Ka mijëra ofrues të mbajtjes së faqeve në Mbretërinë e Bashkuar. Para se të zgjidhni atë që do t’ju përshtatet më së miri nevojave tuaja, mund të lexoni artikullin tonë për faktorët që duhet të merrni parasysh përpara se të blini një web hosting dhe të përdorni këto mjete falas për të vlerësuar metodat e tyre. Sigurohu qe ti Bookmark kete faqe kështu që ju mund të ktheheni sa herë që keni nevojë për të provuar diçka në lidhje me shërbimin tuaj të pritjes ose po krahasoni ofruesit e pritjes. Këtu janë mjetet që ne përdorim në 10 vlerësimet tona më të mira:


1. Kontrolloni disa parametra pritës me Kontrollues i hosteve mjet

hostingchecker2me HostingChecker.com mund të analizoni disa gjëra të rëndësishme në lidhje me një ofrues pritës. Thjesht shkruani URL-në e vetë shërbimit pritës ose një uebfaqe për të cilën ata ofrojnë shërbim dhe klikoni në parametrat. Po aq e thjeshtë sa ajo.

Ju mund të përdorni këtë mjet të shpejtë dhe falas për të zbuluar se sa shpejt Përgjigja e serverit është, për të marrë informacionin e pritjes si vendndodhja (e rëndësishme për SEO dhe shpërndarjen e shpejtë të përmbajtjes), ISP dhe varg IP. Një nga faktorët kryesorë që motorët e kërkimit përdorin për të renditur një domen është mosha e domenit. Përdorni këtë mjet të moshës së domain për të gjetur moshën e çdo domeni, ju gjithashtu mund të kontrolloni Whois domain.

Pa pagesë kontrollues SEO në faqe për faqen në internet, ky analizues SEO kontrollon URL-në tuaj dhe gjeneron raportin e testit të Optimizimit të Motorit të Kërkimit, rezultatin e faqes.

2. Analizoni testin e shpejtësisë së faqes dhe kohën e ngarkimit me Pingdom

Pingdom-mjetJu mund të përdorni Vegla Pingdom për të analizuar se si faqja juaj kryen në shumë mënyra të ndryshme. Për të kontrolluar performancën e mbajtjes së faqeve në internet, shtypni emrin e domain-it të pritur në serverin që po hulumtoni dhe klikoni Test Tani. Kur rezultatet të jenë gati, do t’ju tregojë serverin nga i cili teston, gradën mesatare të performancës, kërkesat, kohën dhe shpejtësinë e shkarkimit.

Në kohën e pritjes faktori më i rëndësishëm është në rreshtin e parë. Kur rri pezull mbi të, mund të shihni kohën që duhet në MS për t’u lidhur, të gjeni DNS etj. Këto metrikë janë të rëndësishme kur keni një listë të ofruesve të pritjes për të krahasuar dhe analizuar.

Më shumë informacione të dobishme këtu mund t’ju japin skedën Analiza e faqeve. Ajo tregon shumë informacione rreth asaj se sa shpejt ngarkon secila domen, çfarë ngarkohet nga secili fushë, skedarët etj., Kështu që ju mund të shihni se çfarë duhet të optimizohet.

3. Gjeni ndonjë problem në lidhje me pritjen dhe serverin MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-mjetKy mjet funksionon në automatik. Thjesht shkoni në Supertool faqe dhe shtypni në domenin që dëshironi të analizoni dhe klikoni në butonin MX Lookup. Atëherë do të shihni një buton jeshil që thotë të gjeni problemet. Klikoni atë dhe mjeti do të analizojë shumë faktorë që lidhen me pritjen tuaj – Lista e Zezë, Mailserver, WebServer, DNS dhe probleme të tjera të lidhura.

Nëse ka ndonjë gabim ose një paralajmërim, mund të klikoni në më shumë detaje dhe të shihni se për çfarë bëhet fjalë dhe mund të kontaktoni ofruesin tuaj të pritjes për ta rregulluar atë ose nëse po mendoni të blini pritjen prej tyre, për të dërguar email në mbështetje dhe t’i pyesni ata rreth ato çështje.

