Kontrolli i Realitetit: A është Web Hosting Hub në përputhje me Mac?

Ashtu si kur i dërgoni një mesazh një shoku me tekst, keni nevojë për valë elektromagnetike për të lehtësuar përhapjen e mesazhit tuaj nga telefoni juaj në mikun tuaj. Valët elektromagnetike shërbejnë si media juaj e komunikimit. Web hosting bëjnë të njëjtën gjë. Për t’ju mundësuar që të menaxhoni uebfaqen tuaj, keni nevojë për një server në internet që të jetë i arritshëm përmes një rrjeti të tillë si interneti ose një rrjet lokal lokal lokal dhe të lidheni me botën. Fatkeqësisht, të zotërosh një server është i shtrenjtë. Whatshtë ajo që është. Pra, këtu vijnë hostet në internet. Ata janë ata që u sigurojnë përdoruesve domainin e internetit që duhet të lidhen me një server. Ato janë si mësime që vë në dispozicion të fushave të qirasë për ata që do të duan të menaxhojnë faqet e tyre të internetit. Përdoruesit paguajnë host-in e internetit sepse ata që menaxhojnë faqet e tyre të internetit zakonisht e bëjnë atë për biznes. Modelet e biznesit përmes World Wide Web përfshijnë:


  • Reklamimi kontekstual. Shkrimi dhe tregtimi i produkteve përmes rrjetit ose shitjes direkte.
  • E-commerce. Tregtimi i produkteve përmes internetit.
  • Biznesi me tulla dhe llaç.
  • Freemium. Bazat janë falas, ndërsa shtesat dhe azhurnimet janë për shitje.

Takoni Web Hosting, Mac dhe Qendrën e Web Hosting

Reklamimi përmes neto ka qenë një trend kohët e fundit për shkak të rritjes së numrit të përdoruesve të internetit nga sferat e ndryshme të jetës. Sipas Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacionit që nga viti 2013, nga 7.1 miliardë e popullsisë botërore, 39% janë përdorues të internetit. Nga 39%, 77% vijnë nga vendet e zhvilluara dhe 31% janë përdorues nga vendet në zhvillim. Në të vërtetë janë njerëz të ndryshëm që përdorin internetin. Reklamimi online ka tejkaluar të ardhurat që vijnë nga televizioni i transmetuar i cili ka qenë në krye të listave për vitet e kaluara në 2013.
Ju ndoshta jeni njohur me kompjuterët personal të drejtuar nga Microsoft Windows si sistemi i tyre operativ. Komercialisht, është më e zakonshmja pasi gëzon 90% të pjesës së tregut. Ngjashëm me këtë, Mac është një linjë sistemesh operative të cilat janë zhvilluar për Apple Products. Edhe pse është shumë e rrallë për një gamë të gjerë të përdoruesve, Mac është krijuar në të vërtetë për të minimizuar vetëdijen e përdoruesve për sistemin operativ. Sidoqoftë, ajo nuk ishte e popullarizuar në industri për shkak të betejës për kosto-përfitim në blerjen e saj. Pastaj Apple hyri në programin e licencimit të klonit me prodhuesit e kompjuterave, por menjëherë u dha fund atyre. Kompania madje ka ngritur padi kundër kompanive që reklamojnë kompjuterë që mund të ekzekutojnë Mac OS. Epo, është e paarritshme e sistemit operativ në një treg më të gjerë që pengoi lëshimin e tij të madh në kohë.
Kohët e fundit, Apple ka prezantuar një sistem të ri operativ që është ndërtuar për një performancë më të mirë, jetëgjatësi të baterisë dhe bashkim me iOS siç deklarohet nga Craig Federighi. Karakteristika të ndryshme të azhurnuara për përdorimin e përdoruesve të tyre të energjisë ishin adresat. Padyshim, Mac vjen për të siguruar një ndërfaqe më të mirë për masën.
Qendra e Web Hosting, ashtu si të gjithë hostet e tjerë të internetit në industri sigurojnë shërbime miqësore dhe të përshtatshme për buxhetin nga emrat e domain-ve të përshtatshëm në zgjidhjet e klientëve të tyre. Nivele të larta të standardeve për linjën e tyre të shërbimeve janë në thelb objektivi i tyre kryesor. Për të intensifikuar sa më mirë serverin e tyre, shpërndarësi shikon që kënaqësia e klientit të garantohet përmes udhëzuesve të tyre në internet të pritjes, bisedave mbështetëse dhe qendrave të mësimit..

Themeluar në vitin 2001, sot Web Hosting Hub ka dy qendra të të dhënave, 180 punonjës të shkëlqyer dhe që shërbejnë mbi 45000 klientë dhe numërojnë.

A është Web Hosting Club i pajtueshëm me Mac?

Asnjë host i faqes nuk u krijua për përdoruesit e Mac. Mos u mashtroni nga prodhuesit që thonë se janë autentikë dhe shpërndarës vetëm të host -eve të internetit për Mac. Kjo është një histori e trishtuar. Por duke kërkuar nëpër internet dhe mbase, përmes dëshirës së pafund të ekspertëve të TI-së për të ofruar web hosting për të gjitha llojet e përdoruesve, ka zgjidhje që mund të jenë në përputhje me Mac.

Workfarë funksionojnë hostet në internet me Mac?

Pritja në internet me Mac mund të bëhet nga pritja e përbashkët ose nga një host i dedikuar, cilado që është miqësor ndaj përdoruesit ashtu si vetë sistemi operativ O. Nuk ka hoste Web të dizajnuar posaçërisht për Mac, kështu që vetëm përputhshmëria është lidhja midis tyre. Vetëm një paketë kontrolluese e menaxhueshme është e nevojshme për të arritur një host funksional në internet.
Sipas një siti të kërkimit të host-it në internet, një nga hostet në internet që mund të punojë me Mac ashtu siç klasifikohet bazuar në pajtueshmërinë, përdorshmërinë dhe vlerësimet e klientëve është shpërndarës i faqes në internet ose HUB me 40/42 përdorues që rekomandojnë.
Serverët e shpërndarësit të uebit janë në përputhje me çfarëdo sistemi operativ që po përdorni. Qoftë dritare, linux apo mac. Kjo deklaratë është e padiskutueshme pasi deklarohet nga stafi mbështetës i ekipit. Më pas bazohet në përdoruesit që të zgjedhin hostin më të mirë në internet për Mac-in e tyre. Më e mira e padiskutueshme përfshin qendër të mbajtjes së faqeve në internet pasi ato po fitojnë çmime për të qenë një nga hostet e spikatur të internetit në internet.

Herën tjetër kur jeni në dilemë në zgjedhjen e host-it në internet që përshtatet me standardet tuaja, merrni parasysh këto tre gjëra:

  • pajtueshmëri
  • përdorshmërisë
  • Shqyrtime të blerësve
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me