhe e përballueshme, dhe nëse ndryshoni mendim, mund të anuloni në çdo kohë dhe t’i merrni paratë tuaja sepse janë të sigurt në shërbimin e tyre.

Një blog është një faqe informuese ose diskutimi në internet që përmban një numër postimesh nga autori i faqes. Postimi i fundit zakonisht shfaqet së pari në një faqe në blog. Në të kaluarën, blog-u në internet u bë nga një autor i vetëm dhe zakonisht mbulon vetëm një temë të veçantë. Sidoqoftë, këto ditë, një sit në blog mund të përbëhet nga një larmi temash ose postimesh, të cilat u krijuan dhe kontribuan nga një numër autorësh. Këto Blogs me shumë autorë, ose MAB, janë zakonisht nga media (gazetat), universitetet dhe grupet e avokimit. Shumica e faqeve të blog-ut kanë bërë interaktive kur shikuesit e faqeve mund të lënë komentet e tyre ose këndvështrimin për temën e blogut.

Cilat janë llojet e ndryshme të blog-ut?

Bloggerët në internet krijojnë bloge me një qëllim në mendje. Disa bloge u shkruan për të vepruar si ditari personal i blogerit në internet. Ndërsa qëllimi i blogeve të tjera është që ta bëjmë publikun njohuri për këtë produkt të veçantë apo markë. Sido që të jetë qëllimi i blogut, arsyet kryesore që ato janë krijuar janë dhënia e pamjes së autorit ose e blogerit ose qëndrimi për një temë të veçantë, për të dhënë informacione tek të tjerët dhe për të inkurajuar reagime ose komente nga vizitorët e faqes.

Blog-et në internet janë të përbëra nga teksti, videot, fotot dhe ndonjëherë, lidhja me një faqe tjetër të blogut. Ekzistojnë gjithashtu forma të ndryshme të blogeve dhe ato mund të diferencohen përmes përmbajtjes së tij dhe mënyrës se si është dorëzuar nga autori.

Blogs Personal

Ky lloj blogu duket si një ditar në internet i një personi ose autori.

microblogging

Pjesë të vogla të përmbajtjes dixhitale janë postuar në këtë lloj blogu. Kjo përmbajtje mund të përbëhet nga video të shkurtra, foto, lidhje, tekst dhe forma të tjera të mediave.

Blogjet e korporatave dhe organizative

Ky blog është krijuar normalisht për arsye biznesi. Kjo mund të jetë private ose e publikuar brenda një kompanie ose organizate për të zhvilluar komunikimin. Ai gjithashtu mund të vihet në dispozicion nga jashtë për qëllime të marketingut, marrëdhënieve me publikun ose markës.

Blogs zhanër

Ky lloj blogu përqendrohet në një temë apo temë specifike. Blogjet politikë, blogjet e udhëtimit, bloget e modës, blogjet ligjore, blogjet e artit, blogjet muzikorë dhe blogjet e shëndetit janë disa shembuj të Blogs të Zhanrit.

Blogjet e mediave

Forma të ndryshme të mediave e përbëjnë këtë blog. Një blog që përmban video referohet si vlog andthose që përmban foto quhen fotoblog.

Blogjet e pajisjes

Blog-u gjithashtu mund të klasifikohet dhe emërtohet sipas pajisjes së përdorur për krijimin e tij. Për shembull, një telefon celular përdoret për të krijuar një blog që mund të quhet mobillog.

Blogs me shumë autorë

Përdoruesit përbëjnë këtë lloj blogu në vend të një blogeri individual. Kjo do të thotë se ka disa autorë të përfshirë për një temë apo blog të veçantë.

Si mund të ju ndihmojë FatCow në ndërtimin e faqes tuaj në blog?

Ka shumë ofrues të shërbimit të pritjes që mund të ndihmojnë nëse jeni të interesuar të krijoni faqen tuaj në blog. Një nga ofruesit e shërbimeve të besueshëm dhe të besueshëm është FatCow.

FatCow ka një numër aplikimesh që mund t’ju ndihmojnë të krijoni dhe menaxhoni blogun tuaj në internet. Nëse jeni duke bërë fotografi në fotografi, FatCow ofron Pixelpost i cili është një aplikacion që mund të ndihmojë në ekspozimin dhe organizimin e fotove tuaja si mënyra e paraqitjes së tyre në një ditar. Gjithashtu, përmes kësaj kërkese, ju si administrator jeni në gjendje të ngarkoni dhe etiketoni fotot tuaja. Ai gjithashtu do t’ju lejojë të jepni përshkrime për secilën prej fotove që keni ngarkuar dhe vizitori i faqes tuaj gjithashtu mund të lërë komente për këto foto.

Si mund të instaloni Pixelpost në faqen tuaj në blog?

FatCow ka një aplikacion të quajtur Pixelpost, nga të gjithë ata që janë në fotoblogging mund të përfitojnë. Instalimi dhe përdorimi i këtij aplikacioni mund të bëhet nga një fillestar pasi përfshin vetëm disa hapa të thjeshtë.

  •  Gjëja e parë që duhet të bëni është të shkoni në Panelin e Kontrollit tuaj të pritjes, pastaj klikoni në Website Uebfaqe crip Skriptet e thjeshta
  •  Tjetra, lëvizni poshtë në Listën e Script, derisa të shihni Galeritë e Fotove
  •  Nga lista e aplikacioneve në dispozicion, zgjidhniPixelpost duke klikuar lidhjen e tij të emrit
  •  Më në fund, klikoni në butonin Install për të filluar instalimin e aplikacionit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me