4. Test i lirë i stresit të hostit tuaj nga Ndikimi i ngarkesës

mxtoolbox-mjet Ndikimi i ngarkesës kontrolluesi i stresit është një mjet mjaft i ëmbël. Shtë falas dhe as nuk kërkon regjistrim. Thjesht shkoni në faqe dhe vendosni domainin. Ai do të fillojë testin dhe do t’ju tregojë se çfarë do të ndodhë me kohën e ngarkesës së faqes tuaj ose atë që ju hetoni nëse ka përdorues të shumtë në faqe. Testi shkon në 150.

Në atë mënyrë ju mund të vlerësoni se çfarë do të ndodhë me përvojën e përdoruesit nëse keni një rritje të vizitorëve për shkak të shtimit të fushatës ose një postimi viral. Ose kur blogu ose faqja juaj bëhen shumë të njohura. Shtë një nga faktorët e rëndësishëm që duhet të provoni nëse planifikoni të bëni diçka serioze në internet.

5. Monitorimi i Uptime nga Monitor.us

monitorus-mjetKy është një mjet shumë praktik. Shtë falas për monitorin në kohë. Ju duhet të regjistroheni me ta me një llogari falas dhe më pas të regjistroheni dhe të shtoni fushën që dëshironi të monitoroni. Ju nuk keni nevojë të blini asgjë tjetër prej tyre. Ka lidhjen për të mjet monitorimi.us.

Pse është i dobishëm ky mjet? Shumë prej hosteve reklamojnë se ato ofrojnë 99.9% në kohë dhe përmbajtja juaj është pothuajse gjithmonë në internet, ato gjithashtu ofrojnë një mundësi të kthimit të parave nëse nuk e dorëzojnë atë. Por shumica e njerëzve nuk e dinë këtë sepse nuk monitorojnë faqet e tyre në asnjë mënyrë. Shkoni merrni një llogari falas në monitor.us dhe mbani skedat në serverin tuaj në kohën e duhur.

6. Të gjitha në një kontroll të informacionit të serverit me Kontrolli mega

mega-check-mjetKontrolli mega është një mjet i gjithi në një mjet shumë i shpejtë me një ndërfaqe të thjeshtë të drejtpërdrejtë përpara.

Ka tre kategori kryesore – Vegla Domain, Tools IP dhe Vegla Rrjeti. Në mjetet e rrjetit dhe rrjetin, thjesht shkruani adresën e internetit dhe ai do të shfaq informacionin. Kërkimi i WhoIs është shumë i detajuar.

Për mjetet IP do t’ju duhet IP e domenit ose serveri që duhet të kontrolloni, mund të përdorni http://www.ipchecking.com/ për këtë. Shko shtypni në domen, goditni shigjetën dhe do t’ju tregojë adresën IP. Pastaj përdorni atë në Kontrollin Mega për të kontrolluar spam, informacionin IP ose rrugën Trace.

Ne i përdorim këto mjete për të kontrolluar kompanitë e pritjes së faqeve në internet që i rendisim në faqen tonë, kështu që nëse doni të kurseni kohë, kontrolloni faqen tonë me vlerësimet më të mira të web hosting në Mbretërinë e Bashkuar dhe thjesht zgjidhni një ofrues të shërbimit që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Nëse keni një sugjerim në lidhje me një mjet për të cilin mendoni se është i dobishëm dhe do të përshtatet mirë në listën tonë, sugjerojeni atë në komente ose në tonë Google + Profili i.

Dhe një mjet bonus nga Google – Njoftime PageSpeed

Shkruani url-në tuaj dhe Google do të analizojë shpejtësinë e faqes dhe UX të faqes. Kur rezultatet janë bërë, kontrolloni kohën e përgjigjes së serverit. Nëse është mbi 200mx, kontrolloni këtë artikull nga Google se si ta bëni përmirësoni kohën e përgjigjes së serverit dhe merrni në konsideratë blerjen e një plani të planit të pritjes me më shumë burime ose transferimin në një host tjetër.

Tani ju mund të përdorni këto mjete për të analizuar kompanitë e uebfaqeve të pritjes nga lista më e mirë e recensioneve për web hosting në Mbretërinë e Bashkuar dhe për të gjetur hostin e internetit që do t’ju përshtatet nevojave tuaja.

Një nga faktorët kryesorë që motorët e kërkimit përdorin për të renditur një domen është mosha e domenit. Përdorni këtë mjet të moshës së domain për të gjetur moshën e çdo domeni, ju gjithashtu mund të kontrolloni Whois domain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me