A po mendoni të përdorni BlueHost dhe thjesht doni të jeni i sigurt se nuk jeni i kyçur në asgjë?


Great – BlueHost është një zgjedhje e mençur për mbajtjen në internet. Ju do të jeni të lumtur të dini që të gjitha planet e BlueHost mund të anulohen në çdo kohë.

BlueHost gjithashtu ofron një garanci 30-ditore për kthimin e parave, duke e bërë investimin pa shqetësime. Për më tepër, ata ofrojnë zbritje të mëdha për planet 12 muaj, 24 muaj dhe 36 muaj.

Nëse nuk keni ende një llogari BlueHost, shkoni te www.BlueHost.com dhe klikoni në butonin “filloni tani”. Nëse përdorni këtë lidhje, do të merrni çmimin më të ulët dhe një domain falas.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të krahasoni ofertat e BlueHost me një konkurrent të lartë si HostGator:

Cmimi me i mire
$ 2.95 / mo $ 5.95 / mo
Pagese mujore
Mimi mujor
Asnjë mundësi pagese mujore. $ 14.95 / mo
Kjo do t’ju kushtojë 179,40 dollarë deri në 12 muaj.
Asnjë zbritje në dispozicion.
Plani 12mo
59,40 $ (4,95 $ x 12 muaj) 95,40 $ (7,95 $ x 12 muaj)
Përdorni kodin kupon GET60OFF në arkë.
Plani 24mo
94,80 $ (3,95 $ x 24 muaj)
Kurseni 179 dollarë me këtë plan!
166,80 $ (6,95 $ x 24 muaj)
Kurseni 24 dollarë duke përdorur kodin kupon GET60OFF në arkë.
Plani 36mo
106,20 $ (2,95 $ x 36 muaj)
Kurseni 144 dollarë me këtë plan!
214.20 $ (5,95 $ x 36 muaj)
Kurseni 72 dollarë duke përdorur kodin kupon GET60OFF në arkë.
Vizitoni sitin
Vizitoni HostGator

Më shumë rreth Anullimit dhe Politikave të Rimbursimit të BlueHost

Ashtu si me çdo ofrues të shërbimit të mbajtjes në internet, pronarët e faqeve mund të anulojnë llogarinë e tyre në BlueHost në çdo kohë brenda periudhës së kontratës së tyre. Sidoqoftë, vlera e rimbursimit për pronarin e faqes do të jetë mbi baza prorate dhe përjashton kostot e caktuara të zhvillimit të faqes në internet si regjistrimi i emrit të domain.

Prioriteti kryesor i BlueHost është ofrimi i shërbimeve cilësore për klientët e tyre, dhe ata janë të sigurt se do të jeni të kënaqur me shërbimet e tyre. Por nëse nuk jeni të kënaqur me të dhe vendosni që llogaria juaj nuk i plotëson nevojat tuaja, dijeni që mund të anuloni në çdo kohë për një rimbursim.

Garancia e kthimit të parave 30-ditore të BlueHost

BlueHost ofron një garanci të kthimit të parave 30-ditore që ju lejon të anuloni llogarinë tuaj në çdo kohë për një rimbursim, duke marrë parasysh kushtet e mëposhtme:

 • Nëse anuloni brenda 30 ditëve, do të merrni një rimbursim të plotë.
 • Nëse anuloni pas 30 ditësh, do të merrni një kthim të prorizuar për pjesën e mbetur të afatit tuaj të pritjes.
 • Një tarifë domeni e pakthyeshme përfshihet pasi të regjistroheni një domen me BlueHost. Kjo mbulon kostot e kompanisë dhe siguron që nuk do ta humbni emrin e domain. Ju jeni të lirë ta transferoni atë pas periudhave të kërkuara të bllokimit ose mund të bëni gjithçka që dëshironi me të, në lehtësinë tuaj. Kjo do të thotë që ju të mbani pronësinë e domenit tuaj deri në fund të periudhës së regjistrimit, përveç nëse dëshironi ta zgjatni atë.
 • Garancia e kthimit të parave të 30 ditëve të BlueHost vlen për të gjitha planet e tyre të mbajtjes në internet, por nuk është e zbatueshme për shumicën e produkteve të tyre shtesë. Kjo përfshin fusha.
 • BlueHost nuk vendos tarifa të fshehura ose gjobitje për përfundimin e mandatit tuaj herët. Nuk ka asnjë angazhim afat lidhur me llogarinë tuaj, gjithashtu.

