A funksionon WebHostingHub në iPhone dhe iPad?

A funksionon WebHostingHub në iPhone dhe iPad?

Shumë njerëz tani marrin bizneset e tyre me vete kur janë në lëvizje. Kjo do të thotë që ata kanë nevojë për të hyrë në faqet e tyre të internetit, dyqanet në internet dhe shumë thjesht por më e rëndësishmja, postat elektronike të tyre, ndërsa janë larg zyrës së tyre. Lajmi i mirë është se shumica e ndërmarrjeve në internet tani mbështesin pajtueshmërinë e pajisjes celulare, që në thelb do të thotë se bizneset tani mund të sillen kudo që shkojnë në internet, klientët dhe klientët..
Disa vjet mbrapa, sjellja e biznesit me ta do të thotë që biznesmenët duhet të gjejnë terminale kompjuteri në hotelet e tyre ku mund të futen në botën e tyre virtuale të biznesit përmes kompjuterave të tyre të desktopit. Ende disa vjet më vonë, lëvizshmëria mori një kuptim tjetër pasi kompjuterët desktop u dhanë vendin laptopëve që sollën më shumë përparësi sesa homologët e tyre të desktopit pasi laptopët janë më të lëvizshëm dhe kanë aftësi lidhjeje pa tel. Sidoqoftë, mosha e informatikës celulare dhe biznesit të lëvizshëm tani ka një kuptim më të përshtatshëm pasi që kompjuterat mobil janë bërë më të lëvizshëm se kurrë më parë, pra me ardhjen e telefonit inteligjent dhe homologëve të tij.


WebHostingHub është në mesin e numrit të kompanive të webhostimit që mbështesin dhe ka përputhshmëri të pajisjes celulare, veçanërisht me iPhone dhe iPad. Po, më keni dëgjuar të drejtë, WebHostingHub është i pajtueshëm me iPhone dhe iPad dhe pajisjet e tjera me bazë iOS.

Si mund t’i rregulloj iPhone dhe iPad për të marrë postë elektronike përmes WebHostingHub?

Nëse jeni pronar i një iPad ose iPhone, mund të kontrolloni dhe lexoni postat elektronike përmes pajisjes tuaj celular. Sidoqoftë, në mënyrë që pajisja juaj të marrë postën tuaj elektronike, duhet të vendosni dhe konfiguroni pajisjen tuaj. Udhëzuesi i mëposhtëm është për vendosjen e pajisjeve iOS siç janë iPhone dhe iPad.

 •  Në ekranin fillestar të pajisjes suaj, shikoni për ikonën Cilësimet, e cila zakonisht përfaqësohet nga një ikonë me tre ingranazhe dhe zgjedheni duke klikuar.
 •  Pasi të keni hyrë në ekranin e Cilësimeve, shikoni për postat elektronike, kontaktet, kalendarët dhe zgjedhni edhe një herë duke klikuar.
 •  Në ekranin e postave, kontakteve, kalendarëve, klikoni në Shto Llogari e cila duhet t’ju çojë në një ekran me një numër shërbimesh emaili për të zgjedhur. Zgjidhni skedën tjetër që duhet të gjendet në fund të ekranit.
 •  Pastaj nën seksionin Mail, zgjidhni Shto Llogarinë e postës.
 •  Plotësoni informacionin e nevojshëm dhe të kërkuar për kutitë e dhëna në seksionin Llogaria e Re. Adresa do të jetë adresa juaj e plotë e-mail dhe fjalëkalimi do të jetë fjalëkalimi përkatës për atë llogari të postës elektronike.
 •  Sapo të paraqiten informacionet, iPhone ose iPad juaj duhet të kërkojnë llogari dhe të përpunojnë cilësimet, atëherë automatikisht duhet t’ju sjellin në ekranin tjetër.
 •  Më pas do t’ju kërkohet të zgjidhni midis IMAP ose POP por duke qenë një pajisje e lëvizshme, rekomandohet të zgjidhni IMAP. Arsyeja për këtë është se postat elektronike nuk janë të ruajtura në iPhone / iPad.
 •  Në pjesën e Serverit të Postës hyrëse, shkruani informacionin e kërkuar. Emri i hostit duhet të marrë formën e mëposhtme: të sigurt ##. Webhosting.com. ## duhet të përfaqësohet nga numri i serverit. Numri i serverit mund të gjendet në emrin tuaj të hostit. Për shembull, emri juaj i hostit është ehub25.webhostinghub.com, numri i serverit tuaj është 25. Emri i përdoruesit duhet të jetë adresa juaj e plotë e-mail dhe fjalëkalimi fjalëkalimi përkatës për atë llogari.
 •  Pastaj, nën serverin e ardhshëm të postës, edhe një herë, duhet të shkruani të njëjtin informacion që keni hyrë më parë.
 •  Klikimi në butonin Ruaj i cili duhet të gjendet në këndin e sipërm të djathtë të ekranit.
 •  Pasi të klikoni Ruaj, pajisja juaj iOS duhet të përpunojë informacionin dhe pasi të përpunohet, pajisja juaj tani duhet të jetë e gatshme të marrë email.

A është iPhone ose iPad im i pajtueshëm për të drejtuar një dyqan online?

Definitivisht po! IPhone ose iPad juaj janë të pajtueshëm për të drejtuar një internet duke përdorur dyqanin celular PrestaShop. Në fakt, nuk është e nevojshme të keni një version të veçantë të PrestaShop Store Store në mënyrë që ta ekzekutoni atë në pajisjet tuaja iOS.

Farë duhet të di për Mobile PrestaShop?

Mobile PrestaShop është një aplikacion që ofron të njëjtat aftësi PrestaShop të përdorura në administrimin e faqes suaj të internetit ose biznesit online. Kjo aplikacion Mobile PrestaShop do të bëjë të mundur që bizneset të menaxhohen me lehtësi dhe në lëvizje, si dhe lejon krijimin e aplikacioneve për Dyqanin tuaj celular PrestaShop. Ndër karakteristikat e tjera që ofron Mobile PrestaShop janë:

 •  Mobile PrestaShop Admin – kjo është një aplikacion që përdoret për të menaxhuar dyqanin tuaj PrestaShop nga komoditeti i iPhone ose iPad tuaj. Gjithashtu janë në dispozicion edhe aplikacione shtesë mobile që lejojnë administratorët të shikojnë raportet dhe urdhërat.
 •  MobiCart – MobiCart është një shërbim që lejon krijimin e të dy aplikacioneve iOS dhe Android për dyqanin Mobile PrestaShop.

Benefitsfarë përfitimesh të tjera mund të marr nga PrestaShop Mobile?

PrestaShop Mobile sjell së bashku me të një ndërrues të temave celular i cili ju lejon të ndryshoni tema ndërsa jeni në lëvizje. Këto përfshijnë module dhe tema që janë lehtësisht të disponueshme. Aplikimet që duhet t’ju lejojnë ta bëni këtë janë:

 •  PrestaShopM;
 •  modeli pMobile; dhe
 •  Tema e DevilMobile
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map