A funksionon lëvizja në iPhone dhe iPad tim?

Ndërsa ritmi i jetës tani u bë dukshëm më i shpejtë në krahasim me disa dekada më parë, shumë njerëz tani marrin bizneset e tyre me atëherë kudo ku shkojnë. Ata duhet të kenë qasje të vazhdueshme në faqet e tyre të internetit, dyqanet në internet dhe faqen e e-commerce. Më e rëndësishmja, ata duhet të jenë vazhdimisht në komunikim me bizneset e tyre qoftë përmes postave elektronike ose mënyrave të tjera të komunikimit modern. Kjo është arsyeja pse kompanitë në webhosting, më konkretisht pritja InMotion, mbështet pajtueshmërinë e pajisjes celulare, të dizajnuar për njerëzit e biznesit në lëvizje të marrin bizneset e tyre me vete kudo që të shkojnë..
Një dekadë më parë, sjellja e biznesit me ta do të thotë që biznesmenët duhet të gjejnë terminale kompjuteri në hotelet e tyre ku mund të futen në botën e tyre virtuale të biznesit përmes kompjuterave të tyre të desktopit. Ende disa vjet më vonë, lëvizshmëria mori një kuptim tjetër pasi kompjuterët desktop u dhanë vendin laptopëve që sollën më shumë përparësi sesa homologët e tyre të desktopit pasi laptopët janë më të lëvizshëm dhe kanë aftësi lidhjeje pa tel. Sidoqoftë, mosha e informatikës celulare dhe biznesit të lëvizshëm tani ka një kuptim më të përshtatshëm pasi kompjuteri celular është bërë më i lëvizshëm se kurrë më parë, pra me ardhjen e telefonave të mençur dhe homologëve të tij. Telefonat celularë janë më të vegjël, më kompaktë, por shpesh janë shumë më të fuqishëm në krahasim me kompjuterat tanë të desktopit një dekadë më parë.
InMotion merr llogaritjen e telefonisë celulare një hap më larg, pasi është në mesin e numrit të kompanive të webhostimit që mbështesin dhe ka një pajtueshmëri të pajisjes celulare, veçanërisht me iPhone dhe iPad. Po, është e vërtetë, InMotion funksionon mirë në iPhone dhe iPad tuaj dhe pajisjet e tjera me bazë iOS.

Shouldfarë duhet të bëj për të vendosur iPhone dhe iPad tim për të marrë postë elektronike përmes InMotion?

Nëse jeni pronar i një iPad ose iPhone ose një pajisjeje me bazë iOS, mund ta përdorni atë pajisje për të kontrolluar dhe lexuar emailet tuaj kudo që të jeni. Sidoqoftë, në mënyrë që pajisja juaj të marrë postën tuaj elektronike, duhet të vendosni dhe konfiguroni pajisjen tuaj. Udhëzuesi i mëposhtëm është për vendosjen e pajisjeve iOS siç janë iPhone dhe iPad.

 •  Në ekranin fillestar të pajisjes suaj, shikoni ikonën “Cilësimet”, e cila zakonisht përfaqësohet nga një ikonë me tre ingranazhe dhe zgjidhni atë duke klikuar.
 •  Pasi të jeni në ekranin e Cilësimeve, shikoni për “Posta elektronike, kontakte, kalendarët” dhe zgjedhni edhe një herë duke klikuar.
 •  Në ekranin “Posta, Kontakte, Kalendarë”, kliko në butonin “Shto Llogari” e cila nga ana tjetër duhet të të çojë në një ekran me një numër shërbimesh emaili për të zgjedhur. Zgjidhni butonin “Tjetër” i cili duhet të gjendet në fund të ekranit.
 •  Pastaj nën seksionin “Mail”, zgjidhni llogarinë “Shto postën”.
 •  Plotësoni informacionin e kërkuar në kutitë e dhëna në seksionin “Llogari e re”. Adresa do të jetë adresa juaj e plotë e-mail dhe fjalëkalimi do të jetë fjalëkalimi përkatës për atë llogari të postës elektronike.
 •  Sapo të paraqiten informacionet, iPhone ose iPad juaj duhet të kërkojnë llogari dhe të përpunojnë cilësimet, atëherë automatikisht duhet t’ju sjellin në ekranin tjetër.
 •  Më pas do t’ju kërkohet të zgjidhni midis IMAP ose POP por duke qenë një pajisje e lëvizshme, rekomandohet të zgjidhni IMAP. Arsyeja për këtë është se postat elektronike nuk janë të ruajtura në iPhone / iPad.
 •  Në pjesën e Serverit të Postës hyrëse, shkruani informacionin e kërkuar. Emri i hostit duhet të marrë formën e mëposhtme: të sigurt ##. Webhosting.com. ## duhet të përfaqësohet nga numri i serverit. Numri i serverit mund të gjendet në emrin tuaj të hostit. Për shembull, emri i hostit tuaj është cathleen07.inmotionhosting.com, numri i serverit tuaj është atëherë 07. Emri i përdoruesit duhet të jetë adresa juaj e plotë e-mail dhe fjalëkalimi fjalëkalimi përkatës për atë llogari.
 •  Pastaj, nën serverin e ardhshëm të postës, edhe një herë, duhet të shkruani të njëjtin informacion që keni hyrë më parë.
 •  Klikimi në butonin Ruaj i cili duhet të gjendet në këndin e sipërm të djathtë të ekranit.
 •  Pasi të klikoni Ruaj, pajisja juaj iOS duhet të përpunojë informacionin dhe pasi të përpunohet, pajisja juaj tani duhet të jetë e gatshme të marrë email.

Applicationsfarë aplikimesh të tjera mbështesin Iphone ose Ipad tim përmes pritjes së InMotion?

IPhone ose iPad juaj janë gjithashtu të pajtueshëm për të drejtuar një internet duke përdorur dyqanin celular celular PrestaShop. Në fakt, nuk është e nevojshme të keni një version të veçantë të PrestaShop Store Store në mënyrë që ta ekzekutoni atë në pajisjet tuaja iOS. InMotion e bën këtë të domosdoshme pasi është ndër mjetet e tyre për pritjen e tyre të e-commerce.
Mobile PrestaShop është një aplikacion që ofron të njëjtat aftësi PrestaShop të përdorura në administrimin e faqes suaj të internetit ose biznesit online. Kjo aplikacion Mobile PrestaShop do të bëjë të mundur që bizneset të menaxhohen me lehtësi dhe në lëvizje, si dhe lejon krijimin e aplikacioneve për Dyqanin tuaj celular PrestaShop. Ndër karakteristikat e tjera që ofron Mobile PrestaShop janë:
 Administratori i PrestaShop me celular

Ky është një aplikacion që përdoret për të menaxhuar dyqanin tuaj PrestaShop nga komoditeti i iPhone ose iPad tuaj. Gjithashtu janë në dispozicion edhe aplikacione shtesë mobile që lejojnë administratorët të shikojnë raportet dhe urdhërat.

 MobiCart

MobiCart është një shërbim që lejon krijimin e aplikacioneve iOS dhe Android për Mobile PrestaShop .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me