Metodat e anulimit

Ekzistojnë katër mënyra të mundshme për të anuluar llogarinë tuaj BlueHost, duke përfshirë:

 • Biseda në internet
 • Dorëzimi i një bilete
 • Kërkoni një formë të anulimit të llogarisë
 • Thirrja në ekipin e shërbimit të klientit BlueHost duke përdorur numrin e telefonit (888) 401-4678 përmes shtesës # 4

Kërkesat minimale për anulimin e llogarisë

Para se të përdorni ndonjë nga metodat e lartpërmendura të anulimit, së pari duhet të keni kërkesat e mëposhtme:

 • Adresa email aktive e renditur në faqen e profilit të llogarisë suaj BlueHost
 • Katër karakteret e fundit të fjalëkalimit tuaj të panelit të kontrollit BlueHost

Nëse jeni tashmë një mbajtës i llogarisë BlueHost dhe keni harruar fjalëkalimin e panelit tuaj të kontrollit, mos u shqetësoni sepse mund të dërgoni një email me kërkesë për rivendosjen e fjalëkalimit në BlueHost. Ata automatikisht do t’ju dërgojnë një fjalëkalim të ri.

Emaili për rivendosjen e fjalëkalimit gjendet në faqen e Hyrjes së Llogarisë nën lidhjen e Harruar fjalëkalimin.

Hapat për Anulimin e Llogarisë BlueHost

BlueHost do të dërgojë një lidhje anullimi përmes adresës tuaj të postuar në email pasi të miratohet kërkesa për anulimin e llogarisë. Pastaj do t’ju kërkohet të regjistroheni në panelin tuaj të kontrollit BlueHost për të verifikuar informacionin thelbësor para mbylljes së llogarisë.

 • Duhet të konfirmoni që keni të gjitha kopjet e nevojshme të skedarëve, bazave të të dhënave dhe emailave. Departamenti i Faturimit mund të vazhdojë me anulimin dhe fshirjen e gjithçkaje që lidhet me llogarinë tuaj nga serverët e BlueHost.
 • Ndryshimet e Zonës DNS do të jenë të padisponueshme. Për të marrë ato shërbime, duhet të tregoni serverët e emrit tuaj tek një ofrues tjetër ose të rinovoni llogarinë tuaj të pritjes. Qëllimi i këtyre ndryshimeve është të verifikoni nëse uebfaqja juaj tashmë është transferuar në një ofrues tjetër të pritësit të uebit. Nëse nuk e keni zhvendosur adresën e uebfaqes tuaj pas anulimit të llogarisë tuaj BlueHost, BlueHost nuk do të jetë më përgjegjës për ndonjë gabim ose humbje.
 • Ju duhet të konfirmoni që i kuptoni të gjitha termat dhe kushtet pas anulimit të llogarisë tuaj. BlueHost do të fshijë të gjithë skedarët dhe faqet e internetit për të gjitha fushat në llogarinë tuaj pas kësaj.
 • Ju duhet të verifikoni emrin dhe mbiemrin tuaj.
 • Ju kërkohet të specifikoni cilësimet e dëshiruara të rinovimit për emrat e domain që keni regjistruar në BlueHost, si dhe për çdo shtesë shtesë të aplikueshme.
 • Ju duhet të specifikoni arsyen tuaj për anulimin e llogarisë tuaj, si dhe të përfshini një koment të shkurtër në lidhje me zgjedhjen tuaj.

Pasi të keni plotësuar formularin e anulimit, thjesht klikoni në paraqes butoni që gjendet në fund të formularit. Pastaj do të merrni një mesazh nga BlueHost, duke ju falënderuar për paraqitjen tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me